Eldől, visszatér-e a válogatott támadó Amerikába

nb1.hu12
Toborzórajáró

HozzászólásSzerző: nb1.hu12 » 2017.08.09. 12:40

Egyesült Államok – Szorítja az idő a feleket.

Az Amerikai Egyesült Államokban helyi idő szerint szerda este zárul az átigazolási időszak, amelynek egyik magyar vonatkozású híre lehet a magyar válogatottnál is számításba vett Németh Krisztián esetleges visszatérése a Sporting Kansas City labdarúgócsapatához.  

Az NSO által idézett Kansas City Star mai cikke ugyanakkor két dologra figyelmeztet: a lap tudomása szerint Németh jelenleg is tárgyalásban áll jelenlegi klubjával, a katari al-Garafával a kivásárlásáról, s ameddig nincs megállapodás, értelemszerűen nem térhet vissza a légiós korábbi állomáshelyére. Ráadásul mivel Németh az úgynevezett allokációs listán keresztül térhet csak vissza az amerikai ligába, elméletileg más csapatok is lecsaphatnak rá – kivéve, ha a Sportingnak sikerül megkaparintania a lista első helyét a Colombus Crew-tól. Utóbbi egyelőre kevesli a Vermesék által felajánlott árat.  – írja az nso.hu.

Amennyiben a fenti két akadály elhárul, még hátravan a klub és a labdarúgó egyeztetése, amelyre azonban a szűkös idő miatt egyre kevesebb a sansz. A Star mindezek alapján arra következtet, hogy Németh újbóli felbukkanására kevés az esély a Sportingnál.

Nem várt fordulat: a magyar elhagyta csapatát, ide igazol! - NB1.hu

Nem várt fordulat: a magyar elhagyta csapatát, ide igazol!

BlancoAgilon38

Re: Eldől, visszatér-e a válogatott támadó Amerikába

HozzászólásSzerző: BlancoAgilon38 » 2017.08.09. 19:08

Krisztián, köss már ki valahol, ami valamilyen rangot is jelent!

Reginald McFreez
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Reginald McFreez » 2017.08.10. 07:13

BlancoAgilon38 írta:Krisztián, köss már ki valahol, ami valamilyen rangot is jelent!

Az USA teljesen megtenné az arab faszkodás helyett. Nekem legalábbis nem érné meg az az évi párszázezer dollár többlet (ha amúgy is keresek jó pár százezret), hogy egy számomra teljesen idegen, szigorú és korlátozó kultúrában éljek. Nagymenő lenne az USA-ban, élhetne kedve szerint, sportolhatna ezerrel... hihetetlen, hogy a pénz mennyire az ember agyára tud menni...főleg amikor van, nem is kevés.
Nancy - Why do you do that? The whole sexist thing? The whole oppression thing? Why do you do that?
Hooman - You guys scare the shit out of us.

Ne zavarj, amikor pánikolok - Tunyacsáp

Autodidakta vagyok. Ezt a szót is én tanítottam meg magamnak. - Brooke

BlancoAgilon38

HozzászólásSzerző: BlancoAgilon38 » 2017.08.10. 10:10

Reginald McFreez írta:
BlancoAgilon38 írta:Krisztián, köss már ki valahol, ami valamilyen rangot is jelent!

Az USA teljesen megtenné az arab faszkodás helyett. Nekem legalábbis nem érné meg az az évi párszázezer dollár többlet (ha amúgy is keresek jó pár százezret), hogy egy számomra teljesen idegen, szigorú és korlátozó kultúrában éljek. Nagymenő lenne az USA-ban, élhetne kedve szerint, sportolhatna ezerrel... hihetetlen, hogy a pénz mennyire az ember agyára tud menni...főleg amikor van, nem is kevés.

Én is így látom.

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2017.08.10. 10:24

elvehetne egy gazdag, korosodó grófnőt
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2017.08.10. 10:38

Adamek írta:

csihibihicsihibihi kék dolmány a ghófnő ehhe fittyet hány
Burnsley FC, Borussia Münchengladbach

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2017.08.10. 10:41

Maradonapoli írta:
Adamek írta:

csihibihicsihibihi kék dolmány a ghófnő ehhe fittyet hány

de gondolom akkor előtte fittyet is evett a csaj
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

EB
Aranylabdás
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: EB » 2017.08.10. 12:01

Adamek írta:

Az USA-ban?

Amúgy jobban járna, ha visszamenne. Ott elég jól be tudott illeszkedni és gondolom nem éhezett ott se.
Dzsudzsák is jobban járna egy amerikai szerzödéssel, csak neki (vagy a managerének) semmi pénz nem elég.

BlancoAgilon38

HozzászólásSzerző: BlancoAgilon38 » 2017.08.10. 13:36

EB írta:
Adamek írta:

Az USA-ban?

Amúgy jobban járna, ha visszamenne. Ott elég jól be tudott illeszkedni és gondolom nem éhezett ott se.
Dzsudzsák is jobban járna egy amerikai szerzödéssel, csak neki (vagy a managerének) semmi pénz nem elég.

Miért? Ott eredeti skót várak is vannak.

Vissza: “www.nb1.hu”