Maradonapoli írta:BÚÉK fórumtársak!
Búék!
Maradonapoli írta:BÚÉK fórumtársak!
zaggar írta:Maradonapoli írta:BÚÉK fórumtársak!
Boldog új évet.
Aztán, ha kialudtátok magatokat, a csempe ma már tart meccseket angolhonban, akár munkához is kezdhettek :)
Szarka írta:zaggar írta:Maradonapoli írta:BÚÉK fórumtársak!
Boldog új évet.
Aztán, ha kialudtátok magatokat, a csempe ma már tart meccseket angolhonban, akár munkához is kezdhettek :)
Brentford - Arsenal otthon jó lehet egy overre (2.5), de én egy hazai sikert is belelátok.
Brentford otthon a második legjobb, és az Arsenal mostani főfegyvere , a pontrúgások kivédekezésében is jó. A házat azért ne tegyétek rá, de 5.75-ért megéri kockáztatni kis téten is.
Szarka írta:Gift Orban a Lyonból Hoffenheimbe szerződik valószínűleg. A Lyon kénytelen játékosokat eladni, de Orban amúgy se volt egy sikeres igazolás, pedig nagy tehetségnek lett kikiáltva. Nem is a tehetségével lehet gond, hanem a magaviseletével, mert legtöbbször a padra se ültették le.
Mech írta:Szarka írta:Gift Orban a Lyonból Hoffenheimbe szerződik valószínűleg. A Lyon kénytelen játékosokat eladni, de Orban amúgy se volt egy sikeres igazolás, pedig nagy tehetségnek lett kikiáltva. Nem is a tehetségével lehet gond, hanem a magaviseletével, mert legtöbbször a padra se ültették le.
Cherkire leszek kíváncsi hogy hova megy, meg persze, hogy mennyiért. Kurva jó az a srác.
Szarka írta:Mech írta:Szarka írta:Gift Orban a Lyonból Hoffenheimbe szerződik valószínűleg. A Lyon kénytelen játékosokat eladni, de Orban amúgy se volt egy sikeres igazolás, pedig nagy tehetségnek lett kikiáltva. Nem is a tehetségével lehet gond, hanem a magaviseletével, mert legtöbbször a padra se ültették le.
Cherkire leszek kíváncsi hogy hova megy, meg persze, hogy mennyiért. Kurva jó az a srác.
Szintén mentális problémákkal kűzd :)
Mech írta:Szarka írta:Mech írta:Cherkire leszek kíváncsi hogy hova megy, meg persze, hogy mennyiért. Kurva jó az a srác.
Szintén mentális problémákkal kűzd :)
ezt nem tudtam, de akkor akár még nagyobb lehet benne a potenciál (ha rendbejön persze...)
szerintem 30-40 m EUR-t simán fognak kapni érte
ZotyeszKB írta:Teljesen tönkrebaszták a papíros Tippmix rendszert...tegnap poénból fel akartam rakni minden iráni bajnokira 300-300 Ft-ot hogy 6+ gól lesz (ilyen 50-es, 60-as oddsok) és a gép kiírta hogy túl nagy odds nem lehetséges a fogadás :D :D
Fogadáskészítő funkciót bevezették kb. 3 hete, gyorsan ki is lett véve...
Érdekes amúgy, hogy a tippmix.hu oldalon simán kiadja a kódot a szelvényre, csak a terminál nem fogadja el.
ZotyeszKB írta:Teljesen tönkrebaszták a papíros Tippmix rendszert...tegnap poénból fel akartam rakni minden iráni bajnokira 300-300 Ft-ot hogy 6+ gól lesz (ilyen 50-es, 60-as oddsok) és a gép kiírta hogy túl nagy odds nem lehetséges a fogadás :D :D
Érdekes amúgy, hogy a tippmix.hu oldalon simán kiadja a kódot a szelvényre, csak a terminál nem fogadja el.
Mech írta:Cannavaro lett a Dinamo edzője Horvátországban.
Március 1. Dinamo (Cannavaro)-Hajduk (Gattuso)
Szarka írta:Nem volt időm szólni, hogy a Spurs - Newcastle sima over lesz 2,5, de akár 3,5 fölé is tehető. Nos 8 perc alatt már két gól.
zaggar írta:ZotyeszKB írta:Teljesen tönkrebaszták a papíros Tippmix rendszert...tegnap poénból fel akartam rakni minden iráni bajnokira 300-300 Ft-ot hogy 6+ gól lesz (ilyen 50-es, 60-as oddsok) és a gép kiírta hogy túl nagy odds nem lehetséges a fogadás :D :D
kombináltban sem engedte? egyenesben nekem sokszor kiírta, amikor csak néztem a lehetőségeteket, h "höhö, ne röhögtess, nagy lenne a nyeremény", de kombinált szelvények esetében elég magas összegig engedi (elméletben)
ZotyeszKB írta:zaggar írta:ZotyeszKB írta:Teljesen tönkrebaszták a papíros Tippmix rendszert...tegnap poénból fel akartam rakni minden iráni bajnokira 300-300 Ft-ot hogy 6+ gól lesz (ilyen 50-es, 60-as oddsok) és a gép kiírta hogy túl nagy odds nem lehetséges a fogadás :D :D
kombináltban sem engedte? egyenesben nekem sokszor kiírta, amikor csak néztem a lehetőségeteket, h "höhö, ne röhögtess, nagy lenne a nyeremény", de kombinált szelvények esetében elég magas összegig engedi (elméletben)
Valami kombiban engedte volna...de itt ugye úgy akartam hogy egyesével megrakni a meccseket 6*300 Ft-ért...amit nyilván engednie kéne, mert különben akkor minek van egyáltalán lehetőség ekkora oddsra :D
zaggar írta:ZotyeszKB írta:zaggar írta:
Valami kombiban engedte volna...de itt ugye úgy akartam hogy egyesével megrakni a meccseket 6*300 Ft-ért...amit nyilván engednie kéne, mert különben akkor minek van egyáltalán lehetőség ekkora oddsra :D
ó, hát akkor itt volt a hiba: logikusan akartál gondolkodni.
Jelenlévő fórumozók: Google [Bot] valamint 4 vendég