A sztárcsatár nem mondana nemet, ezt gondolja a válogatottságról

nb1.hu12
Toborzórajáró

HozzászólásSzerző: nb1.hu12 » 2017.11.13. 12:27

Franciaország – Nem számít meghívóra.

A Real Madrid támadója, Karim Benzema 2007 óta 81 alkalommal viselhette a francia válogatott mezét, legutóbb azonban több mint két éve, 2015. október 8-án, az Örményország ellen 4–0-ra megnyert felkészülési mérkőzésen játszott a nemzeti együttesben. A játékos nem hisz a visszatérésben, habár…

„Amíg Deschamps a szövetségi kapitány, nem adatik meg nekem a lehetőség, hogy visszatérjek a válogatottba” – idézi az NSO a csatárt. – Természetesen eszembe jut, hogy milyen lenne ismét a nemzeti együttesben szerepelni, de már lassan két és fél év eltelt a legutóbbi meccsem óta, és nem kell zseninek lenni ahhoz, hogy kitaláljuk, ez mit jelent. Az Európa-bajnokság előtt beszéltünk telefonon a mesterrel, aki nem adott semmilyen magyarázatot. Tisztelem őt, és ő is tiszteletet mutatott az irányomban, de hátat fordított nekem, ez pedig bánt engem. Ha szeretne találkozni velem, nem mondok nemet – közölte a 81 fellépésén 27 alkalommal eredményes labdarúgó.

Benzemával vagy nélküle, Franciaország biztosan ott lesz a jövő évi világbajnokságon.

Régen látott szégyen esne meg az olaszokkal - NB1.hu

Egy sorozat mindenképpen megszakad.

sznot
Admin

Re: A sztárcsatár nem mondana nemet, ezt gondolja a válogatottságról

HozzászólásSzerző: sznot » 2017.11.13. 12:31

Kellett neki szexvideóval zsarolnia.
Ami nincs fent YouTube-on, az meg sem történt, amit nem talál a Google, az nem is létezik, aki nincs regisztrálva Facebook-on, az nem is ember!

¡ɐssɐʌlolǝ ıʞɐ ǝʎlnɥ

Vissza: “www.nb1.hu”