kristof98.haladas írta:FIFA rendezvényen szerintem nem minősülünk visszaesőnek (legalábbis furcsa lenne, ha a 9 évvel ezelőtti Izrael meccset még cipelnénk /egyébként CB-nek ahhoz sem volt köze, pár náci hülyegyerek szabadult be arra a meccsre, akik se előtte, se utána nem jártak ott/), szóval ezt még valamivel kisebb büntivel talán meg lehet úszni. A pohárdobálást, meg a petárdát sajnos nem lehet védeni. Egyébként Hali meccsen egész minimálisra redukálódott, miután pár meccsen keresztül nem lehetett a poharakat felvinni a lelátóra. Ezutóbbi meggondolandó lenne, mert nem ér annyit, hogy emiatt kapjunk büntit. A rasszista bekiabálásokkal, majmozással kapcsolatban előrebocsátom, hogy nem értek vele egyet, de egyéni, vagy kisebb csoportos beikabálásokra súlyos büntetést alapítani, illetve ennyire szorosan pásztázni a lelátót ÁVO-s tempó, bár a FARE és társai nem állnak tőlük olyan messze világnézetileg és a mentalitás terén. Fütyülni meg meccsen azért lehessen.
tudod ezek a keményfalú poharak voltak, amit vissza lehet váltani pénzért a meccs végén, ha nem vágod hozzá a gólszerzőhöz. nagy ötlet, bárki vezette be, mert jobban repül, mint a palack. ha valaki az ÁVÓ-t emeli ki szakszerű megfigyelési tevékenységért, én minden körülmények között megemlítem, hogy a Nyilasok sem maradtak el tőlük semmivel, persze a kiváló Házmester hálózat hathatós segítségével.
sznotnak: az van, a vb döntőt többen látják, mint ahány Iniesta insta oldalát nézegetik. fogalmam sincs kinek üzent Sterling, a bünti kiosztása a török rigó dolga volt, meg is tette, érkezett a sárgaruhástól a sárga, nem kéne önbiráskodni.
Újpest kollégának már elmagyarázták, hogy az albi hazai meccsről beszéltem. köszi Szarka.
PTinek: hol lett volna szabad ünnepelni szerinted? a kezdőkörben? 5 méterről lőtt egy gólt, és aztán jobbra haladva ünnepelt. semmilyen minket provokáló gesztust nem tett (azon kivül persze, hogy lőtt egy gólt), levette a mezét, amiért kapott egy sárgát. a felirat nem gyalázta a magyarokat és a még magyarabbakat sem, nem nekünk szólt. lássuk be, a puszta létezése a legnagyobb provokáció. ezt már beszéltük itt többször, fel kell vállalni, arccal, névvel, egzisztenciával, hogy igen miattam van zártkapu. ez hogy a csopiból kilövök egy rakétát, aztán sunnyogok, nem valami bátor dolog.
Adameknek: velem könnyebb tárgyalni, mint az uzsorással. legyen 100 milla bukó. akkor fizessék a srácok ezt az összeget.