Nem lett belőle Ibrahimovic sem Újpesten, távozhat

Adamek
Flegma

Re: Nem lett belőle Ibrahimovic sem Újpesten, távozhat

HozzászólásSzerző: Adamek » 2017.12.19. 10:56

Savaria1919 írta:
Adamek írta:
Reginald McFreez írta:De legalább teknikaórán én kaptam tőle egyedül ötöst a tutajra meg az ejtőernyőre - pedig nem is az enyém volt a legjobb. Utólag lehet be kéne perelnem, hogy tönkretette az életem.

fú baz'meg, mindenhol ugyanazt a szart kellett csinálni technikán?
tutaj farúdból, csúszka, kordé, ping-pong ütő - mind rétegelt falemezből, pvc csőből cipőkanál, pákával fába égetett névtábla, relés rakétakilövő talapzat

Nálunk nem. Milliméterpapírra, majd ha már nagyon pro voltál akkor műszaki rajzos lapra kellett leírni az abc-t. Ötször. Ennyi volt a fél éves tananyag.

ilyen is volt, aztán ezt műszaki rajzból két évig tökéletesíthettük középsuliban, azóta máshogy nem is írok már
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

inreallife
Sztár

HozzászólásSzerző: inreallife » 2017.12.19. 11:50

adrenalin69 írta:
inreallife írta:
adrenalin69 írta:Egy lófaszt! Azoknál aki játszik, jobb spíler volt, csak ez az X-evic basztatta, mint Suljicot, Negot, Vasiljevicet, Hazardot, Perovicot, Diarrat, Tischlert! Nálunk csak a szürkék és a tejelősek játszanak! Ha egy picit is kreatívabb vagy az átlagnál, már kispadon vagy balhátvédbe találod magad. Majd a tippmixkirály Mohl megoldja! Lassan csak a kapus játszik a saját posztján.

az a perovic az 18 eves robosztus csoka volt? abban en lattam fantaziat, azt is elengedtetek?

Mindenkit elzavar ez a szerb genya, aki csak két cselt megbír csinálni, pedig ennek a Perovicak nem volt rossz a perc/gól átlaga.
Vasiljevic bulizik, Perovic lusta, Hazard nem volt hajlandó pályára lépni a tarcsiba amikor jött a tesója Pestre, pedig szabadnapot kapott, Suljicnak elege lett a basztatásból, Diarra egy idegbeteg, Nego semmi pénzért nem akart vissza jönni, Tischler nem jó fejben, Zsótérral végig üvöltözik a meccs alatt, Salétros csak a svéd U21 alapembere, de nekünk gyenge és így tovább...
Bezzeg Windecker, Mohl, Pávkovic, Balázs, Nagy Dániel bármit csinálhat, akkor is minden meccsen pályára léphet.

nemtom anno olvastad-e, a bajnoksag vegen volt egy elemzes:
"Ki lehet emelni Souleymane Diarra teljesítményét is. Az Újpest mali középpályása két listát is éllovasként zárt: övé volt a legtöbb, földön megvívott párharc (ebbe beletartoznak a szerelések, cselek, illetve minden olyan esemény, amikor a labda megszerzése vagy az ellenfél átjátszása a cél) és a legtöbb csel is. Diarra 276-szor kezdeményezett cselt, ebből 170 alkalommal sikerrel járt – a játékosok zöme jóval elmaradt ettől a teljesítménytől, talán elég annyit megjegyezni, hogy az ezen rangsorban második helyen végző Holman Dávid 187-szer kísérletezett, és 100-szor volt sikeres. Más kérdés, hogy Diarra kapta a legtöbb lapot is ebben a szezonban, Gévay Zsolttal holtversenyben 13-at, de míg a paksi védő csak sárgákat gyűjtött be, az újpestiek középpályását kétszer ki is állították."
kubatov takarodj!

Cselszky
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Cselszky » 2017.12.19. 13:51

Reginald McFreez írta:'Nem lett belőle Ibrahimovic sem Újpesten'

'Ibrahimovic utódjának senki nem kiállította ki Újpesten'

Magyarul kurvára semmi köze még véletlen sem Ibrahimovichoz, csak a klikkvadászat. Ezzel hivatalosan alulmúltátok a legtöbb bulvárszart.

Nem lett belőle Ibrahimovic, de legalább nem kiállították ki.
GARAMVÖLGYI LAJOS (1952-2008) :( Köszönet mindenért, Gara! MIKLÓS FEHÉR (1979 - PARA SEMPRE) Tóth Móni, nyugodj békében! :( Soha nem feledünk! R.I.P. Baldj! :( DVSC-TEVA!

BlancoAgilon38

HozzászólásSzerző: BlancoAgilon38 » 2017.12.19. 13:56

Adamek írta:
Ferencváros // Man Utd írta:
BlancoAgilon38 írta:10 meccset.

Hm, nem nagyon rémlik a neve még összefoglalókból sem. Tényleg nem domboríthatott nagyot.

öt bajnoki volt ez összesen, ebből egyet játszott végig

Persze, az EL-selejtezőket nem újpesti színekben zavarta.

BlancoAgilon38

HozzászólásSzerző: BlancoAgilon38 » 2017.12.19. 14:03

adrenalin69 írta:
Ferencváros // Man Utd írta:
BlancoAgilon38 írta:10 meccset.

Hm, nem nagyon rémlik a neve még összefoglalókból sem. Tényleg nem domboríthatott nagyot.

Egy lófaszt! Azoknál aki játszik, jobb spíler volt, csak ez az X-evic basztatta, mint Suljicot, Negot, Vasiljevicet, Hazardot, Perovicot, Diarrat, Tischlert! Nálunk csak a szürkék és a tejelősek játszanak! Ha egy picit is kreatívabb vagy az átlagnál, már kispadon vagy balhátvédbe találod magad. Majd a tippmixkirály Mohl megoldja! Lassan csak a kapus játszik a saját posztján.

Hogyhogy tejelősök? Fizetnek a szerbnek, hogy játsszanak a menedzsereik?

Reginald McFreez
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Reginald McFreez » 2017.12.19. 14:26

Cselszky írta:
Reginald McFreez írta:'Nem lett belőle Ibrahimovic sem Újpesten'

'Ibrahimovic utódjának senki nem kiállította ki Újpesten'

Magyarul kurvára semmi köze még véletlen sem Ibrahimovichoz, csak a klikkvadászat. Ezzel hivatalosan alulmúltátok a legtöbb bulvárszart.

Nem lett belőle Ibrahimovic, de legalább nem kiállították ki.

Jön a Gólem, csak hallom a lépteit
Ez biztos a Gólem, az lépked így

Valamit integet, lecsap le ránk
Nancy - Why do you do that? The whole sexist thing? The whole oppression thing? Why do you do that?
Hooman - You guys scare the shit out of us.

Ne zavarj, amikor pánikolok - Tunyacsáp

Autodidakta vagyok. Ezt a szót is én tanítottam meg magamnak. - Brooke

Vissza: “www.nb1.hu”