Szombati foci: Fradi-Vidi!

SuperDepor
Moderátor

Re: Szombati foci: Fradi-Vidi!

HozzászólásSzerző: SuperDepor » 2022.09.05. 13:31

Adamek írta:
SuperDepor írta:Biztos vótmán
Koszta>>Torpedo Moszkva

ez a kölyök se százas

Rados a menedzsere :)
Ne aggódjatok hát a holnapért mert a holnap majd aggódik magáért. Elég minden napnak a maga baja.

Deep Purple
Aranylabdás
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Deep Purple » 2022.09.05. 13:32

Ami a történelmi távlatokat illeti, érthető, hogy a zöldek közül sokan kedvelik a mai felállást. Talán fordított esetben én is kedvelném, nem tudom.

Azt viszont tudom, hogy a tegnapi katasztrófális meccs kevesebb érzelmi reakciót váltott ki belőlem, mint 10 éve egy egy gólos zakó Diósgyőrben. Ahogy többen is említették már itt, a teljes focivilág szép lassan átalakult körülöttünk, és ez rányomja a bélyegét erre a párosításra is. Az összeállítások, a klubok működése, a lelátó. Nehezen ismerek rá arra, amiért valaha annyira lelkesedtem. Én már nem a Fradit utálom elsősorban (persze őket is :) ), hanem a közeg egészét, és nem is tudok teljes szívvel sajnálkozni, hogy az Újpest tartósan a vesztes oldalra került. Ha a klub eljut oda, hogy nincs már vesztenivalója, akkor talán egyszer majd részesei lehetünk a közeg megváltoztatásának. Talán.

SuperDepor
Moderátor

HozzászólásSzerző: SuperDepor » 2022.09.05. 14:11

Adamek írta:
Koszta>>Torpedo Moszkva

ez a kölyök se százas

Most olvasom, hogy Rados a menedzsere, kapusnak is jó volt, nemcsak menedzsernek
Ne aggódjatok hát a holnapért mert a holnap majd aggódik magáért. Elég minden napnak a maga baja.

SuperDepor
Moderátor

HozzászólásSzerző: SuperDepor » 2022.09.05. 14:16

Szarka írta:
Adamek írta:
Koszta>>Torpedo Moszkva

ez a kölyök se százas

Biztos jól megfizetik, karriert meg úgy látszik nem akar. Nem mintha sokkal feljebb lenne. De úgy néz ki, az oroszok még mindig többet fizetnek, mint idehaza.

Biztos megvan a havi kb 40 millió HUF, bár én csak úgy mennék oda, ha euróban fizetnének kpben.

SuperDepor
Moderátor

HozzászólásSzerző: SuperDepor » 2022.09.05. 14:48

Deep Purple írta:Ami a történelmi távlatokat illeti, érthető, hogy a zöldek közül sokan kedvelik a mai felállást. Talán fordított esetben én is kedvelném, nem tudom.

Azt viszont tudom, hogy a tegnapi katasztrófális meccs kevesebb érzelmi reakciót váltott ki belőlem, mint 10 éve egy egy gólos zakó Diósgyőrben. Ahogy többen is említették már itt, a teljes focivilág szép lassan átalakult körülöttünk, és ez rányomja a bélyegét erre a párosításra is. Az összeállítások, a klubok működése, a lelátó. Nehezen ismerek rá arra, amiért valaha annyira lelkesedtem. Én már nem a Fradit utálom elsősorban (persze őket is :) ), hanem a közeg egészét, és nem is tudok teljes szívvel sajnálkozni, hogy az Újpest tartósan a vesztes oldalra került. Ha a klub eljut oda, hogy nincs már vesztenivalója, akkor talán egyszer majd részesei lehetünk a közeg megváltoztatásának. Talán.

Belőlem is :)

Javier Arizmendi
Sztár

HozzászólásSzerző: Javier Arizmendi » 2022.09.05. 20:17

tomi írta:Mintha mi tehetnénk arról, hogy a Fehérvár ennyi penzbol ilyen szar, a Paksnak fontosabb az elv mint az eredmény, stbstb.

Az Újpest ellen van még min revansot vennünk, se megint nem a témára reagálsz csak böfögsz valami Fradi fikázást. Szar éveid lehetnek, türelemmel tűrjük.

ez már a 8-ik elég szar szezon ja, ti három után is 15 évre visszamenőleg a Vasast meg Kistelekit szidjátok. Setétváron megközelítőleg sincs annyi állami pénz mint nálatok, meg Csúton.

tetszett, amikor azt írtad, hogy most kell szerénynek lenni a Fradinál, remélem sikerülni fog.

az hogy félház volt a Lilákoknál egy derby-n, az egy jó érv lesz számomra, ha majd a "túl nagy stadionokat építettek a fijjuk" vitába térünk vissza (nem veled).

másoknak: igencsak szinvonalas és őszinte hozzászólásokat lehetett itt olvasni, kár, hogy az MLSZ-ben senki nem olvassa el őket, és ha igen, akkor is totál másról szól az életük, minthogy titeket/minket (ki)szolgáljanak. a minap azt írtam, hogy a Kispest, Újpest, Vasas trió legalább elsőosztályú, és ez csak jobb, mint a másodosztályban vagy lejjebb vegetálni. nos az NB2-ben viszont az az előny megvan, hogy kis erőfeszítéssel az ember tud találni saját nevelést, és/vagy a klubhoz erősen kötödő játékost. aki persze nem mindig túl népszerű, mint Győrben Kiss Máté. :) de mégis, ő a mi kölkünk.

egyébként pedig, azt gondolom, hogy amikor a 1973-77-es születésű atlantai olimpiai csapat (Sándor T., Lisztes, Dárdai, Ottóka, Szanyó, Bárányos) tagjai berobbantak az Illés, Urbán, Halmai, Végh Pipa féle korosztály mellé, jobb volt a futballunk. még pár évre is rá, Reszeli idejében, annyian mentünk fel Győrből az MTK-ra, hogy egymást követő évben teljes telt ház volt. igaz Fehér Miki volt a centerünk, Korsós Gyurca, Lakos (Böjte), Stark, csupa saját nevelés a védelmünk.
ETO

nyúl
Kincstári Főegerész

HozzászólásSzerző: nyúl » 2022.09.05. 21:31

Deep Purple írta:Elsősorban a becsületgól elmaradása baszott föl tegnap. Épp elég ajándék lehetőséget kaptunk, hogy egy beakadjon, de sikerült mindet kihagyni. A kapott gólok számán elég hamar látszott, hogy kitömés lesz, teljesen szét volt csúszva a csapat. Nem igazán értem, hogy ennek mi volt az oka éppen most, de egy közepes teljesítménnyel is sima zakó lett volna.
Tallo egymaga hármat lőhetett volna. Mivel alig követem az nb1-et, azon tanakodtam, melyik hulladéklerakóból guberálták ki ezt a vak magillát. Lefostam a bokám, hogy a Lille-ben és az elefántcsontparti válogatottban játszott, amikor rákerestem, ki ez a darabos mammutszar.
Persze sokatmondó, hogy egyre lejjebb csúszott, nincs 30 és nálunk fakít a körülbüdösben.

Írtam, hogy abszurd komédia lett a "derby". 2015 óta a lilák egy meccset se fogtak. Nem emlékeztem erre, azt hittem, ez nem lehet igaz. De az.
22 játékosból 3 magyar, a kiesés ellen pucoló Újpestben egy. Mindkét edző gastarbeiter. Mire megtanulod valamelyik csetlő-botló nevét, akinek az országát is ráhagyással találod meg a földgömbön, hacsak nem vagy földrajzszakos, addigra tovább is adták.

A Ferencvárosnál sincs sok értelme az idegenlégiónak. A magyar futball annyit profitál belőle, mint én a gázszerelő közbeszerzéseiből. Egy kicsi országnál a klubfoci hiába akar beszállni az európai gruppenszexbe, maximum helyettes felszopó lehet még olyan büdzsével is, ami felett a listás bolgár diszponál.
Az Újpestnél viszont semmi más indoka nem lehet, mint a vallon svindler pénzmosása.

Ha volna valami ráció ebben az egészben, akkor a bajnokságot játékosnevelésre kellene használni. Abbahagyni tao-milliárdokból a hatalmilag kontraszelektált uborkafamászást öt évente pár főtáblás kitömésért, ahol magyar csak sérülés- vagy eltiltáshullám esetén jut a pályára, akkor is csereként.
(Tudom, Adamek, aki ért is hozzá, majd levezeti, hogy ez miért nem lehetséges, de ettől mégiscsak ez felelne meg a józan észnek.)

banok
Aranylabdás
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: banok » 2022.09.05. 22:49

Savaria1919 írta:
Koszta>>Torpedo Moszkva

minek ment oda

Pénzért.

banok
Aranylabdás
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: banok » 2022.09.05. 22:53

Javier Arizmendi írta:egyébként pedig, azt gondolom, hogy amikor a 1973-77-es születésű atlantai olimpiai csapat (Sándor T., Lisztes, Dárdai, Ottóka, Szanyó, Bárányos) tagjai berobbantak az Illés, Urbán, Halmai, Végh Pipa féle korosztály mellé, jobb volt a futballunk. még pár évre is rá, Reszeli idejében, annyian mentünk fel Győrből az MTK-ra, hogy egymást követő évben teljes telt ház volt. igaz Fehér Miki volt a centerünk, Korsós Gyurca, Lakos (Böjte), Stark, csupa saját nevelés a védelmünk.

Aha, akkor volt a 7-1, 5-0 a jugók ellen. Tényleg kurva jó volt... (Y)

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2022.09.06. 08:55

Kutya úr is off, nem tom amúgy mit vártak ettől a fostaliga Vasastól a vezetők
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

SuperDepor
Moderátor

HozzászólásSzerző: SuperDepor » 2022.09.06. 09:00

Adamek írta:Kutya úr is off, nem tom amúgy mit vártak ettől a fostaliga Vasastól a vezetők

Mehet Kövesdre

Deep Purple
Aranylabdás
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Deep Purple » 2022.09.06. 09:08

nyúl írta:
Deep Purple írta:Elsősorban a becsületgól elmaradása baszott föl tegnap. Épp elég ajándék lehetőséget kaptunk, hogy egy beakadjon, de sikerült mindet kihagyni. A kapott gólok számán elég hamar látszott, hogy kitömés lesz, teljesen szét volt csúszva a csapat. Nem igazán értem, hogy ennek mi volt az oka éppen most, de egy közepes teljesítménnyel is sima zakó lett volna.
Tallo egymaga hármat lőhetett volna. Mivel alig követem az nb1-et, azon tanakodtam, melyik hulladéklerakóból guberálták ki ezt a vak magillát. Lefostam a bokám, hogy a Lille-ben és az elefántcsontparti válogatottban játszott, amikor rákerestem, ki ez a darabos mammutszar.
Persze sokatmondó, hogy egyre lejjebb csúszott, nincs 30 és nálunk fakít a körülbüdösben.

Írtam, hogy abszurd komédia lett a "derby". 2015 óta a lilák egy meccset se fogtak. Nem emlékeztem erre, azt hittem, ez nem lehet igaz. De az.
22 játékosból 3 magyar, a kiesés ellen pucoló Újpestben egy. Mindkét edző gastarbeiter. Mire megtanulod valamelyik csetlő-botló nevét, akinek az országát is ráhagyással találod meg a földgömbön, hacsak nem vagy földrajzszakos, addigra tovább is adták.

A Ferencvárosnál sincs sok értelme az idegenlégiónak. A magyar futball annyit profitál belőle, mint én a gázszerelő közbeszerzéseiből. Egy kicsi országnál a klubfoci hiába akar beszállni az európai gruppenszexbe, maximum helyettes felszopó lehet még olyan büdzsével is, ami felett a listás bolgár diszponál.
Az Újpestnél viszont semmi más indoka nem lehet, mint a vallon svindler pénzmosása.

Ha volna valami ráció ebben az egészben, akkor a bajnokságot játékosnevelésre kellene használni. Abbahagyni tao-milliárdokból a hatalmilag kontraszelektált uborkafamászást öt évente pár főtáblás kitömésért, ahol magyar csak sérülés- vagy eltiltáshullám esetén jut a pályára, akkor is csereként.
(Tudom, Adamek, aki ért is hozzá, majd levezeti, hogy ez miért nem lehetséges, de ettől mégiscsak ez felelne meg a józan észnek.)

A légiósok száma valóban látványos, de az csak a jéghegy csúcsa. Hogy mást ne mondjak, a mai magyar játékosok is nagyon különböznek attól, ami 10-20 éve volt a norma. Elég megnézni a válogatottat. A többség már gyerekkorától elszigetelt környezetben, külön a futballra lett kiképezve, közelítve ezzel a tökéletes profizmust. A hétköznapi emberrel alig van bármilyen kapcsolódási pontjuk, a sport egykori értelmével - ami végső soron az ember jobbá tétele - még annál is kevesebb. Az eredményeik jobbak a korábbiaknál, és a hasonlóan csőlátó fogyasztói tömeg zabálja az előállított terméket, de foci lényegéből - a szerves közösség érzéséből, a teljes embert kívánó küzdelemből - egyre kevesebb marad.

Nem állítom, hogy 10-20 éve mennyország lett volna, az akkori népszerű játékosok (Véber, Lipcsei, Dombi, Tököli, Kovács Zoli, stb.) is inkább már eltúlzott karikatúrái voltak az említett ideálnak. Kétségtelen az is, hogy nemzetközi szinten képtelenek voltak felvenni a versenyt a profikkal, ami esetenként jókora alázásokhoz vezett (pl. az itt említett jugó 1-12). Nekem mégis ez hiányzik, mert ezt láttam, és csak ehhez tudok hasonlítani a mostani állapottal szemben, amit nem kedvelek.

Azt hiszem, hogy szép lassan az amerikai modellhez hasonló szerveződés marad az egyetlen lehetőség az európai klubfutball számára. Egy nagy, felturbózott európai liga a tömegek kiszolgálására, mögötte pedig kis nevelőbajnokságok, ahonnan a feljutás nem lehetséges, csak az átigazolás. De ez már a nagypolitika kérdése elsősorban.

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2022.09.06. 09:15

Javier Arizmendi írta:
tomi írta:Mintha mi tehetnénk arról, hogy a Fehérvár ennyi penzbol ilyen szar, a Paksnak fontosabb az elv mint az eredmény, stbstb.

Az Újpest ellen van még min revansot vennünk, se megint nem a témára reagálsz csak böfögsz valami Fradi fikázást. Szar éveid lehetnek, türelemmel tűrjük.

ez már a 8-ik elég szar szezon ja, ti három után is 15 évre visszamenőleg a Vasast meg Kistelekit szidjátok. Setétváron megközelítőleg sincs annyi állami pénz mint nálatok, meg Csúton.

tetszett, amikor azt írtad, hogy most kell szerénynek lenni a Fradinál, remélem sikerülni fog.

az hogy félház volt a Lilákoknál egy derby-n, az egy jó érv lesz számomra, ha majd a "túl nagy stadionokat építettek a fijjuk" vitába térünk vissza (nem veled).

másoknak: igencsak szinvonalas és őszinte hozzászólásokat lehetett itt olvasni, kár, hogy az MLSZ-ben senki nem olvassa el őket, és ha igen, akkor is totál másról szól az életük, minthogy titeket/minket (ki)szolgáljanak. a minap azt írtam, hogy a Kispest, Újpest, Vasas trió legalább elsőosztályú, és ez csak jobb, mint a másodosztályban vagy lejjebb vegetálni. nos az NB2-ben viszont az az előny megvan, hogy kis erőfeszítéssel az ember tud találni saját nevelést, és/vagy a klubhoz erősen kötödő játékost. aki persze nem mindig túl népszerű, mint Győrben Kiss Máté. :) de mégis, ő a mi kölkünk.

egyébként pedig, azt gondolom, hogy amikor a 1973-77-es születésű atlantai olimpiai csapat (Sándor T., Lisztes, Dárdai, Ottóka, Szanyó, Bárányos) tagjai berobbantak az Illés, Urbán, Halmai, Végh Pipa féle korosztály mellé, jobb volt a futballunk. még pár évre is rá, Reszeli idejében, annyian mentünk fel Győrből az MTK-ra, hogy egymást követő évben teljes telt ház volt. igaz Fehér Miki volt a centerünk, Korsós Gyurca, Lakos (Böjte), Stark, csupa saját nevelés a védelmünk.

csak önmagamat tudnám ismételgetni, az a korszak máshogy volt szar mint a mostani, szakmailag elmaradottabb volt mint most, csak a fejlődésünk függvényének a meredeksége továbbra is elmarad a többiekétől, klubszinten mindenképpen
Bariékkal remélem csak tréfálni szerettél volna, ha az összes felsorolt spíler sebességét összeadhatnánk se jönne ki egy közepesen erős futballistáé a korszakukból, mármint olyanoké akiket a határainkon túl is felismernek egy csapatképen, nem az igazán nagyokra vagy azok másodvonalára gondolok
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

tomi

HozzászólásSzerző: tomi » 2022.09.06. 09:17

Azt mondja már meg valaki, hogy azon kívül, hogy folyamatosan a "régen még a nosztalgia is jobb volt" vonat zakatol, mi is a pontos mércéje egy ország futballjának a sikerességének?

A válogatott eredményei?
A klubcsapatok nemzetközi eredményei?
A bajnokság átlagos színvonala?
A hazai bajnokságban játszó hazai játékosok száma?
A hazai bajnokságban játszó hazai játékosok száma és minősége?
Mennyire szerethetőek a karakterek?

Egy pontos, világos, rizsa nélküli egy mondatot mondjatok már, hogy mi egy országban a foci színvonalának a mércéje, minek kell megfelelni, hogy azt mondhassuk, hogy jó.

Mert így kicsit azt érzem, hogy "minden szar", miközben az eredmények pedig az elmúlt évtizedekhez képest a legjobbak, vagy leginkább látványosak.

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2022.09.06. 09:18

SuperDepor írta:
Adamek írta:Kutya úr is off, nem tom amúgy mit vártak ettől a fostaliga Vasastól a vezetők

Mehet Kövesdre

ha a Vasasnál se jut senkinek az eszébe a Tanár én nagyon szomorú leszek

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2022.09.06. 09:30

tomi írta:Azt mondja már meg valaki, hogy azon kívül, hogy folyamatosan a "régen még a nosztalgia is jobb volt" vonat zakatol, mi is a pontos mércéje egy ország futballjának a sikerességének?

A válogatott eredményei? +
A klubcsapatok nemzetközi eredményei? így, többesszámban 0
A bajnokság átlagos színvonala? 0
A hazai bajnokságban játszó hazai játékosok száma?-
A hazai bajnokságban játszó hazai játékosok száma és minősége?-
Mennyire szerethetőek a karakterek?-

Egy pontos, világos, rizsa nélküli egy mondatot mondjatok már, hogy mi egy országban a foci színvonalának a mércéje, minek kell megfelelni, hogy azt mondhassuk, hogy jó.
ez a mai foci már nem azoknak szól akiknek 10-20-30-40 éve, kinek mennyire magas ez az évszám, annyira fordul el tőle, olyan ez mint amikor egy centerhalf kiöregszik, a szurkerek is kiöregednek idővel, aztán nyuggerek lesznek és feltétel nélkül elhiszik a híradónak, hogy ez mégis jó
Mert így kicsit azt érzem, hogy "minden szar", miközben az eredmények pedig az elmúlt évtizedekhez képest a legjobbak, vagy leginkább látványosak.

Savaria1919
Aranylabdás
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Savaria1919 » 2022.09.06. 10:27

tomi írta:Azt mondja már meg valaki, hogy azon kívül, hogy folyamatosan a "régen még a nosztalgia is jobb volt" vonat zakatol, mi is a pontos mércéje egy ország futballjának a sikerességének?

A válogatott eredményei?
A klubcsapatok nemzetközi eredményei?
A bajnokság átlagos színvonala?
A hazai bajnokságban játszó hazai játékosok száma?
A hazai bajnokságban játszó hazai játékosok száma és minősége?
Mennyire szerethetőek a karakterek?

Egymondatos választ nehéz adni erre, de szerintem nincs is értelme, meg én viszolygok is tőle. Ha azt mondanám, hogy a magyar foci jó, akkor az a jó csak úgy lógna a levegőben, mindenféle tartalom nélkül. Olyat már lehet állítani, hogy a magyar futball bérek tekintetében vonzóbb, mint a cseh vagy a lengyel liga. Olyat is, hogy infrastruktúra terén jobban állunk, mint a horvátok vagy a szerbek.

A minden szar kijelentést nem osztom, a válogatott eredményessége, szereplése terén abszolút érzek előrelépést, csak azt is hozzá kell tenni, hogy ez legkevésbé sem az évtizedes akadémiai rendszer érdeme. Orbán, Nego, Szoboszlai, Styles nem nálunk lett kiképezve, Sallait még épp időben menekítették ki Felcsútról, Schäferre az Illés Akadémián alkati okok miatt nem tartottak igényt. Rossi sem a Mezey-féle iskola padját koptatta. Szóval a válogatott jobb lett, de ehhez kellett külső segítség.

Klubcsapataink nemzetközi eredményessége tekintetében a légiósoknak elévülhetetlen érdemei vannak. A Sousa-féle Videoton, a Nikolics által vezetett Vidi és az ukrán-orosz irányítású Fradi esetében a magyar labdarúgóknak kiegészítő szerep jut, a mindenkori kezdők többsége külföldiekből áll. A kirakatcsapatainkba pumpált pénzből régiós szinten vonzóvá tudtak válni, csak közben a honi portéka szorult ki. A BL-főtáblás plzenieknél a hazai-külföldi arány egészen más. Szóval nemzetközi téren javult a klubcsapataink teljesítménye, de ehhez légiósok kellettek.

A bajnokság színvonala szerintem esett, bár én az utóbbi időben ritkábban nézek NB1-es meccseket. Ez a tizenkét csapatos rendszer igazságtalan, rossz a lebonyolítás, az első- és másodosztály közötti különbség hatalmas, miközben kevés a magyar játékos. Bérek tekintetében úgy összességében verjük a régiót, Felcsútra jobban megéri igazolni, mint Varsóba. De míg az Ekstraklasa esetében gyakori jelenség, hogy topligába értékesítenek hazai srácot, addig az OTP Bank Liga esetében ez kivételes eset.

Infrakstuktúra kapcsán a fejlődés egyértelmű, csilivili fedett stadionok vannak a lerohadt állóhelyes létesítmények helyén, csak bizonyos esetekben úgy érzem, hogy a dolog túl lett tolva, és a valóban szükséges fejlesztések helyett átestek a ló túloldalára. Továbbá sokszor az üzemeltetés sincs megoldva, ez majd a begyűrűző válság idején ütközhet ki még látványosabban.

Idehoznám még a nézőszámot is, ez valahol összefügg a foci szeretetével is, ami lehetne egy további szempont is. A válogatott ebben kimagaslik, ott tartunk, hogy a hatvanötezres Puskás kicsi, a jegyek fél délelőtt alatt elfogytak. A Fradinál is sokan járnak ki és itt ki is merültünk. Hanyatló vidéki fellegvárak, lecsúszott pesti nagyok helyét falvak és kisvárosok gárdái vették át. Pécsett, Győrben, Szombathelyen azért még a nem is olyan régi időkben is tömegek (4-5000 néző...) jártak ki, Várdán és Felcsúton ennyien be se férnek a stadionba. Néhány éve ősszel egy hétközi angyalföldi mérkőzésünkön többszázan voltunk a vendégszektorban, ez az előbb említettek esetében nehezen elképzelhető.
A szerethető karakterek kora pedig lejárt.
Szombathely jobban szereti a Haladást, mert érzi, hogy szeretetével nem sztárokat és egyéneket támogat, hanem az eszményien tiszta amatőr sportszellemet.
Ez a tiszta sport a Haladás érdeme. A Haladás mindegyik játékosa él-hal az egyesületért, s a csapat minden mérkőzésén mindig megtesz mindent, ami tőle telik, akár az NB2-ben játszik, akár az NB1-ben.
- Képes Sport 1940.

SuperDepor
Moderátor

HozzászólásSzerző: SuperDepor » 2022.09.06. 10:28

Adamek írta:
SuperDepor írta:

Mehet Kövesdre

Szerinted érdekli ezeket az évtizedek során felhalmozott könyvtárnyi tudás amivel ő rendelkezik? Ugyan, senkiháziak kezében van a szakma.

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2022.09.06. 10:33

SuperDepor írta:
Adamek írta:
SuperDepor írta:Mehet Kövesdre

Szerinted érdekli ezeket az évtizedek során felhalmozott könyvtárnyi tudás amivel ő rendelkezik? Ugyan, senkiháziak kezében van a szakma.

a kommunista úristenit már, ez a világ el és megveszett

Savaria1919
Aranylabdás
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Savaria1919 » 2022.09.06. 10:54

Elibá megy Angyalföldre, Kutyaúr Kövesdre.
Szombathely jobban szereti a Haladást, mert érzi, hogy szeretetével nem sztárokat és egyéneket támogat, hanem az eszményien tiszta amatőr sportszellemet.
Ez a tiszta sport a Haladás érdeme. A Haladás mindegyik játékosa él-hal az egyesületért, s a csapat minden mérkőzésén mindig megtesz mindent, ami tőle telik, akár az NB2-ben játszik, akár az NB1-ben.
- Képes Sport 1940.

Vissza: “www.nb1.hu”