A Vaskezű írta:adrenalin69 írta:A Vaskezű írta:Én pedig a teljes felelősséget hárító újpesti közleményt vártam, és meg is kaptam. Egy ilyen meccs után volt pofa ahhoz az állásponthoz, hogy egyedül az újpesti klub nem felelős semmiért.
Külön szánalmas volt a közlemény színészkedésről szóló része:
"Azt viszont felháborítónak és elfogadhatatlannak tartjuk, hogy a vendégcsapat játékosai, amikor a futball éppen nem úgy megy nekik, ahogyan azt Ők szeretnék vagy elképzelik, rájátszanak..."
Micsoda?! :D
0-2-re mentünk, amikor Pauljevics kézzel belemarkolt Hadzic arcába, majd egy visszalegyintéstől elterült. Pirosat nem kapott (csak a fehérvári játékos, jogosan), pályán maradhatott, aztán gólt is lőtt.
Komolyan kérdezem, hogy bárki hisz még a belgának, annak fényében, amit és ahogyan kommunikál az "új címer" kapcsán? Egy ideig meg lehet élni az áldozati státuszból, de aztán a legtöbbször kiderül, hogy ezek csak fedősztorik.
Mindazonáltal, ez nem mentesít minket a saját felelősségünk alól. Nálunk komoly baj van a motivációval, az öltözői morállal, és a játékosok egyéni hozzáállásával is. Ki kell tudni zárni a lelátói közeget, bármilyen parádézás is folyjon ott. Remélem, télen lefejezik nálunk az öltözőt, én meguntam ezt a komédiát.
Azért engedd meg, hogy inkább a saját szemünknek higgyünk! Egy arrogáns, öntelt csorda a csapatod. Mellesleg a b.belga itthon sem volt amikor a közleményt kiadták, a megfogalmazásban sem vett részt!
A belga idekeverése meg egyszerűen röhejes és szánalmas!!! Akkor miért nem azt mondod, hogy ki hisz egy állami megbízásokból élősködő oligarchának?
Azért tetszik, amikor az állami pincsik bíróznak!
Nem ártana levenni azt a szemellenzőt, és akkor teljes lenne a kép!
Én kellő kritikával illettem a sajátjainkat, mert nekünk megvan a magunk sara. Az minimum érdekes, hogy egy ilyen meccs után sem a szurkolóitok, sem a klub nem gondolta úgy, hogy ami történt, azért bármiféle felelősséget kellene vállalni – ez nem bennünket minősít. Ehelyett pökhendi, kioktató stílusú közlemények, kommentek jönnek szembe mindenütt.
Gondolod, hogy a belgát úgy értettem, hogy ő maga gépeli, vagy diktálja le ezeket a közleményeket? Itt van a kis csapata, az is maga a belga. Ezzel arra próbáltam célozni, hogy a címer ügyben álságosnak és hazugnak tartjátok a klub kommunikációját, de ha más a téma, ahol áldozati szerepet vehettek fel, akkor máris minden szavát beszívjátok. Én az utóbbi időben távolról szimpatizáltam az Újpesttel, a címerügy, és egyéb történések miatt, de ez ennyi volt. Persze, nem szorultok rá, tudom: keményen előre, gyűlölni mindenkit, erőből.
Azért, mert össze-vissza beszélsz és csúsztatsz, hogy ne mondjam inszinuálsz, a mi közleményünk a tiétekre volt válasz! Amilyen az adjon isten, olyan a fogadj isten. Gondolom amikor a dióknak mutogatott ki a négus, akkor meg azok voltak a rasszisták. A szemüveget meg talán nem nekem kéne levennem!
Ja és a közleményt meg, most kivételesen nem egyeztették a b.belgával. Külföldön van és 8.-án érkezik.Tudom, mielőtt elkezdenél kekeckedni!