Savaria1919 írta:10 éve nyertük meg a teremtorna szombathelyi selejtezőjét. Nekem hiányoznak ezek a jó hangulatú tornák, szerintem igény most is lenne rájuk.
Én a Nehru-kupát szeretném ismét látni!
Savaria1919 írta:10 éve nyertük meg a teremtorna szombathelyi selejtezőjét. Nekem hiányoznak ezek a jó hangulatú tornák, szerintem igény most is lenne rájuk.
Maradonapoli írta:Savaria1919 írta:10 éve nyertük meg a teremtorna szombathelyi selejtezőjét. Nekem hiányoznak ezek a jó hangulatú tornák, szerintem igény most is lenne rájuk.
Maradonapoli írta:Savaria1919 írta:10 éve nyertük meg a teremtorna szombathelyi selejtezőjét. Nekem hiányoznak ezek a jó hangulatú tornák, szerintem igény most is lenne rájuk.
Adamek írta:Maradonapoli írta:Savaria1919 írta:10 éve nyertük meg a teremtorna szombathelyi selejtezőjét. Nekem hiányoznak ezek a jó hangulatú tornák, szerintem igény most is lenne rájuk.
én meg a Nero-kupát, Tigrisek-Keresztények döntővel, utána tűzijáték a bajnokok tiszteletére
Adamek írta:Maradonapoli írta:Savaria1919 írta:10 éve nyertük meg a teremtorna szombathelyi selejtezőjét. Nekem hiányoznak ezek a jó hangulatú tornák, szerintem igény most is lenne rájuk.
én meg a Nero-kupát, Tigrisek-Keresztények döntővel, utána tűzijáték a bajnokok tiszteletére

Maradonapoli írta:Adamek írta:Maradonapoli írta:Én a Nehru-kupát szeretném ismét látni!
ok, de előtte rendezzenek ifi meccset is, mint a régi szép időkben:
https://www.youtube.com/watch?v=tHlviX6LUa8
Adamek írta:Maradonapoli írta:Adamek írta:én meg a Nero-kupát, Tigrisek-Keresztények döntővel, utána tűzijáték a bajnokok tiszteletére
ok, de előtte rendezzenek ifi meccset is, mint a régi szép időkben:
vajh melyik csapatban játszhattak a Firpo és melyikben a Coimbra fivérek?
Maradonapoli írta:Adamek írta:Maradonapoli írta:ok, de előtte rendezzenek ifi meccset is, mint a régi szép időkben:
vajh melyik csapatban játszhattak a Firpo és melyikben a Coimbra fivérek?
A dörzsölt Firpóék a kis ördögfattyakkal voltak, a mulya Coimbrák meg a kiscserkészeket erősítették, mivel eleve a misszió iskolájába jártak Pedro és G. atyáékhoz.
Adamek írta:Maradonapoli írta:Adamek írta:vajh melyik csapatban játszhattak a Firpo és melyikben a Coimbra fivérek?
A dörzsölt Firpóék a kis ördögfattyakkal voltak, a mulya Coimbrák meg a kiscserkészeket erősítették, mivel eleve a misszió iskolájába jártak Pedro és G. atyáékhoz.
és Ramon Serrano? Anulu?
Savaria1919 írta:arról érdeklődtem, terveznek-e valamilyen formában megemlékezni arról, hogy 100 éve kezdték el építeni a sporttelepet a Rohonci úton. Bízom benne, hogy megválaszolják majd az illetékesek.
beroka írta:Na az otp-s csapat behúzta a meccset végül Pátkai Messi góljával így a Pécsen van a sor hogy ismét letaszítsák őket a második helyről.
Belenéztem a Deac meccsbe, meg kell állapítani higy menthetetlenek. Bíztam abban hogy magukra találnak de annyira gyengék hogy esélytelen a bentmaradás. Zöldesi, Spitzmüller király,Bényei, ifjabb Sándor, Rezes és a 40 plusszos Sidibe a garancia arra hogy vissza kerüljenek a helyükre.
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 5 vendég