Adamek írta:Szarka írta:RAUL7 írta:szerintem a drogosok jobbak, mint a portugálok
Így is könnyebb a Ghánai ág. Tényleg megérte volna ikszre játszani.
jó így, mindkét gárda (cigók és balkánkálmán) súlytalan játékban idén, pont odáig fog jutni mindkettő amit megérdemel, max 16
Szüntelenül nem értem ezt a horvát rajongást. Hacsak az nincs mögötte, hogy minden nyáron ott punnyad a középosztály fele.
Nem szeretem a horvát focit és akkor se szerettem, amikor eredményes volt. Színtelen erőfoci, aminek egyetlen erénye, hogy elhitették magukról és magukkal, hogy jók. Mint a szemfüles macska, aki a ló hátán pipiskedik. Semmi. Aki nem dől be, megveri.
Portugáliával? Ott minden pofon jó helyre megy.
Na azért van különbség: a horvát futball érdektelen, a portugált utálom. Az Asterixből kilépett Chalanáig kell visszamenni, hogy találjak valakit közülük, aki nem ellenszenves.
Ők is elhitték, hogy a bab is hús, mióta egyetlenként a görögöknél is rosszabb játékkal EB-t nyertek. A franciáknak ezt is nehéz megbocsátani.
A portugálok azzal csaptak be, hogy 84-ben futballoztak. Aztán előkerültek 96-ban és egy kicsit még mindig futballoztak. Azóta én nem értem tetten őket ilyesmin komoly mezőnyben. Nagyon túlértékeltek.