Pótselejtező: Romániát is fogadhatnánk a döntőben

Cselszky
Aranylabdás

Re: Pótselejtező: Romániát is fogadhatnánk a döntőben

HozzászólásSzerző: Cselszky » 2026.06.09. 20:38

Mech írta:Egyébként hogy sikerült ilyen semmilyen szar ellenfeleket találni erre a két meccsre?
Nem lett volna egy osztrák, horvát, norvég stb. vb résztvevő csapat aki eljött volna, vagy akihez elmehettünk volna játszani? Vagy már ennyire szart érünk?

Szerintem törekvés sem nagyon volt ütősebb ellenfelekre. Egyrészt a novemberi mélyre ment, nem akarták fokozni a gyomrost, így inkább abszolválhatónak tűnő csapatokat szerveztek le, hazai meccsekkel. Másrészt elvileg valami csapatépítés-féle kísérletezgetés is zajlik.
GARAMVÖLGYI LAJOS (1952-2008) :( Köszönet mindenért, Gara! MIKLÓS FEHÉR (1979 - PARA SEMPRE) Tóth Móni, nyugodj békében! :( Soha nem feledünk! R.I.P. Baldj! :( DVSC-TEVA!

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2026.06.09. 20:46

szarná össze magát a sok markorosszizós kuki
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

Szarka
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Szarka » 2026.06.09. 20:52

Cselszky írta:
Mech írta:Egyébként hogy sikerült ilyen semmilyen szar ellenfeleket találni erre a két meccsre?
Nem lett volna egy osztrák, horvát, norvég stb. vb résztvevő csapat aki eljött volna, vagy akihez elmehettünk volna játszani? Vagy már ennyire szart érünk?

Szerintem törekvés sem nagyon volt ütősebb ellenfelekre. Egyrészt a novemberi mélyre ment, nem akarták fokozni a gyomrost, így inkább abszolválhatónak tűnő csapatokat szerveztek le, hazai meccsekkel. Másrészt elvileg valami csapatépítés-féle kísérletezgetés is zajlik.

Erre gondolok én is. Könnyebb meccsek kisérletezgetni, újoncokat avatni.
Horvát, norvég csapat amúgyis már Amerikában vannak.
Magyarország - Newcastle - Real Madrid , ebben a sorrendben.
"Intensity is our Identity"

Móni, Boston United, baldj: Nyugodjanak békében

Javier Arizmendi
Sztár

HozzászólásSzerző: Javier Arizmendi » 2026.06.09. 20:59

Kicsit Dunántúl nehéz a válogatott. Már korábban is annak tűnt, de most ez a győri invázió még inkabb látványos. Kár, hogy Gruber nem kapott lehetőséget.
ETO

Mech
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Mech » 2026.06.09. 21:00

Szarka írta:
Cselszky írta:

Horvátok 2 napja még Varasdon játszottak a szlovénekkel, előtte 5 nappal Rijekában a belgákkal. Osztrakok is Becsben játszottak elsején. Franciák tegnap még otthon játszottak é írekkel. Portugálok még holnap is otthon játszanak egy bari meccset Leirában. Na mindegy gondolom úgy van ahogy írjátok, akarat sem volt erősebb ellenfelet hozni.

Szarka
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Szarka » 2026.06.09. 21:02

Mech írta:
Szarka írta:
Cselszky írta:Szerintem törekvés sem nagyon volt ütősebb ellenfelekre. Egyrészt a novemberi mélyre ment, nem akarták fokozni a gyomrost, így inkább abszolválhatónak tűnő csapatokat szerveztek le, hazai meccsekkel. Másrészt elvileg valami csapatépítés-féle kísérletezgetés is zajlik.

Horvátok 2 napja még Varasdon játszottak a szlovénekkel, előtte 5 nappal Rijekában a belgákkal. Osztrakok is Becsben játszottak elsején. Franciák tegnap még otthon játszottak é írekkel. Portugálok még holnap is otthon játszanak egy bari meccset Leirában. Na mindegy gondolom úgy van ahogy írjátok, akarat sem volt erősebb ellenfelet hozni.

Norvegok marokkóval jatszottak mar kint, az tuti.
Meglep hogy sok VB csapat még ki se utazott. Főleg ami macera van a kiutazással, én nem hagynám az utolsó napokra.

SuperDepor
Moderátor

HozzászólásSzerző: SuperDepor » 2026.06.09. 21:08

meccs előtt leszakadt egy kamera, ha az valakire ráesik az búcsúzik ettől az árnyékvilágtól
https://www.facebook.com/reel/2727593907600128
Ne aggódjatok hát a holnapért mert a holnap majd aggódik magáért. Elég minden napnak a maga baja.

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2026.06.09. 21:36

SuperDepor írta:meccs előtt leszakadt egy kamera, ha az valakire ráesik az búcsúzik ettől az árnyékvilágtól

Kép
Burnsley FC, Borussia Münchengladbach

Cselszky
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Cselszky » 2026.06.09. 22:06

Ez a Redzic gyerek nincs egy kicsit túlhájpolva?
GARAMVÖLGYI LAJOS (1952-2008) :( Köszönet mindenért, Gara! MIKLÓS FEHÉR (1979 - PARA SEMPRE) Tóth Móni, nyugodj békében! :( Soha nem feledünk! R.I.P. Baldj! :( DVSC-TEVA!

Mech
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Mech » 2026.06.09. 22:09

SuperDepor írta:meccs előtt leszakadt egy kamera, ha az valakire ráesik az búcsúzik ettől az árnyékvilágtól

Meccs közben volt már, ami még ijesztőbb. Operatőr csávó ma adjon fel egy lottót hazafele. Nso meg kirakta ezt a videót röhögős emojival.

Mech
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Mech » 2026.06.09. 22:23

Cselszky írta:Ez a Redzic gyerek nincs egy kicsit túlhájpolva?

Nagyon gyenge szegény. Ha sikerül is egy csel neki utána egyből elnyomják.

Vitális is hasonló, forog balra jobbra aztán oda teszi a legközelebbi embernek, előre játék nulla. Nagy Ádi fiatalabb kiadásban, ez neki is ment.

Ukránok megeszik ezt a középpályát Vitálissal, Tóth Alex-el, Szűcs Tamással reggelire. Védelemről nem is beszélve, ez az idei 4 meccs arra világított rá, hogy félelmetesen szarok vagyunk hátul, bármilyen összeállításban.

banok
Aranylabdás
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: banok » 2026.06.09. 22:53

Mech írta:Hajdú B-vel mi van egyébként? Na nem mintha hiányozna de remelem nem megint az egészségével van baja. Az nb1 utolsó fordulója óta nem volt képernyőn.

Gondolom a vb előtt elment nyaralni

Savaria1919
Aranylabdás
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Savaria1919 » 2026.06.09. 23:18

Mech írta:de beverte bazmeg

tulajdonos úr szépen csinálta
Szombathely jobban szereti a Haladást, mert érzi, hogy szeretetével nem sztárokat és egyéneket támogat, hanem az eszményien tiszta amatőr sportszellemet.
Ez a tiszta sport a Haladás érdeme. A Haladás mindegyik játékosa él-hal az egyesületért, s a csapat minden mérkőzésén mindig megtesz mindent, ami tőle telik, akár az NB2-ben játszik, akár az NB1-ben.
- Képes Sport 1940.

zaggar
Kulcsjátékos

HozzászólásSzerző: zaggar » 2026.06.09. 23:37

Szarka írta:
Cselszky írta:

Erről beugrott az, amikor már nem százzal, hanem ezerrel zuhantunk le a szarlejtőn Mexikó után és valamelyik agyas az mlsz-ben kitalálta, h önbizalomnövelő meccseket kell játszania a válogatottnak. Le is kötöttek mindenféle - velünk még szóba álló válogatottal - mérkőzéseket. Egyet se nyertünk meg. Hogy a Mágussal basztak-e így ki, vagy ez volt a Mészöly harmadik etapja a szöv.kap poszton, arra már nem emlékszek, de kb a Klausz meg a Halmai korában volt ez. És mindig ez jut eszembe, ha valaki arról gondolkodik, h a válogatottnak önbizalomnövelő meccsekre van szüksége.
Ok, tudom, h ez már más világ, de a lenyomat megmaradt.. :)
Újpest-Munkás
Serie A iránt érdekl?d? (Milan és a többiek)

"Az ön parancsa nekem nem parancs. Az én látható f?hatóságom az árkodi püspök meg a vallás- és közoktatásügyi miniszter, a láthatatlan meg, aki ígéreteimet számon tartja, maga a megváltó Krisztus."

Javier Arizmendi
Sztár

HozzászólásSzerző: Javier Arizmendi » 2026.06.10. 08:46

zaggar írta:
Szarka írta:
Cselszky írta:Szerintem törekvés sem nagyon volt ütősebb ellenfelekre. Egyrészt a novemberi mélyre ment, nem akarták fokozni a gyomrost, így inkább abszolválhatónak tűnő csapatokat szerveztek le, hazai meccsekkel. Másrészt elvileg valami csapatépítés-féle kísérletezgetés is zajlik.

Erről beugrott az, amikor már nem százzal, hanem ezerrel zuhantunk le a szarlejtőn Mexikó után és valamelyik agyas az mlsz-ben kitalálta, h önbizalomnövelő meccseket kell játszania a válogatottnak. Le is kötöttek mindenféle - velünk még szóba álló válogatottal - mérkőzéseket. Egyet se nyertünk meg. Hogy a Mágussal basztak-e így ki, vagy ez volt a Mészöly harmadik etapja a szöv.kap poszton, arra már nem emlékszek, de kb a Klausz meg a Halmai korában volt ez. És mindig ez jut eszembe, ha valaki arról gondolkodik, h a válogatottnak önbizalomnövelő meccsekre van szüksége.
Ok, tudom, h ez már más világ, de a lenyomat megmaradt.. :)

1994ben tavasszal a Magussal volt egy-ket jó meccsünk pl. A holland hetes
ETO

SuperDepor
Moderátor

HozzászólásSzerző: SuperDepor » 2026.06.10. 09:00

Mech írta:

Meccs közben volt már, ami még ijesztőbb. Operatőr csávó ma adjon fel egy lottót hazafele. Nso meg kirakta ezt a videót röhögős emojival.

akkor lemaradtam erről, nem néztem a meccset, történt már velem elég kellemetlen dolog az életben, de egy magyar - finn barátságos meccs végigszenvedése azért sok lenne
Ne aggódjatok hát a holnapért mert a holnap majd aggódik magáért. Elég minden napnak a maga baja.

SuperDepor
Moderátor

HozzászólásSzerző: SuperDepor » 2026.06.10. 09:15

Nehéz összehasonlítani az ázsiai és europai csapatok erejét, itt van mindjárt a Dél Korea-Csehország, előbbi 25, utóbbi 41 a fifa listán ami hasonló erőt mutat. A fogadóirodák Dél Koreat hozzák ki esélyesnek, 2,85 a cseh győzelem, az megér egy menetet. a csehek kezdő 11-e mind topligában játszik, három kivételével - Porto, Benfica, Sporting -, illetve a Wolfsburg kiesett. Az ázsiaiak közül 4, a többi Japánban, Dél Koreában, illetve Austria Wien, Midtjyland. Ráadásul több, mint egy éve nem játszottak tétmeccset. Ehhez még 1,41-ért a Mexikó - Dél Afrika H, így együtt több mint 4 oddsz.

Szarka
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Szarka » 2026.06.10. 09:32

SuperDepor írta:Nehéz összehasonlítani az ázsiai és europai csapatok erejét, itt van mindjárt a Dél Korea-Csehország, előbbi 25, utóbbi 41 a fifa listán ami hasonló erőt mutat. A fogadóirodák Dél Koreat hozzák ki esélyesnek, 2,85 a cseh győzelem, az megér egy menetet. a csehek kezdő 11-e mind topligában játszik, három kivételével - Porto, Benfica, Sporting -, illetve a Wolfsburg kiesett. Az ázsiaiak közül 4, a többi Japánban, Dél Koreában, illetve Austria Wien, Midtjyland. Ráadásul több, mint egy éve nem játszottak tétmeccset. Ehhez még 1,41-ért a Mexikó - Dél Afrika H, így együtt több mint 4 oddsz.

Első meccsek neccesek, ki kell varni az európaiak hogy aklimatizálódnak, forma, faradtság.
Első körök lutri.

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2026.06.10. 09:45

SuperDepor írta:Nehéz összehasonlítani az ázsiai és europai csapatok erejét, itt van mindjárt a Dél Korea-Csehország, előbbi 25, utóbbi 41 a fifa listán ami hasonló erőt mutat. A fogadóirodák Dél Koreat hozzák ki esélyesnek, 2,85 a cseh győzelem, az megér egy menetet. a csehek kezdő 11-e mind topligában játszik, három kivételével - Porto, Benfica, Sporting -, illetve a Wolfsburg kiesett. Az ázsiaiak közül 4, a többi Japánban, Dél Koreában, illetve Austria Wien, Midtjyland. Ráadásul több, mint egy éve nem játszottak tétmeccset. Ehhez még 1,41-ért a Mexikó - Dél Afrika H, így együtt több mint 4 oddsz.

nekem ez a kolera-cseszkó meccs nagyon ikszes bukét áraszt
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

zaggar
Kulcsjátékos

HozzászólásSzerző: zaggar » 2026.06.10. 10:03

Adamek írta:

nekem ez a kolera-cseszkó meccs nagyon ikszes bukét áraszt

Feladom a cölibátust, de csak addig, h az egész vb-re egyetlen fogadást teszek: Ecuador eljut a nyolcaddöntőbe.

Nektek sok sikert.
Újpest-Munkás
Serie A iránt érdekl?d? (Milan és a többiek)

"Az ön parancsa nekem nem parancs. Az én látható f?hatóságom az árkodi püspök meg a vallás- és közoktatásügyi miniszter, a láthatatlan meg, aki ígéreteimet számon tartja, maga a megváltó Krisztus."

Vissza: “www.nb1.hu”