Maradonapoli írta:Adamek írta:Maradonapoli írta:Nem is említitek Telek Andrist... :) Náluk nyomta a BL-szezonban, ezután hosszú évekig ő tartotta a BL-ben legtöbbször pályára lépő magyar focista rekordját. :cool: Még pár egyéb játékosukra is emlékszem: Zvara, Ljubarszkij, csak így gugli nélkül...
Még a csoportkörös ellenfeleikre is emlékszem: Juve, MU, Feyenoord /ja és ha érdekel valakit, még a selejtezősökre is, ÍA Akranes, Szpartak Moszkva)
Slapaj ifjoncként teljesen ki voltam akadva, hogy nem találtam oda lehetőséget kimenni ilyen csapatok ellen (sem útitárs, sem pénz, sem kapcsolat, f*szom sem tudott szlotákul, akkoriban még a net is gyerekcipőben járt, nem hogy esetleg infókat gyűjteni, jegyet vásárolni onnan, a szlovák kutyák vadásztak még a magyarul megszólalókra is, valszeg pénzem sem lett volna, ha minden stimmel, akkor sem :D ), lakhelyemhez ilyen közel még nem jöttek ekkora sztárcsapatok, sci-fi volt a maga nemében. Sőt ha belegondolok, azóta is csak ugyanők tették csak ezt meg, amikor a Totti, DDR-féle Rómát elhozták a térségbe. Persze azért a fénykorukat élő MU-Juve tandemhez képest még ők is második vonal...
Jah, lehet az MTK is csoportkörös lehetett volna, ha nem jön az a kurva áramszünet a Rosenborg ellen. Az infrastruki a pöcegödör alján volt akkoriban...
sokáig nem tartotta a rekordot mert jött Szabics meg Korsós Aranyhaj aranykora és a Sturmmal hasítottak 3 idényt, ebből egyet dupla-csoportkörrel, aztán azóta már Gula lassan több meccset tolt mint ezek együtt
Tudom, hogy elvették Adamek uraság földjeit, a paraszt is már Mekibe jár, nem tejér a tehenészetébe, de a társadalmi fejlődés nem állhat meg. Szobo majd zsebre teszi Gúla rekodjait is!
nadde emlékszik e kend, hogy ki volt a magyar úttörő a béelben?
én tisztán emlékszem, a Disztl-klán Laci fia volt az az FC. Brugge színeiben, oldalán az első BL gól szerzőjével, Daniel Amokachival