bomba85 írta:Johnnie Walker írta:bomba85 írta:
Maga meg monnyonle!!!!! ;)
Még mindig Vegas?:)
Mindorokke! ;) Habar ma eppen Panama :P
Offshore ügyeket is kell néha intézni. Meg amúgy szép város. :)
bomba85 írta:Johnnie Walker írta:bomba85 írta:
Maga meg monnyonle!!!!! ;)
Még mindig Vegas?:)
_carlos_ írta:bomba85 írta:Johnnie Walker írta:Még mindig Vegas?:)
bomba85 írta:_carlos_ írta:bomba85 írta:Mindorokke! ;) Habar ma eppen Panama :P
Nem, nem nem.... a Panama csatorna a vilag egyik leglatvanyosabb mechanikai csodaja... Ezert jottem ide mar hatodszor az elmult 3 evben :P :P :P Nem lehet betelni vele :) Egyebkent h ne offoljam szet a topicot: Nagyon xar volt a Vasas a Diosgyor ellen, gratula nekik (marmint a DVTKnak).
_carlos_ írta:bomba85 írta:_carlos_ írta:
Nem, nem nem.... a Panama csatorna a vilag egyik leglatvanyosabb mechanikai csodaja... Ezert jottem ide mar hatodszor az elmult 3 evben :P :P :P Nem lehet betelni vele :) Egyebkent h ne offoljam szet a topicot: Nagyon xar volt a Vasas a Diosgyor ellen, gratula nekik (marmint a DVTKnak).
na, jó embernek mondod. Én már nem tudom megszámolni hányszor voltam.. :) Igaz, teljesen keresztül csak háromszor, de Gatúni tó-ig meg vissza valahol 10 és 15 között..
aszurkolo írta:SuperDepor írta:ManBat írta:az első felesről lemaradtam, látom vezetünk, milyen a meccs?
lehetne 2:0 is ide, a görögnek volt egy jó fejese, a kapus bravúrral védte, egyelőre jobbak vagyunk a Vasastól
a szurkolás meg enyhén szólva veri eddig a magyar mezőnyt
A Fröccsös írta:aszurkolo írta:SuperDepor írta:lehetne 2:0 is ide, a görögnek volt egy jó fejese, a kapus bravúrral védte, egyelőre jobbak vagyunk a Vasastól
a szurkolás meg enyhén szólva veri eddig a magyar mezőnyt
A "Budapesten mindenki cigány!" volt a fő szöveg, amit nyomtak végig.
SuperDepor írta:A Fröccsös írta:aszurkolo írta:a szurkolás meg enyhén szólva veri eddig a magyar mezőnyt
Förtelmes a mostani kápó, a régi - Feledi Laci - idejében alig volt ilyen. Nagy nehezen, elült a stadionokban ez a cigányozás, ezek meg 10 percenként kezdik. Májusban a DVTK DVSC meccsen is. Több évtizede járok DVTK meccsre, de ez a mostani tábor ezzel a szerencsétlen kápóval a legszarabb, amit eddig láttam.
A Fröccsös írta:SuperDepor írta:A Fröccsös írta:
Förtelmes a mostani kápó, a régi - Feledi Laci - idejében alig volt ilyen. Nagy nehezen, elült a stadionokban ez a cigányozás, ezek meg 10 percenként kezdik. Májusban a DVTK DVSC meccsen is. Több évtizede járok DVTK meccsre, de ez a mostani tábor ezzel a szerencsétlen kápóval a legszarabb, amit eddig láttam.
Akkor ez gyakori dolog, értem. Amióta újra a Mennyei 1-ben nyomjuk, szinte minden Diók elleni meccsünkön előfordult. A legelsőről (2015 nyara) nincs infóm, azon nem voltam ott.
A gond az, hogy a bmlsz erre vár és nyomja a csekket egyből, most talán 50 ezer pénz volt.
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 33 vendég