Szarka írta:Szarka írta:Martinez bakira nem számítottam. Innen is megoldja az AV, de feleslegesen izgulhatok.
Most már nyugodt vagyok. Ja nem, les...
Faszomba már...
Szarka írta:Szarka írta:Martinez bakira nem számítottam. Innen is megoldja az AV, de feleslegesen izgulhatok.
Most már nyugodt vagyok. Ja nem, les...
Szarka írta:zaggar írta:Szarka írta:Atalanta inkább over lett, az Inter meg under, az öt győztest meg szétdobáltam.
Végül is ráböktem győztesnek a Lipcsére (mert nekik már mindenképpen nyerni kell), az Atalantára (mert nagyon jó formában vannak), meg a Leverkusen-Inter x-re.
Hiába kell, nagyon szét vannak esve, nekik már reszeltek.
Szarka írta:zaggar írta:Szarka írta:Bosszantó, de mi tartott vissza, hogy szombaton megtedd? :)
Na nem mintha én ne jártam volna így :)
Egyszerű az oka, ilyenkor pihentetjük a talajt, nem sok munka van a földeken, uh hajlamos vagyok a tunyulásra, ezért az a napi sétám, h minimum egyszer elmegyek a kutyával a lottózóba (ami egyben kocsma és trafik is). Ha nem tenném, akkor egész nap csak olvasnék vagy nézném az unokaöcsémtől kapott sorozatokat. (most is hozott egyet, váltig állítja, h jobb, mint a múltkori gombás-vírusos). Ezért nem fogadok előre, csak az adott napon. Hát így baxtam el..:)
Na mit ajánlott most? A gombás-vírusos szvsz jó, már ha a Last of Us-ra gondolsz :)
zaggar írta:Egyébként elnézve a statokat, az xg-k megint nem túl irányadók..
zaggar írta:Szarka írta:zaggar írta:
Egyszerű az oka, ilyenkor pihentetjük a talajt, nem sok munka van a földeken, uh hajlamos vagyok a tunyulásra, ezért az a napi sétám, h minimum egyszer elmegyek a kutyával a lottózóba (ami egyben kocsma és trafik is). Ha nem tenném, akkor egész nap csak olvasnék vagy nézném az unokaöcsémtől kapott sorozatokat. (most is hozott egyet, váltig állítja, h jobb, mint a múltkori gombás-vírusos). Ezért nem fogadok előre, csak az adott napon. Hát így baxtam el..:)
Na mit ajánlott most? A gombás-vírusos szvsz jó, már ha a Last of Us-ra gondolsz :)
igen, a gombás az volt
most tképpen kettőt is hozott, az egyiknek az a címe, h Éghasadás, ebben Carter doki rambót játszik és földönkívüli robotokkal harcol, kb olyan izgalmas, mint nézni, h virágzik a kavics
a másikba még nem néztem bele, annak az a címe, h Kiút.
Szarka írta:zaggar írta:Egyébként elnézve a statokat, az xg-k megint nem túl irányadók..
Na mit mondok mindig az xG-ről?
Szarka írta:zaggar írta:Egyébként elnézve a statokat, az xg-k megint nem túl irányadók..
Szarka írta:zaggar írta:Szarka írta:Na mit ajánlott most? A gombás-vírusos szvsz jó, már ha a Last of Us-ra gondolsz :)
igen, a gombás az volt
most tképpen kettőt is hozott, az egyiknek az a címe, h Éghasadás, ebben Carter doki rambót játszik és földönkívüli robotokkal harcol, kb olyan izgalmas, mint nézni, h virágzik a kavics
a másikba még nem néztem bele, annak az a címe, h Kiút.
Kiút van HBO-n, de rá se néztem, másikról nem is hallottam.
Milyen téma érdekel? miért nem mondod neki, hogy hogy milyen zsánert hozzon?
zaggar írta:Szarka írta:zaggar írta:Egyébként elnézve a statokat, az xg-k megint nem túl irányadók..
hogy sokat nem ér :)
Szarka írta:Nem bírják az idegeim az Av meccset, inkább kiveszem a nyereményt, mielőtt 3-3 lesz.
zaggar írta:Szarka írta:Nem bírják az idegeim az Av meccset, inkább kiveszem a nyereményt, mielőtt 3-3 lesz.
Jól fogadtál ma (is), gratula:)
Nálam 3-ból semmi, de még mindig a jégkorong idegesít, nem is ez.
Szarka írta:zaggar írta:Szarka írta:Nem bírják az idegeim az Av meccset, inkább kiveszem a nyereményt, mielőtt 3-3 lesz.
Jól fogadtál ma (is), gratula:)
Nálam 3-ból semmi, de még mindig a jégkorong idegesít, nem is ez.
Köszi. Azért az Av miatt kevesebb lett a nyeremény, plusz egyik szelvényen a Pool hendivel volt téve, de végül +8kba zártam.
Megfogadtam Adamek tanácsát, és inkább most kivettem a pénz felét, Kariajándéknak jó is lesz :)
Szarka írta:Amorim távozásával mintha összeesett volna a Sporting, zsinórban 4 vereség.
Mech írta:Szarka írta:Amorim távozásával mintha összeesett volna a Sporting, zsinórban 4 vereség.
A United meg továbbra is ugyanolyan szar vele, mint előtte.
Gratula mindegyik szereplőnek a váltáshoz. :D
Szarka írta:Mech írta:Szarka írta:Amorim távozásával mintha összeesett volna a Sporting, zsinórban 4 vereség.
A United meg továbbra is ugyanolyan szar vele, mint előtte.
Csodát nem kell várni 4 meccs alatt, rontania könnyű egy meccs után is.
Az MU-nál nem csak edzői gondok vannak, több sebből vérzik a klub, így egy edző-váltással sem oldódnak meg a gondok.
Mech írta:Szarka írta:Mech írta:A United meg továbbra is ugyanolyan szar vele, mint előtte.
Csodát nem kell várni 4 meccs alatt, rontania könnyű egy meccs után is.
Az MU-nál nem csak edzői gondok vannak, több sebből vérzik a klub, így egy edző-váltással sem oldódnak meg a gondok.
5 az a 4 de amúgy persze, majd szezon végén visszatérünk rá, hogy ki járt jól ezzel a váltással (Amorim, Sporting, MU)
A Sportingnak nagy valószínűséggel egy bajnoki címébe került
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 3 vendég