Élő közvetítés és a gólok története az első forduló vasárnapi meccseiről

ManBat
Aranylabdás

Re: Élő közvetítés és a gólok története az első forduló vasárnapi meccseiről

HozzászólásSzerző: ManBat » 2018.07.23. 09:30

MindigÚjpest írta:
velasco írta:
inreallife írta:csapatra visszaterve, szerintem volt egy jo edzojuk, a bodog. majdnem kiestek vele. o volt az, aki bacsat visszazavarta a tarcsiba, fegyelmi problemak miatt, meg gondolom hajas is volt. :)
nem ez a lenyeg, hanem az, hogy ez a baca anno egy jo kis szelso volt, siman el tudtam volna kepzelni a fradiban. aztan valahogy megcsuszott szegeny, es kibaszott szarul jatszott. namost bodog "moresre" tanitotta, azota osszeszedte magat, ma pl lovrencsicset az oruletbe kergette. bar manapsag mindenki azt csinal vele, amit akar. de a lenyeg az, hogy bacsa ma a csapat legjobbja volt, ha lehet ezt mondani egy 4-1-es zako utan. gyors volt, golt lott, veszelyesen jatszott, amikor hozza kerult a laszti. hogy lehet, hogy egy ilyen jo kepessegu jatekos egy jo edzo alatt igy megcsuszik? a profizmus pont arrol szol, hogy minel kisebb legyen a formaingadozas. bacsanak valszeg nem jott be a profizmus, o kedvtelesbol jatszik. kivancsi vagyok mit fog nyujtani az evben, kb o lehet az, aki ki tudna rantani a csapatot az nb2-es csapdabol. szerintem nem fogja megtenni. ugrai a masik. brillirozik, majd elszurkul.

nem tudom mi a megoldas. en az ilyeneket eltavolitanam a csapatbol, hangulatemberekre nem lehet alapozni. ehhez kene a klubnak egy koncepcio. scouting. utanpotlasneveles. nemtom miskolcon hogy megy, a fradinal inkabb vasarolnak, mostanaban be is szokott jonni. de talan jobb lenne hazon belul megoldani, mint szetdobalni a penzt. nemtom hanyszaz milliot koltottek jatekosvasarlasra, de egy komoly utanpotlas edzo sokeves beret, az biztos. befeketetesnek az utanpotlasedzo jobb lehetosegnek tunik, plane egy olyan penzzel el nem eresztett klubnak, mint a diosgyor...

Bódog tényleg üde színfolt volt a többiekhez képest. Új színt hozott. Bacsát én is ígéretesnek tartottam régebben, ahogy emlékszem rá, de sztem ő is meg ugrai is már végleg beragadtak. koncepciótlan az egész mindenhol, szervezettség, perspektíva semmi. ez persze hogy kihat a játékosokra is és elszürkülnek. régebben is az volt a fő jelszó, ahogy aki tud egy egyeneset rúgni a labdába az minél hamarabb irány külföld, sztem ez mostanra hatványozottan igaz. ha egyre gyengébb az nb1, egyre kevesebb normális csapat fog innen játékost igazolni. a minimálisan ígéretes fiatalok pedig nem fogják megkapni kint a lehetőséget. hát, ez van, nem túl fényes a helyzet.
Bódog ha-ha-ha,most éppen hol bizonyít?

Olyan jó látni, hogy még mindig dúl a Bódog-lamour a fórumon, mintha Fernandóval annyival jobb lenne a (nem létező) játékunk.
Az idő lejár
A világ megáll
Hogy hited mit ér
Arról bírád ítél

НИКОГАШ СЕВЕРНА!

beroka
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: beroka » 2018.07.23. 09:35

BEARGRYLLS írta:
ManBat írta:
velasco írta:Méltatlan ez az egész a Diósgyőrhöz. Stadion van, nézők vannak, erre ez zajlik.

ki állítsa meg? ennek NB2-ben ragadás lesz a vége

Paks és Kisvárda lesz idén a két kieső.

2 csapat biztos nem esik ki: Ftc,Vidi
Akik talán nem esnek ki:Újpest, Kispest s talán a Loki
A maradék 7 közül bárki kieshet.
Inkább így lehet az esélyeket belőni.

velasco
Tartalék

HozzászólásSzerző: velasco » 2018.07.23. 10:02

ManBat írta:
MindigÚjpest írta:
velasco írta:
Bódog tényleg üde színfolt volt a többiekhez képest. Új színt hozott. Bacsát én is ígéretesnek tartottam régebben, ahogy emlékszem rá, de sztem ő is meg ugrai is már végleg beragadtak. koncepciótlan az egész mindenhol, szervezettség, perspektíva semmi. ez persze hogy kihat a játékosokra is és elszürkülnek. régebben is az volt a fő jelszó, ahogy aki tud egy egyeneset rúgni a labdába az minél hamarabb irány külföld, sztem ez mostanra hatványozottan igaz. ha egyre gyengébb az nb1, egyre kevesebb normális csapat fog innen játékost igazolni. a minimálisan ígéretes fiatalok pedig nem fogják megkapni kint a lehetőséget. hát, ez van, nem túl fényes a helyzet.
Bódog ha-ha-ha,most éppen hol bizonyít?

Olyan jó látni, hogy még mindig dúl a Bódog-lamour a fórumon, mintha Fernandóval annyival jobb lenne a (nem létező) játékunk.

nem azt írtam, hogy jó edző volt, hanem, hogy eltérő volt a felfogása. egy becsületes, jó szándékú fickónak tartom, kevés edzői kvalitással. de legalább ő akart valamit csinálni.

velasco
Tartalék

HozzászólásSzerző: velasco » 2018.07.23. 10:03

beroka írta:
BEARGRYLLS írta:
ManBat írta:ki állítsa meg? ennek NB2-ben ragadás lesz a vége

14 csapat kéne, rájátszással. 38 forduló, rövidebb téli szünet, hosszabb nyári.

inreallife
Sztár

HozzászólásSzerző: inreallife » 2018.07.23. 10:09

beroka írta:
BEARGRYLLS írta:
ManBat írta:ki állítsa meg? ennek NB2-ben ragadás lesz a vége

hehe, pont ezt irtam en is valahol. az durva, hogy a felcsutnak van a 3. legertekesebb a kerete, mondjuk tavaly is az volt, aztan lathattuk, hogy mire mentek vele, majdnem kiestek a tulokkal. ugy latszik ok a gerincteleneket valogatjak, akik onmagukban akar jobb jatekosok is lehetnenek, de csapatjatekra nem kifejezetten alkalmasak. mondjuk kell hozza valami defekt, hogy valaki felcsutra igazoljon. es ahogy elnezem onnan mar csak lefele vezet az ut, amelyik szerencsesebb egy nb2-es feljutasert harcolo csapathoz megy tovabb, amelyik nem, az kukazta a karrierjet veglegesen...
kubatov takarodj!

inreallife
Sztár

HozzászólásSzerző: inreallife » 2018.07.23. 10:11

velasco írta:
ManBat írta:
MindigÚjpest írta:Bódog ha-ha-ha,most éppen hol bizonyít?

nem azt írtam, hogy jó edző volt, hanem, hogy eltérő volt a felfogása. egy becsületes, jó szándékú fickónak tartom, kevés edzői kvalitással. de legalább ő akart valamit csinálni.

en is pont ezt lattam. o a profizmust probalta meg tovabbadni, mert azt latta a legnagyobb kulonbsegnek. az egyeb edzoi skilljeit nehez a posvany fuggvenyeben megitelni, de az latszik, hogy falakba utkozott, leginkabb a jatekosok felol. nem o volt a leggyengebb lancszem a kieses arnyekaban...
kubatov takarodj!

velasco
Tartalék

HozzászólásSzerző: velasco » 2018.07.23. 10:26

inreallife írta:
velasco írta:
ManBat írta:Olyan jó látni, hogy még mindig dúl a Bódog-lamour a fórumon, mintha Fernandóval annyival jobb lenne a (nem létező) játékunk.

en is pont ezt lattam. o a profizmust probalta meg tovabbadni, mert azt latta a legnagyobb kulonbsegnek. az egyeb edzoi skilljeit nehez a posvany fuggvenyeben megitelni, de az latszik, hogy falakba utkozott, leginkabb a jatekosok felol. nem o volt a leggyengebb lancszem a kieses arnyekaban...

az a vicc, hogy ilyen edzők simán vannak a championshipben, bundesliga kettőben. csak ott jobb játékosokkal dolgozhatnak. amit bódog akart, nem volt szinkronban a mentalitással, játékosminőséggel. ő ezt képtelen volt átlátni. fernando is hiába lehet hogy van szakmai tudása, ő sem tudja átvenni a játékosok helyett a labdát.

inreallife
Sztár

HozzászólásSzerző: inreallife » 2018.07.23. 11:26

velasco írta:
inreallife írta:
velasco írta:nem azt írtam, hogy jó edző volt, hanem, hogy eltérő volt a felfogása. egy becsületes, jó szándékú fickónak tartom, kevés edzői kvalitással. de legalább ő akart valamit csinálni.

az a vicc, hogy ilyen edzők simán vannak a championshipben, bundesliga kettőben. csak ott jobb játékosokkal dolgozhatnak. amit bódog akart, nem volt szinkronban a mentalitással, játékosminőséggel. ő ezt képtelen volt átlátni. fernando is hiába lehet hogy van szakmai tudása, ő sem tudja átvenni a játékosok helyett a labdát.

ez igy van. sajnos korabban el kell kezdeni rostalni a gyerekeket, akik mentalisan nem felkeszultek a profi labdarugasra. az igazolasoknal is sokkal tobbet kell nezni annal, hogy tud-e egyeneset rugni a labdaba, vagy sem. tudnam sorolni nalunk is hany olyan player volt, aki tudott focizni, de mentalisan volt vele gixer. leonardo, jenner, besic de a ramirez is ilyen volt. na veluk nem ertunk el semmit. szerintem most sokkal jobb a jatekosanyagunk, kar, hogy a makabbit kaptuk elsore, kellett volna a meccsrutin, mire egy ilyen erokbol allo csapatot nemcsak megszorongatni tudunk, hanem akar le is gyozni. meccsen is latszott, amikor egymasnak mentek a jatekosok, vagy mutogattak, hogy ki hova fut, meg hova kellett volna adni a labdat stb. talan majd jovore, talan egy masik edzovel sikerulni fog.

azt kulon sajnalom, hogy ennyire nincs utanpotlasunk, hogy 1 ifista (vagy abbol epp kinott) gyereket sem tudnunk akar csak becserelni a csapatba. 4-1-nel, mar tokmindegy lett volna kit cserel be doll. szerintem ez megint hiba, ott van a keretben legalabb 4 olyan player, aki 20 ev alatti. kellenek nagyon a magyar fiatalok, az se lenne baj, ha kolcsonadnank oket, akar a dvtk-nak is, ha valamelyik megtetszik nekik...
kubatov takarodj!

velasco
Tartalék

HozzászólásSzerző: velasco » 2018.07.23. 11:36

inreallife írta:
velasco írta:
inreallife írta:en is pont ezt lattam. o a profizmust probalta meg tovabbadni, mert azt latta a legnagyobb kulonbsegnek. az egyeb edzoi skilljeit nehez a posvany fuggvenyeben megitelni, de az latszik, hogy falakba utkozott, leginkabb a jatekosok felol. nem o volt a leggyengebb lancszem a kieses arnyekaban...

ez igy van. sajnos korabban el kell kezdeni rostalni a gyerekeket, akik mentalisan nem felkeszultek a profi labdarugasra. az igazolasoknal is sokkal tobbet kell nezni annal, hogy tud-e egyeneset rugni a labdaba, vagy sem. tudnam sorolni nalunk is hany olyan player volt, aki tudott focizni, de mentalisan volt vele gixer. leonardo, jenner, besic de a ramirez is ilyen volt. na veluk nem ertunk el semmit. szerintem most sokkal jobb a jatekosanyagunk, kar, hogy a makabbit kaptuk elsore, kellett volna a meccsrutin, mire egy ilyen erokbol allo csapatot nemcsak megszorongatni tudunk, hanem akar le is gyozni. meccsen is latszott, amikor egymasnak mentek a jatekosok, vagy mutogattak, hogy ki hova fut, meg hova kellett volna adni a labdat stb. talan majd jovore, talan egy masik edzovel sikerulni fog.

azt kulon sajnalom, hogy ennyire nincs utanpotlasunk, hogy 1 ifista (vagy abbol epp kinott) gyereket sem tudnunk akar csak becserelni a csapatba. 4-1-nel, mar tokmindegy lett volna kit cserel be doll. szerintem ez megint hiba, ott van a keretben legalabb 4 olyan player, aki 20 ev alatti. kellenek nagyon a magyar fiatalok, az se lenne baj, ha kolcsonadnank oket, akar a dvtk-nak is, ha valamelyik megtetszik nekik...

látom próbálod optimistán látni a helyzetet. szerintem egyre xarabb ez az egész magyar foci fideszék alatt. lassan, de biztosan megy lefelé. 2000-es években még simán voltak esélyek a BL-ben meg uefa kupában a magyar csapatoknak. állami milliárdok nélkül. legfájóbb, hogy a maradék utánpótlást is sikerült szétbarmolni, tehát a jövőt. lehet, hogy lanzafame-nak jó neve van itt magyarországon, de sztem befürdés lesz ő is...nyilván a bajnokságot tudják hozni, meg a vidi is, de az már kutyát nem érdekel. EL meg BL csoportkörök kellenének hogy legyenek ennyi pénzzel.

inreallife
Sztár

HozzászólásSzerző: inreallife » 2018.07.23. 12:13

velasco írta:
inreallife írta:
velasco írta:az a vicc, hogy ilyen edzők simán vannak a championshipben, bundesliga kettőben. csak ott jobb játékosokkal dolgozhatnak. amit bódog akart, nem volt szinkronban a mentalitással, játékosminőséggel. ő ezt képtelen volt átlátni. fernando is hiába lehet hogy van szakmai tudása, ő sem tudja átvenni a játékosok helyett a labdát.

látom próbálod optimistán látni a helyzetet. szerintem egyre xarabb ez az egész magyar foci fideszék alatt. lassan, de biztosan megy lefelé. 2000-es években még simán voltak esélyek a BL-ben meg uefa kupában a magyar csapatoknak. állami milliárdok nélkül. legfájóbb, hogy a maradék utánpótlást is sikerült szétbarmolni, tehát a jövőt. lehet, hogy lanzafame-nak jó neve van itt magyarországon, de sztem befürdés lesz ő is...nyilván a bajnokságot tudják hozni, meg a vidi is, de az már kutyát nem érdekel. EL meg BL csoportkörök kellenének hogy legyenek ennyi pénzzel.

hat en tulzasnak tartom. megneztem a spanyol csapatokat, a leghurkabbat veri a fradi a koltsegvetese, a masik 19 mind felette van. a legszegenyebb es a leggazdagabb kozott az nb1-ben 3*-os a kulonbseg, spanyolban 100*-os. nem a koltsegvetesek nyernek bajnoksagot, mint ahogy a honved is bizonyitotta, de kurvara predesztinaljak a csapat helyezeset, mert igen beszukulnek a lehetosegeik. nem valo magyar csapat meg az el-be sem. kivetelek persze vannak, de ritkan. a vidi is kiverte a beaudoux-t, ahogy mas kiscsapatok is neha odajutnak. de mindig masik kiscsapat. a magyar csapatok is kiscsapatnak szamitanak. en azt se bannam, ha csinalnanak egy V4 ligat. annak legalabb lenne ertelme. meg az osztrakokat is bele lehetne csalogatni...
kubatov takarodj!

Ferencváros // Man Utd
BL-menõ

HozzászólásSzerző: Ferencváros // Man Utd » 2018.07.23. 14:29

Megnyugvással tapasztalom, hogy ondó mit sem változott, ugyanannyira alkalmas a feladatára, mint eddig :D
A legelején Böde nem volt lesen; Gorriarán majdnem combsérülést szenved, erre sárgalap műesésért; a befújt 11-es nem volt az, ellenben a második félidőben Lanza akasztása az volt; Bacsa már sárgával a puttonyban lecsapta Frimpongot; és még egy rakás szabálytalanság össze-vissza le/nem fújkálása mindkét fél kárára. Jellemző, hogy ugatásért több lapot kiszórt az embereknek, mint durva szabálytalanságokért. Egyszerűen hihetetlen, hogy ezekhez az arrogáns faszkalapokhoz már tényleg szólni sem lehet, mert azonnal elkezdenek lapokkal izmozni. Büdös gyökerek.
29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29

inreallife
Sztár

HozzászólásSzerző: inreallife » 2018.07.23. 18:03

Ferencváros // Man Utd írta:Megnyugvással tapasztalom, hogy ondó mit sem változott, ugyanannyira alkalmas a feladatára, mint eddig :D
A legelején Böde nem volt lesen; Gorriarán majdnem combsérülést szenved, erre sárgalap műesésért; a befújt 11-es nem volt az, ellenben a második félidőben Lanza akasztása az volt; Bacsa már sárgával a puttonyban lecsapta Frimpongot; és még egy rakás szabálytalanság össze-vissza le/nem fújkálása mindkét fél kárára. Jellemző, hogy ugatásért több lapot kiszórt az embereknek, mint durva szabálytalanságokért. Egyszerűen hihetetlen, hogy ezekhez az arrogáns faszkalapokhoz már tényleg szólni sem lehet, mert azonnal elkezdenek lapokkal izmozni. Büdös gyökerek.

mindig igy kene jatszanunk, es akkor ondoszabo is csak a kancigany baratjaval tud elvezkedni...
kubatov takarodj!

Vissza: “www.nb1.hu”