SuperDepor írta:Hegyi Iván még szagért? Azt hittem már meghalt.
kevered Gobbi Hildával
SuperDepor írta:Hegyi Iván még szagért? Azt hittem már meghalt.
SuperDepor írta:Ennek a Celticnek a kerete 115 millió euró. Rosszul vagyok a skót és az ír "futball"- tol. Vicc.
Savaria1919 írta:SuperDepor írta:Ennek a Celticnek a kerete 115 millió euró. Rosszul vagyok a skót és az ír "futball"- tol. Vicc.
A Rangers lengyel ellenféltől kapott ki, jöttek is a beszólások, hogy az ellenfél neve olyan, mint egy wifi-jelszó. Pedig a Jagiellonia Bialystok egyáltalán nem bonyolult.
SuperDepor írta:Savaria1919 írta:SuperDepor írta:Ennek a Celticnek a kerete 115 millió euró. Rosszul vagyok a skót és az ír "futball"- tol. Vicc.
A Rangers lengyel ellenféltől kapott ki, jöttek is a beszólások, hogy az ellenfél neve olyan, mint egy wifi-jelszó. Pedig a Jagiellonia Bialystok egyáltalán nem bonyolult.
Inkább járnának fogorvoshoz
Maradonapoli írta:Ki akartam menni a Hapoel-Atára, erre egyik haver/ismerős sem ér rá, amelyik meg mégis, az korábban megvette a jegyet és másik szektor nyilván.
Így már nekem sincs kedvem menni... fax ki van... A Kaiserslautern 47 éve járt itt - még meg sem születtem - a következő topligás csapat is kb. majd 47 év után jár erre jó esetben... bassza meg a kurvaélet.
Adamek írta:Maradonapoli írta:Ki akartam menni a Hapoel-Atára, erre egyik haver/ismerős sem ér rá, amelyik meg mégis, az korábban megvette a jegyet és másik szektor nyilván.
Így már nekem sincs kedvem menni... fax ki van... A Kaiserslautern 47 éve járt itt - még meg sem születtem - a következő topligás csapat is kb. majd 47 év után jár erre jó esetben... bassza meg a kurvaélet.
egyedül még jobb is a meccsnézés, ne legyél már rüszügyík
Adamek írta:SuperDepor írta:Savaria1919 írta:A Rangers lengyel ellenféltől kapott ki, jöttek is a beszólások, hogy az ellenfél neve olyan, mint egy wifi-jelszó. Pedig a Jagiellonia Bialystok egyáltalán nem bonyolult.
Inkább járnának fogorvoshoz
Istók, ma újra összecsap a két toprongy náció
a Bécsi Gyors a Középkelletleni Szíveket fogadja, örülsz e?
Maradonapoli írta:Adamek írta:Maradonapoli írta:Ki akartam menni a Hapoel-Atára, erre egyik haver/ismerős sem ér rá, amelyik meg mégis, az korábban megvette a jegyet és másik szektor nyilván.
egyedül még jobb is a meccsnézés, ne legyél már rüszügyík
közösségi állat vagyok, ha New Yorkban vagy Los Angelesben basznának ki egy furgonból tök egyedül, ott is unatkoznék és sz*rul érezném magam, mire jók az élmények, ha nincs kivel megosztani?
Adamek írta:Maradonapoli írta:Adamek írta:egyedül még jobb is a meccsnézés, ne legyél már rüszügyík
közösségi állat vagyok, ha New Yorkban vagy Los Angelesben basznának ki egy furgonból tök egyedül, ott is unatkoznék és sz*rul érezném magam, mire jók az élmények, ha nincs kivel megosztani?
hát te tudod, észak-keleti kismesterem
de én azt vallom, hogy a seksz az egyetlen amit feltétlen többesszámban kell megejteni, vagy legalábbis jobb az úgy
Javier Arizmendi írta:RC írta:Hajrá Celje & AEK.
Dinamo?
RC írta:Varga-dupla, nem rossz.
Javier Arizmendi írta:Szarka írta:Javier Arizmendi írta:A norvég és a dán klubfoci nem tolja gyengén
Ügyes játékos-politika, új ötletek, relatív sikerek.
Az tény, hogy előrelepni látszanak. Azért várjuk meg mit alkot Viking hazai pályán pl.
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 18 vendég