Maradonapoli írta:Nem értem miért kell beszélni erről a srácról, atombiztos kategóriája azon kevésbé szimpatikus határontúli magyarok rétegének, akik életútjuk elején megjátszva magukat szerényen elfogadják az anyaország ilyen-olyan segítségét, legyen az állami vagy nem állami, elvégzik iskoláikat, felépítik sportolói karrierük alapját, kikupálódnak, felmarkolják a kedvezményeket, olyan szinten, amit honos országukban soha nem kapnának meg, de még az itt élő magyarok 90%-nak is csak álom, majd az első adandó alkalommal lefikázzák az országot és szépen elvonulnak oda ahonnan jöttek, vagy nyugatra mennek. Félreértés ne essék, utóbbi nem bűn, sőt még a hazatérésük sem - hisz a szülőföldjükre térnek haza - , és az itt születettek is, ha tehetik vándorolnak nyugatra... az viszont bicskanyitogató, hogy pont ezek az emberek lesznek leszólói az országnak, ahol persze kikupálódtak és lettek valakik. Bénest is ilyennek tartom.
„Ajánlgatták nekem a magyar állampolgárságot, de nem fogadtam el. Nem is gondolkoztam ezen a lehetőségen, eldöntöttem, hogy szlovák válogatott akarok lenni. Egyértelmű, hogy a szlovák nemzeti csapat sikeresebb, és mentálisan is nagy különbség van a két válogatott játékosainak hozzáállásában. A nagyobb küzdőszellem, akaraterő az eredményeken is meglátszik" - Akkor mi a fasznak jöttél ide? - kérdezem én.
Nekem nincs bajom a gyerekkel, sokkal inkább ezzel az újságírói szemlélettel. Miért kell átvenni a sportolunk.sk cikkét? Mi a hírértéke számunkra?
Nem tudom, a kölyök milyen környezetben nevelkedett, milyen hatások formálták a gondolkodásmódját, így nem is ítélem el. A véleményét, szemléletét viszont nyilvánvalóvá tette, ezek után szerintem nincs dolgom vele, nem érzem, hogy bármi közöm lenne hozzá. Semmivel sem több, mint mondjuk egy litván-skót meccs bármelyik gólszerzőjéhez.