Nagy Ádám újra a kispadon találta magát

Bejg Lee
Sztár

Re: Nagy Ádám újra a kispadon találta magát

HozzászólásSzerző: Bejg Lee » 2016.12.06. 07:49

Nem jó jel ....
"When the Priest killed a Maiden in the Metal Church - Armored Saints and Warlocks watched the Slaughter
Rage of the Slayer forced the Pretty Maids - To Kiss the Queen in Crimson Glory" - SABATON

Ferencváros // Man Utd
BL-menõ

HozzászólásSzerző: Ferencváros // Man Utd » 2016.12.06. 08:16

Hétfőnként nem játszik. Az neki pecanap, mint anno Váczi Zolinak :D
29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29

cain
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: cain » 2016.12.06. 12:18

Bejg Lee írta:Nem jó jel ....

nem hát, főleg a bolognának.
Kép
Life is death, death is life.
No life, no death.
Life is life, death is death.

RC
Moderátor

HozzászólásSzerző: RC » 2016.12.06. 13:00

Kókler ez a Donadoni.
Ria-ria-Sabaria
Piros-fehér-kék

Dottorre
Tartalék

HozzászólásSzerző: Dottorre » 2016.12.06. 14:37

Egyszerűen nem értem. Nélküle egy árva pontot nem szerzett még a Bologna a bajnokságban. Nyilván más, belső dolgok lehetnek itt a háttérben, vagy magatartásbeli, vagy fizikai problémára gyanakszom.

Morhguel
Serdülõ

HozzászólásSzerző: Morhguel » 2016.12.06. 14:52

Ez az olasz oldal konkrétan azt mondja, hogy a csapat csak Nagy Ádámmal hozhatna formajavulást:

http://corrieredibologna.corriere.it/bo ... 6942.shtml

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2016.12.06. 14:56

Dottorre írta:Egyszerűen nem értem. Nélküle egy árva pontot nem szerzett még a Bologna a bajnokságban. Nyilván más, belső dolgok lehetnek itt a háttérben, vagy magatartásbeli, vagy fizikai problémára gyanakszom.

nem hinném, + magatartásbelit alapból kizárnám, amennyit eddig láthattunk srácról...

Nem vagyok híve a magyar focisták bullshit generátorának, de itt tényleg elég bő a keret a középpályára, szerintem a kupát is komolyan akarja/ta venni Donna Tóni (aki egyébként olasz szinten egy marhára közepes szürke edző) és azért irányította át Ádámot. ugyanakkor tudja, hogy 3 naponta meccseket még azért nem nagyon kenne-vágna a srác. Szerintem következő meccsen kezdő lesz. Persze, ha addig nem rúgják ki a maestrót. :)

Amúgy annyira nem rossz dolog az, hogy szinte sosincs a pályán, amikor kikap a csapat, ez azért másoknak is szemet szúr, a jó pr-hoz szükség van az ilyenre is, ami ott sokat számít, hogy lehetőséget kapjon.
Kolorcity Kazincbarcikai SC - Hajrá Vegyész!!!

Burnsley FC, Borussia Münchengladbach

Kocsis Erzsébet

HozzászólásSzerző: Kocsis Erzsébet » 2016.12.06. 15:31

Maradonapoli írta:
Dottorre írta:Egyszerűen nem értem. Nélküle egy árva pontot nem szerzett még a Bologna a bajnokságban. Nyilván más, belső dolgok lehetnek itt a háttérben, vagy magatartásbeli, vagy fizikai problémára gyanakszom.

nem hinném, + magatartásbelit alapból kizárnám, amennyit eddig láthattunk srácról...

Nem vagyok híve a magyar focisták bullshit generátorának, de itt tényleg elég bő a keret a középpályára, szerintem a kupát is komolyan akarja/ta venni Donna Tóni (aki egyébként olasz szinten egy marhára közepes szürke edző) és azért irányította át Ádámot. ugyanakkor tudja, hogy 3 naponta meccseket még azért nem nagyon kenne-vágna a srác. Szerintem következő meccsen kezdő lesz. Persze, ha addig nem rúgják ki a maestrót. :)

Amúgy annyira nem rossz dolog az, hogy szinte sosincs a pályán, amikor kikap a csapat, ez azért másoknak is szemet szúr, a jó pr-hoz szükség van az ilyenre is, ami ott sokat számít, hogy lehetőséget kapjon.

Pontosan erről van szó. Néhányan imádnak jajgatni, pánikolni és az ördögöt a falra festeni. Nyugi. Pl. Krafth sem játszott egy percet tegnap, aki a kupameccsen gólt és gólpasszt produkált. Nagy már csak azért is játszani fog a következő bajnokin, mert Pulgar tegnap ki lett állítva. Hogy utóbbihoz miért ragaszkodik ennyit Donadoni, az mondjuk érthetetlen.

Gunners
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Gunners » 2016.12.06. 16:27

Kocsis Erzsébet írta:
Maradonapoli írta:

Pontosan erről van szó. Néhányan imádnak jajgatni, pánikolni és az ördögöt a falra festeni. Nyugi. Pl. Krafth sem játszott egy percet tegnap, aki a kupameccsen gólt és gólpasszt produkált. Nagy már csak azért is játszani fog a következő bajnokin, mert Pulgar tegnap ki lett állítva. Hogy utóbbihoz miért ragaszkodik ennyit Donadoni, az mondjuk érthetetlen.

Amikor Pulgar játszik Nagy helyén akkor általában jön neki a piros lap is. Múltkor is így volt.
Go Gunners Hajrá Videoton

S.O.A.D.
Sztár

HozzászólásSzerző: S.O.A.D. » 2016.12.06. 19:04

cain írta:
Bejg Lee írta:Nem jó jel ....

nem hát, főleg a bolognának.
Kép

Mi is csak kínlódunk mióta lelépett a srác. Elsőre nem tűnik látványosnak amit hoz, de piszok hasznos.

Vissza: “www.nb1.hu”