HozzászólásSzerző: Savaria1919 » Tegnap, 22:03
Adamek írta:Savaria1919 írta:Adamek írta:nekem első meccsem Volán SC-ZTE 2-2, a Czabánon, első NB1-s meccsem Vasas-NyVSSC a Fáyban, talán 0-2 és Szikszai Lajos parádé, első Fradi meccs FTC-Bcsaba 8-3 MNK a Népstadionban, első Fradi NB1-s meccs MTK-FTC 0-2 Hungária krt.
ez utóbbi meccsen a hazaiban voltunk, egy gipszelt kezű öregasszony 90 percen át a "fúj-fúj Fradi, náci gyilkosok" egysoros költeményt szavalta mindenki derűjére, én meg csak pislogtam, hogy mit jelent az a náci, azt hittem Izsó Ignáccal van baja
Az első válogatott meccsemről annyi maradt meg, hogy Kistelekit szidták a környékünkön, majd a becserélt Tisza Tibit éltették. Moldova ellen, asszem Eb-selejtező, 2007 tavaszán.
nekem az első válogatott meccs 85-ben volt, Magyarország-Hollandia olimpiai válogatott meccs az Üllőin, 0-0 lett é ótvar szar meccs volt, emlékszem mindenki kiröhögte Plotár Gyulát ahogy a saját lábában botladozott, Gellei a kapuban majdnem úgy kapott gólt, hogy egy kapuskidobással tarkón dobta a holland centert az ötösön, de szerencsére a kapufa mentett, a holland zsiráf nem is látta, hogy kapufát "fejelt"
A legszarabb meccsélményem az 2018 decemberi, az MTK-pályán kaptunk egy négyest, Rózsa Dani látványosat potyázott, azzal dőlt el kb., hogy kiesünk. A játékosaink egy része a lefújás után a felezővonalról mutogatott, hogy nem hallja a kritikáinkat.
Szombathely jobban szereti a Haladást, mert érzi, hogy szeretetével nem sztárokat és egyéneket támogat, hanem az eszményien tiszta amatőr sportszellemet.
Ez a tiszta sport a Haladás érdeme. A Haladás mindegyik játékosa él-hal az egyesületért, s a csapat minden mérkőzésén mindig megtesz mindent, ami tőle telik, akár az NB2-ben játszik, akár az NB1-ben. - Képes Sport 1940.