Kleinheislert is behívta Storck a válogatottba

nb1.hu12
Toborzórajáró

HozzászólásSzerző: nb1.hu12 » 2017.05.25. 16:32

Magyarország – Oroszország és Andorra ellen készülünk.

Utólag a Ferencvárosban futballozó Kleinheisler László is bekerült a június 5-i, Oroszország elleni barátságos mérkőzésre, illetve a négy nappal későbbi andorrai világbajnoki selejtezőre készülő magyar labdarúgó-válogatott keretébe.

A magyar szövetség honlapjának közlése szerint a középpályással együtt lett teljes Bernd Storck szövetségi kapitány 25 fős csapata. Kleinheisler, valamint a Vasas két futballistája a szerdai Magyar Kupa-döntő után csatlakozik a válogatotthoz.

Gellei kihirdette a válogatott keretet, Détári, Pintér és Dombi is benne - NB1.hu

Pintér, Détári és Dombi újra válogatott lesz

A végleges keret:

kapusok:

Gulácsi Péter (RB Leipzig), Megyeri Balázs (Greuther Fürth), Gróf Dávid (Budapest Honvéd)

védők:

Bese Barnabás (Le Havre), Kleisz Márk (Vasas FC), Lang Ádám (Dijon FCO), Kocsis Gergő (Dunaszerdahely), Kádár Tamás (Dinamo Kijev), Vinícius Paulo (Videoton FC), Hangya Szilveszter (Vasas FC), Tóth Bence (Puskás Akadémia)

középpályások:

Nagy Ádám (Bologna), Elek Ákos (Kajrat Almati), Szoboszlai Dominik (RB Salzburg), Dzsudzsák Balázs (al-Vahda), Márkvárt Dávid (Puskás Akadémia), Nagy Dominik (Legia Warszawa), Sallai Roland (Palermo), Gyurcsó Ádám (Pogon Szczesin), Kalmár Zsolt (Bröndby), Stieber Zoltán (1. FC Kaiserslautern), Kleinheisler László (Ferencváros)

támadók:

Szalai Ádám (1899 Hoffenheim), Priskin Tamás (Slovan Bratislava), Eppel Márton (Budapest Honvéd)

moti77
Sztár

Re: Kleinheislert is behívta Storck a válogatottba

HozzászólásSzerző: moti77 » 2017.05.25. 17:26

a kis vukkot minek, tolmácsnak?

Lassie19
Toborzórajáró

HozzászólásSzerző: Lassie19 » 2017.05.25. 17:39

Annak a hihetelen sok gyönyörű megmozdulásnak és tavasszal lőtt temérdek gólnak szól a meghívó Kleinheisler részére.
Egész egyszerűen lefocizta a mezőnyt a tavaszi szezonban !!
Szép dátum ez a 2016.Január 09.
Sikerült beregisztrálnom ide.... 2004 óta követem az oldalt és 2006-tól próbálkoztam a regisztrációval....Végre sikerült , 10 év várakozási id? után.Na ez a Rekord !

Gunners
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Gunners » 2017.05.25. 17:51

Megérdemli így is van! Egy vicc vagy Stroke!
Go Gunners Hajrá Videoton

banok
Aranylabdás
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: banok » 2017.05.25. 17:51

Egyszer már bejött...

Gunners
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Gunners » 2017.05.25. 17:54

banok írta:Egyszer már bejött...

Kétszer! Osztrákok ellen még. De közelebb áll a valósághoz amit most látunk nálatok tőle. Azt nem mondom hogy jogosan került anno az NB3-ba, de semmi extra a gyerek. Egy közepes nb1-es játékos.

SuperDepor
Moderátor

HozzászólásSzerző: SuperDepor » 2017.05.25. 17:55

Legyen, oké, én bízok mindenkiben, jussunk ki az EB-re, ellenben a kiemelkedő teljesítményt nyújtó játékosokat is meg lehetne tisztelni időnként egy meghívóval.
Ne aggódjatok hát a holnapért mert a holnap majd aggódik magáért. Elég minden napnak a maga baja.

adrenalin69
Aranylabdás
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: adrenalin69 » 2017.05.25. 18:00

Bohóc ez is!
Az Újpest csapata megszakítás nélkül,1912-óta nb1-es.
Vannak, akik nem eladók,
És hitüket belül hordják,
Nem látszik a gyöngy a sárban,
Mégis övék az ország.

BEARGRYLLS
Sztár

HozzászólásSzerző: BEARGRYLLS » 2017.05.25. 18:00

Ha ez kell, hogy Brémában maradhasson...
Szívünk zöld-fehér, mindennél többet ér...
FK Anzsi Mahacskala

Gunners
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Gunners » 2017.05.25. 18:03

adrenalin69 írta:Bohóc ez is!

El kell adni legalább a Poznanhoz a gyereket tudod. :) Kicsit besegít a sváb a honfitársainak. :D

Libritor
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Libritor » 2017.05.25. 18:04

Nagyon szerelmes lett bele Storck...

Reginald McFreez
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Reginald McFreez » 2017.05.25. 18:10

Gunners írta:

El kell adni legalább a Poznanhoz a gyereket tudod. :) Kicsit besegít a sváb a honfitársainak. :D

Ó, a fehérvári jóindulat a kis vörös geci irányába, de édes... :) (Amúgy nem tom, minek hívta be, hivatalosan biztos valami pszichológiai maszlaggal, vagy valami közhelyes képességalapú maszlaggal jönne Storck, de igazából szerintem is valami olyasmi van benne, mint amit Libri írt, hogy szerelmes bele, mert az ő béjbije, az ő tulajdonképpeni felfedezettje. Persze lehet csorog neki egy kevés Vörösbaranyi gecijéből is... de akkor meg dögöljön meg)
Nancy - Why do you do that? The whole sexist thing? The whole oppression thing? Why do you do that?
Hooman - You guys scare the shit out of us.

Ne zavarj, amikor pánikolok - Tunyacsáp

Autodidakta vagyok. Ezt a szót is én tanítottam meg magamnak. - Brooke

Gunners
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Gunners » 2017.05.25. 18:21

Reginald McFreez írta:
Gunners írta:

Ó, a fehérvári jóindulat a kis vörös geci irányába, de édes... :) (Amúgy nem tom, minek hívta be, hivatalosan biztos valami pszichológiai maszlaggal, vagy valami közhelyes képességalapú maszlaggal jönne Storck, de igazából szerintem is valami olyasmi van benne, mint amit Libri írt, hogy szerelmes bele, mert az ő béjbije, az ő tulajdonképpeni felfedezettje. Persze lehet csorog neki egy kevés Vörösbaranyi gecijéből is... de akkor meg dögöljön meg)

Ugyanez volt róla a véleményem mindig is :D Mint írtam nem volt jogos hogy letették az NB3-ba, de erősen túl van értékelve. Tehetsége még lenne talán, de valahol 8 általános szintjén mozoghat agyilag.

Reginald McFreez
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Reginald McFreez » 2017.05.25. 18:37

Gunners írta:
Reginald McFreez írta:
Gunners írta:El kell adni legalább a Poznanhoz a gyereket tudod. :) Kicsit besegít a sváb a honfitársainak. :D

Ugyanez volt róla a véleményem mindig is :D Mint írtam nem volt jogos hogy letették az NB3-ba, de erősen túl van értékelve. Tehetsége még lenne talán, de valahol 8 általános szintjén mozoghat agyilag.

Hát, a fejében valami nagyon nem OK... lazára veszi a figurát, leszopatják, majdhogy kampó a karrierjének, erre kap egy ekkora kibaszott esélyt, és... nem is értem amúgy... konkrétan egy idióta a srác. Egyéb dolga sem lett volna Németországban, mint lelkiismeretesen edzeni meg nyelvet tanulni: tudatosan építeni a karrierjét. Az ő korában a labdarúgáshoz elengedhetetlen testrészeimen kívül igen sokat odaadtam volna azért, ami neki megadatott.
Nancy - Why do you do that? The whole sexist thing? The whole oppression thing? Why do you do that?

Gunners
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Gunners » 2017.05.25. 18:47

Reginald McFreez írta:
Gunners írta:
Reginald McFreez írta:Ó, a fehérvári jóindulat a kis vörös geci irányába, de édes... :) (Amúgy nem tom, minek hívta be, hivatalosan biztos valami pszichológiai maszlaggal, vagy valami közhelyes képességalapú maszlaggal jönne Storck, de igazából szerintem is valami olyasmi van benne, mint amit Libri írt, hogy szerelmes bele, mert az ő béjbije, az ő tulajdonképpeni felfedezettje. Persze lehet csorog neki egy kevés Vörösbaranyi gecijéből is... de akkor meg dögöljön meg)

Hát, a fejében valami nagyon nem OK... lazára veszi a figurát, leszopatják, majdhogy kampó a karrierjének, erre kap egy ekkora kibaszott esélyt, és... nem is értem amúgy... konkrétan egy idióta a srác. Egyéb dolga sem lett volna Németországban, mint lelkiismeretesen edzeni meg nyelvet tanulni: tudatosan építeni a karrierjét. Az ő korában a labdarúgáshoz elengedhetetlen testrészeimen kívül igen sokat odaadtam volna azért, ami neki megadatott.

Ha elpasszolják a Lechez akkor még kap egy utolsó utáni esélyt hogy valami legyen belőle külföldön. Ha onnan esetleg ki tud emelkedni akkor még lehet belőle valami, de mint láttjuk a Fradiban sem csinál sok mindent szóval nem lesz neki nagy külföldi karrier ebből.

BlancoAgilon38

HozzászólásSzerző: BlancoAgilon38 » 2017.05.26. 07:00

Reginald McFreez írta:
Gunners írta:
Reginald McFreez írta:Ó, a fehérvári jóindulat a kis vörös geci irányába, de édes... :) (Amúgy nem tom, minek hívta be, hivatalosan biztos valami pszichológiai maszlaggal, vagy valami közhelyes képességalapú maszlaggal jönne Storck, de igazából szerintem is valami olyasmi van benne, mint amit Libri írt, hogy szerelmes bele, mert az ő béjbije, az ő tulajdonképpeni felfedezettje. Persze lehet csorog neki egy kevés Vörösbaranyi gecijéből is... de akkor meg dögöljön meg)

Nem értem én ezt. Páran buktak már meg a nyelv miatt...Dombi, Pintér ugrik be hirtelen.

Reginald McFreez
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Reginald McFreez » 2017.05.26. 07:05

BlancoAgilon38 írta:
Reginald McFreez írta:
Gunners írta:Ugyanez volt róla a véleményem mindig is :D Mint írtam nem volt jogos hogy letették az NB3-ba, de erősen túl van értékelve. Tehetsége még lenne talán, de valahol 8 általános szintjén mozoghat agyilag.

Nem értem én ezt. Páran buktak már meg a nyelv miatt...Dombi, Pintér ugrik be hirtelen.

Szerintem az ügynöknek a minél zsírosabb szerződés kicsikarásán túl érdekében kéne, hogy álljon az is, hogy motiválja/agitálja/segítse a fiát az ilyen tevékenységekben, ha már a hülyegyerek magától nem bírja felfogni...

BlancoAgilon38

HozzászólásSzerző: BlancoAgilon38 » 2017.05.26. 07:17

Reginald McFreez írta:
BlancoAgilon38 írta:
Reginald McFreez írta:Hát, a fejében valami nagyon nem OK... lazára veszi a figurát, leszopatják, majdhogy kampó a karrierjének, erre kap egy ekkora kibaszott esélyt, és... nem is értem amúgy... konkrétan egy idióta a srác. Egyéb dolga sem lett volna Németországban, mint lelkiismeretesen edzeni meg nyelvet tanulni: tudatosan építeni a karrierjét. Az ő korában a labdarúgáshoz elengedhetetlen testrészeimen kívül igen sokat odaadtam volna azért, ami neki megadatott.

Szerintem az ügynöknek a minél zsírosabb szerződés kicsikarásán túl érdekében kéne, hogy álljon az is, hogy motiválja/agitálja/segítse a fiát az ilyen tevékenységekben, ha már a hülyegyerek magától nem bírja felfogni...

Alap lenne. Alap lenne a hülyegyerek fejében is, hogy azért a konyhanyelvet megtanulja. Nem nagy ügy, szerintem rövid idő alatt meg lehet szerezni ezt a tudást. De ha már látom, hogy annyira sötét, akkor addig verem, amíg meg nem teszi. Ha meg így se megy...zsebre a bankókkal és hulljon a férgese!

Vénaszkenner
Serdülõ

HozzászólásSzerző: Vénaszkenner » 2017.05.26. 08:21

BlancoAgilon38 írta:
Reginald McFreez írta:
BlancoAgilon38 írta:Nem értem én ezt. Páran buktak már meg a nyelv miatt...Dombi, Pintér ugrik be hirtelen.

Alap lenne. Alap lenne a hülyegyerek fejében is, hogy azért a konyhanyelvet megtanulja. Nem nagy ügy, szerintem rövid idő alatt meg lehet szerezni ezt a tudást. De ha már látom, hogy annyira sötét, akkor addig verem, amíg meg nem teszi. Ha meg így se megy...zsebre a bankókkal és hulljon a férgese!

Lehet ezt egyénekre is lebontani, de itt van egy összkép is, ami mellett nem szabad elmenni. Magyarországon beszélnek a legkevesebb idegen nyelvet az EU-n belül. Tényleg katasztrófa az emberek 99% angolja is - még alapvető kommunikációra sem alkalmas. A futballra visszatérve, csodálom hogy az akadémiák sem hoztak semmilyen előrelépést ezen a téren. Úgy küldenek ki gyerekeket külföldre, hogy semmilyen nyelvtudásuk nincs. Hihetetlen - mi megy ott tanulás címen? Aztán, persze, senki nem tiltja meg a játékosokat, hogy magukat képezzenek, ahogy sokan meg is teszik. De mégsem ezen kell hogy legyen a hangsúly. Te miért nem tanultál önként római mitológiát 15 évesen? Nem olyan könnyű az, ha nincs aki megismerkedjen vele. Mindenesetre, nyelvismeret téren durván le vagyunk maradva Balkántól is.
"Ha sétálok a sporttelepen és meglátom a szemetet a földön, akkor nem felhívok valakit, hogy jöjjön oda és szedje fel, hanem lehajolok érte és kidobom." (Kubatov Gábor, 2017)

BlancoAgilon38

HozzászólásSzerző: BlancoAgilon38 » 2017.05.26. 08:25

Vénaszkenner írta:
BlancoAgilon38 írta:
Reginald McFreez írta:Szerintem az ügynöknek a minél zsírosabb szerződés kicsikarásán túl érdekében kéne, hogy álljon az is, hogy motiválja/agitálja/segítse a fiát az ilyen tevékenységekben, ha már a hülyegyerek magától nem bírja felfogni...

Lehet ezt egyénekre is lebontani, de itt van egy összkép is, ami mellett nem szabad elmenni. Magyarországon beszélnek a legkevesebb idegen nyelvet az EU-n belül. Tényleg katasztrófa az emberek 99% angolja is - még alapvető kommunikációra sem alkalmas. A futballra visszatérve, csodálom hogy az akadémiák sem hoztak semmilyen előrelépést ezen a téren. Úgy küldenek ki gyerekeket külföldre, hogy semmilyen nyelvtudásuk nincs. Hihetetlen - mi megy ott tanulás címen? Aztán, persze, senki nem tiltja meg a játékosokat, hogy magukat képezzenek, ahogy sokan meg is teszik. De mégsem ezen kell hogy legyen a hangsúly. Te miért nem tanultál önként római mitológiát 15 évesen? Nem olyan könnyű az, ha nincs aki megismerkedjen vele. Mindenesetre, nyelvismeret téren durván le vagyunk maradva Balkántól is.

Nem értem a párhuzamot egy praktikus tudást jelentő nyelvismeret és a római mitológia között. Mivel nincs is.
Az akadémiák kapcsán igazat adok neked, valóban képezni kéne a fiatalokat. Hallottam olyat, hogy drog, pia és ribancok vannak a középpontban. Egy akadémiát megjárt edző mesélte: kezelhetetlenek lesznek csikó korukra, elhiszik, hogy ők szarták a labdát is.

Vissza: “www.nb1.hu”