Lovrencsics: A csapat sikere a legfontosabb

nb1.hu12
Toborzórajáró

HozzászólásSzerző: nb1.hu12 » 2017.05.07. 18:02

Budapest – A Fradi célja a győzelmi sorozat folytatása

Harmincnégy tétmérkőzést és három gólpasszt követően szombat este véget ért egy széria: Lovrencsics Gergő betalált az MTK ellen vendégként 3-1-re megnyert OTP Bank Liga meccsen, így megszerezte első találatát a Ferencvárosban. Amint a csapata második gólját jegyző játékos gólöröménél is látható volt, Lovrencsics és az együttes számára is fontos gól született a Bognár István beadásából kapura tűzött lövésből.

„Eddig kifelé pattantak a lövéseim, most viszont szerencsére befelé, s ezzel hozzá tudtam járulni a csapat sikeréhez. Nagyon boldog vagyok, de a legfontosabb, hogy jól és eredményesen játszottunk” – mondta az nb1.hu-nak a címvédőhöz a tavaly nyári Európa-bajnokság után szerződő válogatott játékos, aki arról is beszélt a mérkőzést követően, frusztrálta-e a gólnélküli periódus. „Bosszantott valamilyen szinten, de most, hogy jobbhátvédet játszok, elsősorban nem az a feladatom, hogy gólokat szerezzek, hanem hogy minél stabilabban megoldjam a védekezést, illetve amikor lehetőségem van, helyzetbe hozzam a csatárokat, gólpasszokat adjak. Ezúttal viszont egy jó lekészítés után úgy éreztem, lőnöm kell.”

A félidőben 3-0-ra vezető, ennek megfelelően a második játékrészben kevésbé kezdeményező FTC tehát hamar eldöntötte a pontok sorsát az örökrangadón, amely így a Budafok elleni kupaelődöntővel együtt négymeccsesre duzzasztotta győzelmi sorozatát. S nem utolsósorban – a vereséget szenvedő Vasast megelőzve – előlépett a harmadik helyre.

NB1.hu

OTP Bank Liga 2016/2017

A zöldekre a bajnokság hajrájában három presztízsmeccs vár (sorrendben a Debrecen, a Videoton és Újpest ellen, a trónkövetelő székesfehérváriakkal szemben ráadásul Felcsúton – a szerk.), plusz a második mérkőzés a Magyar Kupában, majd vélhetően a hazai kupasorozat döntője is. Négy siker után akár a hibátlan mérleg megőrzése is lehet a célkitűzés? – tettük fel a kérdést Lovrencsics Gergőnek. „Ez a cél. Ha más lenne, akár abba is hagyhatnánk a játékot. Meg kell nyernünk a hátralévő mérkőzéseket. A kupadöntő előtt azért még vár ránk egy visszavágó, ahol a 8-0-s első mérkőzés ellenére sem szabad kiengedni, győznünk kell. Mostantól a Debrecen elleni mérkőzésre koncentrálunk, amely biztosan nagyon nehéz mérkőzés lesz, hiszen ők az életükért küzdenek” – mondta el a 28 éves futballista.

BlancoAgilon38

Re: Lovrencsics: A csapat sikere a legfontosabb

HozzászólásSzerző: BlancoAgilon38 » 2017.05.07. 22:41

Leépültél mint magos Déva várában Kőművesné.

MindigÚjpest
fanatikus

HozzászólásSzerző: MindigÚjpest » 2017.05.08. 09:58

BlancoAgilon38 írta:Leépültél mint magos Déva várában Kőművesné.
Az beépült. :P
Sosem felejtem el, volt hogy fociról mentünk át a Komjádiba, ott voltunk a BEK meneteléskor, világsztár csapatunk volt, aminek az egyik legfényesebben ragyogó csillaga Benedek Tibi volt. Nyugodj Békében bajnok!

Vénaszkenner
Serdülõ

HozzászólásSzerző: Vénaszkenner » 2017.05.08. 10:30

Engem is csak a CSAPAT érdekel és akit más is az mind migránssímogató náci! Thomasz Doll, Thomasz Doll, Böde pápa lőj gólt! Éljen, éljen május elseje!
"Ha sétálok a sporttelepen és meglátom a szemetet a földön, akkor nem felhívok valakit, hogy jöjjön oda és szedje fel, hanem lehajolok érte és kidobom." (Kubatov Gábor, 2017)

Savaria1919
Aranylabdás
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Savaria1919 » 2017.05.08. 11:13

Vénaszkenner írta:Engem is csak a CSAPAT érdekel és akit más is az mind migránssímogató náci! Thomasz Doll, Thomasz Doll, Böde pápa lőj gólt! Éljen, éljen május elseje!

13. Böde pápa. Klasszikust csak pontosan!
Szombathely jobban szereti a Haladást, mert érzi, hogy szeretetével nem sztárokat és egyéneket támogat, hanem az eszményien tiszta amatőr sportszellemet.
Ez a tiszta sport a Haladás érdeme. A Haladás mindegyik játékosa él-hal az egyesületért, s a csapat minden mérkőzésén mindig megtesz mindent, ami tőle telik, akár az NB2-ben játszik, akár az NB1-ben.
- Képes Sport 1940.

BlancoAgilon38

HozzászólásSzerző: BlancoAgilon38 » 2017.05.08. 11:42

MindigÚjpest írta:
BlancoAgilon38 írta:Leépültél mint magos Déva várában Kőművesné.
Az beépült. :P

Először. Aztán meg végleg le.

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2017.05.08. 15:51

Kétszer lepődtem meg vele kapcsolatban. Először hogy hazajött, amikor jó pár külföldi kérője volt, köztük állítólag a Deportivo is.
Másodszor amikor meg hazatért és hogy mekkora fos teljesítményt nyújt(ott).
Rejtély ez az ember.
Burnsley FC, Borussia Münchengladbach

ManBat
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: ManBat » 2017.05.08. 15:55

Maradonapoli írta:Kétszer lepődtem meg vele kapcsolatban. Először hogy hazajött, amikor jó pár külföldi kérője volt, köztük állítólag a Deportivo is.
Másodszor amikor meg hazatért és hogy mekkora fos teljesítményt nyújt(ott).
Rejtély ez az ember.

Szerintem az utóbbi az előbbiből következett.
Az idő lejár
A világ megáll
Hogy hited mit ér
Arról bírád ítél

НИКОГАШ СЕВЕРНА!

Vissza: “www.nb1.hu”