A PSG bejelentkezett a BL-győzelemre - videó

Pető
Aranylabdás

Re: A PSG bejelentkezett a BL-győzelemre - videó

HozzászólásSzerző: Pető » 2017.09.29. 09:22

_carlos_ írta:
Pető írta:
Adamek írta:tuképpen Pepivel sem volt nagy előrelépés Jupi után

Nehéz is lett volna onnan előrelépni. Peppel én se voltam elégedett, s örültem is mikor Carlo jött a helyére, de utólag azért máshogy látom a dolgokat.

Peppel magabiztosan dominált a Bayern, szép volt a játék, építette be a fiatalokat. 1. éve a BL-ben balul sült el az biztos, ott elbaszta a dolgokat a Real ellen, amit később be is vallott. Második évében nem hibázatom a Barca elleni kiesés maitt, hisz gyakorlatilag minden kulcsjátékos sérült volt, vagy épp sérülésből épült fel. Az utolsó évében pedig már nagyon korrekt teljesítményt rakott le a BL-ben is. Hajszálon múlott, s csak az Isteni nagy szerencsének (más kérdés, hogy előtte a Bayern is összeteheti a két kezét, hogy a Juvét kiejtette....) köszönhette a Tico, hogy kiverte a Bayernt az elődöntőben. Pepnél volt elképzelés, taktika, játék, gólhelyzetek.... Calronál totál homály volt az egész.

a bajnokságot se fogjátok megnyerni.

Szerintem új edzővel meglesz ez, főleg ha Tuchel lesz az az új... Dortmundot is összekapta szépen a Klopp féle leeresztés után, Münchenben pedig jobb keret állna a rendelkezésére.
Bayern München
DVTK
Depower

Vissza: “www.nb1.hu”