Szórta a százezreket a Fegyelmi Bizottság

nb1.hu12
Toborzórajáró

HozzászólásSzerző: nb1.hu12 » 2017.08.29. 22:04

Magyarország – Íme, a fegyelmi határozatok.

Az MLSZ Fegyelmi Bizottsága augusztus 29-i ülésén az alábbi határozatokat hozta.

A FEB Horváth Ferenc vezetőedzőt (Balmazújváros), mert a Puskás FC elleni mérkőzés után adott nyilatkozatában a játékvezetők működésére negatív kijelentést tett 50.000 Ft pénzbírság megfizetésére kötelezi.

A FEB a Videoton FC – FTC mérkőzéssel kapcsolatban a Videoton FC-t mérkőzés rendezéssel kapcsolatos szabályzati előírás megsértéséért, szurkolóink pirotechnikai eszköz beviteléért és használatáért, valamint másokat megbotránkoztató magatartásáért (az ellenfél szidalmazása) 100.000 Ft pénzbüntetés megfizetésére kötelezi.

A FEB a Balmazújváros- Újpest mérkőzéssel kapcsolatban az Újpestet, mint visszaesőt szurkolóinak másokat megbotránkoztató magatartásáért (az ellenfél és sportvezetők szidalmazása) 200.000 Ft pénzbüntetés megfizetésére kötelezi.

A FEB a Haladás - Puskás mérkőzéssel kapcsolatban a Haladást szurkolóinak másokat megbotránkoztató magatartásáért (az ellenfél edzőjének, és más sportszervezeteknek a szidalmazása), továbbá az ellenfél egyik játékosának nézőtérről történt lelocsolásáért 200.000 Ft pénzbüntetés megfizetésére kötelezi.

A FEB a Honvéd - DVSC mérkőzéssel kapcsolatban a Honvédot, mint visszaesőt, szurkolóinak másokat megbotránkoztató magatartásáért (az ellenfél egyik játékosának és a mérkőzés játékvezetőjének szidalmazása) 200.000 Ft pénzbüntetés megfizetésére kötelezi.

A FEB a Diósgyőr – Mezőkövesd mérkőzéssel kapcsolatban a Diósgyőrt, mint visszaesőt, szurkolóinak másokat megbotránkoztató magatartásáért (más sportszervezet szidalmazása) 100.000 Ft pénzbüntetés megfizetésére kötelezi.

G_Gergely
Serdülõ

Re: Szórta a százezreket a Fegyelmi Bizottság

HozzászólásSzerző: G_Gergely » 2017.08.30. 18:01

Nyugodjatok békében...FEB...

kristof98.haladas
BL-menõ

HozzászólásSzerző: kristof98.haladas » 2017.08.30. 19:06

Na,mi is megkaptuk. :)
HAJRÁ HALI!

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2017.08.30. 19:49

kristof98.haladas írta:Na,mi is megkaptuk. :)

fiam kint volt a Hali meccsen, első dolga volt röhögve mesélni a vicces rigmusokat amiket hallott, mondjuk ahogy ő értette és visszamondta úgy tényleg vicces volt
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2017.08.30. 19:58

Adamek írta:

fiam kint volt a Hali meccsen, első dolga volt röhögve mesélni a vicces rigmusokat amiket hallott, mondjuk ahogy ő értette és visszamondta úgy tényleg vicces volt

tudtam, hogy zöld-fehér szívűnek neveled majd, de azt nem gondoltam volna, hogy Halistának
Burnsley FC, Borussia Münchengladbach

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2017.08.30. 20:01

elhagynak százak, jönnek ezrek
csányi vamzerei egyre többen lesznek

Savaria1919
Aranylabdás
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Savaria1919 » 2017.08.30. 20:14

Adamek írta:

Haliba beférne. Meg mostmár a Hali táborba is.
Szombathely jobban szereti a Haladást, mert érzi, hogy szeretetével nem sztárokat és egyéneket támogat, hanem az eszményien tiszta amatőr sportszellemet.
Ez a tiszta sport a Haladás érdeme. A Haladás mindegyik játékosa él-hal az egyesületért, s a csapat minden mérkőzésén mindig megtesz mindent, ami tőle telik, akár az NB2-ben játszik, akár az NB1-ben.
- Képes Sport 1940.

Xabi
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Xabi » 2017.08.30. 20:27

Jön az ősz, sok konferencia lesz, állítólag idén már édes teasütire is futja a pogi mellé.
Küzdeni kell, csak Ferencváros!
"Esküszünk a Nemzet magyar Istenére,Piros, fehér, zölddel írjuk fel az égre.
Minden nemes magyar, kinek lelke tiszta,Õsi országunkat együtt vesszük vissza. "

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2017.08.30. 20:34

Maradonapoli írta:
Adamek írta:

tudtam, hogy zöld-fehér szívűnek neveled majd, de azt nem gondoltam volna, hogy Halistának

milyen listának?
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2017.08.30. 20:36

Adamek írta:
Maradonapoli írta:
Adamek írta:fiam kint volt a Hali meccsen, első dolga volt röhögve mesélni a vicces rigmusokat amiket hallott, mondjuk ahogy ő értette és visszamondta úgy tényleg vicces volt

milyen listának?

szó listának
az ifjú Boni gróf, az új üstökös az operett egén

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2017.08.30. 20:39

Maradonapoli írta:
Adamek írta:
Maradonapoli írta:tudtam, hogy zöld-fehér szívűnek neveled majd, de azt nem gondoltam volna, hogy Halistának

milyen listának?

szó listának
az ifjú Boni gróf, az új üstökös az operett egén

jó kapus, csak az a melírozott haj gáz

SAW
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: SAW » 2017.08.30. 22:15

Csalódtam bennetek, puhapöcsök vagytok. 200000? Hitvány aprópénz.
Elengedhetnélek... de nem válna javadra.

Vissza: “www.nb1.hu”