Nem láttam a meccset, ennek mi volt az előzménye
https://www.facebook.com/share/r/1dY9w9hiPJ/
Pótselejtező: Romániát is fogadhatnánk a döntőben
-
SuperDepor
- Moderátor
Re: Pótselejtező: Romániát is fogadhatnánk a döntőben
Ne aggódjatok hát a holnapért mert a holnap majd aggódik magáért. Elég minden napnak a maga baja.
-
SuperDepor
- Moderátor
nyúl írta:Mech írta:Erre a szarra megint kibaszni az életemből 3 órát.. Rossi húzz már a picsába
Ezer éve mondom ennek a válogatottnak nem Szoboszlai a klasszisa, hanem Varga… inkabb ő lenne itt és előbbi a sérült
Adom. Nem tetszenek Szobónak ezek a tökösveréb villongásai. Neki kellene a fegyelmet tartani, de ő a legfrusztráltabb, legideggyogyóbb. Árad belőle a pökhendiség. Ez a tegnapi mutatványa majdnem olyan ciki, mint amikor a Real törökjét akarta gúnyolni, miközben öt volt oda. Ő persze sokkal jobb, mint a többiek nálunk, ez lesír minden mozdulatán, csak épp semmire nem megyünk vele elég régen. Mondjuk amikor balról a 16-os sarkán megmalmozta a kozákot, az nem volt műesés. Meg is rúgták alattomosan, rángatták is. De ezt tűrnie kell. Ezzel a karakterrel sose lesz az, akinek hiszi magát.
Én már attól kivoltam amikor ő lett a csapatkapitány évekkel ezelőtt. Óriási hiba volt a kopasztól, marketingfogas jellegű. Minden rosszindulat nélkül mondom, hogy pszichológusra lenne, lett volna szüksége ( nem a klub alkalmazásában lévő, csapatokkal foglalkozó pszichológusra gondolok, hanem komolyabbra). Gyakran előjön, hogy nem tudja feldolgozni milyen változáson ment át az élete. Lipcsében sem keresett rosszul, de a heti 100 millió forintos bér, illetve az angol klubfutballt körülvevő rajongás helyén kezelése erős, intellektuális embert kíván. Apróság, de megjelenik ez az öltözködésében is.
Ne aggódjatok hát a holnapért mert a holnap majd aggódik magáért. Elég minden napnak a maga baja.
- Adamek
- Flegma
SuperDepor írta:Nem láttam a meccset, ennek mi volt az előzménye
https://www.facebook.com/share/r/1dY9w9hiPJ/
a negyedik sorszámú Tóthot hátulról lerúgta a Názáreti vagy milyen nevű pótruszki, aztán valamit mondott az egyikük a piros procedúra alatt amit pechjére megértett a közelben álló Szobó és Kerkez, Szobó meglökte a csókát erre a ezek a tankarcúak ráugrottak Kerkezre, én kb. ennyit láttam és lusta vagyok rákattintani az összefoglaló videóra veled egyetértésben
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi
- Adamek
- Flegma
SuperDepor írta:nyúl írta:Mech írta:Erre a szarra megint kibaszni az életemből 3 órát.. Rossi húzz már a picsába
Ezer éve mondom ennek a válogatottnak nem Szoboszlai a klasszisa, hanem Varga… inkabb ő lenne itt és előbbi a sérült
Adom. Nem tetszenek Szobónak ezek a tökösveréb villongásai. Neki kellene a fegyelmet tartani, de ő a legfrusztráltabb, legideggyogyóbb. Árad belőle a pökhendiség. Ez a tegnapi mutatványa majdnem olyan ciki, mint amikor a Real törökjét akarta gúnyolni, miközben öt volt oda. Ő persze sokkal jobb, mint a többiek nálunk, ez lesír minden mozdulatán, csak épp semmire nem megyünk vele elég régen. Mondjuk amikor balról a 16-os sarkán megmalmozta a kozákot, az nem volt műesés. Meg is rúgták alattomosan, rángatták is. De ezt tűrnie kell. Ezzel a karakterrel sose lesz az, akinek hiszi magát.
Én már attól kivoltam amikor ő lett a csapatkapitány évekkel ezelőtt. Óriási hiba volt a kopasztól, marketingfogas jellegű. Minden rosszindulat nélkül mondom, hogy pszichológusra lenne, lett volna szüksége ( nem a klub alkalmazásában lévő, csapatokkal foglalkozó pszichológusra gondolok, hanem komolyabbra). Gyakran előjön, hogy nem tudja feldolgozni milyen változáson ment át az élete. Lipcsében sem keresett rosszul, de a heti 100 millió forintos bér, illetve az angol klubfutballt körülvevő rajongás helyén kezelése erős, intellektuális embert kíván. Apróság, de megjelenik ez az öltözködésében is.
szerintem nem pontos, nemcsak egy erős, intellektuális ember hanem ennek a tökéletes ellentéte is megoldás lenne, egy igazi kőbunkó és gondolatoktól, érzelmektől mentes droid
ő a kettő között mozog, valszeg vannak akár saját gondolatai és érzései, de nem elég erős jellem és mondhatni parasztbarokkos az ízlésvilága, pluszban meglehetősen önérzetes
nekem tegnap a második felesben dezső érzésem volt, mintha ezt már láttam volna
és igen, pontosan úgy forgolódott a középpályán mint 90-ben Dömizson az akkori fogalmatlanok közt, megkapta a labdát valamelyik kőbunkótól egy biztonságos alibipasszal, forgott kettőt jobbra kettőt balra a tengelye körül és ívelt egy homályt oda ahol valakinek érkeznie kellett volna ha tudna focizni, vagy felrúgták mint kakas a lószart
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi
Egyetértek Mechcsel. Szergejt kellene visszahozni. Ő egy lélektelen rendszermérnök, aki az egyetemes labdarúgás legembertelenebb sporttudományi laboratóriumának egyik csúcsterméke volt. Amit ő nem él túl, azt a csótány sem. A keret harmadát leépítené vagy megtanítaná mosolyogva vért kakálni, meg legalább helyezkedni. Bolla eltéved a pályán. Szergej beleverné az iránytűt. Pont ilyen ember kell ide, mert ha nincs futballista, a szűkös képességet optimalizáló rendszer kell.
Lobanovszkij zsenijét nem a 2 KEK-kel, EB-ezüsttel, vagy Blohinnal modellezem, hanem Ihor Belanovval. Az a manusz huszonévesen úgy nézett ki, mint egy holomodor túlélő, aki egy szivárgó vegyi üzem udvarán nőtt fel. Viplafoga is volt aranyból. De az Atletico elitvédőit úgy futotta le, mint a gyalogkakukk a pucércsigát. Két dolog ugrik be róla és egyik sem a belgák elleni mesterhármas és az Aranylabda. Sok éve összehoztak egy bohózatot, újrajátszották a 86-os szovjet-magyart a veteránok. Belanov cikázott az elpotrohosodott hátvédeink között, mint a kóboráram. Meg se izzadt, úgy lőtt gólokat. A másik, hogy pár éve teljes fegyverzetben védte Mariupolt a testsúlya fele gépkarabéllyal. Ez a különbség a "szovjetkemény" és a "magyarkemény" között. Az öreg Ihor összerakná a Gain Fastot evő, magát tükörben csodáló pojáca muszklimiskát. Más élet, tűrőképesség.
Aki Belanovból Aranylabdást csinál, annak egyik legjobb tanítványa meg tudja tanítani Bollát helyezkedni. Futballozni nem. De akarjuk, ami lehetséges.
Tunya nem tud megújulni. Ellustult tanár bá' lett.
Lobanovszkij zsenijét nem a 2 KEK-kel, EB-ezüsttel, vagy Blohinnal modellezem, hanem Ihor Belanovval. Az a manusz huszonévesen úgy nézett ki, mint egy holomodor túlélő, aki egy szivárgó vegyi üzem udvarán nőtt fel. Viplafoga is volt aranyból. De az Atletico elitvédőit úgy futotta le, mint a gyalogkakukk a pucércsigát. Két dolog ugrik be róla és egyik sem a belgák elleni mesterhármas és az Aranylabda. Sok éve összehoztak egy bohózatot, újrajátszották a 86-os szovjet-magyart a veteránok. Belanov cikázott az elpotrohosodott hátvédeink között, mint a kóboráram. Meg se izzadt, úgy lőtt gólokat. A másik, hogy pár éve teljes fegyverzetben védte Mariupolt a testsúlya fele gépkarabéllyal. Ez a különbség a "szovjetkemény" és a "magyarkemény" között. Az öreg Ihor összerakná a Gain Fastot evő, magát tükörben csodáló pojáca muszklimiskát. Más élet, tűrőképesség.
Aki Belanovból Aranylabdást csinál, annak egyik legjobb tanítványa meg tudja tanítani Bollát helyezkedni. Futballozni nem. De akarjuk, ami lehetséges.
- zaggar
- Sztár
Varasdon játszik 17 00 -kor az u21, de nem adja egyik tv sem. Fura, mintha korábban adták volna őket.
Újpest-Munkás
Serie A iránt érdekl?d? (Milan és a többiek)
"Az ön parancsa nekem nem parancs. Az én látható f?hatóságom az árkodi püspök meg a vallás- és közoktatásügyi miniszter, a láthatatlan meg, aki ígéreteimet számon tartja, maga a megváltó Krisztus."
"Az ön parancsa nekem nem parancs. Az én látható f?hatóságom az árkodi püspök meg a vallás- és közoktatásügyi miniszter, a láthatatlan meg, aki ígéreteimet számon tartja, maga a megváltó Krisztus."
- Adamek
- Flegma
zaggar írta:Varasdon játszik 17 00 -kor az u21, de nem adja egyik tv sem. Fura, mintha korábban adták volna őket.
én úgy gondolom, hogy mindenkinek jobb az ha ezeket az U-s srácokat nem látjuk
- Adamek
- Flegma
nyúl írta:Egyetértek Mechcsel. Szergejt kellene visszahozni. Ő egy lélektelen rendszermérnök, aki az egyetemes labdarúgás legembertelenebb sporttudományi laboratóriumának egyik csúcsterméke volt. Amit ő nem él túl, azt a csótány sem. A keret harmadát leépítené vagy megtanítaná mosolyogva vért kakálni, meg legalább helyezkedni. Bolla eltéved a pályán. Szergej beleverné az iránytűt. Pont ilyen ember kell ide, mert ha nincs futballista, a szűkös képességet optimalizáló rendszer kell.
sajnos Szarjózsának is nagyon komoly gátjai vannak ahhoz, hogy igazán jó edző legyen, a nem napi szintű munka meg kifejezetten nem az ő asztala, ő egy irányításmániákus, összeférhetetlen pasas
a csapatépítést olyan igazi szovjetes beszűkült látásmóddal csinálja, ahogy a Zetorra felhegesztett önműködő szerkezet szüreteli a szőlőt, leszedi ugyan a fürtöket maradék nélkül, de abban a kosárban benne lesz a tőke, a drótkerítés és egy köbméter a finom csernozjomból is
a lényege az ő csapatának, hogy se alul se felül ne lógjon ki senki, hiába csinázna Bollából egy szuper labdagyilkost, ugyanezt tenné Vargával, Orbánnal és Szobóval is
lehet, hogy hoznánk a közepesek közt egy ír-ukrán szintet és játékot, de nekem ez nem hiányzik, inkább legyünk C kosarasok de fogyasztható játékkal
ami Bjelanovot illeti, irgalmatlan nagy tévedés volt sz Aranylabdája, még akkor is ha az egy európai díj volt akkor még és nem világ, szerintem innen bárki be tud séróból dobni öt-öt különböző nevet abból az évből aki méltóbb volt rá, egy harmadik számú európai kupát, egy VB 16 közé jutást és egy hazai bajnoki címet tudott összehozni 10 góllal, csak a VB-n volt kb. 10 elmébe jobban beleégő teljesítmény (igaz ennek csak a fele felelt meg anno a francos football szabályoknak)
-
SuperDepor
- Moderátor
Adamek írta:zaggar írta:Varasdon játszik 17 00 -kor az u21, de nem adja egyik tv sem. Fura, mintha korábban adták volna őket.
nem tudom van e erre statisztika, h ezekből az U16,17,18,19,20,21-es válogatottban szerepló fiatalok közül hány lesz, nemhogy válogatott, csupán stabil n1-es játékos, így látatlanban 10%-ra tippelnék. U18-nál meg is lehetne szüntetni ezeket a válogatottakat, egy 21 éves mióta utánpótláskorú játékos?
-
Cselszky
- Aranylabdás
Mech írta:Milyen balszerencséről beszél egyáltalán Rossi? Az mióta balszerencse, hogy Dibusz nem jön ki egy 20 másodpercig a levegőben szálló labdára az ötösig? Vagy az, hogy 6 méterről üresen fejelt tegnap a gyerek? Vagy az mióta balszerencse, hogy Bolla aki szemmel láthatóan másik sportágat játszik évek óta kirobbanthatatlan a kezdőből? Vagy, hogy ilyen kiélezett szitukban csinálja meg Rossi rendszeresen, hogy behozza az újoncait?
Nincs itt semmilyen balszerencse, egy közepes játékosállomány van, egy gyenge taktikával, egy ideggyenge csapatkapitànnyal és egy erre lelkileg/tudásban alkalmatlan szövetségi kapitánnyal. Bár gondolom a stáb sem éppen vilagelit szint körülötte, ahol a saját fia a másodedzője meg a mindig mindent kurvára megmondó Szalai Ádi.
Engem jobban felkúrt a meccs utáni szöveg, mint maga a meccs. Szobo szerint köze nem volt az ukránoknak a tegnapihoz, és nem volt szerencsénk. Rossi is faszságokat beszélt. Az M4-es új pojáca gyerek már a kérdésében is csúsztatott, stb. Nem sok igaz mondat hangzott el.
GARAMVÖLGYI LAJOS (1952-2008) :( Köszönet mindenért, Gara! MIKLÓS FEHÉR (1979 - PARA SEMPRE) Tóth Móni, nyugodj békében! :( Soha nem feledünk! R.I.P. Baldj! :( DVSC-TEVA!
- zaggar
- Sztár
SuperDepor írta:Adamek írta:zaggar írta:Varasdon játszik 17 00 -kor az u21, de nem adja egyik tv sem. Fura, mintha korábban adták volna őket.
nem tudom van e erre statisztika, h ezekből az U16,17,18,19,20,21-es válogatottban szerepló fiatalok közül hány lesz, nemhogy válogatott, csupán stabil n1-es játékos, így látatlanban 10%-ra tippelnék. U18-nál meg is lehetne szüntetni ezeket a válogatottakat, egy 21 éves mióta utánpótláskorú játékos?
mégis adja a királyi tv
a tegnapit nem láttam, de olvasva a megjegyzéseiteket, én jártam a legjobban.
Újpest-Munkás
- zaggar
- Sztár
a bolgárok nagyon összerogytak az utolsó 10-20 évben, olyanok lehetnek kb mint mi a 90-es években
most éppen luxemburg ellen égnek hazai pályán
most éppen luxemburg ellen égnek hazai pályán
Újpest-Munkás
De ma se fogyasztható a játékunk. Kb. 3 ember van a keretben, aki labdarúgó a szó valós értelmében. Lehet, hogy csak kettő.Adamek írta:nyúl írta:Egyetértek Mechcsel. Szergejt kellene visszahozni. Ő egy lélektelen rendszermérnök, aki az egyetemes labdarúgás legembertelenebb sporttudományi laboratóriumának egyik csúcsterméke volt. Amit ő nem él túl, azt a csótány sem. A keret harmadát leépítené vagy megtanítaná mosolyogva vért kakálni, meg legalább helyezkedni. Bolla eltéved a pályán. Szergej beleverné az iránytűt. Pont ilyen ember kell ide, mert ha nincs futballista, a szűkös képességet optimalizáló rendszer kell.
sajnos Szarjózsának is nagyon komoly gátjai vannak ahhoz, hogy igazán jó edző legyen, a nem napi szintű munka meg kifejezetten nem az ő asztala, ő egy irányításmániákus, összeférhetetlen pasas
a csapatépítést olyan igazi szovjetes beszűkült látásmóddal csinálja, ahogy a Zetorra felhegesztett önműködő szerkezet szüreteli a szőlőt, leszedi ugyan a fürtöket maradék nélkül, de abban a kosárban benne lesz a tőke, a drótkerítés és egy köbméter a finom csernozjomból is
a lényege az ő csapatának, hogy se alul se felül ne lógjon ki senki, hiába csinázna Bollából egy szuper labdagyilkost, ugyanezt tenné Vargával, Orbánnal és Szobóval is
lehet, hogy hoznánk a közepesek közt egy ír-ukrán szintet és játékot, de nekem ez nem hiányzik, inkább legyünk C kosarasok de fogyasztható játékkal
ami Bjelanovot illeti, irgalmatlan nagy tévedés volt sz Aranylabdája, még akkor is ha az egy európai díj volt akkor még és nem világ, szerintem innen bárki be tud séróból dobni öt-öt különböző nevet abból az évből aki méltóbb volt rá, egy harmadik számú európai kupát, egy VB 16 közé jutást és egy hazai bajnoki címet tudott összehozni 10 góllal, csak a VB-n volt kb. 10 elmébe jobban beleégő teljesítmény (igaz ennek csak a fele felelt meg anno a francos football szabályoknak)