MindigÚjpest írta:kacsintós szmájliBlancoAgilon38 írta:MindigÚjpest írta: Majdnem 90 volt a csaj? Vót étvágy.
:D Hülye. 3.000 éves volt.
De jó nagy mellei voltak és Zsuzsának hívták.
MindigÚjpest írta:kacsintós szmájliBlancoAgilon38 írta:MindigÚjpest írta: Majdnem 90 volt a csaj? Vót étvágy.
:D Hülye. 3.000 éves volt.
BlancoAgilon38 írta:MindigÚjpest írta:kacsintós szmájliBlancoAgilon38 írta::D Hülye. 3.000 éves volt.
imici írta:BlancoAgilon38 írta:MindigÚjpest írta: kacsintós szmájli
Sok minden kiderül egy ásatáson...
BlancoAgilon38 írta:Reginald McFreez írta:BlancoAgilon38 írta:Igen, a kötelező besorozás ilyen, ha a helyzet komoly lesz.
Azon gondolkodtam, hogy ott a címben, a Haladás után kell az a vessző, az úgy jó?
Nem kell, de ezt te is tudtad. :)
A címben után se kell.
inreallife írta:BlancoAgilon38 írta:Reginald McFreez írta:Azon gondolkodtam, hogy ott a címben, a Haladás után kell az a vessző, az úgy jó?
Nem kell, de ezt te is tudtad. :)
A címben után se kell.
nem vagyok grammar naci, de en bizony pont igy irnam, ahogy van, szerintem a tehetseg szo elott szerintem felsoroljak az ismerveit.
nick2005 írta:MindigÚjpest írta:Biztos? Itt azt írják,hogy az utóbbi két meccsen sem játszott.Maradonapoli írta:Kár lenne érte, mert a Haliba beférne...
A Vidi ellen be akarta állítani az edző, ezt nyilatkozta is. De azt mondta, hogy másképp alakult a meccs, gyakorlatilag mindhárom csere kényszerű volt, Ramos az 1. félidő végén megsérült, helyette jött Williams és később Halmosit és Németh Máriót is kisebb sérülés miatt kellett lecserélni (amit mi nézők észre sem vettünk). Úgy tudom, hogy most 3. osztályba jár középiskolába, ha legalább az érettségiig maradna (de sok az a másfél év), akkor annyi idő alatt bejátszhatná magát a csapatba és az is eldőlne, hogy hosszabb távon milyen teljesítményre képes.
BlancoAgilon38 írta:inreallife írta:BlancoAgilon38 írta:Nem kell, de ezt te is tudtad. :)
A címben után se kell.
nem vagyok grammar naci, de en bizony pont igy irnam, ahogy van, szerintem a tehetseg szo elott szerintem felsoroljak az ismerveit.
Szerintem nem kell két szerintem. :D
inreallife írta:BlancoAgilon38 írta:inreallife írta:nem vagyok grammar naci, de en bizony pont igy irnam, ahogy van, szerintem a tehetseg szo elott szerintem felsoroljak az ismerveit.
Szerintem nem kell két szerintem. :D
:)
ez van, ha visszaolvasom es atirom ertelmetlenebbre :)
BlancoAgilon38 írta:imici írta:BlancoAgilon38 írta:
Sok minden kiderül egy ásatáson...
Ne tudd meg, mire kiástam...
MindigÚjpest írta:BlancoAgilon38 írta:imici írta:Sok minden kiderül egy ásatáson...
Ne tudd meg, mire kiástam...
https://www.youtube.com/watch?v=7XGUF-yHKW0
Nyisd meg csak nyugodtan. :)BlancoAgilon38 írta:MindigÚjpest írta:BlancoAgilon38 írta:Ne tudd meg, mire kiástam...
Nem karom megnyitni. Nem írtál hozzá semmit.
MindigÚjpest írta:Nyisd meg csak nyugodtan. :)BlancoAgilon38 írta:MindigÚjpest írta:
Nem karom megnyitni. Nem írtál hozzá semmit.
Az ásatásokon történtek után nem csodálom. :PBlancoAgilon38 írta:MindigÚjpest írta:Nyisd meg csak nyugodtan. :)BlancoAgilon38 írta:Nem karom megnyitni. Nem írtál hozzá semmit.
Asztakurva. Kedven lemezem. :D
MindigÚjpest írta:Az ásatásokon történtek után nem csodálom. :PBlancoAgilon38 írta:MindigÚjpest írta: Nyisd meg csak nyugodtan. :)
Asztakurva. Kedven lemezem. :D
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 66 vendég