Pótselejtező: Romániát is fogadhatnánk a döntőben

Cselszky
Aranylabdás

Re: Pótselejtező: Romániát is fogadhatnánk a döntőben

HozzászólásSzerző: Cselszky » 2026.06.07. 14:31

Szarka írta:
Cselszky írta:
zaggar írta:Lehet, h perverz vagyok, de megnézném a mai afgán-paki meccset, főleg mivel elméletben a talibán betiltotta a sportot.

Úgy olvastam korábban, hogy a nők sportolását igen, így a női focit is, de a férfiakét valamennyire megtűrik, bár időnként leállítanak meccseket, meg balhéznak, hogy ne legyenek rövidnadrágban.

Hogy tud létezni olyan rendszer, ahol meg szorakozni se lehet. Ha nincs sehol se egy szelep, ahol levezethesd a feszultseget.

Van ott szórakozás és feszkó levezetés: https://youtube.com/watch?v=i4zAUo8dycg
GARAMVÖLGYI LAJOS (1952-2008) :( Köszönet mindenért, Gara! MIKLÓS FEHÉR (1979 - PARA SEMPRE) Tóth Móni, nyugodj békében! :( Soha nem feledünk! R.I.P. Baldj! :( DVSC-TEVA!

Javier Arizmendi
Sztár

HozzászólásSzerző: Javier Arizmendi » 2026.06.07. 15:01

Adamek írta:
Javier Arizmendi írta:
zaggar írta:
volt még abban a csapatban egy Paatelainen vagy ilyesmi nevű ürge, az sem volt rossz

Forsell se volt rossz, 10 év premier league, bundás kombo. Varga a görög ligaig jutott, ilyen fel nem fedezett zsenik finnben is lehettek. Varga karrierje nem összevetheto Pukkival.

a karrierjük nem, viszont a játékuk sem
statisztikában Maradona nem lenne benne a top 1000 Barca játékosban, számokban ronggyá veri őt Hamsík a Napoliban, Pelé azt se tudja merre van a legközelebbi topliga

Pukki egy átlagos bundas, és egy gyengénel jobb Pl csatár volt. Varga megbukott Ausztriában, és gólkirály volt az nb1ben. Lehetett a finneknek is ilyen, akiről itt semmit sem tudunk. Pelé idejében a brazil volt a topliga.
ETO

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2026.06.07. 16:13

Adamek írta:
Javier Arizmendi írta:
zaggar írta:
volt még abban a csapatban egy Paatelainen vagy ilyesmi nevű ürge, az sem volt rossz

Forsell se volt rossz, 10 év premier league, bundás kombo. Varga a görög ligaig jutott, ilyen fel nem fedezett zsenik finnben is lehettek. Varga karrierje nem összevetheto Pukkival.

statisztikában Maradona nem lenne benne a top 1000 Barca játékosban, számokban ronggyá veri őt Hamsík a Napoliban, Pelé azt se tudja merre van a legközelebbi topliga

A Mester meccseit és góljait triplán kell számolni, mert bajnok volt és mivel kétszer volt bajnok, így még kettővel meg is kell szorozni, az apacs jó játékos volt, de nem bajnok - ha még így is restancia lenne, akkor az UEFA-kupagyőzelem további 5-ös szorzót ér
Burnsley FC, Borussia Münchengladbach

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2026.06.07. 16:16

Maradonapoli írta:
Adamek írta:
Javier Arizmendi írta:Forsell se volt rossz, 10 év premier league, bundás kombo. Varga a görög ligaig jutott, ilyen fel nem fedezett zsenik finnben is lehettek. Varga karrierje nem összevetheto Pukkival.

A Mester meccseit és góljait triplán kell számolni, mert bajnok volt és mivel kétszer volt bajnok, így még kettővel meg is kell szorozni, az apacs jó játékos volt, de nem bajnok - ha még így is restancia lenne, akkor az UEFA-kupagyőzelem további 5-ös szorzót ér

a Mester ha csak egyszer ért volna labdába élete során akkor lenne egy érintéssel jobb mint bárki előtte vagy utána
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2026.06.07. 16:21

Adamek írta:
Maradonapoli írta:
Adamek írta:a karrierjük nem, viszont a játékuk sem

a Mester ha csak egyszer ért volna labdába élete során akkor lenne egy érintéssel jobb mint bárki előtte vagy utána

ennyike!

Jut eszembe! Múltkor cikkeztek az egyik nápolyi oldalon egy nőről, akinek amúgy semmi köze a focihoz, de Nápolyba látogatott és látta, hogy mekkora tisztelet veszi körül a Mestert és elkezdett hozzá imádkozni, hogy gyermeke szülessen - mivel addig sehogy sem sikerült. Na, ezután persze megfogant és fia született. Nos, ez már római katolikus egyházi mértékkel is egy csoda, ez alapból boldoggá avatást ér, amint megtörténik - vagy napvilágra kerül - még egy, akkor szentté avatás az Anyaszentegyház keretein belül is!

zaggar
Kulcsjátékos

HozzászólásSzerző: zaggar » 2026.06.07. 18:00

Cselszky írta:
Szarka írta:
Cselszky írta:Úgy olvastam korábban, hogy a nők sportolását igen, így a női focit is, de a férfiakét valamennyire megtűrik, bár időnként leállítanak meccseket, meg balhéznak, hogy ne legyenek rövidnadrágban.

Hogy tud létezni olyan rendszer, ahol meg szorakozni se lehet. Ha nincs sehol se egy szelep, ahol levezethesd a feszultseget.

Van ott szórakozás és feszkó levezetés: https://youtube.com/watch?v=i4zAUo8dycg

Ők muzsikus lelkek, bohém fiúk, kóborló gazdag szegények, az életük nem holmi vásári lét, az éveik tarka regények!
Újpest-Munkás
Serie A iránt érdekl?d? (Milan és a többiek)

"Az ön parancsa nekem nem parancs. Az én látható f?hatóságom az árkodi püspök meg a vallás- és közoktatásügyi miniszter, a láthatatlan meg, aki ígéreteimet számon tartja, maga a megváltó Krisztus."

zaggar
Kulcsjátékos

HozzászólásSzerző: zaggar » 2026.06.07. 18:01

Maradonapoli írta:
zaggar írta:
Maradonapoli írta:inkább az Ascoli-Bresciát kövesd 18.00-tól ;)

ez igen derék idea kedves Maradonapoli, ha esetlegesen netán talán létezne oly kanális, melyen követhető, ne titkold el előlem.

a követés nem feltétlen jelent meccsnézést - van ugye pl. az eredmenyek.com nevű oldal is :P direkt nem azt írtam, hogy nézd... ;)

pedig már azt hittem, h odaragasztanál a monitor elé :)
Újpest-Munkás

"Az ön parancsa nekem nem parancs. Az én látható f?hatóságom az árkodi püspök meg a vallás- és közoktatásügyi miniszter, a láthatatlan meg, aki ígéreteimet számon tartja, maga a megváltó Krisztus."

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2026.06.07. 18:53

zaggar írta:
Maradonapoli írta:
zaggar írta:
ez igen derék idea kedves Maradonapoli, ha esetlegesen netán talán létezne oly kanális, melyen követhető, ne titkold el előlem.

a követés nem feltétlen jelent meccsnézést - van ugye pl. az eredmenyek.com nevű oldal is :P direkt nem azt írtam, hogy nézd... ;)

pedig már azt hittem, h odaragasztanál a monitor elé :)

én egy lottózóst? soha :D szabad lelkek...

Javier Arizmendi
Sztár

HozzászólásSzerző: Javier Arizmendi » 2026.06.07. 20:32

A dán megint összetett.
ETO

Javier Arizmendi
Sztár

HozzászólásSzerző: Javier Arizmendi » 2026.06.07. 20:43

Javier Arizmendi írta:A dán megint összetett.

Összeesett
ETO

Cselszky
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Cselszky » 2026.06.07. 21:00

Javier Arizmendi írta:

Összeesett

Durva. Él szerencsére.
GARAMVÖLGYI LAJOS (1952-2008) :( Köszönet mindenért, Gara! MIKLÓS FEHÉR (1979 - PARA SEMPRE) Tóth Móni, nyugodj békében! :( Soha nem feledünk! R.I.P. Baldj! :( DVSC-TEVA!

zaggar
Kulcsjátékos

HozzászólásSzerző: zaggar » 2026.06.07. 23:16

De jó..van 12 találatom a totón, csak a svejciek mentek el, erre kiveszik a dán-ukrán meccset és beteszik helyette az albán-luxemburgit(2), így visszaestem 11-re. Mindezt egy retardált sportorvos miatt. Ki a rossebb adhat egy szívhalottnak engedélyt a profi sport folytatására? Persze gyógyuljon fel meg horgásszon sokat a gyerekeivel, de bazmeg..
Újpest-Munkás

Szarka
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Szarka » 2026.06.09. 09:28

Cselszky írta:
Javier Arizmendi írta:

Összeesett

Durva. Él szerencsére.

Ezután már tényleg abba kell hagynia. Nem is a huszas éveiben van, nem értem, miért erőlteti meg a karrierjét.
Magyarország - Newcastle - Real Madrid , ebben a sorrendben.
"Intensity is our Identity"

Móni, Boston United, baldj: Nyugodjanak békében

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2026.06.09. 10:17

alapvetően jóknak találom a VB-n bevezetendő szabálymódosító csomagot
az időhúzást megakadályozandó részeket egyértelműen, bár sajnos mindegyiket sikerült úgy megfogalmazni, hogy ne legyen egyértelmű az alkalmazásuk, a Vinicius szabályt ellenben egyértelműen károsnak tartom, ebből max. mi magyarok tudunk jól kijönni mert minket tényleg a kutya sem ért meg egy nemzetközi meccsen, hacsak nem egy felvidéki vagy félromán bírói csomagot küldenek
a 3 perces ivószünetet soknak tartom, de ez csak a tornára lesz bevezetve, gondolom ez is inkább csak a reklámok miatt (amiket a célszemélyek nagyobbacska rész nem is fog látni)
a szöglet/bedobás alapvetően jó lenne, de ezzel nagyon el lehet húzni egy meccset
sajnos a lesekhez nem mertek hozzányúlni
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2026.06.09. 10:19

Szarka írta:
Cselszky írta:
Javier Arizmendi írta:Összeesett

Durva. Él szerencsére.

Ezután már tényleg abba kell hagynia. Nem is a huszas éveiben van, nem értem, miért erőlteti meg a karrierjét.

függő
szerintem nála legalább akkora károkat okozna a hirtelen leállás mint az ezen a szinten való folytatás
kellene valami lötyögős NB1 neki, aztán irány az amatőr foci 60 éves koráig

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2026.06.09. 10:27

Adamek írta:
Szarka írta:
Cselszky írta:Durva. Él szerencsére.

függő
szerintem nála legalább akkora károkat okozna a hirtelen leállás mint az ezen a szinten való folytatás

Haliba beférne.

SuperDepor
Moderátor

HozzászólásSzerző: SuperDepor » 2026.06.09. 12:35

Adamek írta:
Szarka írta:
Cselszky írta:Durva. Él szerencsére.

függő

Annyi apró különbség van a két kellemetlen dolog között (leállás v folytatás a függőség miatt), h az utóbbiba bele lehet halni elég könnyen, az előbbibe pedig nehezen se. Sose értettem azokat az embereket akik egzisztenciális és családi (úgy tudom boldog házasságban él gyerekekkel) vonalon nagyon magas szintre jutottak, és nem tudják megtervezni a hátralévő 40-50 évüket.
Ne aggódjatok hát a holnapért mert a holnap majd aggódik magáért. Elég minden napnak a maga baja.

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2026.06.09. 12:57

SuperDepor írta:
Adamek írta:
Szarka írta:Ezután már tényleg abba kell hagynia. Nem is a huszas éveiben van, nem értem, miért erőlteti meg a karrierjét.

függő

Annyi apró különbség van a két kellemetlen dolog között (leállás v folytatás a függőség miatt), h az utóbbiba bele lehet halni elég könnyen, az előbbibe pedig nehezen se. Sose értettem azokat az embereket akik egzisztenciális és családi (úgy tudom boldog házasságban él gyerekekkel) vonalon nagyon magas szintre jutottak, és nem tudják megtervezni a hátralévő 40-50 évüket.

szerintem simán bele lehet halni a leállásba is, egy megnagyobbodott szív ha nem kapja meg a megszokott terhelést az csúnya dolgokra képes (a szagértő doki szerint a folytatásban nincs életveszélyben a beépített kütyüje miatt)
de van annál is rosszabb, ha mondjuk mentálisan bekattan vagy lélekben összetörik, aztán valami szuper pótszerre áll át

SuperDepor
Moderátor

HozzászólásSzerző: SuperDepor » 2026.06.09. 14:05

Adamek írta:
SuperDepor írta:
Adamek írta:függő

szerintem simán bele lehet halni a leállásba is, egy megnagyobbodott szív ha nem kapja meg a megszokott terhelést az csúnya dolgokra képes (a szagértő doki szerint a folytatásban nincs életveszélyben a beépített kütyüje miatt)
de van annál is rosszabb, ha mondjuk mentálisan bekattan vagy lélekben összetörik, aztán valami szuper pótszerre áll át[/quote

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nem tudom ki a szagértő doki, de a szívmegnagyobbodást nem az élsport okozza - és önmagában nem is betegség, hanem állapot -, a háttérben mindig valami szív és érrendszeri probléma áll, aminek következtében a szívnek nagyobb terheléssel kell dolgoznia (hypertonia, szívbillentyű betegség, koszorúérbetegség, szívizombetegség). Amire ki akarok lyukadni az az, h a megnagyobbodott szívet nem az élsport okozza a többletmunka miatt, a szívizom egyébként sem simaizomzatból áll ami fokozott munkára (edzésre) megnő.Létezik a kamra és pitvarizomzat megvastagodása, de ahogy az előbb mondtam emögött szív és érrendszeri probléma áll. Nem ismerem Ericson beteségét, szerintem pacemaker van neki beültetve nem defibrillátor, az előbbi ingerképzést generál a szívnek, ha nem üzemel a sinuscsomó. Az ilyen rosszullétre jellemző az eszméletvesztés. De ne orvoskodjunk csak azt mondom, h szívmegnagyobbodás esetén a sport abbahahyásának nem szabad gondot okoznia. Létezik egyébként az ún sportolói szív, ami teljes más dolog mint a szívmegnagyobbodás, de itt se veszélyes a sport abbahagyása, mert ebben az esetben a szív (így működik, jól ki van találva) fokozatosan tér vissza az eredeti minőséghez.
Az utolsó mondatod - ahogy nekem is - a függőségről szól - ami legalább olyan bonyolult mint a kardiológia, azt szokták mondani, h nem én választom a függőséget, hanem a függőség engem. Itt nagyon fontos a szerető család, azonban létezik társfüggőség is, amikor a házastárs tisztában a férj függőségével, de elnézi. Innen aztán tényleg ördögi kör. Azt is szokták mondani, h mindenki függő. Ez nem állapot, hanem betegség. A függőség elhagyásánál a legkisebb momentum az a pár hét amíg az illető megszabadul a függőség okozta elvonási tünetektől, mert a java csak ezután jön. Ha nem változtat az életkörülményein, ha nem jön rá, h mi okozta a függőségét akkor a végeredmény mindig ugyanaz lesz, visszaesés.
Ne aggódjatok hát a holnapért mert a holnap majd aggódik magáért. Elég minden napnak a maga baja.

SuperDepor
Moderátor

HozzászólásSzerző: SuperDepor » 2026.06.09. 14:08

bocs adamek, beleírtam a hsz-edbe

Vissza: “www.nb1.hu”