Puskás-ügyi nagykövet lett Szöllősi György

Reginald McFreez
Aranylabdás

Re: Puskás-ügyi nagykövet lett Szöllősi György

HozzászólásSzerző: Reginald McFreez » 2017.03.31. 13:41

Paulie írta:Provokácíó! Ezt a szemét láda történelem hamisító férget a börtönbe kéne juttatni nem ilyen pozíciót adni neki. Én a helyében rettegnék a Kispestiek haragjától. Puskás forog a sírjában!

Puskás? Ha valamit csinál, akkor szürcsölget valami jó fröccsöt, oszt röhög a sok szánalmas faszon, akik (pro és kontra) nyekeregnek a nevén, ahelyett, hogy végre focit csinálnának...
Nancy - Why do you do that? The whole sexist thing? The whole oppression thing? Why do you do that?
Hooman - You guys scare the shit out of us.

Ne zavarj, amikor pánikolok - Tunyacsáp

Autodidakta vagyok. Ezt a szót is én tanítottam meg magamnak. - Brooke

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2017.03.31. 14:03

BlancoAgilon38 írta:
Adamek írta:lehetne a mangalicák nagykövete is a nagyvilágban

Isten őrizzen attól! Én tavaly óta azt kajálok, zsírban, szalonnában. Divat, vagy sem, más, jobb, fincsibb a cucc.

ilyen fejek vigyorognak ki a hűtődből, mint Gyurka?
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

Vénaszkenner
Serdülõ

HozzászólásSzerző: Vénaszkenner » 2017.03.31. 14:16

krisztian írta:
Vénaszkenner írta:
Reginald McFreez írta:OK. Amúgy mit hiszel, mit próbál csinálni?

Én azt gondolom, hogy ő egy kitűnő, szenvedő, kifinomult művész. Szöllősi György egy projekt, ahogy modern nyelven szokás nevezni. Hihetetlen tehetséggel van megáldva. Ez egy karakter, egy figura, ami kegyetlen tükörképet tart a magyar társadalom elé. Tehát etikai és politikai kérdéseket tesz fel nekünk a szerepléseivel. Ez nem egy nyílt, direkt fajta zsenialitás, de annál inkább értékes annak, aki megérti. Ha esetleg olvassa: köszönjük, György!

Seggnyalásban professor emeritus. De ettől a normális ember hányingert kap, az ilyen véglények örülnek csak, mint te.

Csak informálni szeretném a kedves, általa idegen szavakkal dobálózó úriembert, hogy professor emeritus egy visszavonult professzor. Szöllősi még nem ment nyugdíjba.
"Ha sétálok a sporttelepen és meglátom a szemetet a földön, akkor nem felhívok valakit, hogy jöjjön oda és szedje fel, hanem lehajolok érte és kidobom." (Kubatov Gábor, 2017)

krisztian
Admin
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: krisztian » 2017.03.31. 15:30

Vénaszkenner írta:
krisztian írta:
Vénaszkenner írta:Én azt gondolom, hogy ő egy kitűnő, szenvedő, kifinomult művész. Szöllősi György egy projekt, ahogy modern nyelven szokás nevezni. Hihetetlen tehetséggel van megáldva. Ez egy karakter, egy figura, ami kegyetlen tükörképet tart a magyar társadalom elé. Tehát etikai és politikai kérdéseket tesz fel nekünk a szerepléseivel. Ez nem egy nyílt, direkt fajta zsenialitás, de annál inkább értékes annak, aki megérti. Ha esetleg olvassa: köszönjük, György!

Seggnyalásban professor emeritus. De ettől a normális ember hányingert kap, az ilyen véglények örülnek csak, mint te.

Csak informálni szeretném a kedves, általa idegen szavakkal dobálózó úriembert, hogy professor emeritus egy visszavonult professzor. Szöllősi még nem ment nyugdíjba.

Sajnos.
“Ha egy kérdés megoldható, felesleges aggódni miatta. Ha nem lehet megoldani, az aggódás nem segít.”
LAZIO GRANDE LAZIO! A ROMA LA LAZIO C’E’ SOLO LA LAZIO
دولة اسرائيل Facebook Torna Club
1526. augusztus 29. Nem felejtünk!

famate
Sztár

HozzászólásSzerző: famate » 2017.03.31. 15:34

Vénaszkenner írta:
krisztian írta:
Vénaszkenner írta:Én azt gondolom, hogy ő egy kitűnő, szenvedő, kifinomult művész. Szöllősi György egy projekt, ahogy modern nyelven szokás nevezni. Hihetetlen tehetséggel van megáldva. Ez egy karakter, egy figura, ami kegyetlen tükörképet tart a magyar társadalom elé. Tehát etikai és politikai kérdéseket tesz fel nekünk a szerepléseivel. Ez nem egy nyílt, direkt fajta zsenialitás, de annál inkább értékes annak, aki megérti. Ha esetleg olvassa: köszönjük, György!

Erről a reakcióról egy régi vicc jutott eszembe:
A bíró a vádlotthoz:
- Professzor úr, igaz, hogy rendszeresen veri a feleségét?
- Nem igaz. Nem vagyok professzor, csak egyetemi docens!
http://benfica.blog.nepsport.hu/
Fehér Miklós 1979-Para Sempre. Sosem feledünk!
Casillas-Nesta, Maldini, R. Carlos- Zidane, Rui Costa- Figo, Rivaldo, Beckham- Ronaldo, Nuno Gomes

BlancoAgilon38

HozzászólásSzerző: BlancoAgilon38 » 2017.03.31. 15:38

Adamek írta:
BlancoAgilon38 írta:
Adamek írta:lehetne a mangalicák nagykövete is a nagyvilágban

Isten őrizzen attól! Én tavaly óta azt kajálok, zsírban, szalonnában. Divat, vagy sem, más, jobb, fincsibb a cucc.

ilyen fejek vigyorognak ki a hűtődből, mint Gyurka?

Ja. Hát na.

Sub Pop
Moderátor

HozzászólásSzerző: Sub Pop » 2017.03.31. 16:23

Puskás-Kispest-Hungary

adrenalin69
Aranylabdás
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: adrenalin69 » 2017.03.31. 16:38

krisztian írta:
Vénaszkenner írta:

Én azt gondolom, hogy ő egy kitűnő, szenvedő, kifinomult művész. Szöllősi György egy projekt, ahogy modern nyelven szokás nevezni. Hihetetlen tehetséggel van megáldva. Ez egy karakter, egy figura, ami kegyetlen tükörképet tart a magyar társadalom elé. Tehát etikai és politikai kérdéseket tesz fel nekünk a szerepléseivel. Ez nem egy nyílt, direkt fajta zsenialitás, de annál inkább értékes annak, aki megérti. Ha esetleg olvassa: köszönjük, György!

Kaptam ma egy üzenetet fészen az egyik moditól, hogy legyek szíves és védjük meg Gyurit Brüsszeltől! El a kezekkel Gyuritól!
Az Újpest csapata megszakítás nélkül,1912-óta nb1-es.
Vannak, akik nem eladók,
És hitüket belül hordják,
Nem látszik a gyöngy a sárban,
Mégis övék az ország.

banok
Aranylabdás
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: banok » 2017.03.31. 17:02

Seggnyaló pöcs.

nyúl
Kincstári Főegerész

HozzászólásSzerző: nyúl » 2017.03.31. 17:10

Szép kárrier.
Pápua Új-Guineában az őserdőben kellene létesíteni egy magyar konzulátust az ő vezetésével. Ő állna a forró üstben "Zsíros Üstökös" táblával a nyakában.

SAW
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: SAW » 2017.03.31. 21:16

krisztian írta:
Vénaszkenner írta:

Ez Jenő ez?
Elengedhetnélek... de nem válna javadra.

nick2005
Sztár

HozzászólásSzerző: nick2005 » 2017.03.31. 23:07

...... vicc b+ ami itt megy ....... az még csak hagyján, hogy van hozzá pofája ....... nagyobb baj, hogy el is hiszi magáról, hogy ..... bármit, mindent ....... Szégyen!
########################
HAJRÁ HALI!

kisbene
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: kisbene » 2017.04.01. 02:46

Hát, ilyen győri-kispesti.. Hát most kit javasoljon, egy honvédos embert? Hogyne.. Mindenki tudja, hogy Szöllősi már gyerekkorában is Puskással focizott, szóba sem jöhet más ilyen dicső feladatra. Egyébként is megdolgozott ezért a Nemzeti Sport nagybecsű főszerkesztője vagy mi a posztja, amit saját erőből elért eddig a sportújságírás terén, azt nehéz űberelni, nehéz is lesz még sokáig. Szegényt azért sajnálom csak, hogy mindezt pont egy olyan korban produkálta, amikor a gázszerelők etalonja is megmutatta zsenialitását a kuszábbnál kuszább piaci viszonyok között, pusztán csak ezért nem Szöllősi szerepel minden nap a Híradóban. Mert hát be kell látni, ritkán születik olyan korszakos zseni hazánkban, akinek tudása mellett ilyen szerénysége is van, hogy a sikereit ünneplő tömeg elől elbujdokolva gázszerelőnek, szállodásnak, építőiparosnak, meg ki tudja minek adja ki magát, álruhában, a barátainál húzza meg magát.. Élet ez..?!

Mrs.Dolcetti írta:Köcsög Szijjártó te is milyen kispesti vagy??
„Józsi nemegyszer ébred úgy, hogy edzésre akar menni. Azt kérdezi t?lem: hol vannak a fiúk, hol van a csapata? A gy?rit azt még mindig nagyon szereti…”

kisbene
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: kisbene » 2017.04.01. 02:47

Ugyan kérlek, nincsenek itt mély érzelmek, az életutak úgy hozták, egy azonos érdek szerint cselekszenek, és hát így megbarátkoztak egymással. Szimbiózis, modern formában.

ryanmckane írta:undorító...az ember is, de az meg pláne, hogy ennyire szerelmesek belé "odafönt"
„Józsi nemegyszer ébred úgy, hogy edzésre akar menni. Azt kérdezi t?lem: hol vannak a fiúk, hol van a csapata? A gy?rit azt még mindig nagyon szereti…”

kisbene
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: kisbene » 2017.04.01. 02:49

Rettegett ő már sok évet, de hát nem történt semmi, megunta, az élet rövid, menni kell tovább. Ő elindult, látod.

Paulie írta:Provokácíó! Ezt a szemét láda történelem hamisító férget a börtönbe kéne juttatni nem ilyen pozíciót adni neki. Én a helyében rettegnék a Kispestiek haragjától. Puskás forog a sírjában!

kisbene
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: kisbene » 2017.04.01. 02:51

Na hát amúgy én is valahogy így képzelném, itt acsarkodik egymáson a sok hülye, ki a nagyobb Puskás-fan és hagyományőrző, ő meg nézi őket, eleinte csitítgat, próbálja elütni valami poénnal a feszültséget, aztán belátva, hogy itt a lényeg PONT az, hogy valamiért lehessen ugatni a másikra, szép csendben odébbsétál a bőrgolyóval, és elkezd dekázgatni, kapura lődözni. Ehhez ért, ezt szereti, a többit meghagyja a nagyok játékának..

Reginald McFreez írta:

Puskás? Ha valamit csinál, akkor szürcsölget valami jó fröccsöt, oszt röhög a sok szánalmas faszon, akik (pro és kontra) nyekeregnek a nevén, ahelyett, hogy végre focit csinálnának...

BlancoAgilon38

HozzászólásSzerző: BlancoAgilon38 » 2017.04.01. 08:00

kisbene írta:Na hát amúgy én is valahogy így képzelném, itt acsarkodik egymáson a sok hülye, ki a nagyobb Puskás-fan és hagyományőrző, ő meg nézi őket, eleinte csitítgat, próbálja elütni valami poénnal a feszültséget, aztán belátva, hogy itt a lényeg PONT az, hogy valamiért lehessen ugatni a másikra, szép csendben odébbsétál a bőrgolyóval, és elkezd dekázgatni, kapura lődözni. Ehhez ért, ezt szereti, a többit meghagyja a nagyok játékának..

Reginald McFreez írta:

Acsarkodik a sok hülye. Nyilván szó nélkül kell elsétálni Felcsút mellett, mert Öcsi ezt tenné.

nyúl
Kincstári Főegerész

HozzászólásSzerző: nyúl » 2017.04.01. 11:15

BlancoAgilon38 írta:
kisbene írta:Na hát amúgy én is valahogy így képzelném, itt acsarkodik egymáson a sok hülye, ki a nagyobb Puskás-fan és hagyományőrző, ő meg nézi őket, eleinte csitítgat, próbálja elütni valami poénnal a feszültséget, aztán belátva, hogy itt a lényeg PONT az, hogy valamiért lehessen ugatni a másikra, szép csendben odébbsétál a bőrgolyóval, és elkezd dekázgatni, kapura lődözni. Ehhez ért, ezt szereti, a többit meghagyja a nagyok játékának..

Reginald McFreez írta:Puskás? Ha valamit csinál, akkor szürcsölget valami jó fröccsöt, oszt röhög a sok szánalmas faszon, akik (pro és kontra) nyekeregnek a nevén, ahelyett, hogy végre focit csinálnának...

Acsarkodik a sok hülye. Nyilván szó nélkül kell elsétálni Felcsút mellett, mert Öcsi ezt tenné.
Nem tudom, mit tenne.
Mivel tősgyökeres kispesti, szerintem nem tudná kedélyesen nézni, hogy a nevét és hagyatékát egy olyan faluba vitték, amihez az égadta világon semmi köze. Ha mégis üzenhetne a túlvilágról, pusztán a családja iránti szeretet miatt nem kérné ki magának a dolgot, hiszen tevőleges részt vállaltak a legismertebb magyar név elkótyavetyélésében.
Mindenféle politikai felhang és indulat nélkül érdemes abban megállapodni, hogy ez a helyzet abszurd, és magára valamit adó sportkultúrában elképzelhetetlen. Szöllősi pedig ennek az egész folyamatnak egy vásári kikiáltója és karrier szempontból haszonhúzója volt. Méltán ellenszenves a közvéleménynek.

Vissza: “www.nb1.hu”