Adamek írta:Maradonapoli írta:A Dortmund állítólag figyelteti a kamu magyar rácot, szóljon már valaki nekik, hogy Nagy Zsoltit század annyiért is vihetik és sokkal jobb!
Manbatot figyelik Dortmundból?
úgy híjják őt is?
Adamek írta:Maradonapoli írta:A Dortmund állítólag figyelteti a kamu magyar rácot, szóljon már valaki nekik, hogy Nagy Zsoltit század annyiért is vihetik és sokkal jobb!
Szarka írta:zaggar írta:Elméleti kérdés (érdekelne, h egy ilyen helyzetben hogyan reagálnátok) :
Adott egy klubcsapat, legyen mondjuk topligás. Vezető pozíciót töltesz be, te vagy a vezetőedző vagy menedzser, ahogy tetszik.
Minden körülmény profi, a játékosok egészen apró kölökkoruk óta csak a futballista karrierjükre koncentrálnak. Versenyben van a gárda, ahhoz, h év végén az általa kitűzött célt elérje. (Az mindegy, h ez valamilyen kupa, vagy csak bent maradás)
Aktuális mérkőzésen, még nem egyértelműen kialakult végeredmény pillanatában a csapatod büntetőhöz jut. A játékosod kifejezetten rosszul lő, simán kihagyja.
Megbünteted-e az adott játékost, ha igen, akkor hogyan, vagy nem?
Szinte semmilyen esetben se büntetném. Akkor büntetném meg, ha volna egy kirendelt tizilövő, de ő még szoros eredménynél átadná a lövést másnak, vagy elvennék tőle, egyáltalán bárki más próbálná lőni. ( Lanzafame-ék esete, amikor kiállítás is lett a veszekedésből)
A kihagyott tizi nem a játékos hibája, hanem az edzőé, ha nem készítette fel pszichésen, vagy alapból rossz embert jelölt ki a feladatra. Ki kell elemezni a hibát, ha kijavítható, egyszeri eset (pl Newcastlenél Gordon stabil tizilövő, de volt klubja ellen pocsékul lőtte ) akkor a lövő marad akésőbbiekben is. Ha egyszerűen ideggyenge erre a feladatra, a személyiségéből adódik, hogy rossz lövő, csak szinplán lecserélem egy másikra.
Maradonapoli írta:Adamek írta:Maradonapoli írta:A Dortmund állítólag figyelteti a kamu magyar rácot, szóljon már valaki nekik, hogy Nagy Zsoltit század annyiért is vihetik és sokkal jobb!
úgy híjják őt is?
Adamek írta:Maradonapoli írta:Adamek írta:Manbatot figyelik Dortmundból?
úgy híjják őt is?
nem tudom, én csak egy patkánysintér vagyok
Maradonapoli írta:Adamek írta:Maradonapoli írta:úgy híjják őt is?
nem tudom, én csak egy patkánysintér vagyok
rattenfänger
Maradonapoli írta:A Dortmund állítólag figyelteti a kamu magyar rácot, szóljon már valaki nekik, hogy Nagy Zsoltit század annyiért is vihetik és sokkal jobb!
Maradonapoli írta:Skrtel 1 hónap után távozik a DAC-tól. Állítólag személyes okok, nem hivatalosan, hogy nem egyeztek az elképzelési a klubvezetésével.
Sztem meg simán betámadták a tót soviniszták, hogy mogyeri klubnál vállalt melót, aztán átgondolta. Már a kinevezésén meglepődtem... Ha egy no name max. párszoros válogatott átlag tót lett volna, a kutya nem foglalkozik vele, de kb. az egyik legendájuk, mintha Gera Zoli bukarestben vállalt volna hasonló munkakört.
Adamek írta:Apu Fáni lassabb mint egy banyatankos nyugger
Savaria1919 írta:
80-20 a labdabirtoklás a topolyaiak javára, de ezt a sportágat gólra játsszák
zaggar írta:Savaria1919 írta:
Pont akartam kérdezni, h kint csavarogsz Topolyán? :)
Savaria1919 írta:zaggar írta:Savaria1919 írta:
Pont akartam kérdezni, h kint csavarogsz Topolyán? :)
Bécsi úton ütöm a klaviatúrát a szerkesztőségben
Savaria1919 írta:
Javier Arizmendi írta:Ez a játék a Paok és a Malmö ellen is elég lehet.
Adamek írta:Savaria1919 írta:
meg ne neszelje a főni, hogy nem vagy őstopolya köménymag
Savaria1919 írta:Adamek írta:Savaria1919 írta:
meg ne neszelje a főni, hogy nem vagy őstopolya köménymag
Láthatott aznap Legia-mezben, de különösebben rá(m) se hederített. Még szerdán a futballrovatosok közül jött az egyikük szólni, hogy reméli, elverjük ezt a szerb pénzmosodát. Streamet nem találtam hozzá, fél szemmel a női kézilabdázóink frankhoni brillírozását lestem.
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 4 vendég