Haladás: az ügyvezető nem tétlenkedik, Mátyusnak sem szabad

Cselszky
Aranylabdás

Re: Haladás: az ügyvezető nem tétlenkedik, Mátyusnak sem szabad

HozzászólásSzerző: Cselszky » 2021.02.18. 10:29

Valamelyik kommentelő vagy a blogosok jegyezték meg, hogy Kondás Elemér személye kapcsán annyi sem hangzott el, hogy köszönjük a munkáját... Ez is milyen már, valóban... Elvégre tavaly egy retek helyzetben ugrott be, vállalva a rizikót, hogy ő ül a kispadon a kiesésünkkor, amihez amúgy nem sok köze volt. Továbbá, gondoljunk róla bármit is, a vélhetően edzőbuktató meccsek után is a feljutást tekintve 7 pont előnnyel adja át a stafétát.

Kulturális minimum lett volna, hogy egy búcsúmondat nyilvánosan is elhangozzon. Elmaradt. Elég szégyenletes.

Az is egy amatőr dolog, hogy a sajtótájékoztatót Kósa személyes facebookján tolták. Mi ez...

A kommunikációs vonal megye I. színvonalú.
GARAMVÖLGYI LAJOS (1952-2008) :( Köszönet mindenért, Gara! MIKLÓS FEHÉR (1979 - PARA SEMPRE) Tóth Móni, nyugodj békében! :( Soha nem feledünk! R.I.P. Baldj! :( DVSC-TEVA!

Cselszky
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Cselszky » 2021.02.18. 10:45

Kósa említette, hogy az Egyesület január 1-től került teljes döntési pozícióba, azóta tudnak dolgozni a céljaik elérésén, de addig semmilyen érdemi, közgyűlési hatáskörű döntést nem tudtak meghozni. Ezzel arra akart célozni, hogy december 31-ig Szima miatt nem tudták Kondást leváltani? Nagyon úgy hangzott. Persze könnyen elképzelhető, hogy csak a szokásos mellébeszélésről, felelősség-elhárításról van szó.
GARAMVÖLGYI LAJOS (1952-2008) :( Köszönet mindenért, Gara! MIKLÓS FEHÉR (1979 - PARA SEMPRE) Tóth Móni, nyugodj békében! :( Soha nem feledünk! R.I.P. Baldj! :( DVSC-TEVA!

ManBat
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: ManBat » 2021.02.18. 10:50

Cselszky írta:
beroka írta:Az elmúlt hetek történései így utólag már mutatják hogy ez egy előre megtervezett Kondás buktatás volt. Ami nem is lett volna probléma mert a kopaszt rég le kellett volna váltani.
De.
Beáldozott 3 hónapot arra a vezetőség és hangadó játékosok hogy okot adjanak erre. Ez ami hányingerkeltő.
Szidtuk a Szima korszak végét hogy milyen lett erre az új korszak elejére kapunk egy ilyet. Felfordul a gyomrom hogy ezért a csapatért rajongok majd 4 évtizede. Mivé lett ez a klubb...
Átvette az irányítást a Tőzsér Dzsudzsák kettős ami alapjáratban nem lenne gond ha nem így tették volna ahogy. Az előbbit soha nem tekintettem gerinces embernek így nem lep meg vele kapcsolatban ami történt. Viszont Balázs ha benne van a keze ebbe az egészben akkor elmehet a bús picsába.
S ahogy írtam nem az a baj hogy Kondás lett a célpont mert ez szükségszerű volt hanem ahogyan történt.
S most erre jön az a Huszti aki szintén olyan hatású focista volt mint az említett két úriember.
Így kialakult egy hármas Tőzsér,Dzsudzsák,Huszti akik "megszerezték" maguknak a Lokit.
Senki ne mondja nekem hogy ez a véletlen műve s vasárnap vették fel a kapcsolatot Szabival....
Ez egy kitervelt dolog volt csak kellett a felkészülés és az első három bajnoki hogy "legálusan" megszabaduljanak Kondáséktól. Ehhez a buktatáshoz a játékosok kellettek akik kaptak az alkalmon.
Hetek óta szajkózom hogy edzőbuktatás folyik nem nagyon hittetek nekem. Már a felkészülési meccseken látszott hogy nem akarnak focizni, Kondás ha akarna akkor sem tudna ilyen kritikán aluli taktikát kitalálni.
Szép volt fiúk jár a taps az elmúlt majd 3 hónapért, habár a lelkiismeretetek remélem megszólal ha van egyáltalán.
Ezt nem így nem ebben a formában kellett volna....

De lapozzunk hiszen megtörtént.
Ezzel a lépéssel a 3 "grácia" nagy kockázatot vállalt hiszen van pár hónapuk arra hogy felépítsenek egy új alapot amire újra lehet támaszkodni mivel ezzel a buktatással lerombolták teljesen azt ami még maradt a Loki elmúlt bő évtizedéből.
Most kezdődik igazából az új időszámítás s azt kívánom hogy ismét jó legyen Loki szurkolónak lenni.

De azért az a szájíz....

Valóban jelezted a Siófok-meccs után a sejtésedet, és a magam részéről valóban ellenvéleményen voltam. Hozzáteszem, kicsit te is ellentmondásban vagy, hiszen Dzsudzsákot most a hármas részének nevezed, miközben a Sió-meccs után magad is külön kiemelted, elvégre két gólpasszt hintett (nélküle szerintem már akkor is kikaptunk volna). Szóval nem kerek ez így. Szerintem egyszerűen nem ismerjük a részleteket, csak találgatunk.
Azon a bajnokin egy rosszul játszó csapatot láttam, de a Szolnok elleni már nekem is bűzlött (Kondást is szidtam, a játékosokat is), nem is beszélve a most hétfőiről, ami teljesen egyértelmű volt.
Megjegyzem, pl. a csakfoci a csapatkapitány-váltás mögött a (szerintük) Kondás-párti Bódi és az edző ellen fordult Dzsudzsák konfliktusát vélelmezi. Nekem ez annyiból fura, hogy szerintem Bódi az egyik leggyengébbünk volt az utóbbi meccseken, Balázs pedig relatíve a jobbak közé tartozott.
Persze, világos, nem a mostani 0-2 után kezdtek el agyalni, hogy aztán másnap délelőtt már a Huszti-Toldi duó ott legyen a sajtótájékoztatón úgy, hogy Toldinak még a Vidivel is szerződést kellett bontania. Amúgy ma Szabó el is mondta, hogy a Gyirmót elleni meccs már nem osztott, nem szorzott, mivel előtte döntöttek Elemér menesztéséről. A probléma, hogy a látottak alapján mindezzel a csapat is tisztában volt, nyilván azért is játszott úgy, ahogy, szerintem nyílt vagy burkolt vezetői jóváhagyással... A lényeg, hogy tisztességes módon is lehet edzőt váltani, meg gusztustalanul is. Itt az utóbbi történt. Szabót nyáron úgy próbálták eladni, mint az üzleti életből érkező nagy tapasztalatú és sikeres vezetőt, nos, szerintem alaposan lejáratta magát egy ki nem kényszerített hibával. Vagy a cégénél is ekkora tróger volt, vagy pedig egy kamu-elnök, valójában egy bábfigura, akit mások rángatnak.

a Csakfoci-cikk addig vehető komolyan hogy leírják hogy a Siófok ellen még semmi gáz nem volt, szimplán besértődtek és írtak egy nyitott kapukat döngető hiszticikket
Az idő lejár
A világ megáll
Hogy hited mit ér
Arról bírád ítél

НИКОГАШ СЕВЕРНА!

Cselszky
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Cselszky » 2021.02.18. 11:25

Egyébként, ha már - nem alaptalanul - valami csalárdságot vélelmezünk, arra is kíváncsi leszek, hogy a sérülésből lábadozó Korhut, Bárány, Kusnyír vagy pl. Bényei hirtelen felépülnek-e, bevethetők lesznek-e. A fotókon látom, hogy az első három részt vesz az edzéseken.

beroka
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: beroka » 2021.02.18. 16:20

Cselszky írta:Egyébként, ha már - nem alaptalanul - valami csalárdságot vélelmezünk, arra is kíváncsi leszek, hogy a sérülésből lábadozó Korhut, Bárány, Kusnyír vagy pl. Bényei hirtelen felépülnek-e, bevethetők lesznek-e. A fotókon látom, hogy az első három részt vesz az edzéseken.

Igen ez érdekes felvetés.
1-2 héten belül kiderül.

A Szeged ellen meglátjuk azt is hogy csúsznak-másznak majd e a győzelemért a fiúk.
Ha igen akkor folytathatjuk az összeesküvés elméletet :)

beroka
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: beroka » 2021.02.18. 16:51

Cselszky írta:
beroka írta:Az elmúlt hetek történései így utólag már mutatják hogy ez egy előre megtervezett Kondás buktatás volt. Ami nem is lett volna probléma mert a kopaszt rég le kellett volna váltani.
De.
Beáldozott 3 hónapot arra a vezetőség és hangadó játékosok hogy okot adjanak erre. Ez ami hányingerkeltő.
Szidtuk a Szima korszak végét hogy milyen lett erre az új korszak elejére kapunk egy ilyet. Felfordul a gyomrom hogy ezért a csapatért rajongok majd 4 évtizede. Mivé lett ez a klubb...
Átvette az irányítást a Tőzsér Dzsudzsák kettős ami alapjáratban nem lenne gond ha nem így tették volna ahogy. Az előbbit soha nem tekintettem gerinces embernek így nem lep meg vele kapcsolatban ami történt. Viszont Balázs ha benne van a keze ebbe az egészben akkor elmehet a bús picsába.
S ahogy írtam nem az a baj hogy Kondás lett a célpont mert ez szükségszerű volt hanem ahogyan történt.
S most erre jön az a Huszti aki szintén olyan hatású focista volt mint az említett két úriember.
Így kialakult egy hármas Tőzsér,Dzsudzsák,Huszti akik "megszerezték" maguknak a Lokit.
Senki ne mondja nekem hogy ez a véletlen műve s vasárnap vették fel a kapcsolatot Szabival....
Ez egy kitervelt dolog volt csak kellett a felkészülés és az első három bajnoki hogy "legálusan" megszabaduljanak Kondáséktól. Ehhez a buktatáshoz a játékosok kellettek akik kaptak az alkalmon.
Hetek óta szajkózom hogy edzőbuktatás folyik nem nagyon hittetek nekem. Már a felkészülési meccseken látszott hogy nem akarnak focizni, Kondás ha akarna akkor sem tudna ilyen kritikán aluli taktikát kitalálni.
Szép volt fiúk jár a taps az elmúlt majd 3 hónapért, habár a lelkiismeretetek remélem megszólal ha van egyáltalán.
Ezt nem így nem ebben a formában kellett volna....

De lapozzunk hiszen megtörtént.
Ezzel a lépéssel a 3 "grácia" nagy kockázatot vállalt hiszen van pár hónapuk arra hogy felépítsenek egy új alapot amire újra lehet támaszkodni mivel ezzel a buktatással lerombolták teljesen azt ami még maradt a Loki elmúlt bő évtizedéből.
Most kezdődik igazából az új időszámítás s azt kívánom hogy ismét jó legyen Loki szurkolónak lenni.

De azért az a szájíz....

Valóban jelezted a Siófok-meccs után a sejtésedet, és a magam részéről valóban ellenvéleményen voltam. Hozzáteszem, kicsit te is ellentmondásban vagy, hiszen Dzsudzsákot most a hármas részének nevezed, miközben a Sió-meccs után magad is külön kiemelted, elvégre két gólpasszt hintett (nélküle szerintem már akkor is kikaptunk volna). Szóval nem kerek ez így. Szerintem egyszerűen nem ismerjük a részleteket, csak találgatunk.
Azon a bajnokin egy rosszul játszó csapatot láttam, de a Szolnok elleni már nekem is bűzlött (Kondást is szidtam, a játékosokat is), nem is beszélve a most hétfőiről, ami teljesen egyértelmű volt.
Megjegyzem, pl. a csakfoci a csapatkapitány-váltás mögött a (szerintük) Kondás-párti Bódi és az edző ellen fordult Dzsudzsák konfliktusát vélelmezi. Nekem ez annyiból fura, hogy szerintem Bódi az egyik leggyengébbünk volt az utóbbi meccseken, Balázs pedig relatíve a jobbak közé tartozott.
Persze, világos, nem a mostani 0-2 után kezdtek el agyalni, hogy aztán másnap délelőtt már a Huszti-Toldi duó ott legyen a sajtótájékoztatón úgy, hogy Toldinak még a Vidivel is szerződést kellett bontania. Amúgy ma Szabó el is mondta, hogy a Gyirmót elleni meccs már nem osztott, nem szorzott, mivel előtte döntöttek Elemér menesztéséről. A probléma, hogy a látottak alapján mindezzel a csapat is tisztában volt, nyilván azért is játszott úgy, ahogy, szerintem nyílt vagy burkolt vezetői jóváhagyással... A lényeg, hogy tisztességes módon is lehet edzőt váltani, meg gusztustalanul is. Itt az utóbbi történt. Szabót nyáron úgy próbálták eladni, mint az üzleti életből érkező nagy tapasztalatú és sikeres vezetőt, nos, szerintem alaposan lejáratta magát egy ki nem kényszerített hibával. Vagy a cégénél is ekkora tróger volt, vagy pedig egy kamu-elnök, valójában egy bábfigura, akit mások rángatnak.

Bódi - amióta nem ment el az oroszokhoz sérülés miatt azóta árnyéka önmagának. Alapból nem egy csapatkapitány jelleg, nem is értettem akkor sem miért ő a csk. Szerintem ő igazából semleges volt neki csak nyűg volt ez a karszalagos dolog. Nem is tulajdonítottam jelentőséget annak hogy leváltották, nem hiszem hogy bárkinek az embere lett volna. Az az érzésem hogy arra vár hogy lécelhessen minél hamarabb de agyilag nem látja azt hogy ilyen teljesítménnyel nem nagyon kell még nyugati alsóbb osztályú klubnak sem.

Dzsudzsák - Na ő egy érdekes történet. Jelenleg erősítés a csapatnak, s a gólpasszaival és hajtásával ki is emelkedik a mostani csapatból.
De.
Ő már messze nem az a Balázs mint pár éve s ahhoz ez a mostani teljesítménye csalódás. Hajt meg menne ő de lassú és körülményes. Elkényelmesedett. Az a szomorú hogy így is az egyik legjobbunk de ez inkább a többiekre nézve kínos. Valahogy nem tudom elképzelni azt hogy az nb1-ben ilyen tempóval erősségünk lesz.
Nekem mindig is kedvencem volt nem is szidtam soha még akkor sem mikor gyengén játszott.
Ez a játéktudása.
Emberileg más tészta, ő is hasonlít az említett kettőshöz.
Biztos vagyok benne hogy az ő keze is benne van az elmúlt hetek történéseiben. Van egy dolog ami felvetődött bennem s nem is biztos hogy rossz ez nekünk. Kósáék hosszú távra akarnak tervezni s úgy hogy a Tőzsér,Dzsudzsák,Huszti kapcsolatrendszerére számítanak. A Fradinál Hajnal beépítése nagyon nagy húzás volt hiszen minőségi játékosok kerülnek a csapathoz.
Talán itt is ez a cél s ezért gyűjtik a közelmúlt "nagyjait".
Viszont ebbe Kondinnyó nem fért bele, érthetően. De egy olyan edzőt aki lehozott egy fél szezont 1 vereséggel s majd 10 pontos előnnyel nem egyszerű elküldeni hiszen a számok alapján sikeres volt.
Ezért más irányba kell elmenni s ehhez Balázs öltözői vezetése kapóra jött. De persze ez csak az én véleményem.
Egyéniség nem nagyon van Balázson és Korhuton kívül a csapatban, inkább olyanok akik Kondásnak köszönhetnek sok mindent (Kinyik,Szacsa,Szécsi pl).
Nekik nem volt érdeke a váltás, ha nb2 akkor nb2.
Korhut hamar kiírta magát a történetből volt pár jó meccse utána kés alá feküdt de azóta nem is nagyon akar visszatérni. Majd most :)

Érdekes ez az egész megy a mendemonda de az szerintem biztos hogy belülről furták meg Kondást.

Igazából már mindegy is, hiszen ezt nyáron kellett volna már de akkor bizonytalan volt minden s nem tudták mi lesz. Erre jött az őszi szezon, simább lett attól amire számítottak s akkor kezdtek el gondolkodni hogy ez a Kondás stílus nem nyerő sem szakmailag sem a közönség számára.
S jött a téliszünet és a dilemma...
Mi lesz ha cserélünk edzőt s nem jön el a feljutás?
Erre jött egy gyatra felkészülés illetve az első négy meccs...

Javier Arizmendi
Sztár

HozzászólásSzerző: Javier Arizmendi » 2021.02.18. 19:27

Kósáról nekem valahogy mindig Csenger jut az agyamba :)

távolról nézve, Elemér bá az egyetlen, aki az elmúlt majd egy év kapcsán nyugodtan nézhet tükörbe. nyilván túlságosan nem kell sajnálni, megfizették, a kirúgási pénzt is megkapja, és legalább a saját köpete alá sem kell álljon.
ETO

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2021.02.19. 11:18

Javier Arizmendi írta:Kósáról nekem valahogy mindig Csenger jut az agyamba :)

távolról nézve, Elemér bá az egyetlen, aki az elmúlt majd egy év kapcsán nyugodtan nézhet tükörbe. nyilván túlságosan nem kell sajnálni, megfizették, a kirúgási pénzt is megkapja, és legalább a saját köpete alá sem kell álljon.

+ 1

Illetve, hogy az hogy lali király most már mindenki számára nyilvánvalóvá tette, hogy mennyire millió százalékosan korrupt sz*r alak. Na ennek fényében végiglehet gondolni az eddigi politikai pályáját...
Kolorcity Kazincbarcikai SC - Hajrá Vegyész!!!

Burnsley FC, Borussia Münchengladbach

Cselszky
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Cselszky » 2021.02.19. 13:25

Maradonapoli írta:

+ 1

Illetve, hogy az hogy lali király most már mindenki számára nyilvánvalóvá tette, hogy mennyire millió százalékosan korrupt sz*r alak. Na ennek fényében végiglehet gondolni az eddigi politikai pályáját...

Minimum 15 éve nyilvánvaló.

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2021.02.20. 11:36

Cselszky írta:
Maradonapoli írta:

+ 1

oké, de akkor még csak Kósa 20% (?) Lali volt - kb. az összes politikus ilyen,

de azért az más szint, hogy valaki ilyen mértékben agyatlan és mohó legyen, mint Kósa Köszönettel elfogadom Lali a francia nemzeti bank (tudom nem az) feltételezett 24 %-áért nyújtsa ki a koszos kezét

Javier Arizmendi
Sztár

HozzászólásSzerző: Javier Arizmendi » 2021.02.20. 16:52

Maradonapoli írta:
Cselszky írta:
Maradonapoli írta:+ 1

de azért az más szint, hogy valaki ilyen mértékben agyatlan és mohó legyen, mint Kósa Köszönettel elfogadom Lali a francia nemzeti bank (tudom nem az) feltételezett 24 %-áért nyújtsa ki a koszos kezét

jó, de a csengeri asszonyság (Viktor kedvenc szavát használva) annyira hihetőnek tűnt a nylon pongyojálában.
ETO

Cselszky
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Cselszky » 2021.02.20. 20:13

Maradonapoli írta:
Cselszky írta:
Maradonapoli írta:+ 1

Sosem volt egy lángelme, de ennyire azért nem volt hülye. Gondoltam arra is, hogy piál vagy beteg; elég látványos a szellemi leépülése kb. az utóbbi egy évtizedben. Teret is vesztett, szerintem már helyben Pappéknak is inkább tehertétel a faszi, mindenbe beleüti az orrát, fontoskodik, hülyeségeket hord össze, kínos figurává vált.

beroka
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: beroka » 2021.02.21. 08:49

Kíváncsi leszek ma mennyire teszik oda magukat a játékosok a Szeged ellen.
Lesz vajon hadrend változás illetve valaki bekerül e az eltünt játékosok közül.
Egy újjabb vereséggel látótávolságba kerülhet tőlünk a Gyirmót és a Pécs ráadásul a Vasas jövő héten előzhetne.
Nem gondoltam volna hogy erre már február végén sor kerülhet.
Azért nem olyan egyszerű Husztiék helyzete mert ha ma nem nyerünk akkor ott a kés a nyakunkon.

Cselszky
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Cselszky » 2021.02.21. 11:21

beroka írta:Kíváncsi leszek ma mennyire teszik oda magukat a játékosok a Szeged ellen.
Egy újjabb vereséggel látótávolságba kerülhet tőlünk a Gyirmót és a Pécs ráadásul a Vasas jövő héten előzhetne.
Azért nem olyan egyszerű Husztiék helyzete mert ha ma nem nyerünk akkor ott a kés a nyakunkon.

A Vasas valószínűleg befog/megelőz minket előbb-utóbb. Több pénzük, egyre jobb állományuk van.
Lehet, hogy ma ikszelünk vagy veszítünk, lehet, hogy a jövő héten elpicsáz minket a Vasas, és feljön a nyakunkra a Gyirmót vagy a Pécs. Ezt a forgatókönyvet feltételezve is nehezen tudom elképzelni, hogy végül a 2. helyet is bukjuk: fogadjuk itthon még a Barcikát, Csákvárt, Sorit, Kaposvárt, Nyíregyet, Halit, és persze lesz pár húzósnak ígérkező idegenbeli túra (pl. a pécsi), de a top 2-ből kicsúszáshoz Vidi-féle tartós mélyrepülés és valamelyik üldöző menetelése kell, ami azért erősen meglepne. Nem tudjuk, Huszti milyen edző, de szerintem nem fogja tűrni, hogy alibizéssel megégessék. Márpedig ennek a keretnek egy fos edzővel is oda kell érnie legalább a 2. helyre, amennyiben tekernek a meccseken. Meg azért abban is bízok, hogy pl. Bárány rövidesen harcra kész lesz, az ő hozzáállása talán átragad pár emberre, mint ősszel.

Savaria1919
Aranylabdás
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Savaria1919 » 2021.02.21. 13:00

Kép
Eléggé randomszerű kezdőt állított össze a Mester. Remélem, Megyó nem valami sérülés miatt hiányzik, hanem a Várda elleni kulcsfontosságú kupatalálkozó miatt pihenteti a divatdiktátor.
Szombathely jobban szereti a Haladást, mert érzi, hogy szeretetével nem sztárokat és egyéneket támogat, hanem az eszményien tiszta amatőr sportszellemet.
Ez a tiszta sport a Haladás érdeme. A Haladás mindegyik játékosa él-hal az egyesületért, s a csapat minden mérkőzésén mindig megtesz mindent, ami tőle telik, akár az NB2-ben játszik, akár az NB1-ben.
- Képes Sport 1940.

beroka
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: beroka » 2021.02.21. 13:32

Cselszky írta:
beroka írta:Kíváncsi leszek ma mennyire teszik oda magukat a játékosok a Szeged ellen.

A Vasas valószínűleg befog/megelőz minket előbb-utóbb. Több pénzük, egyre jobb állományuk van.
Lehet, hogy ma ikszelünk vagy veszítünk, lehet, hogy a jövő héten elpicsáz minket a Vasas, és feljön a nyakunkra a Gyirmót vagy a Pécs. Ezt a forgatókönyvet feltételezve is nehezen tudom elképzelni, hogy végül a 2. helyet is bukjuk: fogadjuk itthon még a Barcikát, Csákvárt, Sorit, Kaposvárt, Nyíregyet, Halit, és persze lesz pár húzósnak ígérkező idegenbeli túra (pl. a pécsi), de a top 2-ből kicsúszáshoz Vidi-féle tartós mélyrepülés és valamelyik üldöző menetelése kell, ami azért erősen meglepne. Nem tudjuk, Huszti milyen edző, de szerintem nem fogja tűrni, hogy alibizéssel megégessék. Márpedig ennek a keretnek egy fos edzővel is oda kell érnie legalább a 2. helyre, amennyiben tekernek a meccseken. Meg azért abban is bízok, hogy pl. Bárány rövidesen harcra kész lesz, az ő hozzáállása talán átragad pár emberre, mint ősszel.

Nincs jelentősége hanyadik helyen jutunk fel mégis csalódott lennék ha nem bajnokként sikerülne.
Volt majd 10 pont a különbség ősszel ha nem több ezt ennek a keretnek illene nem eladni.
Itthon a Vasas ellen csak a győzelem elfogadható a csatár poszt kivételével erősebb kerettel rendelkezünk.
A feljutás persze meg kell hogy legyen mivel nem tűnik úgy hogy bárkinek tervben lenne a piroskékeken kívül de ennek április elejére már meg kell hogy legyen az az előny amikor már készülni kell az első osztályra.
A Szeged,Vasas,Ajka,Kaposvár szériából 10 pont a minimum amit szerezni kell.

Savaria1919
Aranylabdás
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Savaria1919 » 2021.02.21. 14:04

Szekérnek fél perc kellett az első durva szabálytalanságig. Nem bánom, hogy nincs nálunk a srác
Szombathely jobban szereti a Haladást, mert érzi, hogy szeretetével nem sztárokat és egyéneket támogat, hanem az eszményien tiszta amatőr sportszellemet.
Ez a tiszta sport a Haladás érdeme. A Haladás mindegyik játékosa él-hal az egyesületért, s a csapat minden mérkőzésén mindig megtesz mindent, ami tőle telik, akár az NB2-ben játszik, akár az NB1-ben.
- Képes Sport 1940.

Savaria1919
Aranylabdás
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Savaria1919 » 2021.02.21. 14:23

adtunk egy gólt ajándékba, ilyen könnyelműen nem lehet védekezni
- Képes Sport 1940.

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2021.02.21. 15:04

Savaria1919 írta:adtunk egy gólt ajándékba, ilyen könnyelműen nem lehet védekezni

A Karesz-taktikával nem tudtatok mit kezdeni - ahogy Majerbrekk (?) mondaná.

Savaria1919
Aranylabdás
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Savaria1919 » 2021.02.21. 15:51

Maradonapoli írta:
Savaria1919 írta:adtunk egy gólt ajándékba, ilyen könnyelműen nem lehet védekezni

A Karesz-taktikával nem tudtatok mit kezdeni - ahogy Majerbrekk (?) mondaná.

nem tudtunk. Hiányos ez a keret, ráadásul ma a két legjobb spílerünk se tudott játszani (Megyó, Mocsi). Mindegy igazából, fel nem jutunk, ki talán nem esünk, viszont akkor remélem, hogya kupát legalább komolyan vesszük.
- Képes Sport 1940.

Vissza: “www.nb1.hu”