"Bennmaradunk" – Így értékelt Horváth Ferenc az első balmazi napok után

John McClane
Aranylabdás

Re: "Bennmaradunk" – Így értékelt Horváth Ferenc az első balmazi napok után

HozzászólásSzerző: John McClane » 2017.06.25. 16:54

nyúl írta:A Lokival és a Mezőkövesddel lesznek harcban a 10. helyért.

Ugyan...Nem valószínű,hogy bárkivel harcban lesznek,tuti kiesőnek tűnnek,akárcsak a Mezőkövesd,talán a Diósgyőr vagy az Újpest szólhat közbe,Herczeggel a Debrecen minimum középcsapat lesz
Cech-Ivanovic,Terry,Dragoner,Szkukalek-Lampard,Wedgbury-Kriston,Gera,Hazard-Drogba
Edzo:Jose Mourinho
Dibusz-Stockley,Gyepes,Carvalho,Ashley Cole-Essien,Lipcsei-Seydi,Lisztes,Podolski-Elding
Edzo:Kondas Elemer

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2017.06.25. 16:58

SuperDepor írta:A mögöttünk lévő idény alapján egyértelműen Horváth az az edző, akire semmiképpen nem bíznám rá a csapatomat.

túlértékeled, egy sincs akire rá lehetne bízni
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2017.06.25. 17:01

nyúl írta:A Lokival és a Mezőkövesddel lesznek harcban a 10. helyért.

rossz hír, de idén nem lesz keseregésre okotok
100%-s Bandy közelebb lesz a dobogóhoz mint a kiesőzónához, ráadásul a Halmazzal esélytelen lesz a verseny, még a jobb kieső helyet sem nézem ki belőlük
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

SuperDepor
Moderátor

HozzászólásSzerző: SuperDepor » 2017.06.25. 17:04

Cselszky írta:
ManBat írta:
Maradonapoli írta:mer gondolom lebratyizott velük

nyilván, elpuffogtatta a négy-öt közhelyét négyszemközt is, és máris azt hitték, hogy micsoda komoly egy ember

Bódogtól is azonnal elaléltak. Jó indulás után a csapata és ő is megzuhant a végére.

Bódogot nem említeném egy lapon ezzel a bohóccal. Nagyon törékeny és rövid kispaddal rendelkező csapatot vett át. A sikertelen szériának( három döntetlen és a vereség tőletek ) több oka volt. A Vasas elleni győzelem után kiszállt Lipták, majd eggyel később Karan. Az egész csapat játéka a két belső védőre épült, konkrétan arra, h velük remekül működött az egész védelem feltolása a középpálya magasságáig, ami nagyon fontos része volt a letámadásnak, másodsorban előre is veszélyesek voltak. Nem igazoltunk nyáron nagy neveket, de biztos vagyok abban, h a 6-7-8. helyet el fogjuk Bódoggal érni.
Ne aggódjatok hát a holnapért mert a holnap majd aggódik magáért. Elég minden napnak a maga baja.

Trinidad
Kulcsjátékos

HozzászólásSzerző: Trinidad » 2017.06.25. 20:15

Feri! Volt mar itt banjnok az elso osztalyban az NB2-bol friss feljuto, ezt kell bemutatni ujra!!! En szurkolok a csapatnak, hiszen ez gyakorlatilag Debrecen!!!
Csak a Debrecen es a LOKI!!!

Gunners
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Gunners » 2017.06.25. 22:13

nb1.hu12 írta:Budapest – Az új tréner elégedett a Kispesten látottakkal.
Szombaton, a fővárosban lejátszotta első edzőmérkőzését az OTP Bank Liga következő idényére készülő Balmaz Kamilla Gyógyfürdő, amelynek kispadján debütált az új vezetőedző, Horváth Ferenc. A Budapest Honvéd otthonában 2-2-re végződő találkozó után a szakvezető elmondta: a keret még alakul, ám mielőbb véglegesítenék azt.

„A védekezés volt a fő szempont Kispesten is, leginkább ezt gyakoroltunk a héten, pontosabban annak bizonyos elemeit. Amit kértem a játékosaimtól, azokat viszontláttam a pályán, mondhatom, hogy nagyon jól működött a védekezésünk, hiszen mindkét gólt pontrúgásból kaptuk, akcióból pedig nem tudott különösebben veszélyeztetni a Honvéd. Ez mindenképpen pozitívum a jövőre nézve – mondta el az nb1.hu-nak a Bozsik-stadionban látottakkal kapcsolatban Horváth, akinek együttese az első félidőben 2-0-ra is vezetett a bajnokcsapat ellen. – Jó helyre kerültem, Balmazújvárosban adottak az élvonalbeli futballhoz szükséges körülmények a pálya és egyéb dolgok szempontjából is. A játékosok jól állnak a munkához, de természetesen néhány igazolást még kell abszolválnunk. Az első hét így egy edzőmeccsel lezárva teljesen kerek volt” – tette hozzá a feljutó csapat élére alig két hete kinevezett szakember.

Élő közvetítés az átigazolási piac minden fejleményéről - NB1.hu

Átigazolási hírek

Az idő mindenesetre sürgeti a klub történetének első élvonalbeli szezonjára készülő társaságot, hiszen Horváth bemutatása és az NB I-es rajt között mindössze egy hónap áll rendelkezésre a csapatépítésre. A kérdés adott: kész lesz a csapat a július közepén esedékes rajtra? „Egy csapat sosincs kész az én elgondolásom szerint. Megpróbáljuk minél előbb véglegesíteni a keretünket, hiszen sajnos az átigazolásból eddig kicsit kimaradtunk az edzőváltás miatt, ebben van némi hátrányunk, de reméljük, hogy ezt valahogy sikerült kompenzálnunk” – nyilatkozta portálunknak Horváth.

Az új idény egyik nagy kérdése lesz, hogy az abszolút újonc Balmazújváros tudja-e folytatni remek szereplését az első osztályban is, ám sokan már előre „lesajnálják”, biztos kiesőnek könyvelik el a hajdúságiakat. „Mondják csak nyugodtan, s gondolják is ezt, akár ez is lehet a mi fegyverünk. Hogy mit érhetünk el? Annyit biztos, hogy bennmaradunk” – közölte ezzel kapcsolatos felvetésünkre Horváth.

A Balmaz Kamilla Gyógyfürdő - várhatóan július 15-én - a Videoton vendégeként kezdi szereplését az OTP Bank Ligában.

Így van Feri ! Egy edzőmeccs után ezt ki lehet jelenteni. Ennyi erővel mi meg benne lennénk az első ötben az orosz bajnokságban csak azért mert ütöttük a Rosztovot. :D
Go Gunners Hajrá Videoton

MindigÚjpest
fanatikus

HozzászólásSzerző: MindigÚjpest » 2017.06.26. 10:18

Ha benn is maradnak,akkor már nem ő lesz az edző.
Sosem felejtem el, volt hogy fociról mentünk át a Komjádiba, ott voltunk a BEK meneteléskor, világsztár csapatunk volt, aminek az egyik legfényesebben ragyogó csillaga Benedek Tibi volt. Nyugodj Békében bajnok!

Cselszky
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Cselszky » 2017.06.26. 10:24

SuperDepor írta:
Cselszky írta:
ManBat írta:nyilván, elpuffogtatta a négy-öt közhelyét négyszemközt is, és máris azt hitték, hogy micsoda komoly egy ember

Bódogtól is azonnal elaléltak. Jó indulás után a csapata és ő is megzuhant a végére.

Bódogot nem említeném egy lapon ezzel a bohóccal. Nagyon törékeny és rövid kispaddal rendelkező csapatot vett át. A sikertelen szériának( három döntetlen és a vereség tőletek ) több oka volt. A Vasas elleni győzelem után kiszállt Lipták, majd eggyel később Karan. Az egész csapat játéka a két belső védőre épült, konkrétan arra, h velük remekül működött az egész védelem feltolása a középpálya magasságáig, ami nagyon fontos része volt a letámadásnak, másodsorban előre is veszélyesek voltak. Nem igazoltunk nyáron nagy neveket, de biztos vagyok abban, h a 6-7-8. helyet el fogjuk Bódoggal érni.

Az istenítésével várnék, erről van szó. Felrázta a csapatot, de minden probléma mellett is az utolsó pár meccse csalódást keltett, az MTK-Dión kint is voltam, borzasztóan teljesítettetek, és végül szerencsére is szükség volt a bentmaradáshoz. Ráadásul a viselkedése sem volt szimpatikus, amit pl. ellenünk levágott, az a honi edzői kar aljára hajazott. Csak ne az legyen, hogy villámgyorsan lesüllyed a hazai közeg szintjére, mint az már sokakkal megtörtént. Azt látom, hogy a kvalitásai mellett a prosztóságra is hajlamos.
GARAMVÖLGYI LAJOS (1952-2008) :( Köszönet mindenért, Gara! MIKLÓS FEHÉR (1979 - PARA SEMPRE) Tóth Móni, nyugodj békében! :( Soha nem feledünk! R.I.P. Baldj! :( DVSC-TEVA!

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2017.06.26. 11:18

SuperDepor írta:
Cselszky írta:
ManBat írta:nyilván, elpuffogtatta a négy-öt közhelyét négyszemközt is, és máris azt hitték, hogy micsoda komoly egy ember

az a nyolcadik hely nagy előrelépés nem lenne, az kábé az utolsó fordulón múlt most is
szerintem nagyjából télre derül ki, hogy többre képes e Bódog mint a bárki más itthon, én őszintén szólva sem a számok se a játék látványa terén nem érzek benne semmi extrát
még

SuperDepor
Moderátor

HozzászólásSzerző: SuperDepor » 2017.06.26. 13:26

Cselszky írta:
SuperDepor írta:
Cselszky írta:Bódogtól is azonnal elaléltak. Jó indulás után a csapata és ő is megzuhant a végére.

Az istenítésével várnék, erről van szó. Felrázta a csapatot, de minden probléma mellett is az utolsó pár meccse csalódást keltett, az MTK-Dión kint is voltam, borzasztóan teljesítettetek, és végül szerencsére is szükség volt a bentmaradáshoz. Ráadásul a viselkedése sem volt szimpatikus, amit pl. ellenünk levágott, az a honi edzői kar aljára hajazott. Csak ne az legyen, hogy villámgyorsan lesüllyed a hazai közeg szintjére, mint az már sokakkal megtörtént. Azt látom, hogy a kvalitásai mellett a prosztóságra is hajlamos.

Részemről annyi, h legalább van benne kvalitás, ami már a Horváth, Mátyus, Bekő, Véber stb félék fölé emeli. (Mert ez az edzőgeneráció - a 40-50 évesek - simán alulmúlja a Csank, Garami, Egervári stb szakmai szintet). És a bent maradást megcsinálta, akkor is, ha egy kicsit kusza volt a forgatókönyv. Ez nekem elég az optimizmushoz, pedig úgy általában messze áll tőlem ez a tulajdonság :)
Ne aggódjatok hát a holnapért mert a holnap majd aggódik magáért. Elég minden napnak a maga baja.

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2017.06.26. 16:17

Cselszky írta:
SuperDepor írta:
Cselszky írta:Bódogtól is azonnal elaléltak. Jó indulás után a csapata és ő is megzuhant a végére.

sztem inkább idegileg labilis, nem tudja kontrollálni magát, persze ebbe kerül prosztóság is
Burnsley FC, Borussia Münchengladbach

Stewe
BL-menõ

HozzászólásSzerző: Stewe » 2017.06.26. 17:11

SuperDepor írta:ha te mondod Feri, akkor ez biztos így lesz

... :lol: :lol: :lol: ... !!! ...

... hááát ... ez olyan lyól hangzott, mint'ha a ravatalozóban azt kiálltanám FELTÁMADUNK ... !!! ... SOSE HALUNK MEG ... !!! ... :lol:
A f@xom ! Már megint a Bakternál áll a sor vége a jegypénztáraktól ! Ha nem kapunk jegyet,mehetünk a szomszédos tíz emeletesek tetejére nézni a meccset ! REMÉLEM NAGYON SOKÁIG MARADNAK EZEK AZ ÕRÛLT SZÉP NAPOK !!! Ja, és a kezdés elõtt min. 1,5 órával emelhetjük a seggünket a Bakter lócájáról, és indúlhatunk a stadionba, hogy legyen helyünk, a lépcsõn !!! :lol:

Vissza: “www.nb1.hu”