HozzászólásSzerző: Savaria1919 » 2017.10.07. 11:55
Sub Pop írta:Savaria1919 írta:just írta:Ha Neked túlzó az eredmény,bátran ajánlom megnézésre az első félidőt. Ha meg láttad,nézd meg újra. Örülhetünk h csak 5 jutott... azt sem tudtuk melyik rendezvényen vagyunk. Az eredmény bizonyosan reális. Sajnos..
Úgy értettem, hogy a túl van misztifikálva ez a vereség. A ballib média egyből elkezdett jönni a "mégtöbb stadiont!" és hasonló témákkal. Holott csak annyi történt, hogy egy hiányzókkal tűzdelt magyar válogatott kikapott a Serie A-sokat felvonultató olaszoktól, egy tét nélküli barátságos mérkőzésen.
Mert amelyik médium le merte írni, hogy még több stadiont az csakis ballib lehet. Értem én.
Nem azt mondtam. Csak elsősorban a 444, Index, 24, HVG és ezekhez hasonló oldalakon elég gyakori ez a mondat, 1 - 1 súlyosabb vereség után.
És ahelyett, hogy mondjuk egy korrekt cikkben levezetnék, hozzáértőkkel, hogy valóban vannak olyan sportfejlesztések, amik nem indokoltak, drágák és feleslegesek, csak azért készülnek, hogy egy bizonyos kör növelje vagyonát, inkább csak odavetik olvasóik elé a fenti kijelentést, hogy aztán jöjjenek a kommentek meg a lájkok.
Szombathely jobban szereti a Haladást, mert érzi, hogy szeretetével nem sztárokat és egyéneket támogat, hanem az eszményien tiszta amatőr sportszellemet.
Ez a tiszta sport a Haladás érdeme. A Haladás mindegyik játékosa él-hal az egyesületért, s a csapat minden mérkőzésén mindig megtesz mindent, ami tőle telik, akár az NB2-ben játszik, akár az NB1-ben. - Képes Sport 1940.