BlancoAgilon38 írta:Cselszky írta:Javier Arizmendi írta:az elmúlt 30 év legszarabb román válogatottja ez, és mi még sem tudtuk legyőzni őket... mondjuk a rácok, a tótok és az usztasák is még előttünk járnak, szóval örömködni nincs nagyon ok.
Fura, de sosem éreztem igazán örömet amiatt, hogy valamelyik régióbeli ország - legyen az akár ősi rivális - szintén nem jut ki vb-re/eb-re. Pl. a 94-es román, vagy a 90-es évek második felének horvát válogatottját nagyon szívesen néztem, olykor még szorítottam is nekik, ahogy most a szlovákok focija is elég élvezetes szerintem. Ma is szívesebben megnézek mondjuk egy román-szerb meccset, mint pl. egy svéd-dánt, jobban érdekel, úgy érzem, hogy több közöm van hozzá.
Egyetértek. Ide sorolnám még a bolgárokat is a kilencvenesben. Annak idején Sztojcskov és Hagi nagy kedvenceim voltak, manapság pedig a szlovákokat kedvelem kiemelten. És én sem örültem sosem, ha a térség bármely válogatottja kiesett.
Én is így gondolkodom. Én a cseh csapatot nagyon komáztam a 2004-es EBn. szépen kipicsázták a németeket meg a hollandokat is egymás után.