Guardiola keményeket ígért be jövőre
Re: Guardiola keményeket ígért be jövőre
zabaleta nem kapott új szerződést.
Life is death, death is life.
No life, no death.
Life is life, death is death.
No life, no death.
- Libritor
- Aranylabdás
cain írta:Libritor írta:cain írta:ilyet se látni túl sokszor.
pep mondott még egyebeket is. pl. az ifiknek, hogy jobban teszik, ha a tarcsi helyett inkább elmennek kölcsönbe.
http://www.telegraph.co.uk/football/201 ... play-much/
Nem sokszor, viszont a héten másodszor, Griezmann után, ugye... :) Mondjuk ha elcsúszásból következik ez, akkor talán korrektebb ítélet lenne az, ha újra kéne rúgni a 11-est. Főleg hogy általában a kapusok sem tartják be a maguk szabályát, hogy ne jöjjenek előre.
Az angol utánpótlásnak meg egyértelmű, hogy gondjai vannak, hogy ennyire egyszerű e a megoldás, hogy játszanak valamelyik alsóbb osztályban a 2. csapatok, nem tudom. A City szerintem most nyáron nagyobb bevásárlást fog csinálni, így tényleg nem lesz helye a fiataloknak.
Mondjuk pl. Iheanacho nem rossz játékos, ha olcsón kiárusítják, aki megszerzi nem jár rosszul.
az ítélet helyes volt, itt nincs mérlegelési lehetőség. ha a szabályt akarod megváltoztatni, akkor azzal mérlegelési lehetőséget biztosítasz a játékvezetőknek, és mostanában nagyon nem jöttek ki jól a saját hatáskörben meghozott döntéseket illetően.
Ez is jogos, általában nem jó, ha mérlegelhetnek. Viszont akkor a kapusok mozgására is koncentrálhatnának, ha már ott meg az a szabály.
Libritor írta:cain írta:Libritor írta:Nem sokszor, viszont a héten másodszor, Griezmann után, ugye... :) Mondjuk ha elcsúszásból következik ez, akkor talán korrektebb ítélet lenne az, ha újra kéne rúgni a 11-est. Főleg hogy általában a kapusok sem tartják be a maguk szabályát, hogy ne jöjjenek előre.
Az angol utánpótlásnak meg egyértelmű, hogy gondjai vannak, hogy ennyire egyszerű e a megoldás, hogy játszanak valamelyik alsóbb osztályban a 2. csapatok, nem tudom. A City szerintem most nyáron nagyobb bevásárlást fog csinálni, így tényleg nem lesz helye a fiataloknak.
Mondjuk pl. Iheanacho nem rossz játékos, ha olcsón kiárusítják, aki megszerzi nem jár rosszul.
az ítélet helyes volt, itt nincs mérlegelési lehetőség. ha a szabályt akarod megváltoztatni, akkor azzal mérlegelési lehetőséget biztosítasz a játékvezetőknek, és mostanában nagyon nem jöttek ki jól a saját hatáskörben meghozott döntéseket illetően.
Ez is jogos, általában nem jó, ha mérlegelhetnek. Viszont akkor a kapusok mozgására is koncentrálhatnának, ha már ott meg az a szabály.
elvileg vissza kellene fújni azt is, néha meg is teszik. 1-2 lábfejnyivel nem szoktak szórakozni, de ha az ötösig kiérsz, azt már többnyire lefújják.
Life is death, death is life.
No life, no death.
No life, no death.
- Reginald McFreez
- Aranylabdás
Sok csoki, sajt, kevés folyadék, nehéz fizikai munka, és meglesz az.
Nancy - Why do you do that? The whole sexist thing? The whole oppression thing? Why do you do that?
Hooman - You guys scare the shit out of us.
Ne zavarj, amikor pánikolok - Tunyacsáp
Autodidakta vagyok. Ezt a szót is én tanítottam meg magamnak. - Brooke
Hooman - You guys scare the shit out of us.
Ne zavarj, amikor pánikolok - Tunyacsáp
Autodidakta vagyok. Ezt a szót is én tanítottam meg magamnak. - Brooke