Pótselejtező: Romániát is fogadhatnánk a döntőben

Adamek
Flegma

Re: Pótselejtező: Romániát is fogadhatnánk a döntőben

HozzászólásSzerző: Adamek » 2025.11.16. 21:42

Cselszky írta:
Adamek írta:
Cselszky írta:“most a fejben gyenge mantra se áll meg
vezetésnél leálltunk, egyenlítésnél nagyvonalúan átadtuk a teret”
De ez csak fejbeli gyengeség, nem? Hiányzó pszichés felkészítés, rossz meccsterv vagy az utasításokba beleszaró játékosok, nem tudom, melyik, de ezt csináltuk, és nem az ellenfél játéktudása kényszerített rá minket.

szerintem a tilitoli taktikai okokból volt nem tanácstalanságból vagy beleszarásból
a visszahúzódás meg akár fáradásból is jöhetett vagy a cserék védekezőbb felfogásából

Ha így volt, nem tudom, mi lehetett vele a célja Rossinak. Azt sejteni lehetett, hogy 2-1-nél, 20-30 perccel a vége előtt nem adják meg magukat az írek, inkább a tologatást látva erőre kaphatnak. Végig kellett volna nyomni a 90 percet, magas intenzitással. Na jó, ha a 85. percben, mondjuk 3-1-nél átállunk erre az alibire, oké, de nem erről volt szó, sajnos. Még a jugó 1-7-et is könnyebb volt megemészteni, ott a 10. perc környékén már láttuk, hogy vége a dalnak, brutális volt a tudáskülönbség, ezt a mait viszont kifejezetten ostoba vereségnek érzem.

igen, ez a jó szó, ostoba vereség volt, megdolgoztunk érte
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

Cselszky
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Cselszky » 2025.11.16. 21:50

SuperDepor írta:
nyúl írta:
Adamek írta:na mindegy, a faszom akart amúgy is éjféli meccseket nézni

Így is fogunk, csak másokat. Mint 40 éve mindig.

Szóval ezt tudják ezek az írek. Visszaigazoltuk a világban rögzült, félig-meddig hamis mítoszukat.
Sajnos teljesen magamra, magunkra ismerek a magyar válogatottban. Nem segít ezen se német, se francia, se olasz. Néha egy finn hát, de bár az se lett volna.

elbaszott egy ország, tele röhögőemojikkal az összes poszt a meccsről

Mivel sajnos a politikai agenda része lett, így törvényszerű, még ha visszataszító is. Amúgy mindkét felet sárosnak érzem.
GARAMVÖLGYI LAJOS (1952-2008) :( Köszönet mindenért, Gara! MIKLÓS FEHÉR (1979 - PARA SEMPRE) Tóth Móni, nyugodj békében! :( Soha nem feledünk! R.I.P. Baldj! :( DVSC-TEVA!

Javier Arizmendi
Sztár

HozzászólásSzerző: Javier Arizmendi » 2025.11.16. 22:13

Cselszky írta:
SuperDepor írta:
nyúl írta:Így is fogunk, csak másokat. Mint 40 éve mindig.

Szóval ezt tudják ezek az írek. Visszaigazoltuk a világban rögzült, félig-meddig hamis mítoszukat.
Sajnos teljesen magamra, magunkra ismerek a magyar válogatottban. Nem segít ezen se német, se francia, se olasz. Néha egy finn hát, de bár az se lett volna.

elbaszott egy ország, tele röhögőemojikkal az összes poszt a meccsről

Mivel sajnos a politikai agenda része lett, így törvényszerű, még ha visszataszító is. Amúgy mindkét felet sárosnak érzem.

Egyforma mértékben?
ETO

Szarka
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Szarka » 2025.11.16. 22:18

Cselszky írta:
Szarka írta:Sook hiba mellett, a rossz cserék mellett is a legavaróbb az volt, hogy a 90. perctől nem kezdtük el ölni a játékot. Semmi kamu görcs, elhúzott csere, nem volt félpályán taktikai fault.

Akár Rossi lesz az edző, akár ki utána, annak is nehéz dolga lesz egy közepes csapatot összerakni ebből a keretből. Gula már nincs, Orbán most lép le, Varga se húzza sokáig, és akkor marad Szoboszlai, Kerkez meg a resztli, akik egy topliga közelébe se tudnak jutni. Tóth Alex talán. Az eddig se bikaerős keretünk szép lassan NB1 szintre süllyed, tényleg kiállhatunk a paksi kezdővel is, csak Szoboszlai fog kiemelkedni.

Plusz Lajos 35 lesz januárban, bár a mozgásán nem látszik, de gondolom, max. a 28-as eb-ig vállalja, ha egyáltalán.

Ja igen, ő is kiesik.
Magyarország - Newcastle - Real Madrid , ebben a sorrendben.
"Intensity is our Identity"

Móni, Boston United, baldj: Nyugodjanak békében

sznot
Admin

HozzászólásSzerző: sznot » 2025.11.16. 22:38

Maradonapoli írta:A kopasz kókler állítólag azt üzente, hogy ha kap elég dellát, akkor hajlandó lekoccolni.

Ezt mégis honnan?
Ami nincs fent YouTube-on, az meg sem történt, amit nem talál a Google, az nem is létezik, aki nincs regisztrálva Facebook-on, az nem is ember!

¡ɐssɐʌlolǝ ıʞɐ ǝʎlnɥ

sznot
Admin

HozzászólásSzerző: sznot » 2025.11.16. 22:40

Maradonapoli írta:Összegezzünk! Egyedül az ormányokat vertük kétszer, aztán 1 pont a beltenyészet, meg 1 a cigányok ellen. Ez azért kurva kevés továbbjutáshoz. Nem de bár? Ennyit talán még Kaszinós Gyuri is hozott volna. A kopasz kóklernek takarodnia k.e.l.l.!!!

Oké, menjen Rossi, és..? Kit kellene kinevezni, hogy faszom Sallai ne állítassa ki magát? Az a meccs azon ment el.
Vagy hogy világ balfasza Szalai ne rúgjon bele az ellenfél lábába a tizenhatoson belül? Oké, be se kéne válogatni ezt a gyökeret, aláírom.
Ami nincs fent YouTube-on, az meg sem történt, amit nem talál a Google, az nem is létezik, aki nincs regisztrálva Facebook-on, az nem is ember!

¡ɐssɐʌlolǝ ıʞɐ ǝʎlnɥ

Cselszky
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Cselszky » 2025.11.16. 22:44

Javier Arizmendi írta:
Cselszky írta:
SuperDepor írta:elbaszott egy ország, tele röhögőemojikkal az összes poszt a meccsről

Egyforma mértékben?

Nem tudom, nem méricskéltem. Mindkettőtől viszolygok.
GARAMVÖLGYI LAJOS (1952-2008) :( Köszönet mindenért, Gara! MIKLÓS FEHÉR (1979 - PARA SEMPRE) Tóth Móni, nyugodj békében! :( Soha nem feledünk! R.I.P. Baldj! :( DVSC-TEVA!

Deep Purple
Aranylabdás
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Deep Purple » 2025.11.16. 22:56

Van egy olyan gyanúm, hogy ebben a vereségben az írek túlzott lesajnálása is hangsúlyos szerepet játszott. Az ellenfél a tőle várható játékot játszotta a végén, mégsem sikerült rá reagálni, ráadásul úgy, hogy egyszer már lement ugyanez Dublinban. Úgy látszott, senki nem készült arra, hogy esetleg nekünk kell majd alkalmazkodni 15-20 percig, és mondjuk "le kell menni" az írek "favágó" szintjére.

Utólag persze már okos az ember, de a végjáték akkor is nagyon furcsa lett volna, ha végül 2-2 marad.

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2025.11.16. 23:03

Deep Purple írta:Van egy olyan gyanúm, hogy ebben a vereségben az írek túlzott lesajnálása is hangsúlyos szerepet játszott. Az ellenfél a tőle várható játékot játszotta a végén, mégsem sikerült rá reagálni, ráadásul úgy, hogy egyszer már lement ugyanez Dublinban. Úgy látszott, senki nem készült arra, hogy esetleg nekünk kell majd alkalmazkodni 15-20 percig, és mondjuk "le kell menni" az írek "favágó" szintjére.

Utólag persze már okos az ember, de a végjáték akkor is nagyon furcsa lett volna, ha végül 2-2 marad.

nekem legalább olyan furcsa volt amit 1-0 és 2-1 között toltunk
mintha 85 perc időölésre akartunk volna berendezkedni
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

Savaria1919
Aranylabdás
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Savaria1919 » 2025.11.17. 00:14

Amikor nagypapám huszonhárom éves volt, az angliai világbajnokságon brillíroztunk a brazilok ellen.
Amikor apám huszonkét éves volt, Európából elsőként kvalifikáltuk magunkat a világbajnokságra.
Amikor két hónapos voltam, tizenkettőt kaptunk a jugóktól a pótselejtezőn.
Azóta még egy nyamvadt pótselejtező sem jött össze.
Harminckettő leszek, mire újra nekiveselkedhetünk, hátha kijutunk.
Rossi bőven kapott esélyt, olyan játékosállomány áll a rendelkezésére, amely elődei számára az elmúlt 15 évben nem adatott meg, erre már Dublinban megszivatnak a tróger írek, és Pesten megcsinálják ugyanezt. Bekotorják a végén, és ők mennek a mennybe. Lehet, hogy a pótselejtezőn simán kikapnak, a sors igazságot szolgáltat, de ettől nekünk nem lesz jobb. A portugálokra sem akarok mutogatni, ezt magunknak basztuk el, ettől függetlenül fájdalmas volt megélni ezt.
Szombathely jobban szereti a Haladást, mert érzi, hogy szeretetével nem sztárokat és egyéneket támogat, hanem az eszményien tiszta amatőr sportszellemet.
Ez a tiszta sport a Haladás érdeme. A Haladás mindegyik játékosa él-hal az egyesületért, s a csapat minden mérkőzésén mindig megtesz mindent, ami tőle telik, akár az NB2-ben játszik, akár az NB1-ben.
- Képes Sport 1940.

zaggar
Kulcsjátékos

HozzászólásSzerző: zaggar » 2025.11.17. 00:50

Savaria1919 írta:Amikor nagypapám huszonhárom éves volt, az angliai világbajnokságon brillíroztunk a brazilok ellen.
Amikor apám huszonkét éves volt, Európából elsőként kvalifikáltuk magunkat a világbajnokságra.
Rossi bőven kapott esélyt, olyan játékosállomány áll a rendelkezésére, amely elődei számára az elmúlt 15 évben nem adatott meg, erre már Dublinban megszivatnak a tróger írek, és Pesten megcsinálják ugyanezt. Bekotorják a végén, és ők mennek a mennybe. Lehet, hogy a pótselejtezőn simán kikapnak, a sors igazságot szolgáltat, de ettől nekünk nem lesz jobb. A portugálokra sem akarok mutogatni, ezt magunknak basztuk el, ettől függetlenül fájdalmas volt megélni ezt.

Nem akarlak elkeseríteni, de elnézve az u-válogatottjaink játékát, a jelenlegitől csak gyengébb generáció fog jönni..
Újpest-Munkás
Serie A iránt érdekl?d? (Milan és a többiek)

"Az ön parancsa nekem nem parancs. Az én látható f?hatóságom az árkodi püspök meg a vallás- és közoktatásügyi miniszter, a láthatatlan meg, aki ígéreteimet számon tartja, maga a megváltó Krisztus."

Javier Arizmendi
Sztár

HozzászólásSzerző: Javier Arizmendi » 2025.11.17. 07:24

zaggar írta:
Savaria1919 írta:Amikor nagypapám huszonhárom éves volt, az angliai világbajnokságon brillíroztunk a brazilok ellen.

Nem akarlak elkeseríteni, de elnézve az u-válogatottjaink játékát, a jelenlegitől csak gyengébb generáció fog jönni..

Majd igazolunk Argentínábol, meg mindenhonnan, ahonnan csak lehet. Ahogy Maradona bajtars jelezte, most is csak azert van védelmünk, mert igazoltunk hármat. A gyenge pontok a magyarok voltak.
ETO

Javier Arizmendi
Sztár

HozzászólásSzerző: Javier Arizmendi » 2025.11.17. 07:30

Cselszky írta:
Javier Arizmendi írta:
Cselszky írta:Mivel sajnos a politikai agenda része lett, így törvényszerű, még ha visszataszító is. Amúgy mindkét felet sárosnak érzem.

Egyforma mértékben?

úgy fordítanam ezt le, hogy Gyurcsány egyszemelyben felelt a pekingi olimpia kudarcáert, Viktornak viszont semmi köze a magyar futball legujabb bukásaert.
ETO

Mech
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Mech » 2025.11.17. 07:52

egyik legdurvább meccsélményem élőben, nehéz lesz kiheverni
haver legalább jól szórakozott, jegy nélkül bejutott a vendégbe az írekkel, kurva jó arcok voltak vele :D

egyébként már csak amiatt akarnám, hogy eltakarodjon Rossi hogy ezt a nyomoronc botlábú balfasz Szalai Attikát nem kéne többet címeres mezben látni
évek óta teszi tönkre egy csapat munkáját
Botka, Lang vagy Fiola tized ennyiért lett elüldözve, meg halállistára téve ennél a kopasz kóklernél
újoncot avatni a védelembe a 94. percben
hát menjen az anyja picsájába

Javier Arizmendi
Sztár

HozzászólásSzerző: Javier Arizmendi » 2025.11.17. 08:06

Lehet, hogy rosszul értelmezem, de a románok a nemzetek ligájából szerintem még kapnak egy esélyt. Legközelebb taktikusan a C osztályban kéne játszunk, és ott egy csopit megnyerni
ETO

Mech
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Mech » 2025.11.17. 08:11

Javier Arizmendi írta:Lehet, hogy rosszul értelmezem, de a románok a nemzetek ligájából szerintem még kapnak egy esélyt. Legközelebb taktikusan a C osztályban kéne játszunk, és ott egy csopit megnyerni

igen, románok mennek NL-ből playoffra, de így fix negyedik kalaposok, szóval első körben jöhet nekik az olasz/török kombó is akár

Mech
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Mech » 2025.11.17. 08:15

Kép

így néz ki most a playoff, a zöld már fix résztvevő és a kiemelése is fix

brutális mezőny, nem csodálom, hogy lemaradtunk

Deep Purple
Aranylabdás
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Deep Purple » 2025.11.17. 08:19

Adamek írta:
Deep Purple írta:Van egy olyan gyanúm, hogy ebben a vereségben az írek túlzott lesajnálása is hangsúlyos szerepet játszott. Az ellenfél a tőle várható játékot játszotta a végén, mégsem sikerült rá reagálni, ráadásul úgy, hogy egyszer már lement ugyanez Dublinban. Úgy látszott, senki nem készült arra, hogy esetleg nekünk kell majd alkalmazkodni 15-20 percig, és mondjuk "le kell menni" az írek "favágó" szintjére.

nekem legalább olyan furcsa volt amit 1-0 és 2-1 között toltunk
mintha 85 perc időölésre akartunk volna berendezkedni

Azt én tudatosnak vélem, és szerintem máskor is játszottuk ezt fontos meccseken.

Cselszky
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Cselszky » 2025.11.17. 08:28

Javier Arizmendi írta:
Cselszky írta:
Javier Arizmendi írta:Egyforma mértékben?

úgy fordítanam ezt le, hogy Gyurcsány egyszemelyben felelt a pekingi olimpia kudarcáert, Viktornak viszont semmi köze a magyar futball legujabb bukásaert.

Érdekes a fordító progid, mivel még csak hasonló összefüggés sem fordult meg a fejemben. Nem is erről volt szó, SD a röhögő emojikat kifogásolta, arra reagáltam.

SuperDepor
Moderátor

HozzászólásSzerző: SuperDepor » 2025.11.17. 08:33

Most néztem meg a harmadik gólt, tegnap az utolsó perceket nem bírtam nézni. Egy selejtezősorozat kudarcát nem lehet 1-2 ember nyakába varrni, de ilyen amatőr védekezésbeli hiba az nb2-ben szokott előfordulni. Mocsi úgy fordult mint egy csuklósbusz, Szalai meg pár méterről nézte a műsort. A második gól is hasonló színvonalú volt, a 16-osnál volt a védelmi vonalunk és simán befutott mögéjük az ír. Ez a védelem az európai negyedik vonalnak felel meg.
Ne aggódjatok hát a holnapért mert a holnap majd aggódik magáért. Elég minden napnak a maga baja.

Vissza: “www.nb1.hu”