Nem gondolkodott a Loki ajánlatán

nb1.hu12
Toborzórajáró

HozzászólásSzerző: nb1.hu12 » 2017.07.04. 12:14

Debrecen – Bényei Balázs hétfőn írt alá nevelőegyesületéhez.

Mint ismert, hétfőn két évre szóló szerződést kötött az NB I új idényére készülő DVSC csapatával a klub saját nevelésű védője, Bényei Balázs. A játékos a debreceniek honlapjának nyilatkozva kedden azt mondta: nem volt kérdés, hogy elfogadja-e a Loki ajánlatát.

„A Békéscsabán eltöltött három év úgy érzem, maximálisan a hasznomra vált. Boldog éveket töltöttem a klubnál, de úgy érzem, a váltás a pályafutásomat szolgálja – emlékezett a korábbiakra a 27 esztendős hátvéd, aki a Békéscsabán kívül futballozott a Loki fiókcsapatának számító Létavértesben és az akkor még másodosztályú Mezőkövesdben is. – Így, hogy a Békéscsaba a másodosztályban maradt, az NB II-n belül nem szívesen váltottam volna, de hogy egy élvonalbeli klub, főleg a nevelőegyesületem hívott vissza, gondolkodás nélkül elfogadtam az ajánlatot” – tette hozzá a mostanáig 28 élvonalbeli meccset játszó Bényei.

Az új igazolás elmondása szerint tudja, mire számíthat az előző idényben a kiesés által még az utolsó játéknapon is fenyegetett csapat labdarúgóitól, s azzal is tisztában van, hogy kik lehetnek a riválisai a posztján.

„Jobbhátvéd pozícióban Nagy Zoltánnal és Kuti Krisztiánnal kell megküzdenem jelen állás szerint, de Jovanovic is bevethető ezen a poszton, úgyhogy biztosan komoly küzdelem lesz a kezőcsapatba kerülésért. Megteszek mindent, hogy ez nekem sikerüljön” – közölte optimistán.

Az NB I-re készülő Debrecen legközelebb – akár már Bényeivel a soraiban – szerdán, a Vigánd ellen vív felkészülési találkozót. 

Élő közvetítés az átigazolási piac minden fejleményéről - NB1.hu

Átigazolási hírek

Cselszky
Aranylabdás

Re: Nem gondolkodott a Loki ajánlatán

HozzászólásSzerző: Cselszky » 2017.07.04. 12:20

A Vigánd elleni meccs érdekesnek ígérkezik.
GARAMVÖLGYI LAJOS (1952-2008) :( Köszönet mindenért, Gara! MIKLÓS FEHÉR (1979 - PARA SEMPRE) Tóth Móni, nyugodj békében! :( Soha nem feledünk! R.I.P. Baldj! :( DVSC-TEVA!

nyúl
Kincstári Főegerész

Re: Nem gondolkodott a Loki ajánlatán

HozzászólásSzerző: nyúl » 2017.07.04. 12:50

Ideje felhívni Spitzet is. Ő sem habozna.

Vissza: “www.nb1.hu”