zaggar írta:de jó, h idénre már befejeztem a mixet, ezen a Parma-Monza meccsen a guta megütött volna
decemberben kb a meccsek 98%-n megütött a gutmann
zaggar írta:de jó, h idénre már befejeztem a mixet, ezen a Parma-Monza meccsen a guta megütött volna
Adamek írta:zaggar írta:de jó, h idénre már befejeztem a mixet, ezen a Parma-Monza meccsen a guta megütött volna
Maradonapoli írta:Adamek írta:zaggar írta:de jó, h idénre már befejeztem a mixet, ezen a Parma-Monza meccsen a guta megütött volna
Lőw cica maga nyilatkozta pár hete, hogy egyik nagy psg-s tapasztalata az volt, hogy a sztárok nem akartak újév másnapján vagy hogy pályára lépni, alig tudták összeimádkozni a kezdőt, gondolom ez mehet minden nagyobb nevű csapatnál ilyenkor, a kicsik meg ennek tudatában úgy vannak felküldve, hogy szerezzenek pár extra pontot a kiesés ellen harcban... és persze a fogadóirodák is boldogok... ahogy a nagy áruházak, ők is decemberben realizálhatják a legnagyobb profitokat...
Adamek írta:Maradonapoli írta:Adamek írta:decemberben kb a meccsek 98%-n megütött a gutmann
Lőw cica maga nyilatkozta pár hete, hogy egyik nagy psg-s tapasztalata az volt, hogy a sztárok nem akartak újév másnapján vagy hogy pályára lépni, alig tudták összeimádkozni a kezdőt, gondolom ez mehet minden nagyobb nevű csapatnál ilyenkor, a kicsik meg ennek tudatában úgy vannak felküldve, hogy szerezzenek pár extra pontot a kiesés ellen harcban... és persze a fogadóirodák is boldogok... ahogy a nagy áruházak, ők is decemberben realizálhatják a legnagyobb profitokat...
gondolom azért vannak olyan tőkeerős rókák is a fogadók közt akik ilyenkor rádobnak a retardokra egy finomabb összeget és megháromszorozzák a pulykapénzt
aki mondjuk ráállt a City ritmusára vagy a spanyol nagyok botladozó decemberére az most elég vidám lehet
zaggar írta:Adamek írta:Maradonapoli írta:Lőw cica maga nyilatkozta pár hete, hogy egyik nagy psg-s tapasztalata az volt, hogy a sztárok nem akartak újév másnapján vagy hogy pályára lépni, alig tudták összeimádkozni a kezdőt, gondolom ez mehet minden nagyobb nevű csapatnál ilyenkor, a kicsik meg ennek tudatában úgy vannak felküldve, hogy szerezzenek pár extra pontot a kiesés ellen harcban... és persze a fogadóirodák is boldogok... ahogy a nagy áruházak, ők is decemberben realizálhatják a legnagyobb profitokat...
gondolom azért vannak olyan tőkeerős rókák is a fogadók közt akik ilyenkor rádobnak a retardokra egy finomabb összeget és megháromszorozzák a pulykapénzt
aki mondjuk ráállt a City ritmusára vagy a spanyol nagyok botladozó decemberére az most elég vidám lehet
akkor holnapra egy Leicester-Velence-Cosenza hármassal kifosztod a világot? :)
zaggar írta:zaggar írta:Adamek írta:gondolom azért vannak olyan tőkeerős rókák is a fogadók közt akik ilyenkor rádobnak a retardokra egy finomabb összeget és megháromszorozzák a pulykapénzt
ez a 3 meccs, papíros fogadáson 8,11,8-as oddsokkal megy, 300ft-os alaptéten, kombináció nélkül 211 200ft.
zaggar írta:zaggar írta:Adamek írta:gondolom azért vannak olyan tőkeerős rókák is a fogadók közt akik ilyenkor rádobnak a retardokra egy finomabb összeget és megháromszorozzák a pulykapénzt
ez a 3 meccs, papíros fogadáson 8,11,8-as oddsokkal megy, 300ft-os alaptéten, kombináció nélkül 211 200ft.
Adamek írta:zaggar írta:zaggar írta:
most onlány 9,5 -11,5 - 6,5 szóval a Kosenzim elég komolyan belengethette a centrumos zacsit
egyre jobban bizsereg az egérkurzorom a Leisztingeren (a Wesztem is érdekes 7,5-ért, Puhl se nyerhet örökké)
Szarka írta:Adamek írta:zaggar írta:
most onlány 9,5 -11,5 - 6,5 szóval a Kosenzim elég komolyan belengethette a centrumos zacsit
egyre jobban bizsereg az egérkurzorom a Leisztingeren (a Wesztem is érdekes 7,5-ért, Puhl se nyerhet örökké)
Ez a Leicestertovábbra is egy kiesőjelölt csődtömeg, Nistelrooy alatt is csak kapják a lövéseket. Én már azt várom mikor támad fel a City, mert ennyire fos ilyen sokáig nem lehet, de amíg ez nem történik meg, én nem is piszkálnám őket. Ilyen magas oddsokon persze megéri kockáztatni.
A WHU is már kezdi összekapni magát. A Leicesteres 3-1 az egy "fluke "volt, egy kifutott mákos siker egy korai góllal, és pár sikeres kontrával, azóta pedig 2 győzelem, két iksz ( ok, kiesőjelölteket vertek csak, de két középjó csapat ellen ikszeltek ). Ettől még jobb csapat a Pool, de egy ikszre simán jók lehetnek, 6.5 megint csak túlzottan jó odds, ikszre is magas az eredő, kockáztatni simán megéri itt. Plusz amit alább is írtatok, meccsterhelés miatt a nagyobb sztárok fáradhatnak, kedvetlenebbek, főleg, akiknél nemzetközi porond is volt.
Adamek írta:Szarka írta:Adamek írta:most onlány 9,5 -11,5 - 6,5 szóval a Kosenzim elég komolyan belengethette a centrumos zacsit
Ez a Leicestertovábbra is egy kiesőjelölt csődtömeg, Nistelrooy alatt is csak kapják a lövéseket. Én már azt várom mikor támad fel a City, mert ennyire fos ilyen sokáig nem lehet, de amíg ez nem történik meg, én nem is piszkálnám őket. Ilyen magas oddsokon persze megéri kockáztatni.
A WHU is már kezdi összekapni magát. A Leicesteres 3-1 az egy "fluke "volt, egy kifutott mákos siker egy korai góllal, és pár sikeres kontrával, azóta pedig 2 győzelem, két iksz ( ok, kiesőjelölteket vertek csak, de két középjó csapat ellen ikszeltek ). Ettől még jobb csapat a Pool, de egy ikszre simán jók lehetnek, 6.5 megint csak túlzottan jó odds, ikszre is magas az eredő, kockáztatni simán megéri itt. Plusz amit alább is írtatok, meccsterhelés miatt a nagyobb sztárok fáradhatnak, kedvetlenebbek, főleg, akiknél nemzetközi porond is volt.
100HUF a Lejszti-Cici, WHU-Pufl, Udi-Turin döntetlen trióra, 10k ha bejön
zaggar írta:Adamek írta:Szarka írta:Ez a Leicestertovábbra is egy kiesőjelölt csődtömeg, Nistelrooy alatt is csak kapják a lövéseket. Én már azt várom mikor támad fel a City, mert ennyire fos ilyen sokáig nem lehet, de amíg ez nem történik meg, én nem is piszkálnám őket. Ilyen magas oddsokon persze megéri kockáztatni.
100HUF a Lejszti-Cici, WHU-Pufl, Udi-Turin döntetlen trióra, 10k ha bejön
ez valóban előnye a netes fogadásnak, h lehet huszárkodni egy százassal is, az ilyen vakmerőségekre többet én se tennék fel. A papíroson azt hallottam, h lassan már 500 lesz az alaptét.
Adamek írta:zaggar írta:Adamek írta:100HUF a Lejszti-Cici, WHU-Pufl, Udi-Turin döntetlen trióra, 10k ha bejön
ez valóban előnye a netes fogadásnak, h lehet huszárkodni egy százassal is, az ilyen vakmerőségekre többet én se tennék fel. A papíroson azt hallottam, h lassan már 500 lesz az alaptét.
már el is szállt, ez a Torino egy nagyobbacska foshalom úgy látom
Adamek írta:Adamek írta:zaggar írta:
már el is szállt, ez a Torino egy nagyobbacska foshalom úgy látom
és visszajött a turini remete
Javier Arizmendi írta:Cannavaro - Dinamo Agram. Figyelembe véve, hogy a Torcidanal Gattuso van, miközben nálunk több pénz áll a csapatok rendelkezésere, fura, hogy egy Felcsút nem hoz egy Nestat.
zaggar írta:Adamek írta:Adamek írta:már el is szállt, ez a Torino egy nagyobbacska foshalom úgy látom
és visszajött a turini remete
azért nagyon látszik, h műkedvelők vagyunk, megy itt a tanakodás a city-n, azt meg senki se nézte, h a fogyatékos tótenhami is benne van a mai étlapban..)
Szarka írta:zaggar írta:Adamek írta:és visszajött a turini remete
azért nagyon látszik, h műkedvelők vagyunk, megy itt a tanakodás a city-n, azt meg senki se nézte, h a fogyatékos tótenhami is benne van a mai étlapban..)
Hát a wolvesba se nagyon bízzál :)
Szarka írta:zaggar írta:Adamek írta:és visszajött a turini remete
Hát a wolvesba se nagyon bízzál :)
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 5 vendég