Te is tudod a választ, mi egy kis ország vagyunk,meg ráadásul a legrasszistább.BlancoAgilon38 írta:Sub Pop írta:BlancoAgilon38 írta:Ha nem lesz zárt kapu, akkor szopjon lovat az UEFA!
Remélem nem lesz. Egy normális drukker sem érdemli meg, hogy a mindenkori idióta kisebbség miatt büntessék a lelátón, nemzettől, kluboktól függetlenül.
Arra gondoltam, hogy mi egy Izrael elleni barátságos után rögtön megkaptuk a románok ellenit zárt kapusnak. A mércére vagyok kíváncsi, egyébként jogos, amit írsz.
Náci drukkerei miatt bűnhődhet a Nationalelf
- MindigÚjpest
- fanatikus
Re: Náci drukkerei miatt bűnhődhet a Nationalelf
Sosem felejtem el, volt hogy fociról mentünk át a Komjádiba, ott voltunk a BEK meneteléskor, világsztár csapatunk volt, aminek az egyik legfényesebben ragyogó csillaga Benedek Tibi volt. Nyugodj Békében bajnok!
- kristof98.haladas
- BL-menõ
dingo írta:Savaria1919 írta:Vénaszkenner írta:
5. Tóth Bence (2017, Andorra)
Ha belegondolok, Igazság szerint inkább a Szöllősi-lap megvédése húzott fel jobban, mint maga a teljesítmény, pedig az önmagában is borzasztó volt.
4. Guzmics Richárd (2013, Románia)
a szombathelyi pályán legfeljebb 3000 néző előtt játszhatott
5: a felcsúti hivatalos klubhonlap az alábbiakat írta a mérkőzést követően: "Tóth Bence első válogatott mérkőzésén a nemzeti tizenegy egyik legjobbja volt."
4: Guzmics alapembere volt a bronzcsapatunknak, mely 7000-es átlagnézőszámot produkált, szóval az a legfeljebb 3000 még kerekítésnek is rossz. Persze nyilván nem hasonlítható a Rohonci atmoszférája a román stadion 50 000 emberéhez képest.
Hát az a 7000 igencsak erős felfelé kerekítés
Nem felfelé kerekítés. Akkoriban tényleg rengetegen jártak Hali meccsre. Még nem volt a hosszú lelátónak a fele beszélgetve,ami így 5000 embert jelentett és az a rész minden meccsen tömve volt. És akkor még ott a többi része a stadionnak.
HAJRÁ HALI!
- Maradonapoli
- Aranylabdás
SuperDepor írta:Maradonapoli írta:Lefogadom drezdai brigantik voltak!
Hamburg piroslámpás kerületéből jöttek.
azok nem komancsok?
Burnsley FC, Borussia Münchengladbach
-
BlancoAgilon38
Maradonapoli írta:SuperDepor írta:Maradonapoli írta:Lefogadom drezdai brigantik voltak!
Hamburg piroslámpás kerületéből jöttek.
azok nem komancsok?
St. Pauli drukkerek lehettek.
- Maradonapoli
- Aranylabdás
BlancoAgilon38 írta:Maradonapoli írta:SuperDepor írta:Hamburg piroslámpás kerületéből jöttek.
azok nem komancsok?
dejazok szélbalos komancs punk lmbtq-sok, nem? a jobberek a hsv
-
SuperDepor
- Moderátor
Maradonapoli írta:BlancoAgilon38 írta:Maradonapoli írta:azok nem komancsok?
így van, én csak ilyen iróniával vagy szarkazmussal vagy nemtudom, h nevezik ezt lanitul, szal úgy írtam nem komolyan
Ne aggódjatok hát a holnapért mert a holnap majd aggódik magáért. Elég minden napnak a maga baja.
-
Mrs.Dolcetti
- Aranylabdás
- Kapcsolat:
BlancoAgilon38 írta:Sub Pop írta:BlancoAgilon38 írta:Ha nem lesz zárt kapu, akkor szopjon lovat az UEFA!
Remélem nem lesz. Egy normális drukker sem érdemli meg, hogy a mindenkori idióta kisebbség miatt büntessék a lelátón, nemzettől, kluboktól függetlenül.
Arra gondoltam, hogy mi egy Izrael elleni barátságos után rögtön megkaptuk a románok ellenit zárt kapusnak. A mércére vagyok kíváncsi, egyébként jogos, amit írsz.
Ez egy idegenbeli meccs volt,nem a németek voltak a rendezők.Ezért kizárt,hogy zárt kaput kapjanak ezért. Max.pénzbünti lesz.
"Hihetetlen büszke vagyok, hogy lehetõségem volt ez a gyönyörû országot, Magyarországot, képviselni."-Karl Erik Böhn
- Maradonapoli
- Aranylabdás
SuperDepor írta:Maradonapoli írta:BlancoAgilon38 írta:St. Pauli drukkerek lehettek.
így van, én csak ilyen iróniával vagy szarkazmussal vagy nemtudom, h nevezik ezt lanitul, szal úgy írtam nem komolyan

-
BlancoAgilon38
SuperDepor írta:Maradonapoli írta:BlancoAgilon38 írta:St. Pauli drukkerek lehettek.
Vettem. Én se komolyan írtam .
- Maradonapoli
- Aranylabdás
BlancoAgilon38 írta:SuperDepor írta:Maradonapoli írta:dejazok szélbalos komancs punk lmbtq-sok, nem? a jobberek a hsv
köcsögök
-
BlancoAgilon38
Maradonapoli írta:BlancoAgilon38 írta:SuperDepor írta:így van, én csak ilyen iróniával vagy szarkazmussal vagy nemtudom, h nevezik ezt lanitul, szal úgy írtam nem komolyan
köcsögök
Valóban sok van köztük abban a negyedben. Egyszer voltam ott, kifelé futottam, pedig nem is tudok.
-
SuperDepor
- Moderátor
BlancoAgilon38 írta:Maradonapoli írta:BlancoAgilon38 írta:Vettem. Én se komolyan írtam .
köcsögök
Valóban sok van köztük abban a negyedben. Egyszer voltam ott, kifelé futottam, pedig nem is tudok.
Hamburgban még nem voltam, de azt mondják brutális részei vannak, főleg a kikötői kerületek. Bremerhavenben éltem egy évig, boldog boldogtalan Hamburgba járt cuccért, pedig Hollandia is kb akkora távolság.
Ne aggódjatok hát a holnapért mert a holnap majd aggódik magáért. Elég minden napnak a maga baja.
kristof98.haladas írta:dingo írta:Savaria1919 írta:5: a felcsúti hivatalos klubhonlap az alábbiakat írta a mérkőzést követően: "Tóth Bence első válogatott mérkőzésén a nemzeti tizenegy egyik legjobbja volt."
4: Guzmics alapembere volt a bronzcsapatunknak, mely 7000-es átlagnézőszámot produkált, szóval az a legfeljebb 3000 még kerekítésnek is rossz. Persze nyilván nem hasonlítható a Rohonci atmoszférája a román stadion 50 000 emberéhez képest.
Nem felfelé kerekítés. Akkoriban tényleg rengetegen jártak Hali meccsre. Még nem volt a hosszú lelátónak a fele beszélgetve,ami így 5000 embert jelentett és az a rész minden meccsen tömve volt. És akkor még ott a többi része a stadionnak.
A rendszerint véletlen kereken 500-ra vagy 1000-re végződő nézőszámokból jön ki egy 6167-es átlag . Ez önmagában is szép magyar szinten, de akkor sem 7000
ÁLOMSORSOLÁS!ÁLOMSORSOLÁS!ÁLOMSORSOLÁS! :D
"A fiatal dingó nagyon kedves jószág, ám felnőve bizalmatlanná, harapóssá, rendkívül önállóvá válik, ragadozó természete minduntalan kitör belőle, ezért háziállatként tartása semmiképpen nem ajánlott."
"A fiatal dingó nagyon kedves jószág, ám felnőve bizalmatlanná, harapóssá, rendkívül önállóvá válik, ragadozó természete minduntalan kitör belőle, ezért háziállatként tartása semmiképpen nem ajánlott."
-
BlancoAgilon38
dingo írta:kristof98.haladas írta:dingo írta:
A rendszerint véletlen kereken 500-ra vagy 1000-re végződő nézőszámokból jön ki egy 6167-es átlag . Ez önmagában is szép magyar szinten, de akkor sem 7000
A hazai átlag: 6.167
Vendégként: 2.868
A kettő átlaga: 4.517
Ugyanakkor vezeti a csapatok hazai nézőszám-szerinti ranglistáját a Hali, vendégnél a hetedik, a legtöbb nézőt hozó meccs is a Halié a ZTE ellen, 12.500 fő.
- Maradonapoli
- Aranylabdás
-
BlancoAgilon38
Maradonapoli írta:Nazionalelf
Ultra Gas.
-
BlancoAgilon38
Mit töröltél nápolyi csibész?
- Adamek
- Flegma
BlancoAgilon38 írta:Mit töröltél nápolyi csibész?
a fekete lyukat és környékét
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi
-
BlancoAgilon38
Adamek írta:BlancoAgilon38 írta:Mit töröltél nápolyi csibész?
a fekete lyukat és környékét
Válaszolt nekem, de el is tüntette. Biztos csúnyát írt a zsidó népről.
- banok
- Aranylabdás
- Kapcsolat:
BlancoAgilon38 írta:Maradonapoli írta:Nazionalelf
Ultra Gas.
Ja azt is használtak a táborokban.