Megyei foci: 40 métert kergette a bírót, majd összeverte

nb1.hu12
Toborzórajáró

HozzászólásSzerző: nb1.hu12 » 2017.04.04. 20:01

Bokod - Sárgát kapott a testvére, erre bevadult a Környe védője.

A Komárom-Esztergom megyei másodosztályban rendezett Bokod-Környe rangadófontos jelentőséggel bírt, ugyanis a listavezetőjátszott a harmadik helyezettel, ráadásul mindkét fél remek formában volt.

A feszült hangulatútalálkozót a Bokod kezdte jobban, kétgólos vezetésüknél, a 43. percben aztán félbeszakadt a mérkőzés. Ekkor Pankotai Csaba, a Környe védője kapott egy sárga lapot. Ezt követően folytatódott volna a mérkőzés, de testvére, Pankotai Zoltán már sárga lappal a zsebében reklamált a játékvezetőnél, aki ezért ki is állította - jelenti a kefoci.hu.

<blockquote class="embedly-card"><h4><a href="http://nb1.hu/hazai-labdarugas/eloben-kozvetiti-az-m4-a-dac--slovan-derbit">Élőben közvetíti az M4 a DAC - Slovan derbit - NB1.hu</a></h4><p>Élőben közvetíti az M4 a DAC - Slovan derbit</p></blockquote>

<script async src="//cdn.embedly.com/widgets/platform.js" charset="UTF-8"></script>

Ezen felbőszülve Pankotai Csaba egy negyven méteres sprintet vágott le, és hátulról megrúgta a játékvezetőt, majd meg is ütötte. A játékvezetőarca sérült, vélhetően nyolc napon túl gyógyulósérüléseket szenvedett. A játékost ezek után kiállította a játékvezető, majd félbeszakította a mérkőzést.

A labdarúgóellen rendőrségi eljárás is indulhat az Oroszlányi Rendőrkapitányságon.

Fehér Istvánné
Toborzórajáró

Re: Megyei foci: 40 métert kergette a bírót, majd összeverte

HozzászólásSzerző: Fehér Istvánné » 2017.04.05. 12:15

Hej, de szép ez a kép! Borsándi Pista bácsi a nagy macskamágus, még egykoron a HFC (Hódmezővásárhelyi FC, Csongrád megye) jelenleg a Szeol SC utánpótlás intézőjeként kakaskodik az ellenfél egyik utánpótlás vezetőjével. Hogy kerül ez a sok évvel ezelőtti Csongrád megyei utánpótlás kép a Komárom-Esztergom megyei felnőtt másodosztályhoz??? A korrekt eljárás az, hogy ha nem tudnak valós fényképet mellékelni a cikkhez, akkor nem raknak oda semmit, nem egy ilyen "ratyi" képet.

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2017.04.05. 12:26

Fehér Istvánné írta:Hej, de szép ez a kép! Borsándi Pista bácsi a nagy macskamágus, még egykoron a HFC (Hódmezővásárhelyi FC, Csongrád megye) jelenleg a Szeol SC utánpótlás intézőjeként kakaskodik az ellenfél egyik utánpótlás vezetőjével. Hogy kerül ez a sok évvel ezelőtti Csongrád megyei utánpótlás kép a Komárom-Esztergom megyei felnőtt másodosztályhoz??? A korrekt eljárás az, hogy ha nem tudnak valós fényképet mellékelni a cikkhez, akkor nem raknak oda semmit, nem egy ilyen "ratyi" képet.

köszönjük Istvánné ezt a kis kiegészítést, én azt hittem a kép a Sacra Corona II. forgatásán készült ahol a háttal látható Gesztesi Károly instrukciókat kap a kaszkadőr koordinátortól, Sokfogú Songokutól
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

SuperDepor
Moderátor

HozzászólásSzerző: SuperDepor » 2017.04.05. 12:37

Adamek írta:
Fehér Istvánné írta:Hej, de szép ez a kép! Borsándi Pista bácsi a nagy macskamágus, még egykoron a HFC (Hódmezővásárhelyi FC, Csongrád megye) jelenleg a Szeol SC utánpótlás intézőjeként kakaskodik az ellenfél egyik utánpótlás vezetőjével. Hogy kerül ez a sok évvel ezelőtti Csongrád megyei utánpótlás kép a Komárom-Esztergom megyei felnőtt másodosztályhoz??? A korrekt eljárás az, hogy ha nem tudnak valós fényképet mellékelni a cikkhez, akkor nem raknak oda semmit, nem egy ilyen "ratyi" képet.

köszönjük Istvánné ezt a kis kiegészítést, én azt hittem a kép a Sacra Corona II. forgatásán készült ahol a háttal látható Gesztesi Károly instrukciókat kap a kaszkadőr koordinátortól, Sokfogú Songokutól

jenő újra köztünk, most fehérné képében
Ne aggódjatok hát a holnapért mert a holnap majd aggódik magáért. Elég minden napnak a maga baja.

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2017.04.05. 13:00

SuperDepor írta:
Adamek írta:

jenő újra köztünk, most fehérné képében

a béna szkenneres Jenőt kibasztátok végre?
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

Fehér Istvánné
Toborzórajáró

HozzászólásSzerző: Fehér Istvánné » 2017.04.05. 16:20

Ki az a Jenő? Most regisztráltam, a képen látható ingyenélő "Úr" nemrégen a gyermekemet "pátyolgatta", hogy a varjúk nézzék csecsebogyónak a szemét. Ez az utolsó szó talán illik is rá, ha, ha meg ha...

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2017.04.05. 16:23

Fehér Istvánné írta:Ki az a Jenő? Most regisztráltam, a képen látható ingyenélő "Úr" nemrégen a gyermekemet "pátyolgatta", hogy a varjúk nézzék csecsebogyónak a szemét. Ez az utolsó szó talán illik is rá, ha, ha meg ha...

ja bocs, összekevertünk azzal a balfasszal

Vissza: “www.nb1.hu”