Élő közvetítés és a gólok története az NB I 15. fordulójának a mérkőzéseiről

Kemptener
Sztár

Re: Élő közvetítés és a gólok története az NB I 15. fordulójának a mérkőzéseiről

HozzászólásSzerző: Kemptener » 2017.11.05. 17:50

banok írta:
Kemptener írta:
OscarSeamen írta:Mert elnézve a felméréseket a fidesznek kurva nagy szüksége van arra a pár ezer visszatérő szavazatára.
Kép

Hopp, egy valószínüleg "független" statisztika.
A lényeg hogy lefeküdtek Kubinak.

Illetve az a lényeg, hogy végre teltházas bajnoki volt. Bár mint debreceni elviseltem volna ezt a nagy visszatérést a jövö héten...

Ez egy Medián statisztika. Rájuk igazán nem lehet fogni, hogy Orbán pincsikutyái lennének.

Így megnézve a legutolsó adatot, a 30%-ot (nincs pártja) igenis van félni valója a felcsutinak.
Ebben az országban olyan nincs, hogy valakinek ne lenne politizáláshoz kedve. Egyébként csal a statisztika abban is, hogy a határon túliakat nem részletezi.
Bocs az off-ért.
Engem két dolog érdekel igazán: az állapot térmodell alkalmazása az irányításelméletben és a pina.

Sanyeey
Világsztár
Kapcsolat:

Re: Élő közvetítés és a gólok története az NB I 15. fordulójának a mérkőzéseiről

HozzászólásSzerző: Sanyeey » 2017.11.05. 21:34

Kemptener írta:
banok írta:
Kemptener írta:Hopp, egy valószínüleg "független" statisztika.

Illetve az a lényeg, hogy végre teltházas bajnoki volt. Bár mint debreceni elviseltem volna ezt a nagy visszatérést a jövö héten...

Ez egy Medián statisztika. Rájuk igazán nem lehet fogni, hogy Orbán pincsikutyái lennének.

Így megnézve a legutolsó adatot, a 30%-ot (nincs pártja) igenis van félni valója a felcsutinak.
Ebben az országban olyan nincs, hogy valakinek ne lenne politizáláshoz kedve. Egyébként csal a statisztika abban is, hogy a határon túliakat nem részletezi.
Bocs az off-ért.

Hát nem tudom, szerintem nagyon nincs félnivalója sajnos. A baloldal romokban (ezt mondjuk nem sajnálom, úgy összességében takarodhatnának a büdös picsába végleg), a Jobbik sem tud érdemi előrelépést produkálni. Van még szűk fél év, de nem látom, hogy ezek a tömegek ki(k)hez vándorolhatnának.
DEBRECENI VSC

ManBat
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: ManBat » 2017.11.05. 23:11

Kemptener írta:
banok írta:
Kemptener írta:Hopp, egy valószínüleg "független" statisztika.

Bocs az off-ért.

http://index.hu/belfold/2014/valasztas/ ... _negy_eve/
https://hu.wikipedia.org/wiki/2014-es_m ... eli_adatok
Kb. 61 százalékos volt a részvétel '14-ben. Ez a 30 százalék nagy valószínűséggel nem lesz megmozgatva a választásokon.
Az idő lejár
A világ megáll
Hogy hited mit ér
Arról bírád ítél

НИКОГАШ СЕВЕРНА!

moti77
Sztár

HozzászólásSzerző: moti77 » 2017.11.05. 23:26

banok írta:A Loki megy a levesbe! XD

Másfél hete, ti is mentetek a levesbe! XD

Vissza: “www.nb1.hu”