Az MLSZ ezért büntette meg Pintér Attilát

nb1.hu12
Toborzórajáró

HozzászólásSzerző: nb1.hu12 » 2017.08.22. 17:29

Magyarország - A Puskás Akadémia trénere mellett a debrecenieknek is fizetniük kell.

A Magyar Labdarúgó Szövetség Fegyelmi Bizottságának legutóbbi ülésén a következő döntések születtek:

Szarka Ákos (Diósgyőr), mert a játékvezető személyére sértő kifejezést használt, 3 soron következő férfi felnőtt bajnoki mérkőzésre szóló eltiltást kapott. 

A FEB Pintér Attila vezetőedzőt (Puskás FC), mert a Diósgyőr elleni mérkőzés után adott nyilatkozatában a játékvezetők működésére negatív kijelentést tett, 100.000 Ft pénzbírság megfizetésére kötelezte. 

Pintér Attila a mérkőzést követően így fogalmazott: „Azt nem hallgatom el, hogy ismét tizenegyest vett el tőlünk ugyanaz az alapvonali segítő, aki a Videoton ellen is. Ez már az ötödik meccs volt, amibe »keményen« belenyúltak”. A fent idézett kijelentésnek, a FEB álláspontja szerint, olyan negatív üzenete van, amely alkalmas lehet arra, hogy hosszabb távon a játékvezetőkkel, a szövetséggel szembeni bizalmat is megingassák, így megállapítható a Fegyelmi Szabályzat 22. § (1) bekezdésében meghatározott tényállás. 

A FEB a DVSC – Vasas mérkőzéssel kapcsolatban a DVSC-t, mint visszaesőt, mérkőzés rendezéssel kapcsolatos szabályzati előírás megsértéséért, szurkolóink pirotechnikai eszközök beviteléért és használatáért, valamint másokat megbotránkoztató magatartásáért (az ellenfél szidalmazása) 200.000 Ft pénzbüntetés megfizetésére kötelezi - számol be az mlsz.hu. 

SAW
Aranylabdás

Re: Az MLSZ ezért büntette meg Pintér Attilát

HozzászólásSzerző: SAW » 2017.08.22. 17:35

Zártkapusra nem kapunk zárt kaput?
Ökrök.
Elengedhetnélek... de nem válna javadra.

SuperDepor
Moderátor

HozzászólásSzerző: SuperDepor » 2017.08.22. 19:10

100 ezer HUF büntetés Pinyőnek a havi hét milliós fizetése mellé elég kegyetlen dolog. Egyébként majdnem nekiment az alapvonali játékvezetőnek a lefújás után.
Ne aggódjatok hát a holnapért mert a holnap majd aggódik magáért. Elég minden napnak a maga baja.

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2017.08.22. 19:25

azt hittem az optikai környezetszennyezés miatt
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

BlancoAgilon38

HozzászólásSzerző: BlancoAgilon38 » 2017.08.22. 22:41

Adamek írta:azt hittem az optikai környezetszennyezés miatt

:D

Bejg Lee
Sztár

HozzászólásSzerző: Bejg Lee » 2017.08.23. 06:07

Öööööö, mondtam már én, hogy ezt a buflák fejűt kár volt elzavarni a szöv. kap. posztról!!!
Jár még beszédterapeutához???
"When the Priest killed a Maiden in the Metal Church - Armored Saints and Warlocks watched the Slaughter
Rage of the Slayer forced the Pretty Maids - To Kiss the Queen in Crimson Glory" - SABATON

Vissza: “www.nb1.hu”