Pótselejtező: Romániát is fogadhatnánk a döntőben

Szarka
Aranylabdás

Re: Pótselejtező: Romániát is fogadhatnánk a döntőben

HozzászólásSzerző: Szarka » 2021.09.03. 15:28

MindigÚjpest írta:
Javier Arizmendi írta:
sznot írta:
Ezek a pólón üzengetések k*rva szánalmasak.

ja amikor Iniesta belőtte a vb győztes gólt, és az amúgy korabbán a városi riválisnál játszó halott haverjára emlékeztett mindenkit a győzelem pillanatában az elég szánalmas volt tényleg.

más:
https://www.youtube.com/watch?v=4kgy0AdsYN4

Manbat és SuperDepor kollégát kérdezem, hogyha 0.45-től szereplő (amúgy egy meglepően sötét bőrszinű ember mellett szereplő) előembernek anyagi gondjai támadnak, mert Csányi rá htk-za a 400 milliós elmaradt jegybevételt a zárt kapus albán hazai meccs kapcsán (állítólag erre készül a bankár), politikai vélemény azonosságon alapulóan kisegítitek majd néhány 10 millával vagy ott dögöljön meg?
Milyen elmaradt jegybevétel? Kombinált jegyek lettek kibocsájtva az angolok meg az andorra elleni meccsekre és mind elkelt. Szóval a bevétel már két hete zsebben van.

az albán meccsre is elkeltek a jegyek, nem csak az andorraira? Mert előbbiről lenne szó. Bár szerintem októberig nem lesz ebből döntés, majd köv. VB selejtező meccseiről tiltanak ki, vagy ha megcsípjük a második helyet, akkor a selejtezőről.
Magyarország - Newcastle - Real Madrid , ebben a sorrendben.
"Intensity is our Identity"

Móni, Boston United, baldj: Nyugodjanak békében

MindigÚjpest
fanatikus

HozzászólásSzerző: MindigÚjpest » 2021.09.03. 15:35

Szarka írta:
MindigÚjpest írta:
Javier Arizmendi írta:ja amikor Iniesta belőtte a vb győztes gólt, és az amúgy korabbán a városi riválisnál játszó halott haverjára emlékeztett mindenkit a győzelem pillanatában az elég szánalmas volt tényleg.

más:

Manbat és SuperDepor kollégát kérdezem, hogyha 0.45-től szereplő (amúgy egy meglepően sötét bőrszinű ember mellett szereplő) előembernek anyagi gondjai támadnak, mert Csányi rá htk-za a 400 milliós elmaradt jegybevételt a zárt kapus albán hazai meccs kapcsán (állítólag erre készül a bankár), politikai vélemény azonosságon alapulóan kisegítitek majd néhány 10 millával vagy ott dögöljön meg?
Milyen elmaradt jegybevétel? Kombinált jegyek lettek kibocsájtva az angolok meg az andorra elleni meccsekre és mind elkelt. Szóval a bevétel már két hete zsebben van.

az albán meccsre is elkeltek a jegyek, nem csak az andorraira? Mert előbbiről lenne szó. Bár szerintem októberig nem lesz ebből döntés, majd köv. VB selejtező meccseiről tiltanak ki, vagy ha megcsípjük a második helyet, akkor a selejtezőről.
Valóban,sorry. Viszont akkor adamek mondanivalója lép érvénybe,hogy picsányi mennyit talál ki rá.
Sosem felejtem el, volt hogy fociról mentünk át a Komjádiba, ott voltunk a BEK meneteléskor, világsztár csapatunk volt, aminek az egyik legfényesebben ragyogó csillaga Benedek Tibi volt. Nyugodj Békében bajnok!

MindigÚjpest
fanatikus

HozzászólásSzerző: MindigÚjpest » 2021.09.03. 15:41

ManBat írta:megint megvan a nagy trollfocihype eredménye - Andorra ellen vajon annyian lesznek, mint 8 éve?
Én biztos ott leszek. Egyszer ugye ki van fizetve illetve szinte biztos lesz a győzelem.
Sosem felejtem el, volt hogy fociról mentünk át a Komjádiba, ott voltunk a BEK meneteléskor, világsztár csapatunk volt, aminek az egyik legfényesebben ragyogó csillaga Benedek Tibi volt. Nyugodj Békében bajnok!

SuperDepor
Moderátor

HozzászólásSzerző: SuperDepor » 2021.09.03. 16:19

Javier Arizmendi írta:
sznot írta:
Szarka írta:https://telex.hu/sport/2021/09/02/koron ... golja-utan

Mondjuk toled mit is vartam.

Ezek a pólón üzengetések k*rva szánalmasak.

ja amikor Iniesta belőtte a vb győztes gólt, és az amúgy korabbán a városi riválisnál játszó halott haverjára emlékeztett mindenkit a győzelem pillanatában az elég szánalmas volt tényleg.

más:

Mégis miért tőlem kérdezed? Azért mert reteknek neveztem a négert? Picikét prejudikálsz.
A felvételről az jut eszembe, hogy - ha jól látom a majmot próbálja utánozni az ember - ez cserkészcsíny ahhoz képest például amikor az EB döntőn az angolok jegy nélkül berontottak a stadionba, erőszakkal félrelökve a rendezőket. Az nem az én hibám, hogy 2021-ben ilyen mutogatás után stadiont zárnak be, válogatottat büntetnek meg, embereket tesznek tönkre és napokon át tolja az eseményt a sajtó, míg - többek között - az én példám esetében nem. Szomorú, hogy a nyilvánvaló erőszak ma megbocsátható bűn, míg a majom reprezentálásáért keresztre feszítés jár.
Vagy.......ha kint lettem volna a meccsen és az angol kispad közeléből odakiáltok tökéletes angollal, hogy Szouszgét b@zd meg a k.. va any@dat, akkor - kis túlzással - a brit edző meg se fordul és egy órával később eszében se lenne. Mert nem lenne belőle ügy, abban biztos vagyok. Ez a mai világ hibája, nem az enyém. Úgy gondolom, hogy tengernyi ilyen szintű sértő mutogatás és bekiabálás van egy futballmeccsen mint a majmozás, mégse történik semmi. Nem relativizálok, csak az aránytalanságot, következetesseget és az egyenlő elbírálást hiányolom.
Ne aggódjatok hát a holnapért mert a holnap majd aggódik magáért. Elég minden napnak a maga baja.

Javier Arizmendi
Sztár

HozzászólásSzerző: Javier Arizmendi » 2021.09.03. 19:45

kristof98.haladas írta:FIFA rendezvényen szerintem nem minősülünk visszaesőnek (legalábbis furcsa lenne, ha a 9 évvel ezelőtti Izrael meccset még cipelnénk /egyébként CB-nek ahhoz sem volt köze, pár náci hülyegyerek szabadult be arra a meccsre, akik se előtte, se utána nem jártak ott/), szóval ezt még valamivel kisebb büntivel talán meg lehet úszni. A pohárdobálást, meg a petárdát sajnos nem lehet védeni. Egyébként Hali meccsen egész minimálisra redukálódott, miután pár meccsen keresztül nem lehetett a poharakat felvinni a lelátóra. Ezutóbbi meggondolandó lenne, mert nem ér annyit, hogy emiatt kapjunk büntit. A rasszista bekiabálásokkal, majmozással kapcsolatban előrebocsátom, hogy nem értek vele egyet, de egyéni, vagy kisebb csoportos beikabálásokra súlyos büntetést alapítani, illetve ennyire szorosan pásztázni a lelátót ÁVO-s tempó, bár a FARE és társai nem állnak tőlük olyan messze világnézetileg és a mentalitás terén. Fütyülni meg meccsen azért lehessen.

tudod ezek a keményfalú poharak voltak, amit vissza lehet váltani pénzért a meccs végén, ha nem vágod hozzá a gólszerzőhöz. nagy ötlet, bárki vezette be, mert jobban repül, mint a palack. ha valaki az ÁVÓ-t emeli ki szakszerű megfigyelési tevékenységért, én minden körülmények között megemlítem, hogy a Nyilasok sem maradtak el tőlük semmivel, persze a kiváló Házmester hálózat hathatós segítségével.

sznotnak: az van, a vb döntőt többen látják, mint ahány Iniesta insta oldalát nézegetik. fogalmam sincs kinek üzent Sterling, a bünti kiosztása a török rigó dolga volt, meg is tette, érkezett a sárgaruhástól a sárga, nem kéne önbiráskodni.

Újpest kollégának már elmagyarázták, hogy az albi hazai meccsről beszéltem. köszi Szarka.

PTinek: hol lett volna szabad ünnepelni szerinted? a kezdőkörben? 5 méterről lőtt egy gólt, és aztán jobbra haladva ünnepelt. semmilyen minket provokáló gesztust nem tett (azon kivül persze, hogy lőtt egy gólt), levette a mezét, amiért kapott egy sárgát. a felirat nem gyalázta a magyarokat és a még magyarabbakat sem, nem nekünk szólt. lássuk be, a puszta létezése a legnagyobb provokáció. ezt már beszéltük itt többször, fel kell vállalni, arccal, névvel, egzisztenciával, hogy igen miattam van zártkapu. ez hogy a csopiból kilövök egy rakétát, aztán sunnyogok, nem valami bátor dolog.

Adameknek: velem könnyebb tárgyalni, mint az uzsorással. legyen 100 milla bukó. akkor fizessék a srácok ezt az összeget.
ETO

kristof98.haladas
BL-menõ

HozzászólásSzerző: kristof98.haladas » 2021.09.03. 19:59

Javier Arizmendi írta:
kristof98.haladas írta:FIFA rendezvényen szerintem nem minősülünk visszaesőnek (legalábbis furcsa lenne, ha a 9 évvel ezelőtti Izrael meccset még cipelnénk /egyébként CB-nek ahhoz sem volt köze, pár náci hülyegyerek szabadult be arra a meccsre, akik se előtte, se utána nem jártak ott/), szóval ezt még valamivel kisebb büntivel talán meg lehet úszni. A pohárdobálást, meg a petárdát sajnos nem lehet védeni. Egyébként Hali meccsen egész minimálisra redukálódott, miután pár meccsen keresztül nem lehetett a poharakat felvinni a lelátóra. Ezutóbbi meggondolandó lenne, mert nem ér annyit, hogy emiatt kapjunk büntit. A rasszista bekiabálásokkal, majmozással kapcsolatban előrebocsátom, hogy nem értek vele egyet, de egyéni, vagy kisebb csoportos beikabálásokra súlyos büntetést alapítani, illetve ennyire szorosan pásztázni a lelátót ÁVO-s tempó, bár a FARE és társai nem állnak tőlük olyan messze világnézetileg és a mentalitás terén. Fütyülni meg meccsen azért lehessen.

tudod ezek a keményfalú poharak voltak, amit vissza lehet váltani pénzért a meccs végén, ha nem vágod hozzá a gólszerzőhöz. nagy ötlet, bárki vezette be, mert jobban repül, mint a palack. ha valaki az ÁVÓ-t emeli ki szakszerű megfigyelési tevékenységért, én minden körülmények között megemlítem, hogy a Nyilasok sem maradtak el tőlük semmivel, persze a kiváló Házmester hálózat hathatós segítségével.

sznotnak: az van, a vb döntőt többen látják, mint ahány Iniesta insta oldalát nézegetik. fogalmam sincs kinek üzent Sterling, a bünti kiosztása a török rigó dolga volt, meg is tette, érkezett a sárgaruhástól a sárga, nem kéne önbiráskodni.

Újpest kollégának már elmagyarázták, hogy az albi hazai meccsről beszéltem. köszi Szarka.

PTinek: hol lett volna szabad ünnepelni szerinted? a kezdőkörben? 5 méterről lőtt egy gólt, és aztán jobbra haladva ünnepelt. semmilyen minket provokáló gesztust nem tett (azon kivül persze, hogy lőtt egy gólt), levette a mezét, amiért kapott egy sárgát. a felirat nem gyalázta a magyarokat és a még magyarabbakat sem, nem nekünk szólt. lássuk be, a puszta létezése a legnagyobb provokáció. ezt már beszéltük itt többször, fel kell vállalni, arccal, névvel, egzisztenciával, hogy igen miattam van zártkapu. ez hogy a csopiból kilövök egy rakétát, aztán sunnyogok, nem valami bátor dolog.

Adameknek: velem könnyebb tárgyalni, mint az uzsorással. legyen 100 milla bukó. akkor fizessék a srácok ezt az összeget.

Tőlem a nyilasokról is megemlékezhetünk a módszertan tekintetében, egyre megy, hogy melyik hasonlatot használjuk.
HAJRÁ HALI!

SuperDepor
Moderátor

HozzászólásSzerző: SuperDepor » 2021.09.03. 20:09

Ne aggódjatok hát a holnapért mert a holnap majd aggódik magáért. Elég minden napnak a maga baja.

Javier Arizmendi
Sztár

HozzászólásSzerző: Javier Arizmendi » 2021.09.03. 20:09

SuperDepor írta:Mégis miért tőlem kérdezed? Azért mert reteknek neveztem a négert? Picikét prejudikálsz.
Úgy gondolom, hogy tengernyi ilyen szintű sértő mutogatás és bekiabálás van egy futballmeccsen mint a majmozás, mégse történik semmi. Nem relativizálok, csak az aránytalanságot, következetesseget és az egyenlő elbírálást hiányolom.

pontosan azért kérdezem tőled, mert reteknek nevezted a négert. kénytelen vagyok prejudikálni, mert nem tudom miért nevezted reteknek a négert. ha kifejtenéd esetleg, akkor átgondolnám, hogy a prejudikációm helytálló volt-e.

a többi részt már hatszázszor átvettük, a legutóbb a nyáron, most ez a rendszer van, ehhez kéne alkalmazkodni. ha nem akarunk, vagy akarunk, de nem megy sehogy se, nem kötelező résztvenni. én is nagyon jól tudom, hogy a nyugatnak valahogy mindig könnyebb, ez van, ilyen ez a bolygó. alig két hete irtam itt, hogy én sokkal jobban örülnék, ha az angol és/vagy a német futball lenne történelmi lejtmenetben, és nem a román, valószínűleg gyűlölöm is ezeket a kiváló népeket annyira, mint a mostani rendbontók. mégis, ha kimegyek egy ilyen meccsre, végiggondolom a tetteim következményeit magamra és másokra vonatkozóan. az is igaz, hogy engem kevésbé zavar a néger részük és jobban a fehér. amúgy nem a mutogatás a gond, hanem a hozzátartozó majomszerű hangok, de ezt nyilván magadtól is tudod, ha követted a fradi nagy BL menetelését 1995-ben valamelyest.

hogy ne lehessen azt mondani, hogy valami meglepő fordulat van az ügyben, e helyen már most szólok, hogy a korábbiak alapján azt vélelmezem, hogy az Andorra elleni meccsen a huhogás, a peterdázás, a dobálózás a román/szlovák/cigány/zsidó/Lmbtq témák előhozatala kapcsán lehetnek gondok.
ETO

sznot
Admin

HozzászólásSzerző: sznot » 2021.09.03. 20:19

Javier Arizmendi írta:sznotnak: az van, a vb döntőt többen látják, mint ahány Iniesta insta oldalát nézegetik. fogalmam sincs kinek üzent Sterling, a bünti kiosztása a török rigó dolga volt, meg is tette, érkezett a sárgaruhástól a sárga, nem kéne önbiráskodni.

Pont ezért nem kéne a VB döntőn üzengetni mindenkinek. Mondom ezt úgy, hogy Iniesta a kedvenc játékosom.
Sárgát kapott igen, mezlevételért. De ha csak simán felhúzza akkor nem kap.
Ami nincs fent YouTube-on, az meg sem történt, amit nem talál a Google, az nem is létezik, aki nincs regisztrálva Facebook-on, az nem is ember!

¡ɐssɐʌlolǝ ıʞɐ ǝʎlnɥ

Szarka
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Szarka » 2021.09.03. 20:33

MindigÚjpest írta:
Szarka írta:
MindigÚjpest írta: Milyen elmaradt jegybevétel? Kombinált jegyek lettek kibocsájtva az angolok meg az andorra elleni meccsekre és mind elkelt. Szóval a bevétel már két hete zsebben van.

Valóban,sorry. Viszont akkor adamek mondanivalója lép érvénybe,hogy picsányi mennyit talál ki rá.

Hát teltházat, mi mást :)
Magyarország - Newcastle - Real Madrid , ebben a sorrendben.
"Intensity is our Identity"

Móni, Boston United, baldj: Nyugodjanak békében

SuperDepor
Moderátor

HozzászólásSzerző: SuperDepor » 2021.09.03. 20:40

Javier Arizmendi írta:
SuperDepor írta:Mégis miért tőlem kérdezed? Azért mert reteknek neveztem a négert? Picikét prejudikálsz.
Úgy gondolom, hogy tengernyi ilyen szintű sértő mutogatás és bekiabálás van egy futballmeccsen mint a majmozás, mégse történik semmi. Nem relativizálok, csak az aránytalanságot, következetesseget és az egyenlő elbírálást hiányolom.

pontosan azért kérdezem tőled, mert reteknek nevezted a négert. kénytelen vagyok prejudikálni, mert nem tudom miért nevezted reteknek a négert. ha kifejtenéd esetleg, akkor átgondolnám, hogy a prejudikációm helytálló volt-e.

a többi részt már hatszázszor átvettük, a legutóbb a nyáron, most ez a rendszer van, ehhez kéne alkalmazkodni. ha nem akarunk, vagy akarunk, de nem megy sehogy se, nem kötelező résztvenni. én is nagyon jól tudom, hogy a nyugatnak valahogy mindig könnyebb, ez van, ilyen ez a bolygó. alig két hete irtam itt, hogy én sokkal jobban örülnék, ha az angol és/vagy a német futball lenne történelmi lejtmenetben, és nem a román, valószínűleg gyűlölöm is ezeket a kiváló népeket annyira, mint a mostani rendbontók. mégis, ha kimegyek egy ilyen meccsre, végiggondolom a tetteim következményeit magamra és másokra vonatkozóan. az is igaz, hogy engem kevésbé zavar a néger részük és jobban a fehér. amúgy nem a mutogatás a gond, hanem a hozzátartozó majomszerű hangok, de ezt nyilván magadtól is tudod, ha követted a fradi nagy BL menetelését 1995-ben valamelyest.

hogy ne lehessen azt mondani, hogy valami meglepő fordulat van az ügyben, e helyen már most szólok, hogy a korábbiak alapján azt vélelmezem, hogy az Andorra elleni meccsen a huhogás, a peterdázás, a dobálózás a román/szlovák/cigány/zsidó/Lmbtq témák előhozatala kapcsán lehetnek gondok.

Prejudikálni soha nem vagy kénytelen, főleg azzal szemben akitől kérdezhetsz is, mielőtt ehhez nyúlsz. Azonos politikai irányultságot feltetelezni közte és köztem pedig egyszerű ostobaság, de ne vesszunk el a részletekben. Sterling többször és aktívan kiállt a fajgyűlölő eszközöket használó blm mozgalom mellett - nem mellesleg a lábára egy óriási M16 gépkarabély van tetoválva (nyilván megvan ennek is a romantikus története, az apját lelőtték,stb). Ezért tartom reteknek.
A másik részhez pedig annyit, hogy amivel nem értek egyet ahhoz nem alkazkodom, inkább kerülöm.

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2021.09.03. 21:08

SuperDepor írta:
Javier Arizmendi írta:

Prejudikálni soha nem vagy kénytelen, főleg azzal szemben akitől kérdezhetsz is, mielőtt ehhez nyúlsz. Azonos politikai irányultságot feltetelezni közte és köztem pedig egyszerű ostobaság, de ne vesszunk el a részletekben. Sterling többször és aktívan kiállt a fajgyűlölő eszközöket használó blm mozgalom mellett - nem mellesleg a lábára egy óriási M16 gépkarabély van tetoválva (nyilván megvan ennek is a romantikus története, az apját lelőtték,stb). Ezért tartom reteknek.
A másik részhez pedig annyit, hogy amivel nem értek egyet ahhoz nem alkazkodom, inkább kerülöm.

az a baszott nagy helyzet, hogy mindkettőtökkel egyet kell értenem
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2021.09.03. 21:12

a nagy hármas, Mehikó, Argentína (egy órás emberelőnyben) és Nigéria (Ikermacsó végre megrázta magát) hozta a kötelezőt
durván fosul jöttek ki amúgy a közép/észak-amcsi és az ázsiai nagyhalak a fordulóból
ja és Boli kapott fél órát első válogatottságán, sajnos gólt nem vert
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

SuperDepor
Moderátor

HozzászólásSzerző: SuperDepor » 2021.09.03. 21:16

Hahn - DAC

banok
Aranylabdás
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: banok » 2021.09.03. 21:25

Szarka írta:https://m.hvg.hu/itthon/20210903_sterling_golorome_magyar_szurkolok

Kép

Kephez komment, Dolák-Saly hangján:

"Az udvarias magyar szurkolok frissitovel kinaljak a szomjas angol futballistat"

:D

Az, hogy ebből bünti legyen ahhoz nem kell a FARE meg a nem tudom milyen NGO. Aki így viselkedik az egy útszéli tahó. És az ilyet tiltsák ki a stadionokból.

SuperDepor
Moderátor

HozzászólásSzerző: SuperDepor » 2021.09.03. 21:48

banok írta:
Szarka írta:https://m.hvg.hu/itthon/20210903_sterling_golorome_magyar_szurkolok

Kép

Kephez komment, Dolák-Saly hangján:

"Az udvarias magyar szurkolok frissitovel kinaljak a szomjas angol futballistat"

:D

Az, hogy ebből bünti legyen ahhoz nem kell a FARE meg a nem tudom milyen NGO. Aki így viselkedik az egy útszéli tahó. És az ilyet tiltsák ki a stadionokból.

Ezért nem lesz büntetés, a franciákat se büntették meg ellenünk.

Javier Arizmendi
Sztár

HozzászólásSzerző: Javier Arizmendi » 2021.09.03. 23:35

Adamek írta:az a baszott nagy helyzet, hogy mindkettőtökkel egyet kell értenem

hahaha, én sem mondom, hogy nálam, vagy csak nálam az igazság.

Depornak: még mindig felmerül bennem a kérdés, hogy fehérbőrű, fajgyűlölő módszereket használó szervezeteket támogató futballistákra is mondod-e hogy retek. azért Sterling, ha támogatja is a szerinted fajgyűlölő módszereket használó BLM-et, a pályán leadta Kane-nek, nem tartott fölé egy labdának sem, hogy törjön hófehér kárpát medencei lábakat, az ő pályán bemutatott viselkedésében nem látok túl sok fajgyűlölőt. amúgy hogy képzeled a jelenlegi FIFA/UEFA szabályok kerülését? átmenetileg lépjünk vissza a kövi 20 évre?

Sznotnak: kérdezted, hogy kit szeretnék kapitánynak Tunyacsáp helyett. nem tudom, de ez borzasztó volt. Rebrov esetleg :)
ETO

SuperDepor
Moderátor

HozzászólásSzerző: SuperDepor » 2021.09.04. 07:53

RC írta:
Szarka írta:
ManBat írta:gondolom, valami hiperprogresszív faszság, ami miatt +3 zártkapu nekünk

https://telex.hu/sport/2021/09/02/koron ... golja-utan

Inkább tőlük.

Ugye te írtál kb egy évvel ezelőtt ide egy fél oldalas dolgozatot nyugat-magyarországi attitűddel, amiben az országot régiókra bontva elmagyaráztad, hogy miért utálod a Dunán inneni rész lakóit? Szépen kiosztottál százezreket :) akkor nem voltál ilyen finnyás Jenő. Még RSWI is szóba került.

RC
Moderátor

HozzászólásSzerző: RC » 2021.09.04. 08:29

SuperDepor írta:
RC írta:
Szarka írta:https://telex.hu/sport/2021/09/02/koron ... golja-utan

Inkább tőlük.

Ugye te írtál kb egy évvel ezelőtt ide egy fél oldalas dolgozatot nyugat-magyarországi attitűddel, amiben az országot régiókra bontva elmagyaráztad, hogy miért utálod a Dunán inneni rész lakóit? Szépen kiosztottál százezreket :) akkor nem voltál ilyen finnyás Jenő. Még RSWI is szóba került.

Az az én dolgom, mire vagyok finnyás, aztán mindenki tehet egy szívességet, akinek ez nem tetszik :).
Ja, a Hungrige Wölfe vagy Kategoria C tagjait is nyugodtan hívd ám retkeknek, ha amúgy nem vagy rasszista és hallgatod őket :)
Ria-ria-Sabaria
Piros-fehér-kék

SuperDepor
Moderátor

HozzászólásSzerző: SuperDepor » 2021.09.04. 09:17

RC írta:
SuperDepor írta:
RC írta:Inkább tőlük.

Az az én dolgom, mire vagyok finnyás, aztán mindenki tehet egy szívességet, akinek ez nem tetszik :).
Ja, a Hungrige Wölfe vagy Kategoria C tagjait is nyugodtan hívd ám retkeknek, ha amúgy nem vagy rasszista és hallgatod őket :)

Jó jó, csak hülyén hangzik az erkölcsi ítélet annak a szájából, aki ugyanúgy reteknek tart másokat, mint én, csak más szavakkal. Azaz te sem vagy különb. De már megint hova kanyarodtunk el a futballtól.

Vissza: “www.nb1.hu”