Szombati foci: Fradi-Vidi!

Maradonapoli
Aranylabdás

Re: Szombati foci: Fradi-Vidi!

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » Tegnap, 11:38

nyúl írta:Első nb1-es meccsem persze gyufa.
Loki-Vasas (na helyben vagyunk), 1-2. 1985 március.
Ősszel a 2. helyen fordultunk, aztán meghalt Nagy Gyuri bácsi, a vezetőedző. Tavasszal az 1. meccsen kikaptunk.
Régi Nagyerdei Stadion. Nagybátyámmal voltam.

a régi az, ahol most van az új?
Burnsley FC, Borussia Münchengladbach

nyúl
Kincstári Főegerész

HozzászólásSzerző: nyúl » Tegnap, 11:39

Maradonapoli írta:
Ősszel a 2. helyen fordultunk, aztán meghalt Nagy Gyuri bácsi, a vezetőedző. Tavasszal az 1. meccsen kikaptunk.

Igen. Nagyjából. A régi egyik kapuját megtartották.

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » Tegnap, 12:03

nyúl írta:
Maradonapoli írta:

Igen. Nagyjából. A régi egyik kapuját megtartották.

thx
Burnsley FC, Borussia Münchengladbach

SuperDepor
Moderátor

HozzászólásSzerző: SuperDepor » Tegnap, 17:46

Ne aggódjatok hát a holnapért mert a holnap majd aggódik magáért. Elég minden napnak a maga baja.

Savaria1919
Aranylabdás
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Savaria1919 » Tegnap, 18:24

Adamek írta:nekem első meccsem Volán SC-ZTE 2-2, a Czabánon, első NB1-s meccsem Vasas-NyVSSC a Fáyban, talán 0-2 és Szikszai Lajos parádé, első Fradi meccs FTC-Bcsaba 8-3 MNK a Népstadionban, első Fradi NB1-s meccs MTK-FTC 0-2 Hungária krt.
ez utóbbi meccsen a hazaiban voltunk, egy gipszelt kezű öregasszony 90 percen át a "fúj-fúj Fradi, náci gyilkosok" egysoros költeményt szavalta mindenki derűjére, én meg csak pislogtam, hogy mit jelent az a náci, azt hittem Izsó Ignáccal van baja

Az első válogatott meccsemről annyi maradt meg, hogy Kistelekit szidták a környékünkön, majd a becserélt Tisza Tibit éltették. Moldova ellen, asszem Eb-selejtező, 2007 tavaszán.
Szombathely jobban szereti a Haladást, mert érzi, hogy szeretetével nem sztárokat és egyéneket támogat, hanem az eszményien tiszta amatőr sportszellemet.
Ez a tiszta sport a Haladás érdeme. A Haladás mindegyik játékosa él-hal az egyesületért, s a csapat minden mérkőzésén mindig megtesz mindent, ami tőle telik, akár az NB2-ben játszik, akár az NB1-ben.
- Képes Sport 1940.

Savaria1919
Aranylabdás
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Savaria1919 » Tegnap, 18:26

nyúl írta:Radics Béla is a néhai Acélárugyárban kezdett dízelmotor-szerelőként, mielőtt végleg a gityóra és a Kocsis Irmára váltott.
Nem tudtam, hogy Budapesten nőttél fel. Azt hittem, Szombathelyen.

Nagypapám Mészöly Kálmánnal is dolgozott együtt, pontosabban Kálmán bácsi is időnként tiszteletét tette arrafelé, de az esztergapadhoz nem ment igazán közel, és ez így volt jól.
Pesti vagyok, a szombathelyi kötődés gyerekkorban alakult ki, egy családi nyaralás hatására.
Szombathely jobban szereti a Haladást, mert érzi, hogy szeretetével nem sztárokat és egyéneket támogat, hanem az eszményien tiszta amatőr sportszellemet.
Ez a tiszta sport a Haladás érdeme. A Haladás mindegyik játékosa él-hal az egyesületért, s a csapat minden mérkőzésén mindig megtesz mindent, ami tőle telik, akár az NB2-ben játszik, akár az NB1-ben.
- Képes Sport 1940.

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » Tegnap, 20:36

Savaria1919 írta:
Adamek írta:nekem első meccsem Volán SC-ZTE 2-2, a Czabánon, első NB1-s meccsem Vasas-NyVSSC a Fáyban, talán 0-2 és Szikszai Lajos parádé, első Fradi meccs FTC-Bcsaba 8-3 MNK a Népstadionban, első Fradi NB1-s meccs MTK-FTC 0-2 Hungária krt.
ez utóbbi meccsen a hazaiban voltunk, egy gipszelt kezű öregasszony 90 percen át a "fúj-fúj Fradi, náci gyilkosok" egysoros költeményt szavalta mindenki derűjére, én meg csak pislogtam, hogy mit jelent az a náci, azt hittem Izsó Ignáccal van baja

Az első válogatott meccsemről annyi maradt meg, hogy Kistelekit szidták a környékünkön, majd a becserélt Tisza Tibit éltették. Moldova ellen, asszem Eb-selejtező, 2007 tavaszán.

nekem az első válogatott meccs 85-ben volt, Magyarország-Hollandia olimpiai válogatott meccs az Üllőin, 0-0 lett é ótvar szar meccs volt, emlékszem mindenki kiröhögte Plotár Gyulát ahogy a saját lábában botladozott, Gellei a kapuban majdnem úgy kapott gólt, hogy egy kapuskidobással tarkón dobta a holland centert az ötösön, de szerencsére a kapufa mentett, a holland zsiráf nem is látta, hogy kapufát "fejelt"
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

Savaria1919
Aranylabdás
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Savaria1919 » Tegnap, 22:03

Adamek írta:
Savaria1919 írta:

nekem az első válogatott meccs 85-ben volt, Magyarország-Hollandia olimpiai válogatott meccs az Üllőin, 0-0 lett é ótvar szar meccs volt, emlékszem mindenki kiröhögte Plotár Gyulát ahogy a saját lábában botladozott, Gellei a kapuban majdnem úgy kapott gólt, hogy egy kapuskidobással tarkón dobta a holland centert az ötösön, de szerencsére a kapufa mentett, a holland zsiráf nem is látta, hogy kapufát "fejelt"

A legszarabb meccsélményem az 2018 decemberi, az MTK-pályán kaptunk egy négyest, Rózsa Dani látványosat potyázott, azzal dőlt el kb., hogy kiesünk. A játékosaink egy része a lefújás után a felezővonalról mutogatott, hogy nem hallja a kritikáinkat.
- Képes Sport 1940.

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » Tegnap, 22:36

Savaria1919 írta:
Adamek írta:
Savaria1919 írta:Az első válogatott meccsemről annyi maradt meg, hogy Kistelekit szidták a környékünkön, majd a becserélt Tisza Tibit éltették. Moldova ellen, asszem Eb-selejtező, 2007 tavaszán.

A legszarabb meccsélményem az 2018 decemberi, az MTK-pályán kaptunk egy négyest, Rózsa Dani látványosat potyázott, azzal dőlt el kb., hogy kiesünk. A játékosaink egy része a lefújás után a felezővonalról mutogatott, hogy nem hallja a kritikáinkat.

nekem talán a magyar-svéd amit Raúllal néztünk kint a Puskás ideiglenesen megnyitott kakasülőjéről, Kőman nagyot alkotott, berakta Husztit centerbe négy darab egyesével háromméteres svéd bekk közé, aztán Zszuzsival folyamat felíveltette a lasztit a fejére, sok sikerrel
a végén jött Zlatyán Tímár negatív emelkedése után és Babos kiváló tisztázásával aztán kb megnémult mindenki a stadionban
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

Savaria1919
Aranylabdás
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Savaria1919 » Tegnap, 22:39

Adamek írta:
Savaria1919 írta:
Adamek írta:nekem az első válogatott meccs 85-ben volt, Magyarország-Hollandia olimpiai válogatott meccs az Üllőin, 0-0 lett é ótvar szar meccs volt, emlékszem mindenki kiröhögte Plotár Gyulát ahogy a saját lábában botladozott, Gellei a kapuban majdnem úgy kapott gólt, hogy egy kapuskidobással tarkón dobta a holland centert az ötösön, de szerencsére a kapufa mentett, a holland zsiráf nem is látta, hogy kapufát "fejelt"

nekem talán a magyar-svéd amit Raúllal néztünk kint a Puskás ideiglenesen megnyitott kakasülőjéről, Kőman nagyot alkotott, berakta Husztit centerbe négy darab egyesével háromméteres svéd bekk közé, aztán Zszuzsival folyamat felíveltette a lasztit a fejére, sok sikerrel
a végén jött Zlatyán Tímár negatív emelkedése után és Babos kiváló tisztázásával aztán kb megnémult mindenki a stadionban

pfú tényleg, az a meccs is trauma. Otthon néztük családdal, faterral bizakodtunk a második felesben, amikor felbátorodtunk és egyenlítettünk. Két évvel később jött a visszavágás, Rudi és Priska elintézte a végén
- Képes Sport 1940.

Vissza: “www.nb1.hu”