Találkoztak a Fradi vezetői a Fradi Tábor vezetőivel

nb1.hu12
Toborzórajáró

HozzászólásSzerző: nb1.hu12 » 2017.11.09. 21:19

Budapest – Be akarják azonosítani a rendbontókat.

A Fradi-DVSC mérkőzésen történt események kapcsán az nb1.hu minden álláspontot és megjelenő információt igyekezett és igyekszik ismertetni! Megírtuk, remek volt a hangulat, jó volt a meccs, hírt adtunk a balhéról, az arra adott reakciókról (klub, rendőrség, SZSZJN, a késelő barátnője, klublegendák levele az ultráknak, a kormány álláspontja, Szeiler nyilatkozata), az MLSZ Fegyelmi Bizottság büntetéséről és a közéleti honlapokon megjelenő beszámolókról, hírekről, információkról.

Amelyik fél nyilatkozott, vagy közleményt juttatott el az nb1.hu-hoz, az kivétel nélkül, illetve a véleményezésünk hiányában kapott helyt az oldalon. Ezek, a továbbiakban is így maradnak! Mert az állásfoglalás nem a mi dolgunk, mivel nem nyomozóhatóság, hanem híreket is közlő honlap vagyunk.

Most következzék a Ferencváros közleménye, szintén változtatás és véleményezés nélkül:

„A szombati FTC–DVSC labdarúgóbajnoki mérkőzés szünetében történtek okán találkoztak egymással az FTC és a szurkolói csoportok képviselői.

A klub bemutatta a szurkolói vezetőknek azokat a kamerafelvételeket, amelyek egyértelműsítik a történteket. A felvételek átnézése után az FTC és a szurkolói csoportok vezetői abban állapodtak meg, mindent megtesznek azért, hogy valamennyi rendbontót – tekintet nélkül a résztvevők személyére – beazonosítsák és kitiltsák.

A felek a korábbi megállapodásukat továbbra is érvényesnek tekintik és elkötelezettek abban, hogy soha többé ne legyen a stadionban olyan erőszakos cselekmény, amely összefüggésbe hozható a Fradival.”

Diósgyőri szurkolók inzultálták a Balmazújváros játékosának a barátnőjét - állítja az újonc - NB1.hu

Diósgyőri szurkolók inzultálták a Balmazújváros játékosának a barátnőjét - állítja az újonc

MindigÚjpest
fanatikus

Re: Találkoztak a Fradi vezetői a Fradi Tábor vezetőivel

HozzászólásSzerző: MindigÚjpest » 2017.11.09. 22:06

Kezd a mószerolás?
Sosem felejtem el, volt hogy fociról mentünk át a Komjádiba, ott voltunk a BEK meneteléskor, világsztár csapatunk volt, aminek az egyik legfényesebben ragyogó csillaga Benedek Tibi volt. Nyugodj Békében bajnok!

Reginald McFreez
Aranylabdás

Re: Találkoztak a Fradi vezetői a Fradi Tábor vezetőivel

HozzászólásSzerző: Reginald McFreez » 2017.11.09. 22:22

Bazmeg ezt az önfelszopást, amit a honlap művel ezzel az esettel kapcsolatban...
Nancy - Why do you do that? The whole sexist thing? The whole oppression thing? Why do you do that?
Hooman - You guys scare the shit out of us.

Ne zavarj, amikor pánikolok - Tunyacsáp

Autodidakta vagyok. Ezt a szót is én tanítottam meg magamnak. - Brooke

Vissza: “www.nb1.hu”