SuperDepor írta:John McClane írta:SuperDepor írta:Nagyon dedós szintre ereszkedsz mostanában, kezded azzal, h az Újpest szurkolók a pridera mentek, majd hiányolod a hangulatos meccseket - nem a foci nívójára gondolva - felhozok egy példát a közelmúltból, erre válaszolsz rá egy ilyen baromságot, h egészségetekre. Ez nem trollkodás, ez nem oltás, ez nem poénkodás, ez az összesnek a zagyvasága, aztán csodálkozol, h bohócnak neveznek, amikor két értelmes komment között belöksz tíz marhaságot. Ráadásul a legszembetűnőbben nálatok veszített komolyságából a szurkolói szubkultúra.
El tudom képzelni milyen jó hangulatban lehettetek egy olyan vereség közben...Tipikus pozőr vagy.
Engem aztán kurvára nem érdekel ilyen hülyeség,hogy "szurkolói szubkultúra",nem hiányoltam ahangulatos meccseket,tudom milyen közeget jelent ez a Fradinál is,nekem ez semmit nem jelent,nem is értem hogyan képzelitek,hogy engem ezzel oltani lehet,nyugodt lehetsz nem soká nálunk is lesz 3 szavas rigmusok skandálása és lalázás,már megy "tárgyalás róla".Ezt vezetik elő ilyen közleményekkel:
http://ulloi129.hu/2017/07/07/a-szervez ... gyalasrol/ Hú de jó.
A tiltakozói létszám meg nevetséges,elképzelem,hogy összeszarta magát tőle a vezetésük,azt meg simán kinézem belőlük,hogy inkább pridera mentek.
2
"Szerintem Magyarországon még 5-10 éve sem volt évi 5-6 meccsnél több,amire azt lehet mondani,hogy hangulatos és amiatt érdemes kimenni."
Válaszoltam, h volt, erre pozőr vagyok, tudod egyáltalán mit jelent, nekem nem úgy tűnik. Amúgy valaki mindig veszít, tehát logikus, h az egyik fél szarul érzi magát, ettől még jó hangulatú a 90 perc és futballmérkőzésre emlékezet. A kommented többi része meg nem arról szól amiről én írtam. Amúgy mi a faszért harcolsz ilyen megszállottan mindenkivel témától függetlenül ?
McClane stílusától függetlenül. Ha egy kiesésről döntő meccsen, amikor a csapatod "hazai" pályán 3-0ra ég, egy másik kiesőjelölt csapattal szemben, és azt kell figyelned, hogy egy másik pályán mi történik, mert a sokra többre predesztinált klub és csapat saját erejéből nem biztos, hogy bent marad... akkor ott hogy a picsába lehet jó a hangulat 90 percen keresztül? Vagy ha tényleg az, akkor az minek szól? A klubnak, csapatnak, játékosnak aligha... saját magatoknak? Hisz ti vagytok a legnagyobbak, 0-4 után is kihívjátok a csapatot énekelni, aztán meg olyan is van, hogy levetetitek velük a mezt... Akkor ez valahol mégiscsak egy póz, nem? Nekem semmi bajom ezzel, örülök neki, hogy Diósgyőrben van egy miliő, aminek nem sajátja a racionalitás. De abban mélységesen egyetértek McClane-nel, hogy a hazai hangulat általánosságban meg sem közelíti azt a szintet, ami "közönségcsalogató" lenne, csak néhány kivételes esetben.
Nekem például eddig életem SZURKOLÓI élménye volt a Kispest elleni döntő, szerintem jobban is nyomtuk, mint a hazai kanyar, egészen Eppel góljáig. A meccs maga szar volt. De az eredmény alakulása itt, racionális okokból, rá is nyomta a bélyegét a szurkolás színvonalára. Nálatok ha az eredmény, teljesítmény néha nem számít, akkor ki dönti el, mi az a pont, amikor számon kérhető a tulajdonos, edző, játékos?
Köszönöm, hogy megkérdezhettem. A Soproni IPA egy finom sör.
"A texasiról kiderült, hogy jóindulatú, nagylelk? és kedves ember. Három nap múlva mindenki utálta."
VIDEOTON
¡VIVA LA MEHEECO!