Eldőlt: Románia nem jut ki a világbajnokságra

pmobil
Profi

Re: Eldőlt: Románia nem jut ki a világbajnokságra

HozzászólásSzerző: pmobil » 2017.09.05. 22:06

BlancoAgilon38 írta:
Cselszky írta:
Javier Arizmendi írta:az elmúlt 30 év legszarabb román válogatottja ez, és mi még sem tudtuk legyőzni őket... mondjuk a rácok, a tótok és az usztasák is még előttünk járnak, szóval örömködni nincs nagyon ok.

Fura, de sosem éreztem igazán örömet amiatt, hogy valamelyik régióbeli ország - legyen az akár ősi rivális - szintén nem jut ki vb-re/eb-re. Pl. a 94-es román, vagy a 90-es évek második felének horvát válogatottját nagyon szívesen néztem, olykor még szorítottam is nekik, ahogy most a szlovákok focija is elég élvezetes szerintem. Ma is szívesebben megnézek mondjuk egy román-szerb meccset, mint pl. egy svéd-dánt, jobban érdekel, úgy érzem, hogy több közöm van hozzá.

Egyetértek. Ide sorolnám még a bolgárokat is a kilencvenesben. Annak idején Sztojcskov és Hagi nagy kedvenceim voltak, manapság pedig a szlovákokat kedvelem kiemelten. És én sem örültem sosem, ha a térség bármely válogatottja kiesett.

Én is így gondolkodom. Én a cseh csapatot nagyon komáztam a 2004-es EBn. szépen kipicsázták a németeket meg a hollandokat is egymás után.
Dunaújváros és BVB szurkoló.

adrenalin69
Aranylabdás
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: adrenalin69 » 2017.09.05. 22:16

pmobil írta:Vicc, hogy két cikkben is meg kell emlékezni arról ,hgy a románok nem jutottak ki. Engem hidegen hagy és az sokkal jobban zavar, hogy magyar válogatott meccsen akciógólok csak szökőévenként vannak (már amit mi rúgunk).

Na mindjá jön a fricskás akinek nem bírja a farka és jól leolt, hogy nem tudsz örülni, pedig Storck is megmondta, hogy művészet volt, ahogy játszottunk!
Az Újpest csapata megszakítás nélkül,1912-óta nb1-es.
Vannak, akik nem eladók,
És hitüket belül hordják,
Nem látszik a gyöngy a sárban,
Mégis övék az ország.

BlancoAgilon38

HozzászólásSzerző: BlancoAgilon38 » 2017.09.05. 22:30

pmobil írta:
BlancoAgilon38 írta:
Cselszky írta:Fura, de sosem éreztem igazán örömet amiatt, hogy valamelyik régióbeli ország - legyen az akár ősi rivális - szintén nem jut ki vb-re/eb-re. Pl. a 94-es román, vagy a 90-es évek második felének horvát válogatottját nagyon szívesen néztem, olykor még szorítottam is nekik, ahogy most a szlovákok focija is elég élvezetes szerintem. Ma is szívesebben megnézek mondjuk egy román-szerb meccset, mint pl. egy svéd-dánt, jobban érdekel, úgy érzem, hogy több közöm van hozzá.

Egyetértek. Ide sorolnám még a bolgárokat is a kilencvenesben. Annak idején Sztojcskov és Hagi nagy kedvenceim voltak, manapság pedig a szlovákokat kedvelem kiemelten. És én sem örültem sosem, ha a térség bármely válogatottja kiesett.

Én is így gondolkodom. Én a cseh csapatot nagyon komáztam a 2004-es EBn. szépen kipicsázták a németeket meg a hollandokat is egymás után.

Tényleg, őket meg kihagytam, pedig gyönyörű és eredményes futballt játszottak.

nyúl
Kincstári Főegerész

HozzászólásSzerző: nyúl » 2017.09.06. 03:30

pmobil írta:
BlancoAgilon38 írta:
Cselszky írta:Fura, de sosem éreztem igazán örömet amiatt, hogy valamelyik régióbeli ország - legyen az akár ősi rivális - szintén nem jut ki vb-re/eb-re. Pl. a 94-es román, vagy a 90-es évek második felének horvát válogatottját nagyon szívesen néztem, olykor még szorítottam is nekik, ahogy most a szlovákok focija is elég élvezetes szerintem. Ma is szívesebben megnézek mondjuk egy román-szerb meccset, mint pl. egy svéd-dánt, jobban érdekel, úgy érzem, hogy több közöm van hozzá.

Jó csapat volt, de a hollandok csoportbeli legyőzése ellenére ugyanúgy az elődöntőben estek ki, mint Fasz Ügyvédék.

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2017.09.06. 10:15

pmobil írta:Vicc, hogy két cikkben is meg kell emlékezni arról ,hgy a románok nem jutottak ki. Engem hidegen hagy és az sokkal jobban zavar, hogy magyar válogatott meccsen akciógólok csak szökőévenként vannak (már amit mi rúgunk).

engem az bosszant, hogy kihalt a Sipekiszerű technika
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

SuperDepor
Moderátor

HozzászólásSzerző: SuperDepor » 2017.09.06. 10:21

Adamek írta:

pedig - ahogy pár napja mondtam - még mindig lenne megoldás, öt betű: Csank
Ne aggódjatok hát a holnapért mert a holnap majd aggódik magáért. Elég minden napnak a maga baja.

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2017.09.06. 10:34

SuperDepor írta:
Adamek írta:

pedig - ahogy pár napja mondtam - még mindig lenne megoldás, öt betű: Csank

jó ötlet, őt én is bírnám román kapitányként
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

Vissza: “www.nb1.hu”