Élő közvetítés és a gólok története az NB I 17. fordulójának a mérkőzéseiről
-
Cselszky
- Aranylabdás
Re: Élő közvetítés és a gólok története az NB I 17. fordulójának a mérkőzéseiről
Ebből a Kiss gyerekből még lehet valami, ellenünk is nagy gólt lőtt, jól tolta, amíg el nem fáradt.
GARAMVÖLGYI LAJOS (1952-2008) :( Köszönet mindenért, Gara! MIKLÓS FEHÉR (1979 - PARA SEMPRE) Tóth Móni, nyugodj békében! :( Soha nem feledünk! R.I.P. Baldj! :( DVSC-TEVA!
-
Ferencváros // Man Utd
- BL-menõ
Re: Élő közvetítés és a gólok története az NB I 17. fordulójának a mérkőzéseiről
Hetek óta semmi elképzelés, esetlen játék, helyenként kis szerencsével, idő kérdése volt, hogy ez borulni fog. Hogy most épp Szhelyen, Pakson vagy máshol, majdhogy nem hótfasz mindegy. Így legalább még inkább győzelmi kényszer lesz rajtunk jövő héten, és végre el kell engednünk a zseniális "ívelgetünk előre az 1 vagy 2 lomha csatárra" taktikát, muszáj lesz sebességből játszani valamit. Ritkán jó a piros lap, ma nem bántam.
29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29
- kristof98.haladas
- BL-menõ
Cselszky írta:Ebből a Kiss gyerekből még lehet valami, ellenünk is nagy gólt lőtt, jól tolta, amíg el nem fáradt.
A Mezőkövesd ellen is vágott egy a mostanihoz hasonló gólt. Tehetséges játékos,sokra viheti, remélem egy ideig még nálunk játszik.
HAJRÁ HALI!
- Adamek
- Flegma
Cselszky írta:Ebből a Kiss gyerekből még lehet valami, ellenünk is nagy gólt lőtt, jól tolta, amíg el nem fáradt.
szívből remélem, hogy marad a seggén vagy ha nem, akkor most nem mi leszünk aki bedől nekik
amúgy bár látványos volt a gól, ezt védeni kellett volna, kapushiba volt
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi
- Reginald McFreez
- Aranylabdás
Adamek írta:Cselszky írta:Ebből a Kiss gyerekből még lehet valami, ellenünk is nagy gólt lőtt, jól tolta, amíg el nem fáradt.
szívből remélem, hogy marad a seggén vagy ha nem, akkor most nem mi leszünk aki bedől nekik
A tehetségnek kikiáltott, és nálatok landoló játékosok szinte egytől egyig szarrá változnak. Nem mondom, hogy ebben nem hunyók maguk játékosok, de azért elgondolkodtató...
Nancy - Why do you do that? The whole sexist thing? The whole oppression thing? Why do you do that?
Hooman - You guys scare the shit out of us.
Ne zavarj, amikor pánikolok - Tunyacsáp
Autodidakta vagyok. Ezt a szót is én tanítottam meg magamnak. - Brooke
Hooman - You guys scare the shit out of us.
Ne zavarj, amikor pánikolok - Tunyacsáp
Autodidakta vagyok. Ezt a szót is én tanítottam meg magamnak. - Brooke
- MindigÚjpest
- fanatikus
Gratula a csapatomnak,a Haladásnak meg a Mezőkavicsnak is!
Sosem felejtem el, volt hogy fociról mentünk át a Komjádiba, ott voltunk a BEK meneteléskor, világsztár csapatunk volt, aminek az egyik legfényesebben ragyogó csillaga Benedek Tibi volt. Nyugodj Békében bajnok!
- Savaria1919
- Aranylabdás
- Kapcsolat:
kristof98.haladas írta:Cselszky írta:Ebből a Kiss gyerekből még lehet valami, ellenünk is nagy gólt lőtt, jól tolta, amíg el nem fáradt.
A Mezőkövesd ellen is vágott egy a mostanihoz hasonló gólt. Tehetséges játékos,sokra viheti, remélem egy ideig még nálunk játszik.
Az Polgár volt, de kétségtelenül szépre sikeredett az is.
Kiss a Honvédnak és a Lokinak lőtt gólt korábba.
Szombathely jobban szereti a Haladást, mert érzi, hogy szeretetével nem sztárokat és egyéneket támogat, hanem az eszményien tiszta amatőr sportszellemet.
Ez a tiszta sport a Haladás érdeme. A Haladás mindegyik játékosa él-hal az egyesületért, s a csapat minden mérkőzésén mindig megtesz mindent, ami tőle telik, akár az NB2-ben játszik, akár az NB1-ben. - Képes Sport 1940.
Ez a tiszta sport a Haladás érdeme. A Haladás mindegyik játékosa él-hal az egyesületért, s a csapat minden mérkőzésén mindig megtesz mindent, ami tőle telik, akár az NB2-ben játszik, akár az NB1-ben. - Képes Sport 1940.
- Adamek
- Flegma
Reginald McFreez írta:Adamek írta:Cselszky írta:Ebből a Kiss gyerekből még lehet valami, ellenünk is nagy gólt lőtt, jól tolta, amíg el nem fáradt.
A tehetségnek kikiáltott, és nálatok landoló játékosok szinte egytől egyig szarrá változnak. Nem mondom, hogy ebben nem hunyók maguk játékosok, de azért elgondolkodtató...
megzavarodnak az aszfaltdzsungelben
a szinte egytől-egyig legalább akkora barokkos túlzás, mint mondjuk ha én azt mondom minden minimanó Hali nevelés besül, menjen bárhova
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi