A Videoton belgrádi túrája 0-0-s döntetlennel végződött, így a székesfehérvári együttesnek jó esélye van az Európa-liga csoportkörébe jutásra. A Partizannal vívott meccs után Marko Nikolics többek között arról beszélt, mire lesz szükségük a visszavágón, valamint kitért a meccs előtti felhajtásra is.
Kedvező helyzetből várhatja a Videoton az EL-visszavágót - NB1.hu
Kedvező helyzetből várhatja a Videoton az EL-visszavágót
"Annyit foglalkozott a sajtó ezzel az összecsapással előzetesen, mintha én lennék az első a foci történetében, aki a volt csapata ellen meccsel. A játék sajnos nem volt azon a szinten, mint amennyire beharangozták a meccset. Nem vagyok elégedett a játékkal, nem szeretem a 0-0-s mérkőzéseket, az is igaz azonban, hogy 7 játékosunk hiányzott. Fiatal csapattal is sikerült helyzeteket kialakítanunk, sőt a végén megnyerhettük volna a találkozót. Nem volt szép játék, a küzdelem dominált inkább. Menet közben kellett két támadónkat is lecserélni, ez is lehet az oka annak, hogy nem találtunk a kapuba. Sajnálom, hogy megszakadt a sorozatunk, és ezúttal nem lőttünk gólt, igaz, nem is kaptunk. Nem változott semmi az esélyeket illetően a mérkőzés előtti állapothoz képest, Felcsúton, telt ház előtt dől majd el minden. Próbáljuk tovább élni az álmunkat, ahhoz pedig, hogy az álom valósággá váljon, bátorságra és szerencsére is szükségünk lesz!" - fogalmazott a szerb szakember.