Élő közvetítés a Magyar Kupa elődöntőjének visszavágóiról

just
Tartalék

Re: Élő közvetítés a Magyar Kupa elődöntőjének visszavágóiról

HozzászólásSzerző: just » 2017.05.17. 21:40

ManBat írta:
just írta:
ManBat írta:Ha pedig a sündisznótaktika mellett rúgnak egy gólt, akkor meg az lenne a gond, hogy feladta a játékteret és csak az egy gól kihúzására ment.

A ha nem jåtszik. Nekünk a pontok kellenek. És ez luxus

Nem játszik, de te abból indulsz ki, hogy ha beállt volna a csapat teljes védekezésbe, akkor nem rúgnak gólt. És ez is egy "ha".

Jó hagyjuk! Nem tudsz meggyőzni,mert észérvek nincsenek.
"Úgy vélem,a mûvem csak akkor lesz befejezve ha meghaltam és eltemetnek" John Lennon
Angyalföld
http://www.youtube.com/watch?v=I-NRriHlLUk

just
Tartalék

HozzászólásSzerző: just » 2017.05.17. 21:42

just írta:
ManBat írta:
just írta:A ha nem jåtszik. Nekünk a pontok kellenek. És ez luxus

Nem játszik, de te abból indulsz ki, hogy ha beállt volna a csapat teljes védekezésbe, akkor nem rúgnak gólt. És ez is egy "ha".

Amúgy a világ szebbik felén is ezt csinálják..tudod,célfutball
"Úgy vélem,a mûvem csak akkor lesz befejezve ha meghaltam és eltemetnek" John Lennon
Angyalföld

ManBat
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: ManBat » 2017.05.17. 21:43

just írta:
just írta:
ManBat írta:Nem játszik, de te abból indulsz ki, hogy ha beállt volna a csapat teljes védekezésbe, akkor nem rúgnak gólt. És ez is egy "ha".

Amúgy a világ szebbik felén is ezt csinálják..tudod,célfutball

A világ szebbik felén megvan hozzá az a szervezettség, amivel ki lehet húzni. A mi kis valóságunkban meg marad a 93. perc, mint a románok vagy a svédek ellen.
Az idő lejár
A világ megáll
Hogy hited mit ér
Arról bírád ítél

НИКОГАШ СЕВЕРНА!

just
Tartalék

HozzászólásSzerző: just » 2017.05.17. 21:44

5!
Angyalföld

ManBat
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: ManBat » 2017.05.17. 21:45

Szép figura.
Az idő lejár
A világ megáll
Hogy hited mit ér
Arról bírád ítél

НИКОГАШ СЕВЕРНА!

ManBat
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: ManBat » 2017.05.17. 21:46

Ejj de kár, hogy nem két órával előbb volt a meccs, pedig múltkor kacérkodtam a felutazás gondolatával...
Az idő lejár
A világ megáll
Hogy hited mit ér
Arról bírád ítél

НИКОГАШ СЕВЕРНА!

just
Tartalék

HozzászólásSzerző: just » 2017.05.17. 21:56

Bravo! A kövesdnek nagyon össze kell kapnia magát ha valamit akar..ennél többet vártam. De azért nem reklamálok...
Angyalföld

ManBat
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: ManBat » 2017.05.17. 22:04

just írta:Bravo! A kövesdnek nagyon össze kell kapnia magát ha valamit akar..ennél többet vártam. De azért nem reklamálok...

Szvsz Radványi egy eleve nehéz helyzetből indulva inkább beáldozta a kupát, hogy lássa, mennyire számíthat a csapat második vonalára. Hát, ennyire. Neki most úgyis a bajnokság a fontos.
Az idő lejár
A világ megáll
Hogy hited mit ér
Arról bírád ítél

НИКОГАШ СЕВЕРНА!

just
Tartalék

HozzászólásSzerző: just » 2017.05.17. 22:21

Ha nem Tállai lenne a Cézár,azr mondanám,sajnálom Őket..de így...
Angyalföld

Savaria1919
Aranylabdás
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Savaria1919 » 2017.05.17. 22:56

Amióta a Groupamában tartják a kupadöntőket, mindig bejutott a Fradi. Ám egyszer sem sikerült ennek alapján igazságosan elosztani a jegyeket az aktuális résztvevők között. A legutóbbi, Újpest elleni finálé kapcsán lehetett hallani, hogy a hazaiak könnyen juthattak 5 Ft-s belépőkhöz, míg a lilák esetében kártya, és többezres jegyár. Nem lenne meglepő, ha most is hasonló játszódna le, ezúttal az angyalföldiekkel szemben.
Szombathely jobban szereti a Haladást, mert érzi, hogy szeretetével nem sztárokat és egyéneket támogat, hanem az eszményien tiszta amatőr sportszellemet.
Ez a tiszta sport a Haladás érdeme. A Haladás mindegyik játékosa él-hal az egyesületért, s a csapat minden mérkőzésén mindig megtesz mindent, ami tőle telik, akár az NB2-ben játszik, akár az NB1-ben.
- Képes Sport 1940.

ManBat
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: ManBat » 2017.05.17. 22:59

Savaria1919 írta:Amióta a Groupamában tartják a kupadöntőket, mindig bejutott a Fradi. Ám egyszer sem sikerült ennek alapján igazságosan elosztani a jegyeket az aktuális résztvevők között. A legutóbbi, Újpest elleni finálé kapcsán lehetett hallani, hogy a hazaiak könnyen juthattak 5 Ft-s belépőkhöz, míg a lilák esetében kártya, és többezres jegyár. Nem lenne meglepő, ha most is hasonló játszódna le, ezúttal az angyalföldiekkel szemben.

Simán lehet, hogy a tavalyelőtti események lesznek így, hogy nem Derbi a kupadöntő: a Vasas szurkolók kapnak egy kapu mögötti részt, a többi meg a hazaiaké*.

*Oké, hivatalosan semleges pálya, de ez milyen már. Az öltözőben és a lelátókon is felborítva az egész. Szerintem ilyet még Lukasenkó se csinál, pedig nagy Dinamo Minszkes az öreg.
Az idő lejár
A világ megáll
Hogy hited mit ér
Arról bírád ítél

НИКОГАШ СЕВЕРНА!

Savaria1919
Aranylabdás
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Savaria1919 » 2017.05.17. 23:21

ManBat írta:
Savaria1919 írta:Amióta a Groupamában tartják a kupadöntőket, mindig bejutott a Fradi. Ám egyszer sem sikerült ennek alapján igazságosan elosztani a jegyeket az aktuális résztvevők között. A legutóbbi, Újpest elleni finálé kapcsán lehetett hallani, hogy a hazaiak könnyen juthattak 5 Ft-s belépőkhöz, míg a lilák esetében kártya, és többezres jegyár. Nem lenne meglepő, ha most is hasonló játszódna le, ezúttal az angyalföldiekkel szemben.

Simán lehet, hogy a tavalyelőtti események lesznek így, hogy nem Derbi a kupadöntő: a Vasas szurkolók kapnak egy kapu mögötti részt, a többi meg a hazaiaké*.

*Oké, hivatalosan semleges pálya, de ez milyen már. Az öltözőben és a lelátókon is felborítva az egész. Szerintem ilyet még Lukasenkó se csinál, pedig nagy Dinamo Minszkes az öreg.

Ebben állapodtak meg a klubok a versenykiírás elfogadásakor. Tiltakozni gondolom senki sem mert. Amúgy megnézném, mi lenne, ha egyszer nem jut be a Fradi, és lenne pl egy Debrecen - Diósgyőr (vagy Hali - ZTE). Jó sokan mennének ki a Groupamába. Ha rajtam múlna, én visszahoznám az oda-visszavágós rendszert, vagy valóban semleges pályán játszatnám a döntőt.
Erről jut eszembe, hogy a minap néztem vissza a 2014-es kupadöntő büntetőpárbaját. Örülök, hogy ott tudtam lenni élőben, az még semlegesként is nagy élmény volt. Egy igazi kupadöntő.
Szombathely jobban szereti a Haladást, mert érzi, hogy szeretetével nem sztárokat és egyéneket támogat, hanem az eszményien tiszta amatőr sportszellemet.
Ez a tiszta sport a Haladás érdeme. A Haladás mindegyik játékosa él-hal az egyesületért, s a csapat minden mérkőzésén mindig megtesz mindent, ami tőle telik, akár az NB2-ben játszik, akár az NB1-ben.
- Képes Sport 1940.

ManBat
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: ManBat » 2017.05.17. 23:36

Savaria1919 írta:
ManBat írta:

Ebben állapodtak meg a klubok a versenykiírás elfogadásakor. Tiltakozni gondolom senki sem mert. Amúgy megnézném, mi lenne, ha egyszer nem jut be a Fradi, és lenne pl egy Debrecen - Diósgyőr (vagy Hali - ZTE). Jó sokan mennének ki a Groupamába. Ha rajtam múlna, én visszahoznám az oda-visszavágós rendszert, vagy valóban semleges pályán játszatnám a döntőt.
Erről jut eszembe, hogy a minap néztem vissza a 2014-es kupadöntő büntetőpárbaját. Örülök, hogy ott tudtam lenni élőben, az még semlegesként is nagy élmény volt. Egy igazi kupadöntő.

annál jobban talán csak a kiesésünkkor éreztem megalázva magam
Az idő lejár
A világ megáll
Hogy hited mit ér
Arról bírád ítél

НИКОГАШ СЕВЕРНА!

Vissza: “www.nb1.hu”