Örömhír Madridból: újabb klasszis hosszabbított

BlancoAgilon38

Re: Örömhír Madridból: újabb klasszis hosszabbított

HozzászólásSzerző: BlancoAgilon38 » 2017.09.16. 10:11

Adamek írta:
Reginald McFreez írta:
Adamek írta:a tavalyi szerintem sokkal nagyobb durranás volt mint a 86-os, ott nem volt ekkora láz csak kurva nagy pofa
a 82-esre már nem emlékszem milyen körítése volt, csak arra, hogy a csoportkör még iskolaidőben volt ezért csak a félidőig nézhettem aztán mire jött a nyári szünet ki is potyogtunk, ami az indiánok ellen mind bement az a balgák ellen kifelé jött, Kiss Lacit emlékszem úgy szidták a lépcsőház egyetlen színes tévéje köré ülő szomszédok mint a kommunista szombatot

Nekem nagyon érdekes emlékeim vannak a 86-osról. Kicsi voltam, hétéves, ez volt kábé az első a fociélményem, faterral kezdtük el nézni, minden közvetített meccset, aztán fater a hatnull után (szóval eléggé a legelején) elküldte őket a kurvannyukba, én meg örökre benneragadtam. A tévéújságból(?) kivágott papperon vezettem a statot (igen, hétévesen), az összes meccset láttam, kivéve a döntőt - elaludtam. Apám (állítása szerint, és ehhez tartom magam, mert annyira édes) megnézte helyettem.

én már akkor nagyon szerettem az argentin csapatot (volt egy szomszédom aki négy évet kint élt 12 éves koráig, 85 körül jöttek haza és ő fertőzött meg vele), a környezetemben meg mindenki germán-buzi volt, szóval nekem érdekes volt a vb a kiesés után is
arra emlékszem, hogy a vb utáni hónapokban más téma nem volt sehol mint az égés, nagyjából a szeptemberi sulikezdésen is még ez volt a sláger
na meg azon a nyáron lettem igazolt játékos, azóta volt egy év kihagyás valamikor 98 környékén, azt leszámítva minden hétvégém (és az öregfiúk óta a hétfők is) a meccsről szól, lassan le kellene állni ezzel is

Isten keze vitt volnának
Büdös picsába!

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2017.09.16. 17:58

BlancoAgilon38 írta:
Adamek írta:
Reginald McFreez írta:Nekem nagyon érdekes emlékeim vannak a 86-osról. Kicsi voltam, hétéves, ez volt kábé az első a fociélményem, faterral kezdtük el nézni, minden közvetített meccset, aztán fater a hatnull után (szóval eléggé a legelején) elküldte őket a kurvannyukba, én meg örökre benneragadtam. A tévéújságból(?) kivágott papperon vezettem a statot (igen, hétévesen), az összes meccset láttam, kivéve a döntőt - elaludtam. Apám (állítása szerint, és ehhez tartom magam, mert annyira édes) megnézte helyettem.

én már akkor nagyon szerettem az argentin csapatot (volt egy szomszédom aki négy évet kint élt 12 éves koráig, 85 körül jöttek haza és ő fertőzött meg vele), a környezetemben meg mindenki germán-buzi volt, szóval nekem érdekes volt a vb a kiesés után is
arra emlékszem, hogy a vb utáni hónapokban más téma nem volt sehol mint az égés, nagyjából a szeptemberi sulikezdésen is még ez volt a sláger
na meg azon a nyáron lettem igazolt játékos, azóta volt egy év kihagyás valamikor 98 környékén, azt leszámítva minden hétvégém (és az öregfiúk óta a hétfők is) a meccsről szól, lassan le kellene állni ezzel is

Isten keze vitt volnának
Büdös picsába!

így vagy úgy de győzött a foci
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

BlancoAgilon38

HozzászólásSzerző: BlancoAgilon38 » 2017.09.16. 18:02

Adamek írta:
BlancoAgilon38 írta:
Adamek írta:én már akkor nagyon szerettem az argentin csapatot (volt egy szomszédom aki négy évet kint élt 12 éves koráig, 85 körül jöttek haza és ő fertőzött meg vele), a környezetemben meg mindenki germán-buzi volt, szóval nekem érdekes volt a vb a kiesés után is

Isten keze vitt volnának
Büdös picsába!

Utálom a sportszerűtlenséget.

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2017.09.16. 19:36

BlancoAgilon38 írta:
Adamek írta:
BlancoAgilon38 írta:Isten keze vitt volnának
Büdös picsába!

akkor a te sportágad az amőba vagy a hexasakk
majd' minden világbajnok megkapta a maga idejében az akadályelhárítást, volt aki ennél lényegesen nagyobbakat, ők legalább tényleg a legjobbak voltak és úgy nyertek
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

BlancoAgilon38

HozzászólásSzerző: BlancoAgilon38 » 2017.09.16. 19:40

Adamek írta:
BlancoAgilon38 írta:
Adamek írta:6

majd' minden világbajnok megkapta a maga idejében az akadályelhárítást, volt aki ennél lényegesen nagyobbakat, ők legalább tényleg a legjobbak voltak és úgy nyertek

Kell egy pofon? Játsszunk amőba partit saller-alapon!
A legjobbak voltak, de attól még utálhatom a dolgot.

Írj egy nakiisvagyokot!

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2017.09.16. 19:46

BlancoAgilon38 írta:
Adamek írta:
BlancoAgilon38 írta:Utálom a sportszerűtlenséget.

Írj egy nakiisvagyokot!

Hrubesch

BlancoAgilon38

HozzászólásSzerző: BlancoAgilon38 » 2017.09.16. 20:04

Adamek írta:
BlancoAgilon38 írta:
Adamek írta:akkor a te sportágad az amőba vagy a hexasakk

Írj egy nakiisvagyokot!

Hrubesch

Csúnyán megfáztá ' Horszt!

Vissza: “www.nb1.hu”