Ők pótolhatják Neymart, ha valóban távozik

nb1.hu12
Toborzórajáró

HozzászólásSzerző: nb1.hu12 » 2017.07.29. 16:01

Barcelona – A minap ugye már verekedett is az edzésen.

Egyre több jel arra utal, hogy Neymar és a Barcelona "házassága" zátonyra futott, a brazil klasszis valószínűleg a PSG-ben folytatja a pályafutását. Még mindig kétséges, hol folytatja pályafutását Zlatan Ibrahimovic. A legutóbb a Manchester United színeiben futballozó svéd ikon újabbnál újabb Instagram-posztokkal sokkolja a világot - a legutóbbi se semmi. Sajtóinformációk szerint a Barcánál már megírták a vészforgatókönyvet, ha Neymar valóban búcsút int a katalánoknak. A Neymarért kapott pénz egy részét Philippe Coutinho leigazolására fordítanák a vezetőség tagjai. A Pool húzóembere mellett Eden Hazard és a Tottenhamben futballozó Dele Alli is felkeltetette a gránátvörös-kékek érdeklődését.

Íme, Pruknerék átigazolásai - NB2.hu

Íme, Pruknerék átigazolásai

alehndr
Világsztár

Re: Ők pótolhatják Neymart, ha valóban távozik

HozzászólásSzerző: alehndr » 2017.07.29. 20:13

nem lepődnék meg rajta, ha pár év múlva madridban kötne ki a kis cigánygyerek.

Seth
Sztár

Re: Ők pótolhatják Neymart, ha valóban távozik

HozzászólásSzerző: Seth » 2017.07.29. 20:55

Neymar sztori érdekes, nekem sosem volt túl szimpi, de nagy játékos. Távozása bedönti az átigazolási dominót, kíváncsi vagyok mit tud kezdeni a klub az érte kapott tetemes összeggel, 2 klasszis játékos bele kell férjen.

Kis kiegészítés. Ha én költhetném el azt a 222 millió eurót a dortmundi Dembelét és Eriksent igazolnám le. :)
DVTK - FC BARCELONA

Vissza: “www.nb1.hu”