Íme: Bernd Storck reakciója az andorrai szégyen után

_carlos_
Légiós

Re: Íme: Bernd Storck reakciója az andorrai szégyen után

HozzászólásSzerző: _carlos_ » 2017.06.10. 12:42

laller89 írta:
SuperDepor írta:
laller89 írta:
Valogatasi modszer , mibol valogasson kezdjük mar az elejen a dologokat olyan alkalmatalan fiatalaok vannak akkik nb1 szinet se ütik meg.

Ezt nem viccböl irom akkor mit akarunk?

Egy Andorra elleni vereség után ezzel érvelni, h miből válogasson.......

Arrol nem is beszelve itt volt anno az mtk ban az a spanyol gyerek ugy lealazott minenkit mit a szar a spanyol 3!! oszatyhoz hasonlitotta az nb1
es nem is tevedhetett sokat

Olyan harmat gyenge a hazai bajnoksag az utanpotlas kepzesell együtt semmi meglepöt nem latok abban hogy kikaptunk andora ellen.

A nagy szam tudod mi volt az hogy a joval elörebb jarö osztrakokat meg tudtuk verni anno eb-n de hat mindenkinek lehet rossz napja..

ez sajnos igaz. Bundes három és spanyol három kb. az NB1 szintje, akik onnan kiemelkednek azoknak lehet esélyük a másodosztályokban talán. Emlékszem még Mezey mester egyszer edzőtáborban volt a Vidivel valahol talán Mallorcán, és ott edzőmeccsen kikaptak egy talán negyedosztályú gárdától. Mezey nyilatkozata szerint a spanyoloknál "Xavi és Iniesta típusú" játékosok játszottak ezért az eredmény vállalható. Ha azt vesszük hogy Andorra a spanyol ötből válogat, a mostani válogatott játékosok meg nem nagyon férnének be az akkori Vidibe, még nem is annyira meglepő :)
Kispest távdrukker

SuperDepor
Moderátor

HozzászólásSzerző: SuperDepor » 2017.06.10. 12:48

laller89 írta:
SuperDepor írta:
laller89 írta:
Melyik resze a zagyva hogy hany valogatott ember van miskolcrol ?

amit az előbb leírtál abból már összeraktam

De valaszolni nem valaszoltal mindegy mindenki tudja 0

Szoval nincs mire büszkenek lenni senkinek, ugy ahogy van szetkelllene vagni a jelenlegi rendszert valami ertelmesebbet kitalalni.

Ez hogy folyamatosan basz. ak bele a penzt a semmibe mar k. var idegesitü el is hiszem sokan nem akrnak uj stadionaokat.

A válaszomat már leírtam egyszer, ugyanaz vonatkozik erre is. Egy andorrai vereség után nem lehet azzal érvelni, h nincs miből válogatni.
Ne aggódjatok hát a holnapért mert a holnap majd aggódik magáért. Elég minden napnak a maga baja.

BlancoAgilon38

HozzászólásSzerző: BlancoAgilon38 » 2017.06.10. 12:49

Nem igazán lapozgatok, vagy keresek bármit is. Ilyenkor egy dolog az alap: Lemondás.. Én sokáig védtem is a magam szintjén. Elfogyott.

laller89
Ifista

HozzászólásSzerző: laller89 » 2017.06.10. 12:49

_carlos_ írta:
laller89 írta:
SuperDepor írta:Egy Andorra elleni vereség után ezzel érvelni, h miből válogasson.......

Arrol nem is beszelve itt volt anno az mtk ban az a spanyol gyerek ugy lealazott minenkit mit a szar a spanyol 3!! oszatyhoz hasonlitotta az nb1
es nem is tevedhetett sokat

Olyan harmat gyenge a hazai bajnoksag az utanpotlas kepzesell együtt semmi meglepöt nem latok abban hogy kikaptunk andora ellen.

A nagy szam tudod mi volt az hogy a joval elörebb jarö osztrakokat meg tudtuk verni anno eb-n de hat mindenkinek lehet rossz napja..

ez sajnos igaz. Bundes három és spanyol három kb. az NB1 szintje, akik onnan kiemelkednek azoknak lehet esélyük a másodosztályokban talán. Emlékszem még Mezey mester egyszer edzőtáborban volt a Vidivel valahol talán Mallorcán, és ott edzőmeccsen kikaptak egy talán negyedosztályú gárdától. Mezey nyilatkozata szerint a spanyoloknál "Xavi és Iniesta típusú" játékosok játszottak ezért az eredmény vállalható. Ha azt vesszük hogy Andorra a spanyol ötből válogat, a mostani válogatott játékosok meg nem nagyon férnének be az akkori Vidibe, még nem is annyira meglepő :)

Elnezest valasz lemaradt :)

Persze hogy igaz, de nem megsertve sokan itt a forumon az orrokig nem latnak, fradi kiesik egy alban nb3 csapattol hagyuk mar a kifogas az mindig meg van es meg is lesz , következmeny sose.
Tegnapi mecs ugyanez, amig idehaza nicsenek rendbe teve a dolgok addig ez is lesz.

Es nem is fog semmi itt valtozni elmondom.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára laller89 2017.06.10. 12:53-kor.

BlancoAgilon38

HozzászólásSzerző: BlancoAgilon38 » 2017.06.10. 12:50

Hú, de unalmas vagyok.

laller89
Ifista

HozzászólásSzerző: laller89 » 2017.06.10. 13:04

SuperDepor írta:
laller89 írta:
SuperDepor írta:amit az előbb leírtál abból már összeraktam

Szoval nincs mire büszkenek lenni senkinek, ugy ahogy van szetkelllene vagni a jelenlegi rendszert valami ertelmesebbet kitalalni.

Ez hogy folyamatosan basz. ak bele a penzt a semmibe mar k. var idegesitü el is hiszem sokan nem akrnak uj stadionaokat.

A válaszomat már leírtam egyszer, ugyanaz vonatkozik erre is. Egy andorrai vereség után nem lehet azzal érvelni, h nincs miből válogatni.

Dehogynem lehet dehogynem ne legyünk mar ennyire csölatasuk hiba vagyunk fizikailag es tudasban is messze andora felett a foci a fejben kezdödik es a labakban vegzödik.

Ezek akiket idehaz kinevelünk amatör futbalistak ezt a nagy nyeszlett gyereket is Balogh vagy hogy hivjak tönkre tettek a seria A ban egy jo labda atvetele nincs nem hogy golja.

Vagy hany fiatal tudott megragadni tartosan külföldi klubban a kezdöben? kapasbol csak nagy adam ugrik be a többi mint hulladek selejt de nincs ezzel problema csak akkor ne irjuk hogy andora elleni vereseg micsoda tragedia.

BlancoAgilon38

HozzászólásSzerző: BlancoAgilon38 » 2017.06.10. 13:07

Lehet sétálni. Családtaggal együtt. Bíztam ebben az emberben. , de mindig rá kell döbbenni: Magyarország, így szeretlek.

laller89
Ifista

HozzászólásSzerző: laller89 » 2017.06.10. 13:12

SuperDepor írta:
laller89 írta:
SuperDepor írta:amit az előbb leírtál abból már összeraktam

Mindegy mar igy is feleslegesen belementem a dologba napestig lehetne sorolni hogy mik a problemak a hazai fociban.

Nekem ez hogy kikaptunk egy nagyreszt 5. osztalybol valogatott csapttol nem meglepö ennyi.

SuperDepor
Moderátor

HozzászólásSzerző: SuperDepor » 2017.06.10. 13:13

laller89 írta:
SuperDepor írta:
laller89 írta:

Mindegy mar igy is feleslegesen belementem a dologba napestig lehetne sorolni hogy mik a problemak a hazai fociban.

Nekem ez hogy kikaptunk egy nagyreszt 5. osztalybol valogatott csapttol nem meglepö ennyi.

értem, ezen nem veszünk össze
Ne aggódjatok hát a holnapért mert a holnap majd aggódik magáért. Elég minden napnak a maga baja.

raab
Sztár

HozzászólásSzerző: raab » 2017.06.10. 13:14

laller89 írta:
SuperDepor írta:
laller89 írta:

Dehogynem lehet dehogynem ne legyünk mar ennyire csölatasuk hiba vagyunk fizikailag es tudasban is messze andora felett a foci a fejben kezdödik es a labakban vegzödik.

Ezek akiket idehaz kinevelünk amatör futbalistak ezt a nagy nyeszlett gyereket is Balogh vagy hogy hivjak tönkre tettek a seria A ban egy jo labda atvetele nincs nem hogy golja.

Vagy hany fiatal tudott megragadni tartosan külföldi klubban a kezdöben? kapasbol csak nagy adam ugrik be a többi mint hulladek selejt de nincs ezzel problema csak akkor ne irjuk hogy andora elleni vereseg micsoda tragedia.

"...hiba vagyunk fizikailag es tudasban is messze andora felett ..."
éppen ezért tragédia akárhogy csűröd csavarod, ha nem lennénk tudásban MESSZE Andorra felett akkor nyilvánvalóan nem lenne tragédia csak sima szopás....

cain
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: cain » 2017.06.10. 13:40

Szarka írta:
Cselszky írta:http://www.dailymotion.com/video/x5puf4j

Balázs lelkileg belerokkan ebbe a pozícióba. Nem szabadna csapatkapitánynak lennie, sőt, jobban járt volna, ha anno hollandban nem fut akkorát, és lehozza a karrierjét valami kiscsapatnál, mint egy 4-5 millás tucatjátékos. Így, hogy drágán elvitték az oroszok, majd még drágábban elpasszolták, mint a legdrágább magyar, olyan elvárást tettek a vállára, aminek nem felelhetett meg. Jöttek a hülye döntések is, egyre keletebbre távozás, és közbe elvárás lett az is, hogy húzza a válogatottat, miközben arra sem megfelelő. Ő csak egy átlagos képességű szélső, nem vezéregyéniség. Próbált ennek megfelelni, de nem képes rá. Ahogy a tudása is kopik, egyre kevésbé. De kritikát rendre megkapja, őt találja meg a tömeg, mert ő került ebbe a reflektorfénybe, talán még akaratán kívül is.
Én látom rajta, hogy igenis igyekszik, ő tényleg akar a magyar mezben, csak messze nem képes arra, amit elvárnak tőle. Nem csk, ő nem tudja összekapni a fiúkat. Most is Gerát és Szalait hiányolja, szerintem leginkább lelki támaszként. Játékosként pedig sose tudta igazából azt hozni, amit Hollandiában elért, de az lett a mérce.

ha dzsudzsák egy átlagos szélső, akkor viszont nem kell fennakadni az ilyen eredményeken generációváltással egybekötött sok sérültnél.
Life is death, death is life.
No life, no death.
Life is life, death is death.

adrenalin69
Aranylabdás
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: adrenalin69 » 2017.06.10. 13:43

laller89 írta:
SuperDepor írta:
laller89 írta:

Mindig van valaki aki okoskodik! Ma te adod itt a hülyét! Ha az amatőr, bármiben is jobb mint a profi, az nagy szégyen a profira nézve! Ennyi!
Az Újpest csapata megszakítás nélkül,1912-óta nb1-es.
Vannak, akik nem eladók,
És hitüket belül hordják,
Nem látszik a gyöngy a sárban,
Mégis övék az ország.

Vénaszkenner
Serdülõ

HozzászólásSzerző: Vénaszkenner » 2017.06.10. 16:46

BlancoAgilon38 írta:Nem igazán lapozgatok, vagy keresek bármit is. Ilyenkor egy dolog az alap: Lemondás.. Én sokáig védtem is a magam szintjén. Elfogyott.

Nem csak hogy védted. Óriási magabiztossággal megleckéztetted aki kritizálni merte a német összeállításait és kritikán aluli kommunikációs szókásait. Minden kétkedő megkapta a magáét. Nem számított hogy az EB után (de inkább előtt) egyre jobban beleolvadt a Fidesz köreibe, hogy Orbánnal és Szöllősivel járt ki a Pancho Arénába. Le volt szarva a feröeri döntetlen meg a védelem össze-visszasága, ami, ha őszintén vagyunk, Storck alatt soha nem volt jól megszervezve. Az egyetlen jó dolog ebben a vereségben, hogy szarul érzed magad.
"Ha sétálok a sporttelepen és meglátom a szemetet a földön, akkor nem felhívok valakit, hogy jöjjön oda és szedje fel, hanem lehajolok érte és kidobom." (Kubatov Gábor, 2017)

BlancoAgilon38

HozzászólásSzerző: BlancoAgilon38 » 2017.06.10. 16:58

Vénaszkenner írta:
BlancoAgilon38 írta:Nem igazán lapozgatok, vagy keresek bármit is. Ilyenkor egy dolog az alap: Lemondás.. Én sokáig védtem is a magam szintjén. Elfogyott.

Nem csak hogy védted. Óriási magabiztossággal megleckéztetted aki kritizálni merte a német összeállításait és kritikán aluli kommunikációs szókásait. Minden kétkedő megkapta a magáét. Nem számított hogy az EB után (de inkább előtt) egyre jobban beleolvadt a Fidesz köreibe, hogy Orbánnal és Szöllősivel járt ki a Pancho Arénába. Le volt szarva a feröeri döntetlen meg a védelem össze-visszasága, ami, ha őszintén vagyunk, Storck alatt soha nem volt jól megszervezve. Az egyetlen jó dolog ebben a vereségben, hogy szarul érzed magad.

Idióta egy fasz vagy, semmi több, te barom.

adrenalin69
Aranylabdás
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: adrenalin69 » 2017.06.10. 17:08

Vénaszkenner írta:

Minden rosszban van valami jó neked? lol
Az Újpest csapata megszakítás nélkül,1912-óta nb1-es.
Vannak, akik nem eladók,
És hitüket belül hordják,
Nem látszik a gyöngy a sárban,
Mégis övék az ország.

Westman
Tartalék

HozzászólásSzerző: Westman » 2017.06.10. 17:18

Azt hittem Storck-ra nem fognak nyomást gyakorolni az Orbán-Csányi-Fidesz tetvek, hát rohadtul nagyot tévedtem. A fehérvári Vinicius Csicska Paulo mi a bánatos faszomnak kellett a válogatottba? Menjen az anyjához haza azt cumizzon még anyatejet mert éretlen kis csicska. Dzsuzsák mit tudott csinálni,tenni? Semmit,vágjuk ki a francba,mert egy ember helyét elveszi és produktum nulla mögötte.

Cselszky
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Cselszky » 2017.06.10. 18:08

BlancoAgilon38 írta:
Vénaszkenner írta:

Ránehezedett a lelkére a tragédia.
GARAMVÖLGYI LAJOS (1952-2008) :( Köszönet mindenért, Gara! MIKLÓS FEHÉR (1979 - PARA SEMPRE) Tóth Móni, nyugodj békében! :( Soha nem feledünk! R.I.P. Baldj! :( DVSC-TEVA!

BlancoAgilon38

HozzászólásSzerző: BlancoAgilon38 » 2017.06.10. 18:19

Cselszky írta:
BlancoAgilon38 írta:
Vénaszkenner írta:Nem csak hogy védted. Óriási magabiztossággal megleckéztetted aki kritizálni merte a német összeállításait és kritikán aluli kommunikációs szókásait. Minden kétkedő megkapta a magáét. Nem számított hogy az EB után (de inkább előtt) egyre jobban beleolvadt a Fidesz köreibe, hogy Orbánnal és Szöllősivel járt ki a Pancho Arénába. Le volt szarva a feröeri döntetlen meg a védelem össze-visszasága, ami, ha őszintén vagyunk, Storck alatt soha nem volt jól megszervezve. Az egyetlen jó dolog ebben a vereségben, hogy szarul érzed magad.

Elég volt ezekből a majmokból. Emlékszel? Még Veled beszéltük kávázás előtt, hogy Jürgen micsoda felkészítést tart. Adatlapok, ilyen és olyan felkészülési cuccok. Ezekkel mi van Elfogytak? Tényleg vissza fogunk süllyedni a nagy magyar valóságban? Iszonyat. Ahogy Nyúl írta: a fia is alkalmazott már...nem is tudtam.

Cselszky
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Cselszky » 2017.06.10. 18:56

BlancoAgilon38 írta:
Cselszky írta:
BlancoAgilon38 írta:Idióta egy fasz vagy, semmi több, te barom.

Elég volt ezekből a majmokból. Emlékszel? Még Veled beszéltük kávázás előtt, hogy Jürgen micsoda felkészítést tart. Adatlapok, ilyen és olyan felkészülési cuccok. Ezekkel mi van Elfogytak? Tényleg vissza fogunk süllyedni a nagy magyar valóságban? Iszonyat. Ahogy Nyúl írta: a fia is alkalmazott már...nem is tudtam.

De az úgy is volt. Hogy az elmúlt 10 hónapban mi a tököm zajlik, azt nem tudom, csak sejtésem vannak.
GARAMVÖLGYI LAJOS (1952-2008) :( Köszönet mindenért, Gara! MIKLÓS FEHÉR (1979 - PARA SEMPRE) Tóth Móni, nyugodj békében! :( Soha nem feledünk! R.I.P. Baldj! :( DVSC-TEVA!

BlancoAgilon38

HozzászólásSzerző: BlancoAgilon38 » 2017.06.10. 19:51

Cselszky írta:
BlancoAgilon38 írta:
Cselszky írta:Ránehezedett a lelkére a tragédia.

De az úgy is volt. Hogy az elmúlt 10 hónapban mi a tököm zajlik, azt nem tudom, csak sejtésem vannak.

Igen, jogos. Széttárt karok. Oda jutok lassan, hogy már a nemzeti csapat meccseit se fogom nézni. Egy éve, mikor egyenlítettünk Izland ellen, a tesómmal indiántáncot jártunk.

Vissza: “www.nb1.hu”