Szombati foci: Fradi-Vidi!

Szarka
Aranylabdás

Re: Szombati foci: Fradi-Vidi!

HozzászólásSzerző: Szarka » 2022.02.06. 19:10

Cselszky írta:
Szarka írta::lol: , 0-3, :lol:
és első helyen a Felcsút :lol:
A harmadik a Kisvárda :lol:
N(er)B1 , én így szeretlek.

Nagyon remélem, hogy megnyerik a bajnokságot.

Ennyi, le kell dobni a lepelt végre, mindenki annyira ehet eredményes, amennyire befolyásos a pártban az elnök.
Magyarország - Newcastle - Real Madrid , ebben a sorrendben.
"Intensity is our Identity"

Móni, Boston United, baldj: Nyugodjanak békében

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2022.02.06. 19:13

Sanyeey írta:
banok írta:Az egész Paksot a Fradiba kéne igazolni...

Nem volt jó nektek a csoportkörös Stöger. Úgy látszik ez a ruszki sem egy nagy eresztés, csak szigorral még senki nem ért el semmit. Persze mémnek tökéletes a kopasz.

nem volt jó, mert tényleg nem volt jó
és attól se lesz jó, hogy megint sikerült kukázni egy ugyanolyan szart aki ott folytatja ahol a másik abbahagyta
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

dingo
Sztár

HozzászólásSzerző: dingo » 2022.02.06. 19:14

Cselszky írta:

Az baszna be
ÁLOMSORSOLÁS!ÁLOMSORSOLÁS!ÁLOMSORSOLÁS! :D

"A fiatal dingó nagyon kedves jószág, ám felnőve bizalmatlanná, harapóssá, rendkívül önállóvá válik, ragadozó természete minduntalan kitör belőle, ezért háziállatként tartása semmiképpen nem ajánlott."

kristof98.haladas
BL-menõ

HozzászólásSzerző: kristof98.haladas » 2022.02.06. 19:26

dingo írta:
Cselszky írta:

Az baszna be

Eddig legfeljebb a nemzetközi kupákban szurkoltam úgy a Fradinak, mint ahogy mostanában. Egyszerűen nem helyénvaló, hogy egy ilyen teljesen mesterséges, felpumpált csapat legyen bajnok...
HAJRÁ HALI!

Szarka
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Szarka » 2022.02.06. 19:55

kristof98.haladas írta:
dingo írta:
Cselszky írta:Nagyon remélem, hogy megnyerik a bajnokságot.

Az baszna be

Eddig legfeljebb a nemzetközi kupákban szurkoltam úgy a Fradinak, mint ahogy mostanában. Egyszerűen nem helyénvaló, hogy egy ilyen teljesen mesterséges, felpumpált csapat legyen bajnok...

Dehogynem, végre minden a helyére kerül ebben a komédiában. Eddig eljátzottuk, hogy azért 1 komolyan vehető csapatot pumpáltunk a topba, először Vidi, majd a legtöbb szurkolóval rendelkező Fradi, de ez csak arra kellett, hogy fenntartsuk a látszatot, hogy ez az embereknek, a szurkolóknak van.
Közben lófaszt, az egész csak arról szól, hogy legyen cirkusz a népnek, mindenki kap csilivili stadiont, de onnantól már az dönti el az erősorrendet, ki hogy helyeszkedik a párton belül. Ha Viki bajnokcsapatot akar a kis falujából, akkor az úgy is lesz, a régi szerelmét ( Videoton) meg kidobja. Ha Sesztáknak , Tállainak nagyobb a hatalma, mint a Kósának éppen, akkor előrébb lesz a Mezőkövesd mitn a Debrecen, de legalábbis több támogatója lesz, több pénz folyik be. Ha nincs benfenntes pártembered, így jártál, múlt, szurkolói tábor, vonzáskörzet le van ejtve, legyen elég, hogy van stadion az NB1/NB2-be. A cél pedig egyszerű, meg kell előzni a rivális pártfunkci csapatát. Ifinevelés? Tradíció? Üzleti modell? Ne nevedtess.... ezekre nincs szükség.

a Nerb1 szép lassan azért összeáll :)
Magyarország - Newcastle - Real Madrid , ebben a sorrendben.
"Intensity is our Identity"

Móni, Boston United, baldj: Nyugodjanak békében

Javier Arizmendi
Sztár

HozzászólásSzerző: Javier Arizmendi » 2022.02.06. 19:56

kristof98.haladas írta:
dingo írta:
Cselszky írta:Nagyon remélem, hogy megnyerik a bajnokságot.

Az baszna be

2 millióan biztos örülnének. én próbálok drukkolni a Fradinak, de nagyon nehéz. asszem feladom, és a legyen, az akkor már legyen minél szarabb elv alapján, és nyerjenek a falusiak.

én még mindig nem vágom, hogy mi volt a gáz Stögerrel, de nem követem nagyítóval a helyzetet, nem járok Fradi edzésekre. egyet tudok, Rebrovnál a Celtic lövése jött ki a kapufáról, Stögernél meg Tökmagé. meg Rebrovnál az idióta szoknyás lepasszolta Tökinek, hogy rúgja már be. hogy ebben mi bizonyítja, hogy Rebrov jobb edző, továbbra sem vágom.
ETO

kristof98.haladas
BL-menõ

HozzászólásSzerző: kristof98.haladas » 2022.02.06. 20:05

Javier Arizmendi írta:
kristof98.haladas írta:
dingo írta:Az baszna be

2 millióan biztos örülnének. én próbálok drukkolni a Fradinak, de nagyon nehéz. asszem feladom, és a legyen, az akkor már legyen minél szarabb elv alapján, és nyerjenek a falusiak.

én még mindig nem vágom, hogy mi volt a gáz Stögerrel, de nem követem nagyítóval a helyzetet, nem járok Fradi edzésekre. egyet tudok, Rebrovnál a Celtic lövése jött ki a kapufáról, Stögernél meg Tökmagé. meg Rebrovnál az idióta szoknyás lepasszolta Tökinek, hogy rúgja már be. hogy ebben mi bizonyítja, hogy Rebrov jobb edző, továbbra sem vágom.

Nem tűnik gyengébbnek a Fradi idei kerete a tavalyinál, de látható a különbség eredményességben. A ruszkinak még van lehetősége bizonyítani, de az első három meccse azt vetíti előre, hogy neki is beletörhet a bicskája ebbe a csapatba. Az, hogy újra nyílt a bajnokság az jó hír lenne, de ilyen áron...
HAJRÁ HALI!

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2022.02.06. 20:08

Javier Arizmendi írta:
kristof98.haladas írta:
dingo írta:Az baszna be

ha sikerül túljutni a két skót meccsen és megnézni milyen erőben volt a két csapat illetve hogyan alakultak a bajnokik, melyik mennyit adott ki magából és engedett az ellenfeleknek akkor tisztán látható a két szaki közti difi
Rebrov személyi kérdésekben hülyén döntött rendre, de volt a csapatnak fazonja (nem a legszebb) és volt erőnléte
a szifonszeműnél semmi, mentek a srácok a saját fejük után, a második félidőben rendre már a térdükön vagy kúszva, támadásban nagyjából a baszd fel a center nyakára volt a legtöbb amit kihoztunk, ennél még Szerjóska sematikus széljátéka is ütősebb volt
aztán a végén már olyanokat is tudott a sógi, hogy középső bekkeket küldött ki a szélekre támadó-védő komplex futókként, igen tréfás perceket okozva mindenkinek
aztán most jött ez a jó kiállású közép-muzsik, nulla személyi cserével a keretben, szerintem Húsvétra jön vissza Doll vagy Döme, mindegy ki csak Prukibá' ne
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

banok
Aranylabdás
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: banok » 2022.02.06. 21:17

Adamek írta:
Javier Arizmendi írta:
kristof98.haladas írta:Eddig legfeljebb a nemzetközi kupákban szurkoltam úgy a Fradinak, mint ahogy mostanában. Egyszerűen nem helyénvaló, hogy egy ilyen teljesen mesterséges, felpumpált csapat legyen bajnok...

ha sikerül túljutni a két skót meccsen és megnézni milyen erőben volt a két csapat illetve hogyan alakultak a bajnokik, melyik mennyit adott ki magából és engedett az ellenfeleknek akkor tisztán látható a két szaki közti difi
Rebrov személyi kérdésekben hülyén döntött rendre, de volt a csapatnak fazonja (nem a legszebb) és volt erőnléte
a szifonszeműnél semmi, mentek a srácok a saját fejük után, a második félidőben rendre már a térdükön vagy kúszva, támadásban nagyjából a baszd fel a center nyakára volt a legtöbb amit kihoztunk, ennél még Szerjóska sematikus széljátéka is ütősebb volt
aztán a végén már olyanokat is tudott a sógi, hogy középső bekkeket küldött ki a szélekre támadó-védő komplex futókként, igen tréfás perceket okozva mindenkinek
aztán most jött ez a jó kiállású közép-muzsik, nulla személyi cserével a keretben, szerintem Húsvétra jön vissza Doll vagy Döme, mindegy ki csak Prukibá' ne

Dehát Détáriból addigra parlamenti képviselő lesz! XDDD

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2022.02.06. 21:29

banok írta:
Adamek írta:
Javier Arizmendi írta:2 millióan biztos örülnének. én próbálok drukkolni a Fradinak, de nagyon nehéz. asszem feladom, és a legyen, az akkor már legyen minél szarabb elv alapján, és nyerjenek a falusiak.

több lábon kell állni, ha a bolgárnak reszelnek majd Döme lopja el az adóforintokat

SuperDepor
Moderátor

HozzászólásSzerző: SuperDepor » 2022.02.06. 21:51

Adamek írta:
banok írta:
Adamek írta:ha sikerül túljutni a két skót meccsen és megnézni milyen erőben volt a két csapat illetve hogyan alakultak a bajnokik, melyik mennyit adott ki magából és engedett az ellenfeleknek akkor tisztán látható a két szaki közti difi

több lábon kell állni, ha a bolgárnak reszelnek majd Döme lopja el az adóforintokat

Döme a könyvbemutatójára se ment el annak idején, mert elaludt.
Ne aggódjatok hát a holnapért mert a holnap majd aggódik magáért. Elég minden napnak a maga baja.

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2022.02.06. 21:55

SuperDepor írta:
Adamek írta:
banok írta:

Döme a könyvbemutatójára se ment el annak idején, mert elaludt.

tökéletes helyen lesz akkor a Parlamentben

Savaria1919
Aranylabdás
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Savaria1919 » 2022.02.07. 11:53

Azért most már egyre jobban érdekel, hogy mi lesz a vége ennek a felcsúti sztorinak.
1) Azzal, hogy egy Budapesttől nem messze lévő faluban létrejön egy futballakadémia, nincs nagy gond. Az MTK Agárdon csinálta, Illésék Szombathely külterületén. Az már inkább problémás, hogy felveszik egy olyan labdarúgó nevét, akinek Magyarországon egyetlen csapata volt, és semmi köze az adott Fejér megyei településhez. Illés Béla a Haladásban lett NB1-es játékos, Sándor Károly az MTK ikonja, Puskás Ferencet semmi nem köti a településhez, pláne nem a klubhoz.
2) A környékükön jelentős infrastrukturális beruházásokba kezdenek, pályákkal, "mini stadionnal" (Makovecz Imre tervei alapján, 3600 fős befogadóképességgel egy feleakkora faluba). Megvették a rég bezárt Bicske-Székesfehérvár vasútvonal bizonyos szakaszát, nagy terveket dédelgetnek a vonatközlekedés visszaállítására. A régi vasútállomás épületét felújítják.
3) Abban az évben jutnak fel a legmagasabb osztályba, amikor a II. számú csapatokat száműzik az NB2-ből. Ők előtte a Videoton tartalékaiként szerepeltek, a bajnoki cím után önállósodnak, de szoros marad a két klub között a szakmai együttműködés. Időközben a szomszédos Csákváron másodosztályba jut a helyi csapat.
4) A keretüket veterán légiósokkal és jónevű NB1-es spílerekkel töltik fel, Tischler Patrikért 200.000 eurót fizetnek az MTK-nak. A Budapest Honvéd elleni székesfehérvári meccsükre nem engedik be a Puskás-Kispest-Hungary feliratot, majd a házi blogjuknak számító 442-n undorító stílusú irományt jelentetnek meg a kispesti klubról.
5) Elkészül a Pancho Aréna. Átlagos nézőszám a következő idényben: 1649. Ezen a mérkőzésen 3812 néző volt a hivatalos adatok szerint: https://www.magyarfutball.hu/data/userp ... 3/7496.jpg (a stadion befogadóképessége: 3816 fő).
6) 2015 nyarán kinevezik vezetőedzőnek Robert Jarnit, a keretet az NB1-ből kizárt csapatok játékosaival tuningolják fel. Egy olyan állománnyal sikerül kiesniük, amelyik bárhol máshol legalább stabil középcsapat lett volna. Saját nevelésű futballista alig-alig jut szóhoz, egyedül Sallai Roland emelhető ki. Kölcsönben a Palermohoz igazol.
7) Átadják a kisvasutat, Nyíregyházáról áthozott járműállománnyal, rekordmennyiségű látogatót vizionálnak (többet, mint amennyien mondjuk Szilvásváradon igénybe veszik a hasonló jellegű szolgáltatást). A meccsekre ingyen busszal viszik a drukkereket a környező településekről.
8) A másodosztályban ősszel gyengélkednek, holott a volt válogatott Vanczák Vilmos is oda tér haza, nem Újpestre vagy Diósgyőrbe.
9) 2017 januárjában a Mezőkövesden jó szezont futó Pintér Attilát szerződtetik vezetőedzőnek, aki szabad kezet kap a keret kialakításában. Akire rámutat, azt leigazolják. Így kerül oda Szombathelyről Hegedűs János, Kispestről Prosser Dániel.
10) 2017 júniusában bekerül a válogatottba Márkvárt Dávid és Tóth Bence, utóbbiról azt írják a honlapjukon, hogy a csapat egyik legjobbja volt. Amikor kikaptunk Andorrán.
11) A feljutást követően Pintérrel tovább erősítenek, egy kezdőcsapatnyi játékos érkezik, köztük az albán Latifi, akit később a tartalékokhoz vezényeltek, érte például 1.000.000 eurót adtak. Fiatal egyáltalán nem, saját nevelésűként csak Spandler játszik.
12) A bajnokságban nem sikerül beleszólni a dobogóért vívott harcba, a kupában a döntőig menetelnek, de ott vereséget szenvednek az újpestiektől. Pintér a döntő előtt hiányolta a hangos szurkolókat, a fináléra különbuszok vitték a drukkereket, rögtön feltűntek különféle zászlók, kartonlapok.
13) További infrastrukturális fejlesztések zajlanak, teakonyhával és újabb pályákkal, csarnokkal. Felmerül, hogy a vasutat villamosítják, meghosszabbítva Bicskéig. Saját mezmárkájuk is van, 2rule néven. A gyártó a mai napig velük reklámozza magát: https://2rule.hu/
14) Időközben jelentős terjeszkedésbe kezd a klub. A székesfehérvári és a csákvári együttműködés mellett szoros kapcsolat épül ki az eszékiekkel, a sepsiszentgyörgyiekkel, a csíkszeredaiakkal és a zalaegerszegiekkel. Mongóliából is érkeznek játékosok az akadémiára. Tőlünk megveszik Kiss Tamást, aki a harmadik egykori Illésesként kerül oda.
15) Pintér utódja Benczés Miklós, a jelszó: több fiatalt. Gyengélkednek a bajnokságban, érkezik a télen Németországból Radoki János.
16) Radokival jól indulnak, de utána nagyot buknak (a Rohoncin kapnak tőlünk egy hármast úgy, hogy nálunk nincs fizu). Az áprilisban távozó edző kitálal: https://index.hu/sport/futball/2019/04/ ... arugasnak/
17) Hornyák Zsolt az új edző, további légiósokat igazolnak, de olykor-olykor feltűnik egy-egy ifista. 2020 júniusában bronzérmet ünnepelhetnek, pont a kispestieket győzik le az utolsó fordulóban.
18) Az első nemzetközi megmérettetésük egy fordulóig tart, simán kikapnak a Hammarbytól. Új szerzeményük, a román válogatott Baluta a Legia Varsó ajánlata helyett választotta a felcsútiakét.
19) A 2020/21-es idény végén ezüstérmet vehetnek át. Az EKL második körében oda-vissza vereséget szenvendek egy lett futballiskola ellen (3:0 kinn, 0:2 otthon).
20) 2022-t a bajnoki címvédő Fradi legyőzésével kezdik, utána megverik a fehérváriakat, majd a mezőkövesdieket is. Pontelőnnyel vezetik a bajnokságot. Ha folytatódik a sorminta, idén elsők lesznek.

+1) Mint utánpótlásnevelő műhely, az elmúlt tíz évben egyedül Sallai Rolandot sikerült külföldre értékesíteni.
Szombathely jobban szereti a Haladást, mert érzi, hogy szeretetével nem sztárokat és egyéneket támogat, hanem az eszményien tiszta amatőr sportszellemet.
Ez a tiszta sport a Haladás érdeme. A Haladás mindegyik játékosa él-hal az egyesületért, s a csapat minden mérkőzésén mindig megtesz mindent, ami tőle telik, akár az NB2-ben játszik, akár az NB1-ben.
- Képes Sport 1940.

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2022.02.07. 13:06

Savaria1919 írta:Azért most már egyre jobban érdekel, hogy mi lesz a vége ennek a felcsúti sztorinak.

én nagyjából a 4.-5. EL fordulóban írtam valahol, hogy mi kiszállunk idén a bajnokságból és maximum a 3. helyen zárunk, a kisnémet kirakásakor még azt gondoltam összejöhet valami, de a téli elmaradt erősítések (ami aztán átcsapott nulláról negatívba Mirtusz eladásával) láttán biztos lettem benne, hogy mi nem nyerünk idén, aztán úgy néz ki szakmai vezetésben is sikerült tökalsót húznunk újra
szóval kurvára felelősek leszünk érte ha ezek a rüszügyikok megcsinálják ezt a trükköt, mert egyszerűen innen már nincs visszaút nekik, ha akarnák se
vagy ők vagy a Várda, nagyjából ennyi lesz szerintem a tavasz nagy kérdése mert nekünk szétesett a csapatunk a Vidi meg nagyon leszakadt és brutális kútban vannak ők is
a nyár lesz nagyon gáz, ultra rövid UEFA szezonja lesz a hazai blokknak, mert ezzel a gárdával nem élnek túl 2 fordulót se és egy vadi új csomaggal se lehet úgy nekivágni, hogy be kell egymásnak mutatkozniuk a pályán az első meccsen
a másik rémség a felszopó hadjárat lesz ami az esetleges bajnokságukat követné, füleket és szemeket bezárva kell majd közlekedni mert Gyurkáék nem hiszem, hogy féken tudják majd tartani a fürge nyelveiket, lesz itt olyan bezzeg a fiatalok meg az egész magyar futballért kezdetű durvulás amit nem akarok látni/hallani
nem lepődnék meg ha most valaki beleavatkozna tényleg és a Várdát tolnák előtérbe mert ez szerintem a földesúrnak is kínos lesz majd, ennyire ő sem lehet hülye, hogy ne lássa ezt az egészet át mennyire nem klappol

Savaria1919
Aranylabdás
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Savaria1919 » 2022.02.07. 17:49

Adamek írta:
Savaria1919 írta:Azért most már egyre jobban érdekel, hogy mi lesz a vége ennek a felcsúti sztorinak.

én nagyjából a 4.-5. EL fordulóban írtam valahol, hogy mi kiszállunk idén a bajnokságból és maximum a 3. helyen zárunk, a kisnémet kirakásakor még azt gondoltam összejöhet valami, de a téli elmaradt erősítések (ami aztán átcsapott nulláról negatívba Mirtusz eladásával) láttán biztos lettem benne, hogy mi nem nyerünk idén, aztán úgy néz ki szakmai vezetésben is sikerült tökalsót húznunk újra
szóval kurvára felelősek leszünk érte ha ezek a rüszügyikok megcsinálják ezt a trükköt, mert egyszerűen innen már nincs visszaút nekik, ha akarnák se
vagy ők vagy a Várda, nagyjából ennyi lesz szerintem a tavasz nagy kérdése mert nekünk szétesett a csapatunk a Vidi meg nagyon leszakadt és brutális kútban vannak ők is
a nyár lesz nagyon gáz, ultra rövid UEFA szezonja lesz a hazai blokknak, mert ezzel a gárdával nem élnek túl 2 fordulót se és egy vadi új csomaggal se lehet úgy nekivágni, hogy be kell egymásnak mutatkozniuk a pályán az első meccsen
a másik rémség a felszopó hadjárat lesz ami az esetleges bajnokságukat követné, füleket és szemeket bezárva kell majd közlekedni mert Gyurkáék nem hiszem, hogy féken tudják majd tartani a fürge nyelveiket, lesz itt olyan bezzeg a fiatalok meg az egész magyar futballért kezdetű durvulás amit nem akarok látni/hallani
nem lepődnék meg ha most valaki beleavatkozna tényleg és a Várdát tolnák előtérbe mert ez szerintem a földesúrnak is kínos lesz majd, ennyire ő sem lehet hülye, hogy ne lássa ezt az egészet át mennyire nem klappol

na igen, a Fradinál bekövetkező balfaxkodások is tevékenyen hozzájárulnak a felcsúti diadalmenethez. Ha végül behúzzák, az a szerencséjük, hogy a konferanszié liga miatt pár körig be vannak biztosítva.
A felszopóhadjáratos durvulásuk már tart, múltkor a könyvesboltban láttam, hogy Labdarúgás és tudomány címmel jelent meg róluk tekintélyes méretű és árú (10.000 forintnál kezdődik) kiadvány.
Szombathely jobban szereti a Haladást, mert érzi, hogy szeretetével nem sztárokat és egyéneket támogat, hanem az eszményien tiszta amatőr sportszellemet.
Ez a tiszta sport a Haladás érdeme. A Haladás mindegyik játékosa él-hal az egyesületért, s a csapat minden mérkőzésén mindig megtesz mindent, ami tőle telik, akár az NB2-ben játszik, akár az NB1-ben.
- Képes Sport 1940.

Savaria1919
Aranylabdás
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Savaria1919 » 2022.02.07. 18:13

Kép
Árpi, figyeljetek már oda paszmek, mert ezek lenyúlják a keretünket szépen lassan
- Képes Sport 1940.

RAUL7
BL-menõ

HozzászólásSzerző: RAUL7 » 2022.02.07. 19:18

Ha bajnok lesz a Felcsut, milyen hatart lepnek at vele, amit eddig nem? Illetve mi tortenne utana, lenne barmilyen kovetkezmenye? Kevesebben kovetnek a bajnokikat, visszalepnenek csapatok?

nyúl
Kincstári Főegerész

HozzászólásSzerző: nyúl » 2022.02.07. 19:31

RAUL7 írta:Ha bajnok lesz a Felcsut, milyen hatart lepnek at vele, amit eddig nem? Illetve mi tortenne utana, lenne barmilyen kovetkezmenye? Kevesebben kovetnek a bajnokikat, visszalepnenek csapatok?

Semmi. Másnap felkel a Nap. Vitya betol valami fűszeres kolbit fröccsel. Aztán igazolnak egy raklap külföldit a meglévőkhöz.

Javier Arizmendi
Sztár

HozzászólásSzerző: Javier Arizmendi » 2022.02.07. 22:47

nyúl írta:
RAUL7 írta:Ha bajnok lesz a Felcsut, milyen hatart lepnek at vele, amit eddig nem? Illetve mi tortenne utana, lenne barmilyen kovetkezmenye? Kevesebben kovetnek a bajnokikat, visszalepnenek csapatok?

Semmi. Másnap felkel a Nap. Vitya betol valami fűszeres kolbit fröccsel. Aztán igazolnak egy raklap külföldit a meglévőkhöz.

én nagyon sokáig elhittem az ultra romantikát, hogy ők mindennek ellenállnak stb. amikor a Grobari és a Delije lenyelte, hogy az Obilics lett a bajnok, ott már gyanús volt a dolog. utána törökben sem volt semmi Vezérellenes reakció, hogy Erdo csapata a Basaksehir volt bajnok. óriási szégyen. ezek után miért és hogyan várhatnék szurkolói összefogást a magyar labdarúgás megerőszakolása ellen. G Monsters, UVB, Északi Kanyar, Armata, Bajtársak, Szívtiprók, RBD, Dogs Elite, Armada, Mastiffs és maradványaik egytől egyig megtapsolják a vezért, és falusi tákolmányát, egyébként is adott nekik stadiont, meg minden.
ETO

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2022.02.07. 23:43

Javier Arizmendi írta:
nyúl írta:

én nagyon sokáig elhittem az ultra romantikát, hogy ők mindennek ellenállnak stb. amikor a Grobari és a Delije lenyelte, hogy az Obilics lett a bajnok, ott már gyanús volt a dolog. utána törökben sem volt semmi Vezérellenes reakció, hogy Erdo csapata a Basaksehir volt bajnok. óriási szégyen. ezek után miért és hogyan várhatnék szurkolói összefogást a magyar labdarúgás megerőszakolása ellen. G Monsters, UVB, Északi Kanyar, Armata, Bajtársak, Szívtiprók, RBD, Dogs Elite, Armada, Mastiffs és maradványaik egytől egyig megtapsolják a vezért, és falusi tákolmányát, egyébként is adott nekik stadiont, meg minden.

kb
én amúgy máshonnan közelítek az egész jelenséghez és más miatt érzek a Vezír kedvében járók helyett arcpírt, nem a diadal megléte hanem annak mivolta miatt
én még mindig azon tudok leginkább rugózni, hogy akadémia
ha emiatt nem érez szégyent senki akinek kellene akkor a többi miatt miért is érezne
ennyi erővel tánckarnak is hívhatná a csapatát mert kábé ugyanannyi táncos járul hozzá az aranyhoz szerepet mint ifjú futballistapalánta
szóval ha csak simán FC Csút lenne akik 32 hétpróbás zsoldossal behúznák a bajnokságot és nem menne a kék-sárga rizsa, hát leszarnám ezt az évet, legyenek ettől bulldogok és bernáthegyik, de könyörgöm aki önmagának is képes hazudni az már mennyire beteg elme lehet
ez egy akadémia Pelikán elvtárs, erről nem nyitok Vityát

Vissza: “www.nb1.hu”