BL-sorsolás: Gulácsi és Willi Orbán Mourinho ellen

Maradonapoli
Aranylabdás

Re: BL-sorsolás: Gulácsi és Willi Orbán Mourinho ellen

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2024.08.16. 13:30

Cselszky írta:
Maradonapoli írta:sosem értettem az olyan idiótákat, akik gecó sok pénzzel valami falusi csapatot futtatnak fel, max. 500 nézővel

Ott is van egy politikai dimenzió, csak ez nem egy házilag felfuttatott díszmajom, hanem főleg külföldön csinált nagy zsét, és az otthoni pozíciófogáshoz jól jön egy klub. Plusz van egy nemzeti dimenzió, a csóri anyaország tőkésítése, ezt komolyan veszik. Amúgy a keret összértéke kb. a faszi vagyonának 0,1%-a, nagyjából hobbi kategória. Persze nyilván egy gazdasági bűnöző, mint az összes hasonló.

ja, hogy ott fordítva van, a többnyire nem közpénzből megtollasodott oligarchák tőkésítik az országot... valahol felröhög egy lölö...
Kolorcity Kazincbarcikai SC - Hajrá Vegyész!!!

Burnsley FC, Borussia Münchengladbach

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2024.08.16. 13:31

Cselszky írta:
dingo írta:
Cselszky írta:Ott is van egy politikai dimenzió, csak ez nem egy házilag felfuttatott díszmajom, hanem főleg külföldön csinált nagy zsét, és az otthoni pozíciófogáshoz jól jön egy klub. Plusz van egy nemzeti dimenzió, a csóri anyaország tőkésítése, ezt komolyan veszik. Amúgy a keret összértéke kb. a faszi vagyonának 0,1%-a, nagyjából hobbi kategória. Persze nyilván egy gazdasági bűnöző, mint az összes hasonló.

De van ott olyan csapat is, hogy Nyugat-Örményország. Itt is lehetne olyan, hogy Dunántúl fc. :) Bár van is az "eredeti" Dac valami ilyesminek a rövidítése.

Nem ismerem a sztoriját, de a név alapján szvsz kb. olyan, mintha Pesten alapítanának egy Transilvania FC-t. :)

kéziben volt valamikor valami Hargita KC ha jól emlékszem pesti székely székhellyel

Cselszky
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Cselszky » 2024.08.16. 14:55

Maradonapoli írta:
Cselszky írta:
Maradonapoli írta:sosem értettem az olyan idiótákat, akik gecó sok pénzzel valami falusi csapatot futtatnak fel, max. 500 nézővel

Ott is van egy politikai dimenzió, csak ez nem egy házilag felfuttatott díszmajom, hanem főleg külföldön csinált nagy zsét, és az otthoni pozíciófogáshoz jól jön egy klub. Plusz van egy nemzeti dimenzió, a csóri anyaország tőkésítése, ezt komolyan veszik. Amúgy a keret összértéke kb. a faszi vagyonának 0,1%-a, nagyjából hobbi kategória. Persze nyilván egy gazdasági bűnöző, mint az összes hasonló.

ja, hogy ott fordítva van, a többnyire nem közpénzből megtollasodott oligarchák tőkésítik az országot... valahol felröhög egy lölö...

Nem kell azért idealizálni, a címeres gazemberek és a kurva nagy korrupció megvan, de a muszlim tengerben létezik valamiféle nemzeti elkötelezettség, főleg az azeri-török fenyegetettség kontextusában. Közpénz lenyúlás, kiprivatizált cucc is bőven jellemző, de több olyan oligarcha van, aki Oroszországban csinált nagy dohányt, ott bizonyára komoly orosz közvagyon síbolás is lezajlott, aztán a zseton egy részéből a szülőföldjén csinál valami bizniszt vagy hobbit (vagy épp fegyverszállításokat a hadseregnek).
GARAMVÖLGYI LAJOS (1952-2008) :( Köszönet mindenért, Gara! MIKLÓS FEHÉR (1979 - PARA SEMPRE) Tóth Móni, nyugodj békében! :( Soha nem feledünk! R.I.P. Baldj! :( DVSC-TEVA!

dingo
Sztár

HozzászólásSzerző: dingo » 2024.08.16. 15:11

Cselszky írta:
dingo írta:
Cselszky írta:Ott is van egy politikai dimenzió, csak ez nem egy házilag felfuttatott díszmajom, hanem főleg külföldön csinált nagy zsét, és az otthoni pozíciófogáshoz jól jön egy klub. Plusz van egy nemzeti dimenzió, a csóri anyaország tőkésítése, ezt komolyan veszik. Amúgy a keret összértéke kb. a faszi vagyonának 0,1%-a, nagyjából hobbi kategória. Persze nyilván egy gazdasági bűnöző, mint az összes hasonló.

De van ott olyan csapat is, hogy Nyugat-Örményország. Itt is lehetne olyan, hogy Dunántúl fc. :) Bár van is az "eredeti" Dac valami ilyesminek a rövidítése.

Nem ismerem a sztoriját, de a név alapján szvsz kb. olyan, mintha Pesten alapítanának egy Transilvania FC-t. :)

??? A Győri DAC nevében van a Dunántúli Atlétikai Club. Győr dunnántúl. De Javier kolega majd kijavít ha hülyeséget beszélek.
ÁLOMSORSOLÁS!ÁLOMSORSOLÁS!ÁLOMSORSOLÁS! :D

"A fiatal dingó nagyon kedves jószág, ám felnőve bizalmatlanná, harapóssá, rendkívül önállóvá válik, ragadozó természete minduntalan kitör belőle, ezért háziállatként tartása semmiképpen nem ajánlott."

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2024.08.16. 15:43

Cselszky írta:
Maradonapoli írta:

Nem kell azért idealizálni, a címeres gazemberek és a kurva nagy korrupció megvan, de a muszlim tengerben létezik valamiféle nemzeti elkötelezettség, főleg az azeri-török fenyegetettség kontextusában. Közpénz lenyúlás, kiprivatizált cucc is bőven jellemző, de több olyan oligarcha van, aki Oroszországban csinált nagy dohányt, ott bizonyára komoly orosz közvagyon síbolás is lezajlott, aztán a zseton egy részéből a szülőföldjén csinál valami bizniszt vagy hobbit (vagy épp fegyverszállításokat a hadseregnek).

még így is erkölcsi világítótornyok az itteni közpénztolvaj gecikhez képest

Cselszky
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Cselszky » 2024.08.16. 15:44

dingo írta:
Cselszky írta:
dingo írta:De van ott olyan csapat is, hogy Nyugat-Örményország. Itt is lehetne olyan, hogy Dunántúl fc. :) Bár van is az "eredeti" Dac valami ilyesminek a rövidítése.

??? A Győri DAC nevében van a Dunántúli Atlétikai Club. Győr dunnántúl. De Javier kolega majd kijavít ha hülyeséget beszélek.

Az elszakított területekre utalásra céloztam. Az összes Ararat név, az Urartu, Noah (korábban FC Artsakh = Karabah), FC Van, és szerintem a West Armenia név is erről szól. Nyugat-Örményország ma Törökországhoz tartozik, ahogy az Ararat is, Artsakh pedig az azerieké nem oly rég óta.
GARAMVÖLGYI LAJOS (1952-2008) :( Köszönet mindenért, Gara! MIKLÓS FEHÉR (1979 - PARA SEMPRE) Tóth Móni, nyugodj békében! :( Soha nem feledünk! R.I.P. Baldj! :( DVSC-TEVA!

Javier Arizmendi
Sztár

HozzászólásSzerző: Javier Arizmendi » 2024.08.16. 15:47

dingo írta:
Cselszky írta:
dingo írta:De van ott olyan csapat is, hogy Nyugat-Örményország. Itt is lehetne olyan, hogy Dunántúl fc. :) Bár van is az "eredeti" Dac valami ilyesminek a rövidítése.

Jól beszélsz.

Totál más, azt tudtátok, hogy a Hajdukot Pragaban alapitották?
ETO

dingo
Sztár

HozzászólásSzerző: dingo » 2024.08.16. 15:47

Cselszky írta:
dingo írta:
Cselszky írta:Nem ismerem a sztoriját, de a név alapján szvsz kb. olyan, mintha Pesten alapítanának egy Transilvania FC-t. :)

Az elszakított területekre utalásra céloztam. Az összes Ararat név, az Urartu, Noah (korábban FC Artsakh = Karabah), FC Van, és szerintem a West Armenia név is erről szól.

Js értem, kelet Törökország egykor Örményország volt.
Olyan ez mint görögöknél az AEK előtag, akik nem feledik, hogy bizánciak voltak

"A fiatal dingó nagyon kedves jószág, ám felnőve bizalmatlanná, harapóssá, rendkívül önállóvá válik, ragadozó természete minduntalan kitör belőle, ezért háziállatként tartása semmiképpen nem ajánlott."

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2024.08.16. 16:38

Javier Arizmendi írta:
dingo írta:
Cselszky írta:Nem ismerem a sztoriját, de a név alapján szvsz kb. olyan, mintha Pesten alapítanának egy Transilvania FC-t. :)

Jól beszélsz.

hoppá, nem Debrecenben?
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

Savaria1919
Aranylabdás
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Savaria1919 » 2024.08.16. 17:04

Javier Arizmendi írta:
dingo írta:

Jól beszélsz.

Az U Fleků sörözőben
Szombathely jobban szereti a Haladást, mert érzi, hogy szeretetével nem sztárokat és egyéneket támogat, hanem az eszményien tiszta amatőr sportszellemet.
Ez a tiszta sport a Haladás érdeme. A Haladás mindegyik játékosa él-hal az egyesületért, s a csapat minden mérkőzésén mindig megtesz mindent, ami tőle telik, akár az NB2-ben játszik, akár az NB1-ben.
- Képes Sport 1940.

Javier Arizmendi
Sztár

HozzászólásSzerző: Javier Arizmendi » 2024.08.16. 17:09

dingo írta:
Cselszky írta:
dingo írta:??? A Győri DAC nevében van a Dunántúli Atlétikai Club. Győr dunnántúl. De Javier kolega majd kijavít ha hülyeséget beszélek.

Az elszakított területekre utalásra céloztam. Az összes Ararat név, az Urartu, Noah (korábban FC Artsakh = Karabah), FC Van, és szerintem a West Armenia név is erről szól.

Már mint a K betű Konstantinapolyra utal az AEK és PAOK nevében.
ETO

zaggar
Kulcsjátékos

HozzászólásSzerző: zaggar » 2024.08.16. 17:30

Újpest-Munkás
Serie A iránt érdekl?d? (Milan és a többiek)

"Az ön parancsa nekem nem parancs. Az én látható f?hatóságom az árkodi püspök meg a vallás- és közoktatásügyi miniszter, a láthatatlan meg, aki ígéreteimet számon tartja, maga a megváltó Krisztus."

dingo
Sztár

HozzászólásSzerző: dingo » 2024.08.16. 17:34

Javier Arizmendi írta:
dingo írta:
Cselszky írta:Az elszakított területekre utalásra céloztam. Az összes Ararat név, az Urartu, Noah (korábban FC Artsakh = Karabah), FC Van, és szerintem a West Armenia név is erről szól.

Már mint a K betű Konstantinapolyra utal az AEK és PAOK nevében.

Igen így értettem

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2024.08.16. 22:17

bár a PL-t nem az első fordulóban kell megnyerni, de ez a mu idén is határ sz*r lesz, csodálkozom, hogy még mindig palira tudja őket venni a holland kókler és nem zavarták el a kurva anyjába....

banok
Aranylabdás
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: banok » 2024.08.17. 03:39

Azért fusd át a channel listet mert az Arena4-Match4 duó már minden valamirevaló szolgáltatónál a kínálat része.

zaggar
Kulcsjátékos

HozzászólásSzerző: zaggar » 2024.08.17. 06:36

banok írta:

Azért fusd át a channel listet mert az Arena4-Match4 duó már minden valamirevaló szolgáltatónál a kínálat része.

Kösz a tippet, igazság szerint még az este átnézett az unokaöcsém, eldünnyögtem neki a világbúmat, nyomott a beállításokon kb 3 gombot és kiderült, h van..(anno ő állította be, h olyan csatornák legyenek elől, amiket esetleg megnézek--amúgy nagyon ritkán tv-zek - és ezeket nem tette be az első 8-ba.)
De attól még megszopódhatnak, nem? :)
Újpest-Munkás

"Az ön parancsa nekem nem parancs. Az én látható f?hatóságom az árkodi püspök meg a vallás- és közoktatásügyi miniszter, a láthatatlan meg, aki ígéreteimet számon tartja, maga a megváltó Krisztus."

Cselszky
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Cselszky » 2024.08.17. 10:00

Köszi az információt. Sejthető volt, hogy ha a Sport TV kiszáll, akkor vagy a Spílerek vagy ezek fognak belépni. Tudtommal van is átfedés a két kör között, és eddig is összedolgoztak. Nem kedvelem ezeket a csatornákat, de jobb, mint a semmi.

A kérdésem csak az, hogy a Bundesliga, PL, Ligue 1, mindenféle autóversenyek, amerikai foci (talán az is náluk van) mellett hol a retekben fognak menni a Serie A meccsei? Csak mert úgy tapasztaltam, hogy eddig is voltak kapacitás-problémáik, és akkor még behúzzák az olaszokat is? Vagy leadnak majd fordulónként 1-2 meccset, a többi meg kuka, vagy kibasszák valami fizetős streaming-felületre? A Sport TV adta a forduló jelentős részét, bár ott is voltak olykor ütközések pl. kézilabdával, és utóbbi élvezett prioritást. Mindenesetre a Sport TV nálam így erősen leértékelődni látszik, a másodhegedűs BL-jogokon túl semmi érdemi nincs már náluk? Nem sűrűn fogom nézni, amit sajnálok pár arc miatt, pl. Méhest kifejezetten kedveltem.

zaggar
Kulcsjátékos

HozzászólásSzerző: zaggar » 2024.08.17. 13:49

Cselszky írta:

Köszi az információt. Sejthető volt, hogy ha a Sport TV kiszáll, akkor vagy a Spílerek vagy ezek fognak belépni. Tudtommal van is átfedés a két kör között, és eddig is összedolgoztak. Nem kedvelem ezeket a csatornákat, de jobb, mint a semmi.

A kérdésem csak az, hogy a Bundesliga, PL, Ligue 1, mindenféle autóversenyek, amerikai foci (talán az is náluk van) mellett hol a retekben fognak menni a Serie A meccsei? Csak mert úgy tapasztaltam, hogy eddig is voltak kapacitás-problémáik, és akkor még behúzzák az olaszokat is? Vagy leadnak majd fordulónként 1-2 meccset, a többi meg kuka, vagy kibasszák valami fizetős streaming-felületre? A Sport TV adta a forduló jelentős részét, bár ott is voltak olykor ütközések pl. kézilabdával, és utóbbi élvezett prioritást. Mindenesetre a Sport TV nálam így erősen leértékelődni látszik, a másodhegedűs BL-jogokon túl semmi érdemi nincs már náluk? Nem sűrűn fogom nézni, amit sajnálok pár arc miatt, pl. Méhest kifejezetten kedveltem.

fogalmam sincs..azt se gondoltam volna, h nálunk pl a pankrációnak van nézettsége..
Újpest-Munkás

Javier Arizmendi
Sztár

HozzászólásSzerző: Javier Arizmendi » 2024.08.17. 18:49

Arena 4en egész jó kis felvezető műsor volt, körbejárva a kisebb csapatokat, most meg megy a Genoa -Inter
ETO

Szarka
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Szarka » 2024.08.17. 20:56

zaggar írta:
Cselszky írta:

fogalmam sincs..azt se gondoltam volna, h nálunk pl a pankrációnak van nézettsége..

Kérdezd banokot, ő a pankráció szakértő a fórumon.
Amúgy a Serie a biztos előrébb kerül a többi versenynél, pár autóversen majd megy felvételről. PL-ből csak pár meccsük van, Ligue 1-ból pedig aligha adnak le már bármit is, csak ha nincs más program.
Magyarország - Newcastle - Real Madrid , ebben a sorrendben.
"Intensity is our Identity"

Móni, Boston United, baldj: Nyugodjanak békében

Vissza: “www.nb1.hu”