Rutinos középpályás érkezett Csertőiékhez

nb1.hu12
Toborzórajáró

HozzászólásSzerző: nb1.hu12 » 2017.07.26. 14:43

Paks - Fontos igazolást jelentettek be a tolnaiak.

A 28 éves, 121 élvonalbeli mérkőzéssel és 13 góllal rendelkező jobb lábas középpályás, Nikházi Máek egykori nevelő klubjától, az MTK Budapesttől érkezett az atomvárosba, de korábban megfordult Diósgyőrben és Dunaújvárosban is.

„Még Telkiben csatlakoztam a csapathoz, itt a PAKSI FC-nél kezdtem meg rehabilitációmat a szezon végén végrehajtott térdműtétemet követően. Köszönöm mindenkinek, mind a vezetőségnek, mind a stábnak, azt a figyelmet, energiát és időt, amit rám fordítottak. Ennek eredményeképp már a fiúkkal tudok edzeni, ugyanakkor az erőnlétemen még javítanom kell. Remélem, pár hét múlva már mérkőzésen is bemutatkozhatok a Paks színeiben. Az adódó lehetőségek közül azért a paksit választottam, mert innen már többször megkerestek, és azt éreztem, hogy igenis bíznak bennem. Valamint ennek a csapatnak a játékstílusa pont olyan, ami számomra nagyon szimpatikus, és amiben én is ki tudok bontakozni. Amikor majd lehetőséget kapok, akkor élni szeretnék vele, és bekerülni a kezdőbe. A klub filozófiája is vonzó volt számomra. Ez lesz a tizenkettedik szezon az élvonalban, és végig csak magyar játékosok szerepeltek a keretben, illetve a stábot is magyarok alkották. Még Tomiszlav Szivics is letette az állampolgári esküt. Nagyon jó a társaság, sikerült beilleszkednem, és már nagyon várom, hogy pályára léphessek” – mondta Nikházi.

A török harmadosztályban folytathatja a Vasas játékosa - NB1.hu

Saglik először szerepelne Törökországban

Fehervaralé
Tartalék

Re: Rutinos középpályás érkezett Csertőiékhez

HozzászólásSzerző: Fehervaralé » 2017.07.26. 21:40

Hihetetlen,hogy ilyen gyenge teljesítménnyel még van csapat aki leigazolja.
Kezd elegem lenni ebb?l a fentr?l irányított bajnokságból.

Vissza: “www.nb1.hu”